שאלון חמוד!!

שאלון חמוד!! ../images/Emo13.gif

שם? גיל? מזל? מספר מזל? צבע אהוב? עיר? אוהב\ת את העיר שלך? היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? מוזיקה? להקה? זמר אהוב? זמרת אהובה? סידרה אהובה? חפץ יקר? סרט? סידרה? ערוץ אהוב? חברים טובים? פירסניג? קעקוע? רוצה? מסוכן? סמים? בעד\נגד? חבר\ה? כמה זמן? מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? מקום אהוב בבית? יש לך יומן שנתי? יומן אישי? את\ה אוהב\ת לכתוב בו? קורא\ת ספרים? איזה? ספר טוב שקראת? עשית דיאטה? שומר\ת? עושה ספורט? חדר כושר? מאכל אוהב? שתיה אהובה? מסדעה טובה? מורה אהובה? באיזה כיתה את? רוצה להתגייס? למה? יש לך בלוג? אינטרנט מהיר? מאוד? אוהב\ת מסיבות? מועדונים? להשתכר ולא לזכור כלום? אוהב\ת קולה? ודיאט קולה? לדבר בטלפון? לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? מה את\ה עושה היום? מחר? מתי סיימת היום ללמוד? מה אכלת? מה שתית? איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? הוא יפה? את\ה אוהב\ת לישון? וטלוויזה? ומחשב? רוקד\ת? איפה? שרה? שחקנ\ית? חרשנ\ית? מה הממוצע שלך? אוהב\ת את הים? ושמש? איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? יש לך חיית מחמד?היית רוצה? אחים? כמה? מה את\ה עושה בשעות הפנאי? תחביבים? אוהב\ת לצייר? יודעת? שאלון מעייף? משעמם לך עכשיו? הכנת שיעורי בית? מתי יש לך מבחן? במה? את\ה טובה במקצוע הזה? באיזה מקומות היית בעולם? איפה הכי נהנת? שמח\ה עכשיו? עצוב\ה? למה?

eynav16

New member
עונה..

שם?עינב גיל?16 וחצי מזל?אריה מספר מזל?אין משהו מיוחד צבע אהוב?גם עיר?ברזיל היית צריכה לשנות את זה לארץ.. מוזיקה?ישראלית זמר אהוב?יש כל מני אבל ישראלים זמרת אהובה?שרית חדד סידרה אהובה?כל מני בארץ חפץ יקר?ממ... לא יודעת פירסניג? באף קעקוע? רוצה? מסוכן?לא רוצה ואין לי! סמים? בעד\נגד?נגד חבר\ה? כמה זמן?לא אין יש לך יומן שנתי? לא יומן אישי? לא קורא\ת ספרים? איזה? לא ספר טוב שקראת? לא קוראת עשית דיאטה?
שומר\ת? הלואי עושה ספורט? כן חדר כושר? כן מאכל אוהב? תפו"א שתיה אהובה? קולה ויש גוארנה אבל לא יודעת עד כמה אני אוהבת את זה באמת...חח מסדעה טובה?שואסקריה
באיזה כיתה את? י"א רוצה להתגייס?כן יש מצב למה? ככה יש לך בלוג?כן אינטרנט מהיר? מאוד?הוא ניקרא אינטרנט מהיר אבל אם הוא מהיר??? לא!!! אוהב\ת מסיבות? לא כל כך מועדונים? לא להשתכר ולא לזכור כלום?לא! אוהב\ת קולה? לא ודיאט קולה? כן לדבר בטלפון? כן לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? כן מה את\ה עושה היום? כלום מחר?בי"ס בעעע
מתי סיימת היום ללמוד?חח לא למדתי היום מה אכלת? בעע מה שתית? קולה איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו?לא הוא יפה? לא יודעת את\ה אוהב\ת לישון?לא יודעת תלוי וטלוויזה? בעברית כן ומחשב?כן רוקד\ת? איפה?לא שרה?לא שחקנ\ית?לא חרשנ\ית? לא מה הממוצע שלך?אין אוהב\ת את הים?לפעמים ושמש? לא איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה?חורף כי קררררררררר ולא חם יש לך חיית מחמד?היית רוצה?
נידרס הכלב שלי והייתי רוצה עוד אחד אבל ההורים לא רוצים אחים? כמה? 2 מה את\ה עושה בשעות הפנאי?מחשב תחביבים? אוהב\ת לצייר? יודעת? לא יודעת הייתי רוצה לדעת שאלון מעייף?מציק קצת כן משעמם לך עכשיו? כן באיזה מקומות היית בעולם? לונדון, טורכיה, ישראל וברזיל אה אה ובשדה תעופה של איטליה נחשב
איפה הכי נהנת?כל המקומות שמח\ה עכשיו? אני לא יודעת עצוב\ה? למה?יום גרוע

