שאלון חלק ב'

simsimit

New member
שאלון חלק ב'../images/Emo192.gif

נו, צריך להחיות את הפורום!! עד ששירשור עובר עמוד לוקח עידנים! אז הנה שאלון, תענו עליו בהקדם!
1. אמונה: מאמינה באלוהים? אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה? האם את מרגישה ציונית? נולדת בארץ? אם לא, איפה? מתפללת? 2.פרטים: שם: גיל: תאריך לידה לועזי: " " עברי: עדה: גאה בעדה שלך? אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים: צבע שיער: צבע אהוב: בע"ח אהוב: ארץ אהובה: עיר אהובה: מאכל אהוב: שיר אהוב: חלום שאת רוצה שיתגשם: אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? למה? מאושרת ממצבך הכלכלי? והחברתי? והבריאותי? את אוהבת את מראך החיצוני? והאופי? מה היית משנה באישיות שלך? מרוצה מהחיים? את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? את מבינה בכלל מה זה אומר? מה המוטו שלך לחיים? האם את בוכה הרבה? וצוחקת? ממה? מה הדבר הכי מעצבן בעולם? והכי מצחיק? והכי מרגש? קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? איזה משקה זה היה? 3. מוות: חשבת פעם על המוות? קרה שהיית ממש קרובה למוות? אם כן, על מה חשבת באותו רגע? ניסית להתאבד? חשבת על זה? מה גרם לך לחשוב ככה? האם התגרית במוות? הצלת מישהו ממות? חווית מוות של מישהו? מפחיד אותך לחשוב על מוות? 4. זה או זה: ים או בריכה? בריאות או כושר? אושר או עושר? אבא או אימא? סבא או סבתא? כלב או חתול? פיט או פטריק? ג'ו או אנדי? פיט או בראד פיט [
]: גולגולת או ברבי? צילום אמיתי או ציור? עיפרון או עט? זה או זה? ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? גיטרה או תופים? ריקוד או שירה? חלום או מציאות? דימיון או הגיוניות? תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח: נכון שזה ארוך? יאללה תמלאו!

simsimit

New member
עונה בעצמי../images/Emo9.gif ../images/Emo192.gif

1. אמונה: מאמינה באלוהים? עכשיו כן, מאוד! אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה? עד העצם! האם את מרגישה ציונית? כן נולדת בארץ? כן אם לא, איפה? מתפללת? בערך.. 2.פרטים: שם: ליאל גיל: 15.5 תאריך לידה לועזי: 3.10.1991 " " עברי: אין לי שמץ עדה: חצי אשכנזייה חצי מצרייה. גאה בעדה שלך? כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים: ירוק,כחול,טורקיז,קצת חום וחברות שלי אומרות שיש צהוב
צבע שיער: חום כהה, שחור. צבע אהוב: שחור,ורוד,תכלת,לבן בע"ח אהוב: כולם, אבל בעיקר כלב, יש לי אחת. ארץ אהובה: USA, שוויץ,ישראל. עיר אהובה: RAMAT GAN, NEW YORK, L.A מאכל אהוב: אוכל ביתי, סלט! שיר אהוב: כל השירים של FOB ורוני [חחחחחחחח נראה לכם?! היא פלסטית! בעעע
] חלום שאת רוצה שיתגשם: שאני אפגש עם כל הלהקה, ואז פיט ואני נתאהב ונתחתן ונחיה באושר ועושר עד עצם היום ההוא! חח דימיון מפותח שעלול להתגשם, היזהרו! חח אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? כתוב שורה מעל. למה? כי אנחנו מתאימים! באמת!! מאושרת ממצבך הכלכלי? בערך.. והחברתי? לא
אל תשאלו.. והבריאותי? כן את אוהבת את מראך החיצוני? לא והאופי? חלק מה היית משנה באישיות שלך? שאני אפסיק להתווכח כל הזמן ולחשוב שאני צודקת, להיות תמימה ולעשות הכל למען אנשים שלא מחזירים לי כלום בחזרה. מרוצה מהחיים? אפשר לומר.. את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? לא. את מבינה בכלל מה זה אומר? לא
מה המוטו שלך לחיים? "חיה ותן לחיות" , "תפתח עיניים! קח סיכונים ותעשה דברים משוגעים! אתם לא הולכים ונהיים צעירים, צריך לנצל כל רגע בחיים!" האם את בוכה הרבה? כן
וצוחקת? כל הזמן
ממה? הכל מה הדבר הכי מעצבן בעולם? שנכנסת שיפרה לחדר ואז אני צריכה לצרוח ולרוץ משם, שקרנים,בוגדים,צבועים. והכי מצחיק? בדרנים,פאדיחות שקורות לאנשים, לראות את פיט עושה שטויות
והכי מרגש? לראות את פיט
קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? כל הזמן. קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? חח לא נעים להודות אך כן. איזה משקה זה היה? קינלי. 3. מוות: חשבת פעם על המוות? כן קרה שהיית ממש קרובה למוות? כן אם כן, על מה חשבת באותו רגע? איך לעזאזל יוצאים מזה?! ניסית להתאבד? לא חשבת על זה? כן מה גרם לך לחשוב ככה? הרבה האם התגרית במוות? לא הצלת מישהו ממות? כן חווית מוות של מישהו? כן, האוגר שלי!!!!! אהבתי אותו נורא
מפחיד אותך לחשוב על מוות? כן 4. זה או זה: ים או בריכה? ים בריאות או כושר? כושר אושר או עושר? אושר אבא או אימא? שניהם סבא או סבתא? שניהם כלב או חתול? שניהם, אבל כלב יותר, SORRY. פיט או פטריק? שניהם, אבל עדיפות לפיט, SORRY. ג'ו או אנדי? שניהם פיט או בראד פיט [
]: פיט!
גולגולת או ברבי? גולגולת צילום אמיתי או ציור? שניהם, בצילום אפשר לראות מראות יפים וחיצוניים, בציור אפשר לראות את הרגש והאהבה/עצב בצייר, זה יותר מושך ת'עין ומעניין. עיפרון או עט? עט זה או זה? לא זה ולא זה ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? ישראל וארה"ב גיטרה או תופים? גיטרה ריקוד או שירה? שירה חלום או מציאות? חלום, הכי כיף לדמיין, שם אפשר לעשות הכל. דימיון או הגיוניות? דמיון, אבל בכמות. תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח: אין לי של כולי, באמת שלא, כשיהיה לי אני אשים, זה במחשב השני.. נכון שזה ארוך? מאוד, אבל נהניתי!

