שאלון חודש

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
שאלון חודש ../images/Emo3.gif

רציתי להעלות את זה בראשון לחודש אבל לא הספקתי
(מקווה שדורי מסכימה לשאלון כזה בכלל.. מסכימה?!
) היום הכי טוב שהיה לך החודש: היום הכי גרוע שהיה לך החודש: הדבר הכי טוב שקרה לך: הדבר הכי גרוע שקרה לך: דבר מצחיק שקרה החודש: דבר עצוב שקרה החודש: שיר החודש: אמן החודש: תמונת החודש: חורף או קיץ? מעיל או צעיף? חתול או כלב? התעייפתם? גם אנחנו..
תהנו

Zashley 4 Ever

New member
עונה :) ../images/Emo218.gif

היום הכי טוב שהיה לך החודש: לא שזכור לייי היום הכי גרוע שהיה לך החודש: הרבה :-F הדבר הכי טוב שקרה לך: וואאייי
הדבר הכי גרוע שקרה לך: קיבלתי 28 במבחן מפגר בג''ג ...
דבר מצחיק שקרה החודש: הרבה
דבר עצוב שקרה החודש: הרבה
שיר החודש: ממממממממממממממממממממממממ יותר מידי DDD; אמן החודש: מיילי סיירוס
תמונת החודש:
חורף או קיץ? קיץץץץ !!! מעיל או צעיף? צעיף :] חתול או כלב? כלבבבבבבבבבבבבבבבב !!
הב הב הב חחח

sn22

New member
עונה ../images/Emo3.gif

היום הכי טוב שהיה לך החודש: שבת קודמת.. לישוןןןן! היום הכי גרוע שהיה לך החודש: היה יום אחד שפשוט הרגשתי שראש שלי עומד להתפוצץ!
הדבר הכי טוב שקרה לך: הרבה.. לא נתפס על אחד
הדבר הכי גרוע שקרה לך: החתול שלי נעלם!
דבר מצחיק שקרה החודש: המורה לספרות במקום להגיד "קליפות תפוזים" היא אמרה "קליפות אוטובוסים", ואנחנו נפלנו מצחוק!
דבר עצוב שקרה החודש: קיבלתי 44 בספרות..
אבל זה היה היום אז.. נחשב?
שיר החודש: יש שניים.. In This Life של Delta Goodrem ו..never be the same again של Melanie c.. שיר ישן אבל ממש טוב! תמונת החודש: ------> חורף או קיץ?: חורף מעיל או צעיף?: צעיף חתול או כלב?" חתול

../images/Emo23.gifעונה../images/Emo9.gif

מסכימה מסכימה
היום הכי טוב שהיה לך החודש: ממממ לא יודעת אולי יום שלישי שעבר. היום הכי גרוע שהיה לך החודש: מממ רוב החודש היה ממש גרוע הדבר הכי טוב שקרה לך: היום דיברתי עם חברה..ללא ספק שיפרה את המצב הדבר הכי גרוע שקרה לך: |: דיכי דבר מצחיק שקרה החודש: XD המסיבת הפתעה שאירגנו לי
דבר עצוב שקרה החודש: ממממ כל הדיכאון שנקלעתי אליו. שיר החודש: גידי D: אמן החודש: שרון ליפשיץ
תמונת החודש: אין XD חורף או קיץ? מממ מה שמתחשק מעיל או צעיף? צעיף! חתול או כלב? כלב!
עמוק

אניxD

New member
../images/Emo85.gifעוונה ( :

למה שדורי לא תסכים ? היום הכי טוב שהיה לך החודש: שישישבת - טיוול
היום הכי גרוע שהיה לך החודש: ~ הדבר הכי טוב שקרה לך:טיוול D: הדבר הכי גרוע שקרה לך:קיבלתי 42 במבחן XD דבר מצחיק שקרה החודש:קיבלתי 42 במבחן ? XD דבר עצוב שקרה החודש:קיבלתי 42 במבחן
XD שיר החודש: ~ אמן החודש:רן דנקר
תמונת החודש: אין לי כווח .. חורף או קיץ?קיץ !!!
מעיל או צעיף? שניהם חתול או כלב?שניהם התעייפתם? לא.