lol lypop

New member
נמנמ

שם? רון גיל?16 מזל? עקרב מספר מזל?2 צבע אהוב? צהוב עיר? ויקטוריה, קנדה אוהב\ת את העיר שלך? מאוד היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? נמנמ לא מוזיקה? רוק קל להקה? קולדפליייי זמר אהוב? אממ לא יודעת זמרת אהובה? שונאת זמרות סידרה אהובה? סיפסונס חפץ יקר? כרית של פו הדוב סרט? אממ בעיקרון כל קומדיה נורמלית סידרה? דיברנו על זה כבר, לא? ערוץ אהוב? לא רואה טלויזיה חוץ מסימפסונס חברים טובים? אני אנטי-סוציאלית
פירסניג? אהא 82 קעקוע? רוצה? מסוכן? אין,לא רוצה ואממ לא מסוכן סמים? בעד\נגד? נגד! חבר\ה? כמה זמן? אם אתם מחשיבים את הדימיוני 3 שנים מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? החדר שלי כי טוב לי שם מקום אהוב בבית? החדר שלי יש לך יומן שנתי? אהא יומן אישי? אהא את\ה אוהב\ת לכתוב בו? אהא קורא\ת ספרים? איזה? אהא, כל מה שאני מוצאת ספר טוב שקראת? אממ deception point עשית דיאטה? לא שומר\ת? שומרת על מה? כשרות כן עושה ספורט? אהא חדר כושר? לא מאכל אוהב? קרמבו
שתיה אהובה? מיץ תפוחים מסדעה טובה? אני לא אוכלת במסעדות מורה אהובה? קארי שלאפנר באיזה כיתה את? 11 רוצה להתגייס? לא! למה? כי כי אני מעדיפה ללמוד במקום יש לך בלוג? אהא אינטרנט מהיר? מאוד? מהיר..לא מאוד אוהב\ת מסיבות? לא, עושה לי כאב ראש מועדונים? לא, כנ"ל להשתכר ולא לזכור כלום? לא...שונאת האנגאוברים אוהב\ת קולה? לא ודיאט קולה? לא לדבר בטלפון? לא! לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? מאוד... כי ככה אפשר לדבר עם איליה מה את\ה עושה היום? למה, רוצה ללכת לאנשוהוא
? מחר? ש"ב מתי סיימת היום ללמוד? אני בחופששששש מה אכלת? אממלחם עם חומוס לארוחת בוקר ואיטריות לצהרים מה שתית? מיץ תפוזים ושוקו איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? נהדר ומאודדדד הוא יפה? לא את\ה אוהב\ת לישון? אהא
וטלוויזה? לא ומחשב? אהא
רוקד\ת? איפה? לא חחחחחח שרה? אהא שחקנ\ית? נמנמ ish חרשנ\ית? מאוד מה הממוצע שלך? 94? 95? לא בדקתי אוהב\ת את הים? לא ושמש? אהא מאוד איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? קיץ כי אני שמחה בקיץ יש לך חיית מחמד?היית רוצה? לא, ואממ לא אחים? כמה? אחות אחת בת 11 מה את\ה עושה בשעות הפנאי?ש"ב תחביבים? טיקואן דו ולהתקלח אוהב\ת לצייר? יודעת? אממ בערך שאלון מעייף? אהא
משעמם לך עכשיו? לא הכנת שיעורי בית? ן אבל יש לי עוד מתי יש לך מבחן? לא יודעת במה? כנראה פיסיקה או קלקולוס את\ה טובה במקצוע הזה? אהא באיזה מקומות היית בעולם? בפעם האחרונה שספרתי 16 מדינות איפה הכי נהנת? אממ לא זוכרת שמח\ה עכשיו? אהא עצוב\ה? למה? אם אני שמחה איך אני יכולה להיות עצובה? נמנמנמ יופם טוב

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo178.gif

שם? גיאלי גיל? 19 מזל? אריה מספר מזל? 3.14 צבע אהוב? בורדו וירוק בהיר עיר? לוס אנג'לס אוהב\ת את העיר שלך? חלקים ממנה היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? כן, סאן פרנסיסקו. מוזיקה? טובה (היא מגיעה בכל מני סוגים) להקה? לד זפלין, פינק פלויד, אירוסמית, דייב מת'יוז, רובים ושושנים פליטווד מאק, פרל ג'אם קולדפליי ועוד. זמר אהוב? ג'ון מייר, לו ריד, רופוס וויינרייט, ג'ון לנון, זמרת אהובה? אלניס מוריסט, ג'ניס ג'ופלין, מליסה את'רידג', סיון שביט ואיגי וקסמן. סידרה אהובה? הבית הלבן (והסמפסונס עם תרגום בדנית
) חפץ יקר? מחברת סרט? המאטריקס סידרה? מקלוריאן ערוץ אהוב? PBS חברים טובים? יש פירסניג? יש קעקוע? רוצה? מסוכן? רוצה סמים? בעד\נגד? נגד חבר\ה? כמה זמן? בחברה להגנת הטבע. מגיל 9. מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? בבית הישן של קאט, או ליד המחשב שלי. מקום אהוב בבית? ליד המחשב. יש לך יומן שנתי? כן. יומן אישי? כן את\ה אוהב\ת לכתוב בו? לא. (נו ברור שכן אם לא הייתי אוהבת אותו לא הייתי מחזיקה אותו. ומוזר, אני תמיד חשבתי על זה כמחברת, אבל לא זו שמלמעלה
) קורא\ת ספרים? איזה? כן, הכל. ספר טוב שקראת? The People's History of the United States\ Howard Zinn The Beach\ Yann Martel עשית דיאטה? לא שומר\ת? על זכויות אדם עושה ספורט? כן חדר כושר? לפעמים מאכל אהוב? גלידה (
) שתיה אהובה? מים מסדעה טובה? בטח יש, אבל אני לא מצליחה לחשוב על אחת. מורה אהובה? יש הרבה אבל אובם גברים. באיזה כיתה את? ב' (באוניברסיטה) רוצה להתגייס? לא. למה? כי לצבאות יש הנטיה להסתכל על סכסוכים במונחים של "כמה צריך להרוג בשביל..." ואני חושבת שזו גישה שמעמיקה סכסוכים הרבה יותר משהיא מסייעת בפתרונם. הצבא הספציפי של ישראל שכח מי הדוד ומי הגולית. הוא מעודד מחשבה בשחור לבן, טוב ורע, פלשתיני ויהודי. הוא מוסד שלוקח אנשים בני 18, חברים שלי שחשבתי שאני מכירה, והופך אותם למכונות ציות והרג עם מידת מחשבה אפסית. יש לך בלוג? כן אינטרנט מהיר? מאוד? מהיר, לא מאוד אוהב\ת מסיבות? רק אם יש בהן משחקי שולחן. מועדונים? לא. להשתכר ולא לזכור כלום? לא. (מצד שני אם אי פעם עשיתי את זה אז אני בטח לא זוכרת את זה, אז אני לא יודעת אם זה היה כיף או לא) אוהב\ת קולה? לא ודיאט קולה? לא לדבר בטלפון? תלוי עם מי. לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? כן
(אבל שוב, תלוי עם מי) מה את\ה עושה היום? V for Vendeta! מחר? כביסה וסידורים. מתי סיימת היום ללמוד? 10:50 AM מה אכלת? הרבה דברים. מה שתית? מים איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? כן. הוא יפה? כן. את\ה אוהב\ת לישון? לא. וטלוויזה? לא. ומחשב? כן. רוקד\ת? איפה? כן, בסלון. שרה? מזמזמת שחקנ\ית? שולה מוקשים. חרשנ\ית? כן
מה הממוצע שלך? 95.54 אוהב\ת את הים? רק מרחוק. ושמש? לא. (גם לא מרחוק) איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? סתיו ואביב. ככה. יש לך חיית מחמד?היית רוצה? לא. ולא. נו טוב אולי את מולי אבל זהו. אחים? כמה? אח ואחות. שמות תשאלו את יונתן. מה את\ה עושה בשעות הפנאי? כלום (בגלל זה הן שעות פנאי) תחביבים? יש אוהב\ת לצייר? יודעת? כן וכן. שאלון מעייף? בעיקר בנוי מוזר משעמם לך עכשיו? לא. הכנת שיעורי בית? בתהליכים. מתי יש לך מבחן? ביום שלישי. במה? אנתרופולוגיה פיסית. את\ה טובה במקצוע הזה? אני אדע ביום שלישי. בינתיים אני יכולה להגיד שסוג הדם שלי משותף לשלושה אחוזים מאוכלוסיית העולם. באיזה מקומות היית בעולם? ישראל, לבנון, ירדן, מצריים, הולנד, בלגיה, נורבגיה, אנגליה, ארצות הברית, מקסיקו, קנדה והממ אני חושבת שזהו. איפה הכי נהנת? בנורבגיה. יונתן. שמח\ה עכשיו? כן. עצוב\ה? למה? גם.