DesertSky

New member
עונה.

. אמונה: מאמינה באלוהים?כן אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. אה בהיותך יהודיה? כנראה האם את מרגישה ציונית?לא נולדת בארץ?לא אם לא, איפה?רוסיה מתפללת?מדי פעם 2.פרטים: שם:אליאנה גיל:16 תאריך לידה לועזי:11.3.1991 " " עברי: לא זוכרת עדה: רוסיה.. גאה בעדה שלך?אממ כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים:חום דבש צבע שיער:שטני/חום צבע אהוב:שחור בע"ח אהוב:כלב וחתול ארץ אהובה:ארה''ב עיר אהובה:לוס אנג'לס/ניו-יורק מאכל אהוב: אין לי שיר אהוב: יש יותר מדי. חלום שאת רוצה שיתגשם:לפגוש את MCR אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי?לפגוש את MCR למה? כי זה יעשה לי את החיים. מאושרת ממצבך הכלכלי?כן..יש אנשים במצב יותר גרוע והחברתי? בערך. והבריאותי?לא. את אוהבת את מראך החיצוני?כן. והאופי?כן מה היית משנה באישיות שלך?לא יודעת מרוצה מהחיים?לא את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"?לא את מבינה בכלל מה זה אומר?כן מה המוטו שלך לחיים?Music will save your life האם את בוכה הרבה?לא וצוחקת?לא ממה? - מה הדבר הכי מעצבן בעולם?אנשים צבועים ושטחיים והכי מצחיק?ג'ארד לטו והכי מרגש? אממ לא יודעת קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? כן קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף?לא איזה משקה זה היה? 3. מוות: חשבת פעם על המוות?כן קרה שהיית ממש קרובה למוות?לא.[טפו טפו טפו] אם כן, על מה חשבת באותו רגע? ניסית להתאבד?עוד לא חשבת על זה?עוד לא מה גרם לך לחשוב ככה? האם התגרית במוות?עוד לא הצלת מישהו ממות?אממ לא נראה לי חווית מוות של מישהו?לא[חס וחלילה] מפחיד אותך לחשוב על מוות?לא 4. זה או זה: ים או בריכה? אף אחד בריאות או כושר? בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? שניהם סבא או סבתא? שניהם כלב או חתול? כלב פיט או פטריק? שניהם..עם העדפה קלה לפיט ג'ו או אנדי? ג'ו פיט או בראד פיט []: פיט גולגולת או ברבי? גולגולת צילום אמיתי או ציור? אמיתי עיפרון או עט? עט זה או זה? ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? מדינה אחרת(ארה''ב) גיטרה או תופים? גיטרה ריקוד או שירה? שירה חלום או מציאות? חלום דימיון או הגיוניות? דמיון תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח:--

