שאלון חמוד......

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -

אוי עשית לי את היום עם הבדיחה הזאת....

באמת אחת הטובות ששמעתי, חולה עלייך
.

danit1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא . "-_- מה כ"כ מצחיק? שעדי יותר טובה? אם אתה כ"כ בטוח שלא למה שאלת? פאתט

MoRaN SaShA

New member
הוא לא מוזר. הוא מטומטם. מאוד מטומטם../images/Emo6.gif

קודם כל- MAEL תפסיק לבוא בכמה כינויים טוב? שנית כל אתה שואל שאלה? קבל את כל התשובות עליה. אם לדעתך עופרי שחקנית יותר טובה אז תשתוק ואל תשאל שאלות יא קרץ!.. אם בכל זאת שאלת שאלה- אז תשתוק גם כשנותנים לך תשובה שהיא לא לטעמך. עצבים איתך.

GIRl Of LoVe11

New member
אולי תפסיקו עם זה?

תפסיקו להגיד כול פעם למישהו שלא בסדר בעינכם שיפסיק לפתוח כינויים חדשים.. אנחנו לא יודעים אם הוא במאת פתח או לא.. אבל נגיד ולא תחשבו איזה מבאס זה שבפורום חושביםש אתה זה מישהו אחר והמישהו הזה לא הכי מי יודע מה ..אז..... ובאמת הילד שמסתתר מאחורי הכינוי טל ירימי..זה ממש לא יפה ..זאת דעתה...זה ממש לא יפה שצחקת .. כי למשל אני חושבת שטל ירימי שחן לא כזה משהו..ואני אל באה וצוחקת לך בפרצוף על הכינוי הזה שלך טל ירימי..אז כמו שאתה לא רוצה שיצחקו על השחקן שבחרת שיסתתר מאחורי הכינוי שלך..אל תצחק על אחרים..ועל הסגנון שלהם..

אחרי סצינת הבכי המדהימה שהייתה לה אתמול,עופרי

בלי וויכוח בכלל, שלא לדבר על זה שעופרי הרבה יותר יפה מעדי. ולפני שאתם קוראים לי מטורף, אני רוצה להסביר, זה נכון שטכנית עדי יותר יפה מעופרי, אבל בידיוק כמו לירז צ'רכי יש בעופרי משהו מיוחד, האופי שלה מתבטא בכל מילה והופך אותה להרבה יותר יפה ממה שהיא. אך אך, עופרי [מאוהב]

MoRaN SaShA

New member
אוח שתוק, מי דיבר על יופי בכלל. יא שיטחי.

יש אנשים שלטעמם עדי יותר טובה ויש אנשים שלטעמם עופרי יותר טובה. נעל.

mikmikonet

New member
"זה נכון שטכנית עדי יותר יפה מעופרי"?

כנראה שאתה לא קולט שהכל עניין של דעה. יש אנשים שיגידו לך שעופרי יותר יפה מעדי לדעתם. מה זאת אומרת "טכנית"?

למעלה