נעמצי

New member
../images/Emo132.gif

שם? נעמה גיל?מחר 18 מספר מזל?1,2,5 צבע אהוב?לאחרונה לבן עיר? מינכן, גרמניה אוהב\ת את העיר שלך?נחמד, יש ערים יפות ממנה בעולם, אבל היא עיר יפה היית מעדיפ\ה עיר אחרת,כן איזה?אמסטרדם מוזיקה?היפ הופ, סול, ג'אז ורוק להקה? גרמנית, אתם לא תכירו זמר אהוב? גרמנים בעיקר, לא תכירו זמרת אהובה?קרוליינה סידרה אהובה?csi חפץ יקר? יומן שאמא שלי כתבה סרט? כרגע, גאוה ודעה קדומה, אבל גרסת ה BBC סידרה? csi, אתם חוזרים על עצמכם ערוץ אהוב?בעעעע חברים טובים? פרדריך, גאני , מקס, ומרק, דניאל , רועי ושירלי פירסניג?כן. 2 קעקוע?כן. 1 רוצה?עשיתי מסוכן?לא סמים? בעד\נגד? בעד, תלוי איזה. זה כיף חבר\ה? כן, ג'וש כמה זמן?שנתיים וחצי מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו?בסטודיו באקדמיה למה? כי שם הכי כיף לרקוד מקום אהוב בבית?החדר שלי יש לך יומן שנתי? כן יומן אישי? כן את\ה אוהב\ת לכתוב בו? כן קורא\ת ספרים? כן איזה? ספר טוב שקראת?כשניטשה בכה עשית דיאטה?יותר מדי בחיי , עכשיו אני בדיאטת השמנה שומר\ת? כן עושה ספורט?המון חדר כושר? המון מאכל אוהב? במבה שתיה אהובה? דיאט קולה מסדעה טובה?carl's מורה אהובה? יש מורה, וקוראים לו הנריך באיזה כיתה את?י"ב רוצה להתגייס?כן, אבל לא יגייסו אותי למה? אנרקסית לשעבר יש לך בלוג?כן, אבל מזמן אני לא כותבת בו אינטרנט מהיר?כן מאוד? אני חושבת אוהב\ת מסיבות? כן מועדונים?כן להשתכר ולא לזכור כלום? כן אוהב\ת קולה? לא ודיאט קולה?כן לדבר בטלפון?לא לדבר באיסיקיו או במסנג'ר?כן למה?כי זה עוזר לי לשמור על קשר עם אנשים מה את\ה עושה היום?לומדת למבחן בסוציולוגיה מחר? מחר יש יומולדת, נזרום ונראה מתי סיימת היום ללמוד? אתמול, וכרגיל ב 13:00 מה אכלת?טוסט מה שתית? דיאט קולה איך הבצפר שלך?נחמד אוהב\ת אותו?בסדר הוא יפה?כן את\ה אוהב\ת לישון?לא וטלוויזה?לא ומחשב? כן רוקד\ת? כן איפה? באקדמיה למחול של מינכן שרה? מדי פעם חוטאת בזה שחקנ\ית? בעבר, היום אני מתמקדת במחול בלבד, שגם בזה יש אלמנטים של משחק חרשנ\ית?לא מה הממוצע שלך? 95 בערך אוהב\ת את הים?כן ושמש? כן איזה עונה את הכי אוהב\ת?קיץ למה?לבוש מינימלי, חופש, ויש זמן לחבר'ה יש לך חיית מחמד?כן, כלבה אחים?כן, תאומים כמה?2 מה את\ה עושה בשעות הפנאי? רוקדת, עובדת, סקייטינג תחביבים?ריקוד, ציור, מוסיקה, סקייטינג אוהב\ת לצייר? על בגדים יודעת?כן שאלון מעייף?דההה משעמם לך עכשיו?כן הכנת שיעורי בית?כן מתי יש לך מבחן?יום שני במה?וסצליולוגיה את\ה טובה במקצוע הזה?כן באיזה מקומות היית בעולם? ישראל, ניו יורק, לוס אנג'לס , בוסטון, הוואי, וושינגטון, טורקיה, יוון, איטליה, ספרד, צרפת , אנגליה אוסטריה, דנמרק, שוויץ, ירדן, מצרים והולנד איפה הכי נהנת?הולנד שמח\ה עכשיו?מאד עצוב\ה?לא

Psychodish

New member
בעעעעעעעעע

גמני רוצה ישראל, ניו יורק, לוס אנג'לס , בוסטון, הוואי, וושינגטון, טורקיה, יוון, איטליה, ספרד, צרפת , אנגליה, אוסטריה, דנמרק, שוויץ, ירדן, מצרים והולנד.