shani192

New member
עונה

1. אמונה: מאמינה באלוהים? כן אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה? יאפ האם את מרגישה ציונית? יאפפ נולדת בארץ?יאפ אם לא, איפה?--- מתפללת? לא... 2.פרטים: שם: שני גיל:15 תאריך לידה לועזי: 19/2/92 " " עברי: אין לי שמץ עדה: רבע פולניה רבע מצריה וחצי רומנית גאה בעדה שלך? האאא כה אפשר להגיד אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע אהוב: צהוב בננה בע"ח אהוב: חתול
ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה: ראשון מאכל אהוב: פיצה שיר אהוב: יש הרבה יותר מידי חלום שאת רוצה שיתגשם: לפגוש את פוב ופאניק אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? אני חושבת שכל המשפחה שלי תהיה בריאה ושאני יפגוש את פאניק ואת פוב למה? ככה מאושרת ממצבך הכלכלי? היה יכול להיות טוב יותר והחברתי? יאפ והבריאותי? האממ היה יכול להיות טוב יותר את אוהבת את מראך החיצוני? אפשר להגיד שכן והאופי?האממ גם מה היית משנה באישיות שלך? את הביקורתיות שלי אני יותר מידי ביקורתית מרוצה מהחיים? יאפ את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? האמ לא את מבינה בכלל מה זה אומר? לא מה המוטו שלך לחיים? אקונה מטטה D: האם את בוכה הרבה? לא וצוחקת? יאפפפ ממה?מאנשים ומהחתול שלי מה הדבר הכי מעצבן בעולם? אחיות והכי מצחיק? החתול שלי והכי מרגש? החתול שלי קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? כה קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? כהה יותר מידי איזה משקה זה היה? קולה 3. מוות: חשבת פעם על המוות? יאפ קרה שהיית ממש קרובה למוות? יאפ אם כן, על מה חשבת באותו רגע? שאני חייבת לצאת מהקקה הזה ניסית להתאבד? לא חשבת על זה? לא מה גרם לך לחשוב ככה?-- האם התגרית במוות?לא הצלת מישהו ממות? לא שידוע לי חווית מוות של מישהו? כה... מפחיד אותך לחשוב על מוות? די, אבל כשזה צריך לקרות זה צריך לקרות 4. זה או זה: ים או בריכה? בריכה בריאות או כושר? בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? אמא (אין כמו אמא) סבא או סבתא? סבא כלב או חתול? שניהם אבל חתול פיט או פטריק? פיט ג'ו או אנדי? ג'ו פיט או בראד פיט []: בראד פיט גולגולת או ברבי? גולגולות צילום אמיתי או ציור? את שניהם אני אוהבת לעשות עיפרון או עט? עיפרון זה או זה? ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? ישראל כמה שאני יקטר אין כמו ישראל גיטרה או תופים? גיטרה ריקוד או שירה? ריקוד חלום או מציאות? מציאות דימיון או הגיוניות? הגיוניות תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח: נכון שזה ארוך? יאללה תמלאו!

אניאני../images/Emo105.gif

אמונה:
מאמינה באלוהים?יאפ
אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה?כן האם את מרגישה ציונית?לא נולדת בארץ?לא אם לא, איפה?ברוסיה מתפללת?לפעמים
2.פרטים:
שם:בלה
עדה:רוסיה גאה בעדה שלך?כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע אהוב:שחור וורוד
בע"ח אהוב:זברה
ארץ אהובה:אר"הב עיר אהובה:תל אביב מאכל אהוב:טוסט? שיר אהוב:גוד שארלוט-ויטקימס אופ לוב חלום שאת רוצה שיתגשם:לקנות את הפלאפון הכי חדיש בעולם!!! אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי?שיהיה לי המון כסף. למה?כי כסף זה טוב
מאושרת ממצבך הכלכלי?כן. והחברתי?כן. והבריאותי?כן. את אוהבת את מראך החיצוני?אממ..בסדר. והאופי?גם
מה היית משנה באישיות שלך?אומרים לי שאין לי טקט..אז.. מרוצה מהחיים?כן. את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"?הא? את מבינה בכלל מה זה אומר?חחחח לא
מה המוטו שלך לחיים?לנצל כל רגע?נוו אני לא יודעת. האם את בוכה הרבה?לא וצוחקת?כן ממה?אחיות שלי מצחיקות אותי
מה הדבר הכי מעצבן בעולם?אחותי הקטנה. והכי מצחיק?אחותי הקטנה. והכי מרגש?לא יודעת קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים?בטח,עם המשפחה שיש לי. קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף?חחח עדיין לא איזה משקה זה היה?
|הדגש מוות:
חשבת פעם על המוות?כן קרה שהיית ממש קרובה למוות?לא שזכור לי. אם כן, על מה חשבת באותו רגע? ניסית להתאבד?לאלא חשבת על זה?כן מה גרם לך לחשוב ככה?לא משנה. האם התגרית במוות?לא הצלת מישהו ממות?חחח לא חווית מוות של מישהו?לא הבנתי.. מפחיד אותך לחשוב על מוות?ברור
4. זה או זה:
ים או בריכה?ים
בריאות או כושר?גם וגם אושר או עושר?עושר עושה אושר. אבא או אימא?אמא סבא או סבתא?סבתא כלב או חתול?אמ..שונאת חתולים ומפחדת מכלבים. פיט או פטריק?פטריק
כי הוא כ"כ חמודי. ג'ו או אנדי?אנדי פיט או בראד פיט []:פיט
גולגולת או ברבי?גולגולת
צילום אמיתי או ציור?צילום אמיתי עיפרון או עט?עט ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת?מדינה אחרת שאני אוהבת
גיטרה או תופים?תופים ריקוד או שירה?לא זה ולא זה. חלום או מציאות?מציאות דימיון או הגיוניות?דימיון

כשמשעמם

New member
ממ..