../images/Emo205.gifעונהה:pP

היום הכי טוב שהיה לך החודש:היוםם:) סוף סוף היה לי ת'אומץ לעשות הליקססססססס ועשיתי :) היום הכי גרוע שהיה לך החודש:אמ מחר ?! XD יש לי מבחן בלשון ולא התכוננתי בגרוש הדבר הכי טוב שקרה לך:ההליקס הדבר הכי גרוע שקרה לך:הכאבים של ההליקס XD דבר מצחיק שקרה החודש:חחחחחחחחחח שחוסר הטאקט חוגג S: דבר עצוב שקרה החודש:מריבות וכו'... שיר החודש:פיס אוף מי אמן החודש:אין תמונת החודש:אין לי כוח לשים
חורף או קיץ?חורף ברורמאוהב|,אעאע שמיכת פוך
,מרק ותה חם
אעאע אין על זה מעיל או צעיף?צעיף P: חתול או כלב?שניהם :) יש לי גם וגם ואני מתה על שניהם

איכס, ישלי בחילה :/

היום הכי טוב שהיה לך החודש: נאנאנאמ, לא יודעת , יום אחרי שהחלמתי נורא שמחתי לחזור ולראות את כולם..אבל בכללי החודש הזה ממש נהנתי
היום הכי גרוע שהיה לך החודש: האמ ..יום שני בטיול אחד , ובטח היו עוד.. הדבר הכי טוב שקרה לך:ידיד שלי בא ,רזיתי מלא[ועם אתם מעוניינים לשמוע המשך -השמנתי בחזרה :/ ] התחיל כבר דני הוליווד! , עברתי סופסוף בית ,דיברתי עם נועם[או שזה היה מלפני חודש?] ו..נו מספיק
הדבר הכי גרוע שקרה לך:טיול ט"ו בשבט! הייתי חולה , הייתה לי פאדיחה ענקית
דבר מצחיק שקרה החודש: טיול שורשים , דחקות... דבר עצוב שקרה החודש:גליתי שיש למישהי מהבית ספר שלי[היא הייתה קצת ידידה שלי] סרטן . :/ רבתי עם חברה טובה. שיר החודש: "כל מה שחלמת" דני הוליווד ..ובטוח יש עוד ממש מלא! אני פשוט לא רוצה לחפור יותר מדיי בהודעה אחת אז.. תסתפקו במה שיש !1 *מטומטמתאני* אמן החודש:כנסיית השכל, מי כימיקל רומנס[אין לי כוח להעתיק לאנגלית] , אוונסנס[ כנ"ל
] תמונת החודש: אין לי כוח לחפש :/ חורף או קיץ? חורף דה מעיל או צעיף? צעיף חתול או כלב?כלבבבב

My Life And You

New member
עוווונה ^^^../images/Emo103.gif

היום הכי טוב שהיה לך החודש: מממממממ , לודעת [: היה הרבה [ברוך ה' XD ] היום הכי גרוע שהיה לך החודש: המורה שלי עיצבנה אותי
הדבר הכי טוב שקרה לך: אממ , זה קשה להחליט XD הדבר הכי גרוע שקרה לך: אני כל הזמן חושבת על מוות ..
דבר מצחיק שקרה החודש: המווווון >.<" דבר עצוב שקרה החודש: המורה שלי שברה את היד שיר החודש: "דני הוליווד - שיר הפתיחה" [[: אמן החודש: וונסה אן הדג'נס. תמונת החודש: -------------------> אשלי טייסדיל
חורף או קיץ? אני כבר לא יודעת (:) מעיל או צעיף? צעיייף =) חתול או כלב? כללללב :]

נראה לי שהשעמום יודע עכשיו שיאים חדשים.