Emc2

New member
המממ

יום שישי אחר הצהריים... נגמר הגראס... אין משהו יותר מעניין לעשות... נו ניחא :) שם? ערן גיל? 19 מזל? דגים מספר מזל? 7? 9? צבע אהוב? אמממ... ירוק? :) עיר? טילבוג (הולנד) אוהב\ת את העיר שלך? לא במיוחד היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? אמסטרדם מוזיקה? כמו הקפה שלי... שחור וחזק להקה? PUTS, Ugly Duckling, A Tribe Called Quest זמר אהוב? J-Live אני מניח זמרת אהובה? Nina Simone אולי? סידרה אהובה? המממ.... south park חפץ יקר? פטיפון סרט? fight club סידרה? זה לא היה כבר? ערוץ אהוב? המממ... לא יודע חברים טובים? יש... למה? פירסניג? לא קעקוע? רוצה? מסוכן? לא, לא ולא סמים? בעד\נגד? שאלה רטורית חבר\ה? כמה זמן? כן... חודש +\- מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? המממ... אין לי מושג האמת... מקום אחד בלבד? קשה... אני מניח.. כל מקום שבו אני ארגיש מאושר בסופו של דבר מקום אהוב בבית? איזה בית... בקושי חדר... אז מניח שהמיטה יש לך יומן שנתי? לא יומן אישי? לא את\ה אוהב\ת לכתוב בו? לא רלוונטי קורא\ת ספרים? איזה? כן... הכל חות מרומני שדה תעופה ספר טוב שקראת? America the book - jon steward (for shits and giggles)... המממ... רקויאם גרמני היה חמוד... על אף הפלצנות של עמוס אילון עשית דיאטה? פףףף... לא שומר\ת? לא עושה ספורט? לא... למה אין להולנדים מועודני ספורט מאורגנים כמו בכל מדינה נורמלית חדר כושר? אם אני אומר לעצמי כל יום שני "השבוע אתה הולך" זה נחשב? מאכל אוהב? יפני ביפן.. הודי בהודו... תאילנדי בתאילנד? שתיה אהובה? בירה בלגית מסדעה טובה? לה רויל בלוקסמבורג חמודה מורה אהובה? אין באיזה כיתה את? שנה ראשונה באוניברסיטה רוצה להתגייס? לא למה? ככה יש לך בלוג? לא אינטרנט מהיר? מאוד? כן... מאוד מאוד אוהב\ת מסיבות? כן מועדונים? כן להשתכר ולא לזכור כלום? ברור אוהב\ת קולה? לא... זוהי פרופגנדה אמריקאית במסווה של משקה מתקתק ודיאט קולה? לא... זוהי פרופגנדה אמריקאית במסווה של משקה מתקתק עם עעם של משחת שיניים לדבר בטלפון? לא במיוחד לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? כן.. אחלה דרך לשרוף זמן שאתה מסטול מה את\ה עושה היום? אוכל... שותה... מעשן... ישן... לומד קצת מחר? אוכל... שותה... מעשן... ישן... לומד קצת מתי סיימת היום ללמוד? לא למדתי היום מה אכלת? אטריות מוקפצות עם ירקות ועוף ברוטב בוטנים מה שתית? קריק (בירה בלגית :) ) איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? הממ... כן... די חמוד בראסמי הוא יפה? המממ.. לא במיוחד את\ה אוהב\ת לישון? כן וטלוויזה? שאין משהו אחר לעשות ומחשב? חובה רוקד\ת? איפה? לא יותר מדי שרה? עוד פחות שחקנ\ית? כל היום כל הזמן חרשנ\ית? חלילה וחס מה הממוצע שלך? לא ברור אוהב\ת את הים? מאוד ושמש? כן איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? אביב... השמש סוף סוף יוצאת אחרי החורף האירופאי הנורא והכל מתחיל להתחם קצת... לאט לאט... אין הרגשה יותר טובה מאותו יום שמש ראשון אחרי שלושה או ארבעה חודשים של קור וגשם ושמש קרה יש לך חיית מחמד?היית רוצה? לא... לא כרגע לפחות אחים? כמה? כן אחד מה את\ה עושה בשעות הפנאי? מעשן... משחק... רואה סרטים... שורף זמן.. משתכר... סטודנט מן המניין תחביבים? מוזיקה אוהב\ת לצייר? יודעת? כן... כן... שאלון מעייף? לאט לאט משעמם לך עכשיו? המממ מאוד הכנת שיעורי בית? חחחח.. שיעורי בית... חמודים אתם מתי יש לך מבחן? שני במה? marketing את\ה טובה במקצוע הזה? למכור דברים שאף אחד לא באמת צריך? נועדתי לזה! באיזה מקומות היית בעולם? המממממממ.... United States, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Czech republic, Denmark, Finland, France, Germany, Gibraltar, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Slovakia, Spain,Sweden, Switzerland, United Kingdom, Vatican City, Japan, Laos, Thailand (http://www.world66.com/myworld66/visitedCountries) איפה הכי נהנת? שאלה קשה... שמח\ה עכשיו? כן... הכי חשוב להיות שמח :) עצוב\ה? למה? לא... למה להיות עצוב?