1. אמונה: מאמינה באלוהים? אני דתייה כאילו
אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. כי אני דתייה גאה בהיותך יהודיה? אוביו
האם את מרגישה ציונית? חח לע נולדת בארץ? יאפ אם לא, איפה? בזימבבואה מתפללת? מדי פעם
2.פרטים: שם: אסתע גיל: 16.5 תאריך לידה לועזי: איפ " " עברי: לא זוכרת עדה: אתיופית גאה בעדה שלך? נו בטח אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? ממ.. קמבודית למה? כי הצבע עור שלי לא מאפשר משו אחר <יצאתי גזענית
> צבע עיניים: ירוק
צבע שיער: שטני (פעם שלישית גלידה- חרשתם על השאלות
) צבע אהוב: ירוק בע"ח אהוב: שבלול
ארץ אהובה: ישרא עיר אהובה: אשדות מאכל אהוב: חצ'פורי
שיר אהוב: My Chemical Romance- The Sharpest Lives
חלום שאת רוצה שיתגשם: ממ.. בוא נחשוב ... שיהיה שלום?
אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? לעוף טחחחח... למה? כי זה מה שכולם אומרים פפחח
מאושרת ממצבך הכלכלי? אפשר לומר <מתי שהכסף נכנס אז כע> והחברתי? לא, אני מנודה. והבריאותי? אפצ'יייייי
את אוהבת את מראך החיצוני? מתה עליו עד כדי כך שאתמול תלשתי שיערות שהסתכלתי במראה
והאופי? שונאת.
מה היית משנה באישיות שלך? בשלי לא'דעת..... הייתי משנה את האופי של דליה איציק... שתחלק לחמניות גם לאלה שלא מצביעים בשבילה....
מרוצה מהחיים? ברור שלא
את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? לא.
את מבינה בכלל מה זה אומר? גם לא. מה המוטו שלך לחיים? לנהוג באוטו
האם את בוכה הרבה? יותר מדי וצוחקת? ממ........ רטורי ממה? מהפרצוף שלי מה הדבר הכי מעצבן בעולם? השאלון הזה והכי מצחיק? השאלון הזה והכי מרגש? מה שבטוח.. לא השאלון הזה קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? רק פעם?! קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? חחחחחחחחחחחחח כע איפ. איזה משקה זה היה? נראלי קולה. 3. מוות: חשבת פעם על המוות? כל הזמן... גם בשירותים. קרה שהיית ממש קרובה למוות? לא כפי שידוע לי.. אם כן, על מה חשבת באותו רגע? על המוות ? ניסית להתאבד? ממ לע חשבת על זה? אולי מה גרם לך לחשוב ככה? קראתי ליריקס של פוב טחח האם התגרית במוות? ממ..... חושבת הצלת מישהו ממות? לע אוף. חווית מוות של מישהו? ממ בערך מפחיד אותך לחשוב על מוות? לא 4. זה או זה: ים או בריכה? ים בריאות או כושר? בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? נבוש אחי סבא או סבתא? סבתא
כלב או חתול? ג'ירפה פיט או פטריק? פטריקקקקקקקקקקקקקק
ג'ו או אנדי? פיט. פיט או בראד פיט []: פיט בארורררררררררררררררררררר
גולגולת או ברבי? ממ.... ברבי עם פרצוף מעוך. צילום אמיתי או ציור? ציור עיפרון או עט? עיפרון
זה או זה? זהו זה
ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? ישרא גיטרה או תופים? חלילית ריקוד או שירה? קפיצה בחבל חלום או מציאות? חלום דימיון או הגיוניות? דמיון תמונעעעע שלי בזמן שאני מנגבת אמבה מהצלחת >> סתאם. ממ.. זאת אני .... רק שהשחרתי כהוגן שלא יראו טופ

InbarKiii

New member
עונה :)

