שאלון- חידון חדש

N o a a1

New member
שאלון- חידון חדש

זוכרים את השאלון שסיפרתי לכם?
שאני נותנת לכם כל פעם כמה שורות משיר ואתם משלימים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1451&msgid=73250171 תביעו את דעתכם עליו
הנה מתחילים (אהבה קטנה- שירי מימון) אני _________ עכשיו, הפסקתי ליפול ____, תתרחק, _______ לשאול ענן שחור מאובק גורם לי __________ מי למעלה _______ שזה טוב לאהוב? תרים ת'ראש ו______, תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, __________ אז לפחות תשקר, תגיד שאתה _____ ממש כמו מכונה אין קשר ________.

עונההה../images/Emo13.gif

אממממממממממממ.. אני מלמעלה עכשיו, הפסקתי ליפול תעלם,תתרחק, תפסיק כבר לשאול ענן שחור מאובק גורם לי לחשוב מי למעלה החליט שזה טוב לאכול.. תרים ת'ראש ותביט בי,תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, אהיה פה מחר אז לפחות תשקר תגיד שאתה אוהב ממש כמו מכונה אין קשר ללב...

N o a a1

New member
מתחילה ../images/Emo13.gif

אני כאן עכשיו, הפסקתי ליפול תשוק , תתרחק, תמשיך לשאול ענן שחור מאובק גורם לי להשתאל מי למעלה אמר שזה טוב לאהוב? תרים ת'ראש ותוריד אותו, תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, שאחזור מחר אז לפחות תשקר, תגיד שאתה מחבב ממש כמו מכונה אין קשר לכלום.

lali92

New member
ואני עונה

אני רוקדת עכשיו, הפסקתי ליפול תתקרב, תתרחק, תתן לי לשאול ענן שחור מאובק גורם לי לפתוח מטריה מי למעלה אמר שזה טוב לאהוב? תרים ת'ראש ות'רגליים[שני בטוח זוכרת מה זה אומר להרים רגליים], תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, אם נשאר לך שכל אז לפחות תשקר, תגיד שאתה חתיך ממש כמו מכונה אין קשר לבנאדם.

../images/Emo15.gif גמאני עונה.. ../images/Emo13.gif

אני למטה עכשיו, הפסקתי ליפול תתעופף , תתרחק,תתחיל כבר לשאול ענן שחור מאובק גורם לי להיחנק מי למעלה קבע שזה טוב לאהוב? תרים ת'ראש וותקנה דרבול, תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, שבא לך לשתות רדבול ולעוף אז לפחות תשקר, תגיד שאתה יודע לעוף.. ממש כמו מכונה אין קשר לשמיים. יש לי יציאות די מוזרות היום

N o a a1

New member
חחחחח../images/Emo6.gif זה אמור לצאת ככה ../images/Emo8.gif

אבל איך שבא לך

אתי 13

New member
עונה...>

אני _קשורה_ עכשיו, הפסקתי ליפול _תרוץ_, תתרחק, __די כבר__ לשאול ענן שחור מאובק גורם לי __לבכות___ מי למעלה _אמר__ שזה טוב לאהוב? תרים ת'ראש ו_תגיד_____, תגיד שנגמר אתה בטוח חושב, ___שיקרתי לך...__ אז לפחות תשקר, תגיד שאתה _שונא ממש כמו מכונה אין קשר __ללב!!

למעלה