shusha17

New member
נה נה נה

שם? שירה גיל? 16 וחצי מזל? אריה מספר מזל? 7 צבע אהוב? כחול עיר? מילאנו אוהב\ת את העיר שלך? לא היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? כן, רומא מוזיקה? היפ הופ להקה? אין משהו מיוחד זמר אהוב? זמרת אהובה? סידרה אהובה? יש המון חפץ יקר? לא זוכרת סרט? גם יש המון ערוץ אהוב? 24.. MTV.. ועוד חברים טובים? קורין נועה ירדן פירסניג? היה באף קעקוע? רוצה? מסוכן? רוצה...לא מסוכן. סמים? בעד\נגד? נגד חבר\ה? כמה זמן? לא מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? במושב שלי מקום אהוב בבית? חדר שלי יש לך יומן שנתי? כן יומן אישי? לא את\ה אוהב\ת לכתוב בו? - קורא\ת ספרים? איזה? הרלן קובן ספר טוב שקראת? כל ספר של הרלן קובן הוא טוב עשית דיאטה? כן שומר\ת? לא עושה ספורט? מידי פעם חדר כושר? לא מאכל אוהב? פלאפל שתיה אהובה? דיאט קולה מסדעה טובה? הסינית ליד הבית מורה אהובה? אין באיזה כיתה את? י'א רוצה להתגייס? כן למה? ככה יש לך בלוג?לא אינטרנט מהיר? מאוד? כן, לא מאוד אוהב\ת מסיבות? מאוד! מועדונים? ברור להשתכר ולא לזכור כלום? כן אוהב\ת קולה? נחמד ודיאט קולה? מאוד לדבר בטלפון? בטח לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? שניהם טוב מה את\ה עושה היום? בבית מחר? מסיבה מתי סיימת היום ללמוד? 3 וחצי מה אכלת? אוכל מה שתית? מים ואייס תה איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? לא הוא יפה? לא את\ה אוהב\ת לישון? כן וטלוויזה? בטח ומחשב? כן רוקד\ת? איפה? במועדונים שרה? במקלחת שחקנ\ית? לא חרשנ\ית? ממש לא מה הממוצע שלך? C/B אוהב\ת את הים? כן ושמש? כן איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? קיץ, חופש יש לך חיית מחמד?היית רוצה? הייתי רוצה כלבה אחים? כמה? 2 מה את\ה עושה בשעות הפנאי? חברים, מחשב, קניות תחביבים? טניס, גיטרה אוהב\ת לצייר? יודעת? לא שאלון מעייף? כן משעמם לך עכשיו? אפשר להגיד הכנת שיעורי בית? לא מתי יש לך מבחן? שבוע הבא במה? ביולוגיה את\ה טובה במקצוע הזה? לא באיזה מקומות היית בעולם? איטליה, צרפת, שוויץ איפה הכי נהנת? איטליה שמח\ה עכשיו? כן עצוב\ה? למה? לא יאללה ביי

daphnadk

New member
ממ

שם?דפנה גיל?14 וחצי מזל?מאזניים-עקרב אני בדיוק ב 23 וזה בדיוק מתחלף מספר מזל?3 צבע אהוב?סגול עיר?מילאנו אוהב\ת את העיר שלך? ככה היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? מוזיקה?לא נידבקת לסוג מסויים להקה? זמר אהוב? זמרת אהובה? סידרה אהובה? חפץ יקר?הייתה שרשרת אבל בשעה טובה הצלחתי להיפתר ממנה, אז דברים יקרים לי...יש הרבה למען האמת סרט? סידרה? ערוץ אהוב? חברים טובים? פירסניג? אין קעקוע? רוצה? מסוכן? לא ניראה לי מסוכן רק אני בטוחה שימאס לי ממנו אז לא רוצה סמים? בעד\נגד?נגד חבר\ה? כמה זמן?היה חבר עד חנוכה (טוב נו כמה זמן אפשר להיות בקשר מחול) מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? המזח בחוף הים מקום אהוב בבית? החדר שלי? יש לך יומן שנתי? כן יומן אישי? ממ לא בדיוק את\ה אוהב\ת לכתוב בו? קורא\ת ספרים? איזה? כן ספר טוב שקראת? נערה עם עגיל פנינה מאוד אהבתי ועוד כמה עשית דיאטה? לא שומר\ת? לא -וזה מהנה ביותר כשלא צריך לדאוג לדברים כאלה עושה ספורט? ממ יחסית כן חדר כושר? לא מאכל אוהב? שווארמה(הגעגועים) שתיה אהובה? מיץ שגיליתי פה גזר-תפוז-לימון מסדעה טובה? מורה אהובה? באיזה כיתה את? ט' רוצה להתגייס?כן למה? יש לך בלוג?לא אינטרנט מהיר? מאוד? ממ מהיר בלי כל הוירוסים שיש עליו אוהב\ת מסיבות? מאוד מועדונים? גם להשתכר ולא לזכור כלום? ממ כן אוהב\ת קולה? כן ודיאט קולה? לאא לדבר בטלפון? כן לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? מעדיפה מסנג'ר מה את\ה עושה היום? ההורים בפריז ואני חוגגת לבד עם עצמי מחר?אפטר פרטי? עדיין בחגיגה עם עצמי מתי סיימת היום ללמוד? 3:20 מה אכלת? ממ ספגטי בבצפר, עכשיו מן טוסט ,טונה, מוצרלה עם עגבניות מה שתית? מיץ (תפוז-לימון-גזר) ושוקו איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? נחמד אבל לא אוהבת במיוחד הוא יפה? יפה ...כן בהיתחשב לזה שאני רגילה לחורבה בפ"ת (הבצפר די ניראה כמו בית כלא) את\ה אוהב\ת לישון?מאוד ואני גם תמיד עייפה אז זה מסתדר יחד וטלוויזה? ככה ומחשב?מאוד רוקד\ת? איפה?רק במסיבות ובחגיגות כאלה ואחרות שרה? ממ כן שחקנ\ית? אני די טובה בזה ליד ההורים ...אבל לא חרשנ\ית? לא מה הממוצע שלך? זה די באותיות... אוהב\ת את הים?המקום האהוב עלי ושמש? כן איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה?קשה להחליט אני בהיתלבטות יש לך חיית מחמד?היית רוצה?יש לי כלבה אחים? כמה? אח גדול אחות גדולה (אני) אחות קטנה ואח קטן מה את\ה עושה בשעות הפנאי? תחביבים? אוהב\ת לצייר? יודעת? ממ כן שאלון מעייף?טיפה קשה להחליט מה לכתוב משעמם לך עכשיו? ממש לא הכנת שיעורי בית?יש לי עוד כמה מתי יש לך מבחן? אין לי שמץ במה? את\ה טובה במקצוע הזה? באיזה מקומות היית בעולם? איפה הכי נהנת? שמח\ה עכשיו? בערך עצוב\ה? למה?אני תמיד קצת עצובה כשאני פה