1. אמונה: מאמינה באלוהים?כן אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה?כן ! :) האם את מרגישה ציונית?ננננמ נגיד נולדת בארץ?כן אם לא, איפה? מתפללת? 2.פרטים: שם:ענבר גיל:12 >< [ נונו זה 13 עוד חודשיים
] תאריך לידה לועזי: 28.6.94 " " עברי: מממממ י"ט בתמוז ניראלי XD [ אני זוכרת מהעבודת שורשים חחח ] עדה: אשכנזייה , ארגנטינאית P: גאה בעדה שלך?ממ כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע אהוב:נממנ ירוק :) בע"ח אהוב: אין כזה ניראלי חח ארץ אהובה: אייייטלייייייייייייה
ו..... ישראל . עיר אהובה:תל אביב D: , באר שבע חחח :] מאכל אהוב:נמ לא דעת >< שיר אהוב: טנקס פור דה ממורי [ טוב אחרי החרישות D: ] חלום שאת רוצה שיתגשם: לפגוש את פיט :( אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? ^^ למה?כי אני רוצה לפגוש אותו >< וזה בטח רק בתווך חלום \: מאושרת ממצבך הכלכלי?כן והחברתי?נמ כן והבריאותי?כן את אוהבת את מראך החיצוני? מממ נגיד והאופי?כן מה היית משנה באישיות שלך? שאני יהיה פתוחה יותר לאנשים ..... מרוצה מהחיים?כן :) את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? נמ לא דעת
את מבינה בכלל מה זה אומר? כן
מה המוטו שלך לחיים?לא מצאתי כזה בנתיים חח האם את בוכה הרבה? מממ כן
וצוחקת? כן D: ממה? מדברים מצחיקים >< מה הדבר הכי מעצבן בעולם? אנשים שמתווכחים איתי על משהו שאני יודעת שאני צודקת ! והכי מצחיק?שאנשים נתקעים במשו וזה חחחחחח והכי מרגש? ממממ לא דעת קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים?כן חח קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? לא :S איזה משקה זה היה? 3. מוות: חשבת פעם על המוות?כן קרה שהיית ממש קרובה למוות? לא [ 5555 ]
אם כן, על מה חשבת באותו רגע? ניסית להתאבד?לא חשבת על זה?לא מה גרם לך לחשוב ככה? האם התגרית במוות? מזה להתגרות במוות ? :S הצלת מישהו ממות?לא חושבת חווית מוות של מישהו?כן \: מפחיד אותך לחשוב על מוות? ממ לפעמים 4. זה או זה: ים או בריכה? ים בריאות או כושר? מממממ בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? חח לא דעת סבא או סבתא? ^^ כלב או חתול? כלב פיט או פטריק? פיייט
ג'ו או אנדי? ג'ו פיט או בראד פיט []: פיט ! D: גולגולת או ברבי? גולגולת
צילום אמיתי או ציור?צילום עיפרון או עט?עט זה או זה? זה >< ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת?מממ מדינה אחרת P: גיטרה או תופים?גיטרה ריקוד או שירה?שירה חלום או מציאות?מממממ לא דעת דימיון או הגיוניות?הגיונות תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח: אחח הייתי מתחלפת עם הקוף הזה בשמחה P:

גזניוס

New member
אניי

1. אמונה: מאמינה באלוהים?אה הא אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה?אממ כן האם את מרגישה ציונית?לא נולדת בארץ?כן אם לא, איפה?- מתפללת?אממ 2.פרטים: שם:ספיר גיל:14 תאריך לידה לועזי:29.10 " " עברי:לא זוכרת עדה:אשכנזייה גאה בעדה שלך?כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? למה? צבע עיניים:חומות צבע שיער:חום בהיר צבע אהוב:אין בע"ח אהוב:אממ ארץ אהובה:אממ עיר אהובה:אממ מאכל אהוב:אממ פיצה? שיר אהוב:פיי יש הרבה חלום שאת רוצה שיתגשם:יש הרבה אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי?שכל מה שאני רוצה יתגשם
למה?ככה מאושרת ממצבך הכלכלי?כן והחברתי?כן והבריאותי?אמ ככה את אוהבת את מראך החיצוני?אממ והאופי?אממ מה היית משנה באישיות שלך?תמימות:| מרוצה מהחיים?אממ כרגע לא. את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"?לא את מבינה בכלל מה זה אומר?כן מה המוטו שלך לחיים?אממ האם את בוכה הרבה?בערך וצוחקת?פיי מלא ממה?מהכל
מה הדבר הכי מעצבן בעולם?שקרים והכי מצחיק?הכל והכי מרגש?אממ קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים?חח מלא קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף?אה הא איזה משקה זה היה?קולה 3. מוות: חשבת פעם על המוות?כן קרה שהיית ממש קרובה למוות?כן אם כן, על מה חשבת באותו רגע?לא זוכרת חח ניסית להתאבד?לא חשבת על זה?כן מה גרם לך לחשוב ככה?זה היה בתקופה ממש רעה:/ האם התגרית במוות?לא הצלת מישהו ממות?אממ חווית מוות של מישהו?כן מפחיד אותך לחשוב על מוות?לפעמיים 4. זה או זה: ים או בריכה?ים בריאות או כושר?בריאות אושר או עושר?אושר אבא או אימא?שניהם סבא או סבתא?סבתא כלב או חתול?כלב פיט או פטריק?פיט ג'ו או אנדי?אעאעאע אמממ ג'ו פיט או בראד פיט []:שניהם...אבל עם נטייה לפיט
גולגולת או ברבי?גולגולת צילום אמיתי או ציור?צילום עיפרון או עט?עט זה או זה? ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת?אממ גיטרה או תופים?גיטרה ריקוד או שירה?ריקוד חלום או מציאות?חלום דימיון או הגיוניות?דימיון תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח:יאא

