שאלון חמוד וקצרר:

Barefoot1

New member
שאלון חמוד וקצרר:

שם: גיל: איזור מגורים: סדרה אהובה: שחקן/שחקנית נערצים: תמונה שלכםם: ועכשיו החופש הגדוללל: איך החופש? מתי הולכים לישון? איפה הייתם במהלך החופש? האם אתם לבד בבית? האם אתם עם כמה בני משפחה? איך היה השאלון- א. חפרני ב. סבבה לגמרי ג.דווקא כיף, אני הייתי מעדיף/מעדיפה שיהיו יותר כאלה בפורום. תמיד נחמד שיש שאלונים. תנקס. מקווה שנהניתם ביו'ש יומקסיםם

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:18 וחצי איזור מגורים:אשקלון סדרה אהובה:השיר שלנו שחקן/שחקנית נערצים:נינט טייב,רן דנקר,יעל שרוני ועוד כמה.. תמונה שלכםם:לא צריך
ועכשיו החופש הגדוללל: איך החופש?-חמוד מתי הולכים לישון?-כשמגיע הבוקר
איפה הייתם במהלך החופש?-בד"כ פה בעיר מטיילים וכאלה,מידי פעם נסיעות לת"א ועוד כמה מקומות. האם אתם לבד בבית?-כרגע לא האם אתם עם כמה בני משפחה?-כן איך היה השאלון- א. חפרני ב. סבבה לגמרי ג.דווקא כיף, אני הייתי מעדיף/מעדיפה שיהיו יותר כאלה בפורום. תמיד נחמד שיש שאלונים.

G a L104

New member
עונה..

שם:גל גיל:עוד מעט 14 ^^ איזור מגורים:מרכז סדרה אהובה:האלופה שחקן/שחקנית נערצים:ג'וני דפ
,יהודה לוי,לירז צ'רכי.. תמונה שלכםם:^^ ועכשיו החופש הגדוללל: איך החופש?בסדר.. מתי הולכים לישון?אין שעות קבועות
איפה הייתם במהלך החופש?בביתD: האם אתם לבד בבית?לא האם אתם עם כמה בני משפחה?כן איך היה השאלון- א. חפרני ב. סבבה לגמרי ג.דווקא כיף, אני הייתי מעדיף/מעדיפה שיהיו יותר כאלה בפורום. תמיד נחמד שיש שאלונים.|סדגש

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

שם:מאי גיל:עוד מעט 15 איזור מגורים:דימונה סדרה אהובה:האלופה שחקן/שחקנית נערצים:יהודה
תמונה שלכםם:לא כדי חחח ועכשיו החופש הגדוללל: איך החופש?אחלה מתי הולכים לישון?כל יום שעה אחרת איפה הייתם במהלך החופש?אשקלון חח ביליתי שם את רוב החופש האם אתם לבד בבית?לא האם אתם עם כמה בני משפחה?כן איך היה השאלון- א. חפרני ב. סבבה לגמרי |הדגשג.דווקא כיף, אני הייתי מעדיף/מעדיפה שיהיו יותר כאלה בפורום. תמיד נחמד שיש שאלונים.

Barefoott

New member
עונה..

שם:ספיר גיל:14 איזור מגורים:מרכז סדרה אהובה:האלופםה,השיר שלנו.. שחקן/שחקנית נערצים: נינט טייב,יהודה לוי.. תמונה שלכםם: וותרו.. ועכשיו החופש הגדוללל: איך החופש?סבבה.. מתי הולכים לישון?תלוי איפה הייתם במהלך החופש?בטורקיה..וסתם כל מיני מקומות האם אתם לבד בבית?עכשיו?לא האם אתם עם כמה בני משפחה?^ איך היה השאלון- א. חפרני ב. סבבה לגמרי ג.דווקא כיף, אני הייתי מעדיף/מעדיפה שיהיו יותר כאלה בפורום. תמיד נחמד שיש שאלונים. תנקס.

למעלה