אממ אוקיי, אז גמני ../images/Emo9.gif

שם? שירן גיל? 18 מזל? עקרב מספר מזל? 2 צבע אהוב? סגול עיר? גלאזגו אוהב\ת את העיר שלך? מאוד. היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? ניו יורק. מוזיקה? הכל הולך. להקה? Black eyed peas זמר אהוב? מארווין גאיי\ריי צ'ארלס זמרת אהובה? וויטני יוסטון\מאריה קארי סידרה אהובה? אמריקן איידול, אני מניחה. תוכנית שאני משתדלת לא לפספס. חפץ יקר? יש כל כך הרבה. אני נורא סנטימנטלית. סרט? כל סרט עם ג'וליה סטיילס או ריס ווית'רספון. ערוץ אהוב? כל ערוצי המוזיקה. חברים טובים? אודיש, פאדז ולובז. פירסניג? יש, בפופיק. קעקוע? רוצה? מסוכן? רציתי אבל ירד מהפרק. סמים? בעד\נגד? כרגע נגד, עד שאני אנסה כמובן...
חבר\ה? כמה זמן? נושא כאוב. לא נוגעים בו. מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? בעיר. אני יכולה להשתגע בבית. חייבת להיות בחוץ, בעיקר בעיר. מקום אהוב בבית? הסלון. יש לך יומן שנתי? כן. יומן אישי? יש, אבל זנחתי אותו לטובת האידיאל - בלוג. את\ה אוהב\ת לכתוב בו? אהבתי, עד שגיליתי שהמחשבות שלי יותר מהירות מהיד ואני מפספסת חלקים משמעותיים, כך שיוצא שאני כותבת כמו ילדה בכיתה א'. קורא\ת ספרים? איזה? הכל. בעיקר בעברית. ספר טוב שקראת? לאחרונה? 'רודף העפיפונים' ו'זה לא שאני לא אוהבת'. עשית דיאטה? עדיין באחת. שומר\ת? משתדלת. עושה ספורט? אממ, כפיפות בטן כשיש לי חשק נחשב? חדר כושר? אין לי זמן. מאכל אוהב? יותר מידיי. אבל נלך על... ספגטי. שתיה אהובה? דיאט קולה מסדעה טובה? וואגאמאמה. יאמ. מורה אהובה? ג'ניפר, המרצה לפסיכולוגיה. באיזה כיתה את? שנה ראשונה במכללה. רוצה להתגייס? כן. למה? כי עדיף להגיד "עשיתי ובזבזתי זמן" מאשר לתהות תמיד "מה היה אם..." יש לך בלוג? כן. אינטרנט מהיר? מאוד? מהיר. מאוד כשמתחשק לו. אוהב\ת מסיבות? חיית מסיבות. מועדונים? כנ"ל. להשתכר ולא לזכור כלום? מעולם לא קרה לי שלא זכרתי כלום. אבל בכיף! אוהב\ת קולה? לא, מתוק מידיי. ודיאט קולה? יאפ. לדבר בטלפון? יותר מלהתכתב, האמת. לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? שמירת קשר. מה את\ה עושה היום? הולכת לסרט עם חברה וסביר להניח שנצא לאנשהו אח"כ. מחר? מחר רוצה לצאת לקרוע את העיר, אם אני אמצא פרטנרים מתאימים - בכיף! מתי סיימת היום ללמוד? לא למדתי היום. אני לא לומדת בימי חמישי ושישי. מה אכלת? כל היום? יוגורט. מה שתית? דיאט קולה. איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? קולג'. וכן - מקום נחמד וידידותי. הוא יפה? כן. את\ה אוהב\ת לישון? מאוד. וטלוויזה? אוהבת, אבל לא יוצא לראות הרבה. ומחשב? כבר התמכרות. רוקד\ת? איפה? במועדונים, בחדר, בכל מקום האמת. אוהבת מאוד. שרה? תמיד. חלק בלתי נפרד מהחיים שלי. שחקנ\ית? דרמה קווין. ללא הפסקה. חרשנ\ית? ממש לא. אבל יש לי מזל... מה הממוצע שלך? כרגע? בטח 100. בשנים יותר משמעותיות הוא נע בין 90-95. אוהב\ת את הים? מאוד. אבל חוף מבודד כזה, שאפשר להשתזף טופלס בכיף. ושמש? מאוד. איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? כל העונות מהסיבות שלהן. סתיו - כי זה היומולדת שלי וזה אומר שאוטוטו חורף וכריסטמס ואורות וכיף. אביב - פריחות וריחות מדהימים. קיץ - שמש ושיזוף. חורף - שלג. יש לך חיית מחמד?היית רוצה? בעבר היתה. כרגע אין. בעתיד תהיה. אחים? כמה? אחות ואח. מה את\ה עושה בשעות הפנאי? יוצאת לבלות, נפגשת עם חברים... או סתם מחשב. תחביבים? לשיר, לרקוד, לקרוא ולהיות עם חברים. אוהב\ת לצייר? יודעת? פעם אהבתי מאוד, אני אומנותית (כמו שהמורה שלי היה קורא לי), כיום כבר לא (בגלל אותו מורה שדחף אותי יותר מידיי). יודעת, אני מניחה (אחרת הוא לא היה מציק לי ללכת לבית ספר לאומנות). שאלון מעייף? לא מעייף, אבל דיי מטריד... משעמם לך עכשיו? מאוד, אחרת לא הייתי עונה על השאלון הזה... הכנת שיעורי בית? חחח משעשעים! מתי יש לך מבחן? שבוע הבא במה? לא זוכרת כבר... את\ה טובה במקצוע הזה? כן. באיזה מקומות היית בעולם? לא בהרבה
איפה הכי נהנת? ניו-יורק. (אוף, רגע, אבל גם בצרפת ובפלורידה מאוד נהניתי!) שמח\ה עכשיו? כמו תמיד. עצוב\ה? למה? לא. נדיר שאני עצובה.