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני עונה ../images/Emo9.gif

1. אמונה: מאמינה באלוהים? בערך אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. גאה בהיותך יהודיה? תלוי. האם את מרגישה ציונית? לא ממש
נולדת בארץ? כע אם לא, איפה? מתפללת? לא 2.פרטים: שם: שני גיל: 14 תאריך לידה לועזי: 8.12.92 " " עברי: לוזוכרת עדה: חצי עירקית ועוד חצי מעורב גאה בעדה שלך? לפעמים
אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? הייתי מתה להיות בריטית אבל זה לא ממש עדה LOL למה? כי אני אוהבת בריטים ואת בריטניה בכללי צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור/חום כהה וגם צבע שמתחלף. צבע אהוב: ורוד ושחור בע"ח אהוב: לוידעת. ארץ אהובה: אנגליה
עיר אהובה: לונדון מאכל אהוב: קרמבו שיר אהוב: וואי. לוידעת. חלום שאת רוצה שיתגשם: לעבור ללונדון ולפגוש את ג'יימס בורן. אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? לגור בלונדון וזה היה פותר לי גגם עוד כמה משאלות. למה? כי אני מאוהבת באנגליה. מאושרת ממצבך הכלכלי? בערך והחברתי? בערך והבריאותי? בערך את אוהבת את מראך החיצוני? לא ממש. לפעמים. והאופי? בערך מה היית משנה באישיות שלך? להיות יותר פתוחה לאנשים שהם לא חברים טובים שלי מרוצה מהחיים? בערך את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? לימונדה זה טעים את מבינה בכלל מה זה אומר? לא ממש חחחחח מה המוטו שלך לחיים? אין אחד. האם את בוכה הרבה? כע. וצוחקת? גם. ממה? הכל. מה הדבר הכי מעצבן בעולם? ילדים קטנים. והכי מצחיק? קופיקו
והכי מרגש? סרטים. קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? כל הזמן! קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? כע איזה משקה זה היה? מרק
3. מוות: חשבת פעם על המוות?כע קרה שהיית ממש קרובה למוות? אחותי כמעט דרסה אותי
אם כן, על מה חשבת באותו רגע? שהיא סתומה XDDD ניסית להתאבד? לא חשבת על זה? כע מה גרם לך לחשוב ככה? זה לא משהו שאני הולכת לספר. האם התגרית במוות? לא הצלת מישהו ממות? לא חווית מוות של מישהו? כע מפחיד אותך לחשוב על מוות? לפעמים 4. זה או זה: ים או בריכה? בריכה בריאות או כושר? בריאות. אושר או עושר? אושר אבא או אימא? שניהם סבא או סבתא? שניהם כלב או חתול? שניהם פיט או פטריק? שניהם
ג'ו או אנדי? ג'ו פיט או בראד פיט []: פיט גולגולת או ברבי? גולגולות. הייתי זורקת ברביות על המאוורר. צילום אמיתי או ציור? צילום עיפרון או עט? עט זה או זה? זה ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? מדינה אחרת גיטרה או תופים? גיטרה ריקוד או שירה? שירה חלום או מציאות? חלום דימיון או הגיוניות? דימיון תמונה שלי עצמי, כל הפרצוף/גוף ולא של מישהו אחר חח: נכון שזה ארוך? לא ממש XD

64 panic girl

New member
אני!!