היום הכי טוב שהיה לך החודש: 5.1- היהודים בברל'ה, או 23.1- גם הבגרות בהסטוריה סופסוף מאחוריי [מכתה י' הזונה הזאת רודפת אותי
], גם הופעה מדהימה של שילה וגם לילה אצל עמרי.
היום הכי גרוע שהיה לך החודש: 16.1, לא ניכנס לפרטים. הדבר הכי טוב שקרה לך: השיחה עם יהב. המילים של שילה. ההחלטה שהחלטתי. הדבר הכי גרוע שקרה לך: שלא אראה יותר את החניכים שלי, לפחות לא באופן קבוע
. דבר מצחיק שקרה החודש: מופעי הסטנד-אפ, ליומולדת של זאמי [חברה שלי]. דבר עצוב שקרה החודש: שלא אראה את החניכים, שאנשים לא יודעים לתגמל באותה מטבע ואפילו חצופים בנוסף לכל. [אל תצפו ואל תסמכו על אף אחד מלבד על עצמכם. לא כדאי]. שיר החודש: פרח קיר, יפעת, מגי, אלף רסיסים, יום שישי- שילה פרבר. גניבה, בסוף תבכו, תענה לי- היהודים. פנים אל מול פנים- יהודה פוליקר. נאמר כבר הכל- ארקדי דוכין. ומה שבחתימה שלי- רינגו. [לא יכולתי לבחור אחד, סורי]. אמן החודש: שילה והיהודים, היו הדומיננטיים. תמונת החודש: אין לי כח לחפש, אבל התמונות בשלג.
חורף או קיץ? חורף רק כשיש שלג, אבל גם לא קיץ.. [מתה על סתיו]. מעיל או צעיף? צעיף. מוות למעילים
. חתול או כלב? כלב. חתול זו השנאה שלי.. איכ, חיה דוחה.

עונה D:../images/Emo38.gif

היום הכי טוב שהיה לך החודש:נמנמנמנמנ... אתמול. סיבות אישיות
היום הכי גרוע שהיה לך החודש:אתמול בערב!! כן זה גם יום רע וגם טוב!! היה אספת הורים ;;;;;;;;; ציונים גרועיים!!! הדבר הכי טוב שקרה לך:פורום דני הוליוות
הדבר הכי גרוע שקרה לך:ציונים ><" דבר מצחיק שקרה החודש:אמא שלי אמרה שהיא לא יכולה לשמוע את הקול של המורה שלי ושהיא מבינה למה אני כלכך גרועה בהיסטוריה בגלל המורה הזאת XD דבר עצוב שקרה החודש:עוזי כהן מת ;; שיר החודש:נמנמ.. MAMA של MCR אמן החודש:MCR
תמונת החודש:
אני בדיוק עם בוקסר של סטואי מפאמלי גאי D: חורף או קיץ?חורףףףףףףףףףףףףף מעיל או צעיף?מעיל XD חתול או כלב?שניהם!! למרות שאני אלרגית! הודגש באמצעות מדגישומטיק

אממ... עונה [?]

היום הכי טוב שהיה לך החודש: יומלדת של חברה הכי טובה שלי =] היום הכי גרוע שהיה לך החודש: היום.. =[ סתם יום כזה.. =\ הדבר הכי טוב שקרה לך: התחילה מחצית חדשה הדבר הכי גרוע שקרה לך: הברך שלי לא בסדר ואני צולעת בגלל זה =\ דבר מצחיק שקרה החודש: יום מצחיק שהיה לי עם "שייקה" XD דבר עצוב שקרה החודש: קיבלתי 40 במתמטיקה =[ שיר החודש: YESTERDAY/ BEATLES אמן החודש: ^^ביטלסס תמונת החודש: של העין המדהימה שלי ש"שייקה" שלי צילמה =] [לפחות יש משו אחד שאני יכלה להשוויץ עליו] חורף או קיץ? קיץץץ [יומלדת] מעיל או צעיף? צעיף חתול או כלב? כלבבבב!!! איזה שאלה?! XP

lior0me0tapuz

New member
עונה D:

היום הכי טוב שהיה לך החודש:לא זוכרת :/ היום הכי גרוע שהיה לך החודש: היו די הרבה ): הדבר הכי טוב שקרה לך:לא זזזכור לי משו טוב הדבר הכי גרוע שקרה לך:נכשל בספרות :/ דבר מצחיק שקרה החודש: היה את הימים האחרונים שהיו מצחיקים ביותר DDDD: חברות שלי צילמו פיספוסים כאלה.. דבר עצוב שקרה החודש: -- שיר החודש: שחור לבן- אביב גפן :) אמן החודש: אביב גפן D; תמונת החודש: -- חורף או קיץ? קיייץ *ברר* מעיל או צעיף? צעיף חתול או כלב? שנייהם :]

למעלה