Psychodish

New member
וואו זה היה ארוך...:)

אודליה (אין צורך בשם משפחה. במילא רק יונתן ושירן יכולים לבטאות את זה נכון) גיל:18 מספר מזל: אנערף. צבע: סגול, כחול ובורדו אוהבת את העיר שלי: לא (זו יותר נכון עיירה....פיכסה) עיר אחרת: ביאליק או ברגן. מוזיקה: כמעט הכל. הכי הרבה רוק ואולדיז. אבל יש את ההיפ הופ, R&B, ג'אז ואין לשכוח את המוזיקה הכי בת זונה שקיימת מלטין אמריקה! הכל. להקה: KIZZZZZZZZZZ זמר: אקסל זמרת: קשה קשה, אך אבחר בשאניה טווין (או איך שלא כותבים את זה בעברית). סידרה: ימיי חיינו, LOST, 24, THE O.C, סימפסונס, סקס והעיר הגדולה. חפץ:טבעת (הסטוריה). סרט: Donnie Darko, Dirty Dancing, Bring it on חברים טובים: שירנושקה איז דה בסט. פירסינג: היה- בפופיק ובאוזן למעלה, יש באף (לא ממש נחשב לפירסינג). קעקוע: אחד. של פרפר. סמים: לא בעד, לא נגד. חבר: אין כרגע. המקום האהוב: המטבח בישראל. מקום אהוב בבית: אמבטיה. (רק שם יש חימום בריצפה!) יומן:אין יומן אישי: אין. קוראת ספרים: ממש לא. אבל אני בדרךךך.. נתי! אני מבטיחה שאני אסיים את הספר...מתישהו!! ספר טוב שקראתי: הממ NAIV SUPER בנורבגית,והאלכימיטס. דיאטה: ברור! עוד מעט אתחיל בחדשה. עושה ספורט: חדר כושר. מאכל אהוב: אם לא במבה, אז קוסקוס או לבבות עוף על הגריל. שתיה: אירן ברו (מסקוטלנד) ואם לא זה, אז ויסקי. מסעדה: PEPPES חחחח מורה: יון. כיתה: שנה ראשונה של תיכון? חחחחח להתגייס: בזבוז זמן בשבילי. בלוג: לא כרגע. אינטרנט מהיר: נראה לי. מסיבות: כשיש אווירה טובה זה שולטטט. מועדונים: יאפ. תלוי איזה. להשתכר: נההה, לא אוהבת. אבל גם זה קורה לפעמים. קולה: לא. דיאט קולה: יאפ! לדבר בטל': תלוי עם מי. אייסיקיו: משעמם. מסנג'ר: יאפ. היום:בבית מחר: סרט ומועדון. סיימתי ללמוד: בשתיים. אכלתי: פרוסה, 2 טוסטים, קולורבי, שניצל דג ומדג'דרה (או איך שלא כותבים). שתיתי: תה. הבצפר: משעמם ויבש ואפור. לישון: פעם לא- היום- כעעעעע. טלוויזיה:לפעמים. מחשב: כמובן. רוקדת: כע. איפה רוקדת: בבית, במועדונים וסתם לפעמים ברחוב. שרה:כע. אבל אפרוש. שחקנית: כע (2 פרסומות ו2 סרטונים) אוקיי אוקיי! אפילו שזה סתם פרוייקט בתחום בצפר. זה גם משו. חרשנית: פחחח.......הממממ לפעמים. הממוצע כרגע הוא 4 (מתוך 6. ש6 זה הכי גבוה). אוהבת ים: אהבת חיי. שמש: תשוקת חיי. עונה: אביב או קיץ. (ולחשוב שאהבתי את החורף....לא בנורבגיה מכל מקום!). חיית מחמד: היו והרבה, כרגע אין....מתגעגעת אל דובשי! אחים:3 שעות פנאי: חברים, קפה, קרח, מסנג'ר, מועדונים, אוכל. תחביבים: אוכל, להחליק על קרח, צילום, ציור ולכתוב. אוהבת לצייר: יאפ. יודעת לצייר?: בערך. שאלון מעייף: אההה....ככה ככה. משעמם: לא. שיעורי בית: אין. מבחן: יום רביעי בספרדית. יום חמישי מתמטיקה. טובה במקצוע?: ספרדית- פחות או יותר. מתמטיקה- לא הצד החזק שלי. מקומות בעולם: נורבגיה, גרמניה, סקוטלנד, אנגליה (כולה 8 שעות), פראג (כמה שעות זה גם משו). הכי נהנתי: סקוטלנד! שמחה עכשיו: וואלה, ככה ככה. עצובה: לא.

polo polo

New member
התשובות שלי

שם?..דמיאל גיל?..17 מזל?..טלה מספר מזל?..אין צבע אהוב?..כחול עיר?..ירושלים אוהב\ת את העיר שלך?..כן היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה?..לא מוזיקה?..ישראלית בלבד להקה?..ביגי ושורטי-הישראלים\אתניקס זמר אהוב?..אייל גולן\שלמה ארצי זמרת אהובה?..רוני\שרית חדד סידרה אהובה?..מעורב ירושלמי חפץ יקר?..מחשב נייד סרט?..כוח הכסף\רק ידידים סידרה?..אבודים ערוץ אהוב?..2\ספורט חברים טובים?..צורי פירסניג?..לא קעקוע? רוצה? מסוכן?..אין ולא רוצה סמים? בעד\נגד?..נגד!! חבר\ה? כמה זמן?..סיפור ארוך מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה?..מנהטן..קניות מקום אהוב בבית?..החדר שלי יש לך יומן שנתי?..לא יומן אישי?..לא את\ה אוהב\ת לכתוב בו? קורא\ת ספרים? איזה?..כןן...רומנים\ספרי מתח ספר טוב שקראת?..זיכרונותיה של גיישה עשית דיאטה?..לא שומר\ת? ..לא עושה ספורט?..ככה ככה חדר כושר? ...רוצה מאכל אוהב?..צ'יפס שתיה אהובה?...מים מסדעה טובה?...קפה רימון מורה אהובה? באיזה כיתה את?..בכיתה שלומדים את דרך החיים רוצה להתגייס?..כן למה?...ככה יש לך בלוג?..לא אינטרנט מהיר? מאוד?..ככה ככה אוהב\ת מסיבות?..כן...מי לא? מועדונים? ..כן להשתכר ולא לזכור כלום?..לא אוהב\ת קולה?..ככה ככה ודיאט קולה? ..לא לדבר בטלפון?..כןן לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה?..כן..כי זה כיף מה את\ה עושה היום?..על המחשב מחר?...ישן מתי סיימת היום ללמוד? מה אכלת?..מרק\עוף מה שתית? קולה ויין איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? הוא יפה? את\ה אוהב\ת לישון?...מאוד וטלוויזה?..גם ומחשב?..בודאי רוקד\ת? איפה? שרה? שחקנ\ית? חרשנ\ית? מה הממוצע שלך? אוהב\ת את הים?..כן ושמש?..ככה ככה איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה?..אביב..כי הכי נעים יש לך חיית מחמד?היית רוצה?..היו לי הרבה..ואני רוצה עוד אחים? כמה?...6 אחים 4 אחיות מה את\ה עושה בשעות הפנאי?...מחשב\טלויזיה\ספרים תחביבים?..כנ"ל אוהב\ת לצייר? יודעת? שאלון מעייף?..קצת משעמם לך עכשיו?..לא הכנת שיעורי בית? מתי יש לך מבחן? במה? את\ה טובה במקצוע הזה? באיזה מקומות היית בעולם?...פראג\שוויץ\אנגליה\ארה"ב איפה הכי נהנת? ארה"ב שמח\ה עכשיו?..כן עצוב\ה? למה?..לא