. אמונה: מאמינה באלוהים? כן . גאה בהיותך יהודיה? כן האם את מרגישה ציונית?לא נולדת בארץ?כן מתפללת?תפילות של הלב 2.פרטים: שם: דנה גיל:14 תאריך לידה לועזי:19.6.1993 עדה:חצי הונגרית חצי רומניה!
גאה בעדה שלך?כן אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות?אבל אני כן צבע עיניים ירוק : צבע שיער:חום צבע אהוב:כל הצבעים <יותר שילובים אהובים> בע"ח אהוב:כלב ארץ אהובה:אמריקה עיר אהובה:רעננה מאכל אהוב:הכל שיר אהוב:כל פעם משהו אחר עכשיו דיס איז אלויין של פאניק חלום שאת רוצה שיתגשם:לפגוש את פוב ופאניק ומכר אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? למצוא אהבה למה? כי היא חסרה לי...
מאושרת ממצבך הכלכלי? בערך והחברתי?כן והבריאותי?כן ברוך השם את אוהבת את מראך החיצוני?כן והאופי? בערך מה היית משנה באישיות שלך?את העצבים מרוצה מהחיים?מאוד את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"?כן את מבינה בכלל מה זה אומר?כן מה המוטו שלך לחיים?תן חיוך הכל לטובה האם את בוכה הרבה? כן וצוחקת? המון ממה?הכל תגידי לי עגבניה אני יצחק מה הדבר הכי מעצבן בעולם? לימודים פאקצות רכלנים שקרנים וכל החארות האחרות והכי מצחיק? חברות והכי מרגש?אהבה <ברנדון
> קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים?כן! קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? כן!! איזה משקה זה היה?קולה 3. מוות: חשבת פעם על המוות? כן קרה שהיית ממש קרובה למוות?לא בלי עין הרע ניסית להתאבד? ממש לא חשבת על זה? כן... מה גרם לך לחשוב ככה?מוות סבתא שלי האם התגרית במוות?הא?! הצלת מישהו ממות?כן חווית מוות של מישהו? כן...
מפחיד אותך לחשוב על מוות? כן 4. זה או זה: ים או בריכה?ים בריאות או כושר?עם כושר בא בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? שאלה קשה סבא או סבתא? מכל צד משהו אחר... כלב או חתול?כלב!! פיט או פטריק?פיט ג'ו או אנדי?ג'ו פיט או בראד פיט-פיט []: גולגולת או ברבי?גולגולת צילום אמיתי או ציור? צילום עיפרון או עט?עט זה או זה?זה זה ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת?אמריקה! גיטרה או תופים? גיטרה ריקוד או שירה? ריקוד
חלום או מציאות?חלום דימיון או הגיוניות?דימיון תמונה שלי עצמי?:טיפה כמו שבקליפ הסוטה של פאניק...

S h A y K i

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

1. אמונה: מאמינה באלוהים? לא.. אם לא, למה? פרט,נמק והסבר. ככה..זה מסובך להסביר גאה בהיותך יהודיה? בארוררר
האם את מרגישה ציונית? יאפ נולדת בארץ? לא אם לא, איפה? בגרמניה מתפללת? לא
2.פרטים: שם: שי :] גיל: עוד מעט 16 תאריך לידה לועזי: 21.7.1991 " " עברי: לא זוכרת ואין לי כוח לקום להביא את התעודת זהות שלי XD עדה: שו?
גאה בעדה שלך? - אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? -- למה? ררררררררררררר.. צבע עיניים: חום צבע שיער: אממ..חום ג'ינג'י כזה.. צבע אהוב: ירוק שחור ולבן בע"ח אהוב: סוסיםם
ארץ אהובה: ישראל
עיר אהובה: חיפה CT :] מאכל אהוב: אמממ..לא יודעת..=\\ נראלי צ'יפס
שיר אהוב: משתנה כל הזמן..
חלום שאת רוצה שיתגשם: להשתכר עם פול אאוט בוי. XD אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? להשתכר עם פוב XD למה? כי זה נראלי הכי מצחיק בעולם מאושרת ממצבך הכלכלי? לא חחחח והחברתי? כןן :) והבריאותי? אהה..ככה..
את אוהבת את מראך החיצוני? אממ..יש לי ברירה? XD והאופי? לא 'דעת..
מה היית משנה באישיות שלך? להפסיק להיות כ"כ עקשנית..אפילו שלפעמים זה טוב. מרוצה מהחיים? בכלליות כן
את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? מה?
את מבינה בכלל מה זה אומר? חחחחחחח לא XDD מה המוטו שלך לחיים? "כשהחיים מפנים לכם את הגב-תגעו להם בטוסיק" [זה דומה למשפט עם הלימונים לא? XD] האם את בוכה הרבה? לא וצוחקת? חחח כן XD ממה? מהכל! מה הדבר הכי מעצבן בעולם? גזענות
והכי מצחיק? אנשים שיכורים XD והכי מרגש? להתנשק ^^ קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? חח מלאא פעמים...בואו ליום אחד לביצפר שלי תבינו XD קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? לא
איזה משקה זה היה? - 3. מוות: חשבת פעם על המוות? כן קרה שהיית ממש קרובה למוות? לא שידוע לי אם כן, על מה חשבת באותו רגע? - ניסית להתאבד? לא חשבת על זה? חחח כל מבחן במתמטיקה בערך. מה גרם לך לחשוב ככה? המבחן במתמטיקה. האם התגרית במוות? אממ פעם השתתפתי ברולטת כבישים..זה נחשב?
הצלת מישהו ממות? לא חווית מוות של מישהו? לצערי כןן..
מפחיד אותך לחשוב על מוות? לא 4. זה או זה: ים או בריכה? ים בריאות או כושר? בריאות אושר או עושר? אושר אבא או אימא? שניהםם
סבא או סבתא? שניהם
כלב או חתול? כלב פיט או פטריק? פיטטטטט
ג'ו או אנדי? ג'ו
פיט או בראד פיט []: איןןןןןן על פיט
גולגולת או ברבי? גולגולת צילום אמיתי או ציור? צילום אמיתי עיפרון או עט? עט זה או זה? או ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? ישראל
גיטרה או תופים? מה!?!?!?! אי אפשר לבחור בין שניהם
טוב נו, תופים
ריקוד או שירה? שירה חלום או מציאות? מציאות דימיון או הגיוניות? הגיוניות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:

1. אמונה: מאמינה באלוהים? לא. אם לא, למה? למה להאמין באוויר?! פאק.. זה הזוי ולא הגיוני. גאה בהיותך יהודיה? לא ~,~ האם את מרגישה ציונית? לא ><" נולדת בארץ? כן. אם לא, איפה? - מתפללת? לא.. ואף פעם לא בעבר ובחיים לא. 2.פרטים: שם: שחר. גיל: 15. תאריך לידה לועזי: 22.3.92 " " עברי: לא יודעת XD משהו באדר ב'. עדה: אשכנזיה מלאה D: גאה בעדה שלך? יאפ. אם לא, איזו עדה היית רוצה להיות? - למה? - צבע עיניים: ירוק דבש
צבע שיער: כרגע.. חום כהה ;; צבע אהוב: ורוד בהיר, ירוק פיסטוק, תכלת, סגול בהיר.. מה יש לי מהצבעים האלה? XD אז גם שחור. בע"ח אהוב: דגים.. הם שותקים. ארץ אהובה: ארה"ב
עיר אהובה: לוס אנג'לס. מאכל אהוב: קוסקוס
שיר אהוב: לעולם ועד זה יהיה - איי רייט סינס של פאניק XD זה כבר שנה וחצי ככה
חלום שאת רוצה שיתגשם: לפגוש את לוסטפרופטס [עוד שבוע וחצי!!!!!!!!111111111] לפגוש את פאניק, לפגוש את פוב. אם היית יכולה לבקש משאלה אחת, מהי? כסף ;; למה? כי עם כסף אפשר לעשות הכל[?] חוץ מאהבה.. אבל אני כבר אסתדר עם זה. מאושרת ממצבך הכלכלי? לא. והחברתי? בערך. והבריאותי? חוץ מהקרס הקטנה-גדולה שלי.. והבעיות גב.. והבעיות רגליים.. והצלקת של ה18 תפרים מהניתוח בגב הכל סבבה אצלי. את אוהבת את מראך החיצוני? יכול להיות יותר טוב.. אבל הוא מצוין P: והאופי? סבבה. מה היית משנה באישיות שלך? להיות פחות ביישנית ופחות חופרת. מרוצה מהחיים? לא. את מאמינה באמרה, "אם החיים נותנים לך לימונים, הכן מהם לימונדה"? XD תשפריצו אותם בעיניים של אנשים רעים אומשהו... את מבינה בכלל מה זה אומר? לא. מה המוטו שלך לחיים? כבר איזה 4 שנים זה - אל תאהבי את מי שאת משיגה תשיגי את מי שאת אוהבת. האם את בוכה הרבה? יותר מידי ;; וצוחקת? מלא!! D: ממה? מדברים מצחיקים. מה הדבר הכי מעצבן בעולם? הורים שלא מסכימים דברים. והכי מצחיק? פיט וונטז XDDDDDDDDDDDDDDD והכי מרגש? הופעה בחו"ל D: לטוס לחו"ל D:0 קרה פעם שצחקת כל-כך עד שירדו לך דמעות מהעיניים? אהמ כן. קרה פעם ששתית וצחקת וכל השתייה יצאה לך מהאף? XDDDDD יאפ. אבל ממש מזמן. כיתה ב' משהו. איזה משקה זה היה? מים[?] טרופית[?] לא זוכרת. 3. מוות: חשבת פעם על המוות? כן :S קרה שהיית ממש קרובה למוות? כן. אם כן, על מה חשבת באותו רגע? איך אנשים ידעו שאני מתה[?] מי יספר להם.. ניסית להתאבד? ארמ. פעם אחת לפני שנה וחודש אבל שתקו. חשבת על זה? - מה גרם לך לחשוב ככה? הייתי בודדה נו. האם התגרית במוות? לא. הצלת מישהו ממוות? אני חושבת.. חווית מוות של מישהו? ;; מפחיד אותך לחשוב על מוות? כן. 4. זה או זה: ים או בריכה? בריכה. בריאות או כושר? בריאות. אושר או עושר? אושר.. אבל גם עושר לא יזיק לי ;; אבא או אימא? שניהם!!!!!!! סבא או סבתא? שניהם!#@ כלב או חתול? כלב >< פיט או פטריק? פיט
ג'ו או אנדי? ג'ו ^^ פיט או בראד פיט: פיט
גולגולת או ברבי? גולגולת ?! צילום אמיתי או ציור? צילום אמיתי חח עיפרון או עט? עט. זה או זה? זה. ישראל או מדינה אחרת שאת אוהבת? מדינה אחרת. דה! גיטרה או תופים? גיטרה. ריקוד או שירה? שירה. חלום או מציאות? חלום שמתגשם למציאות. דימיון או הגיוניות? דימיון שולט! D:

למעלה