נמאס שאלונים.. אבל חפיף...../images/Emo13.gif

שם? יהושע אהרון סאונדרס.
גיל? 16
מזל? מאמינים בזבל הזה? מאזניים...
מספר מזל? יש מספרים?
צבע אהוב? ירוק, שחור.
עיר?לידס
אוהב\ת את העיר שלך? לא ממש, אבל במחשבה שנייה? איזה ערים יפות יש?
היית מעדיפ\ה עיר אחרת, איזה? שום עיר, בטבע
מוזיקה? פאנק, רגאיי
להקה? Coheed and cambria
זמר אהוב? בוב מארלי
זמרת אהובה? אין.
סידרה אהובה? חברים...
חפץ יקר? *תני לחשוב על זה*
סרט? אין אחד
סידרה? שאלת כבר...
ערוץ אהוב? אין אחד
חברים טובים? לוק(עוזר למישהו?)
פירסניג? אין ולא יהיה
קעקוע? רוצה? מסוכן? כנ"ל
סמים? בעד\נגד? בעד סמים קלים.
חבר\ה? כמה זמן? לא.
מה המקום שאת\ה הכי אוהב\ת להיות בו? למה? מקום ספציפי אין. בטבע.
מקום אהוב בבית? שירותים.
יש לך יומן שנתי? לא
יומן אישי?לא
קורא\ת ספרים? איזה? המון, מדעים בעיקר.
ספר טוב שקראת? "כיצד פועל המוח"
עשית דיאטה? לא
עושה ספורט? לא הרבה
חדר כושר?
מאכל אוהב? ספגטי ושבבי סויה
שתיה אהובה? שוקו סויה(סחר הוגן!)
מסעדה טובה? הבר של המועדון
מורה אהובה? אין
באיזה כיתה את? סיימתי בית ספר.
רוצה להתגייס? לא! למה? אין לי זכות לפגוע בחפים מפשע...
יש לך בלוג? בעיקרון, כן.
אינטרנט מהיר? מאוד? בעע.. ממוצע, 1.2
אוהב\ת מסיבות? לא ממש תאמת...
מועדונים? תלוי איזה.
להשתכר ולא לזכור כלום? לא.
אוהב\ת קולה? לא. והם גם תורמים לניסויים בבעלי חיים.
ודיאט קולה? כנ"ל
לדבר בטלפון? סבבה, אבל מה העניין?
לדבר באיסיקיו או במסנג'ר? למה? אממ... בחירה קשה... הייתי אומר מסנג'ר כי יש את זה בwindows כבר ולא צריך לעשות בלגאן ברג'יסטרי...
מה את\ה עושה היום? כותב תשובה לשאלון בפורום.
מחר? כנראה אותו דבר
מתי סיימת היום ללמוד? שבת קודש! כופרים! את כולכם נהרוג!
מה אכלת? אטריות... ולחם.
מה שתית? מיץ.
איך הבצפר שלך? אוהב\ת אותו? טוב דיי!
הוא יפה? אני מיואש...
את\ה אוהב\ת לישון? בטח!
וטלוויזה? רק לסרטים.
ומחשב? אוו... זה כל היום.
רוקד\ת? איפה? לא.
שרה? לא
שחקנ\ית? לא!
חרשנ\ית? מי לומד? הכי כיף לא ללמוד ובכל זאת לקבל 100
מה הממוצע שלך? 80-90
אוהב\ת את הים? תלוי איך החוף...
ושמש? מידי פעם, אבל כשאני בצל...
איזה עונה את הכי אוהב\ת? למה? אביב, גם יפה וגם לא קר
יש לך חיית מחמד?היית רוצה? את מתכוונת "חבר שאינו בן אדם"?
אחים? כמה? 2 אחים(בצבא
) ו2 אחיות.
מה את\ה עושה בשעות הפנאי? אינטרנט.
תחביבים? קריאה, אסטרונומיה.
אוהב\ת לצייר? יודעת? לא ממש
שאלון מעייף? כן. במיוחד כשכואב לי הגב רצח
משעמם לך עכשיו? כן!
הכנת שיעורי בית? דייייי!!!
מתי יש לך מבחן? טוב, זה כבר יותר מידי.
במה? אין בית ספר!!
את\ה טובה במקצוע הזה? ******
באיזה מקומות היית בעולם? הממ.. בוא נראה.. פה, אצל השכן, בשירותים של הבריכה בפרנפורט, בבריכה שם, באוטו בדרך מפרנקפורט לפרידרישדורף... את מתכוונת ארצות? גרמניה, בולגריה, ישראל, פלסטין, אנגליה ואוסטריה בסך הכל.
איפה הכי נהנת? מן הסתם פלסטין.
שמח\ה עכשיו?כן
עצוב\ה? למה?לא. פוו...

למעלה