שאלון - חובה לענות!

B o N u s

New member
שאלון - חובה לענות!

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? המילה הראשונה שלי - הכינוי הראשון שלך בתפוז - אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? הווה מאכל אהוב - מה אתה לובש? כינוי נוכחי? מקופף כפיות כמו אורי גלר? תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו? עתיד מפחד מהעתיד? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? תכין עוד שיעורים היום? אהבה חבר ביסודי? יש לך ידידים? התנשקת? התנשקת עם המין השני? סטיירייט? מאוהב בסתר? פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כיום יש לך אהבה בלב? אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר? רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? מעדיף צבא על פני בית ספר? (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? גיל אתה אוהב את הגיל שלך? רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מה הגיל הכי אהוב עלייך? מה הגיל שלך? תאריך לידה? באיזה שעה נולדתה? ויום? ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מקצוע שנוא - יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? יש לך נכשלים בתעודה? ובציונים עצמם?

porky169

New member
../images/Emo134.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? רוני המילה הראשונה שלי - לא זוכר אבל זה בטח אבא
הכינוי הראשון שלך בתפוז - הכינוי הנוכחי אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לא אבל אמרתי ינטי פרזי
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?ואווווו מזמן הווה מאכל אהוב - פיצה מה אתה לובש? בגדים
כינוי נוכחי?porky169 מקופף כפיות כמו אורי גלר?כן רק בכח הזרועה
תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון שלך ושומע מוזיקה עתיד מפחד מהעתיד?כן מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?וואלה עדיין לא יודע מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? בטח! שירים קטנים רולז תכין עוד שיעורים היום?לא אהבה חבר ביסודי?היה אחד בקושי יש לך ידידים?כן התנשקת?לא התנשקת עם המין השני?לא סטיירייט?כן מאוהב בסתר?כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?לא כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לא בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - סיימתי בי' כיום בחופש ארוך אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?להיות בחופש תמידי מעדיף צבא על פני בית ספר?לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות?אף פעם ההרשמה הראשונה שלך -לא הייתה גם אתה הברזת משיעורי ספורט?כן אתה אוהב את הגיל שלך?כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לקטון מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)3-6 מה הגיל הכי אהוב עלייך?2 מה הגיל שלך?18 תאריך לידה?6.8.88 כן אני יודע חבל שלא נולדתי יומיים אחרי באיזה שעה נולדתה? בערך בחוצות ומשהו ויום?שבת ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? אם להודות על האמת לא עשיתי בר מצווה FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים?כן הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?פעם אחת ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -אנגלית מקצוע שנוא - מתמטיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?היה ניהול עסקי יש לך נכשלים בתעודה?כולם נכשלים
ובציונים עצמם?גם

חובה?!../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

טל, משומה אתה מתחיל להזכיר לי את המורה שלי לספורט!!11~ עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?נממ אסתר המילה הראשונה שלי -לא יודעת הכינוי הראשון שלך בתפוז -עינבי ארנבי אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?אע?
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?נממ אתמול הווה מאכל אהוב -סללטט
מה אתה לובש?חולצה של מכבי פתח תקווה כי בדיוק חזרתי מהאימון ואני מחכה שהמים היתחממו כינוי נוכחי?עינבי ארנבי 1 מקופף כפיות כמו אורי גלר?חחחחחחח כן אבל פיזית לא בעל טבעיות תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לא רוצה
מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון לא?! עתיד מפחד מהעתיד?נממ אולי קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?שחקנית ובמקביל גם לעסוק בספורט מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא
תכין עוד שיעורים היום?כןן
אהבה חבר ביסודי?
יש לך ידידים?כע התנשקת? :| התנשקת עם המין השני?אע??? :| סטיירייט?:| מאוהב בסתר?:| פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?חחחחח כןן יותר מדי אני חושבת
כיום יש לך אהבה בלב?כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ט אוהב את בית הספר?כככןןןןן
רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?ברור שלהיות בחופש אבל גם קצת בלימודים.. נגיד ללמוד יום בשבוע מעדיף צבא על פני בית ספר?לאא :| (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)
(עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)
(עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) זה אמור להצחיק?
נתנו לך הרשמות?אע? ההרשמה הראשונה שלך -אע? גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לאאא אני אוהבת שיעורי ספורט! דיי להברזות ולהיתפלחויות!!!11 גיל אתה אוהב את הגיל שלך? נממ כן הוא נחמ אני רק רוצה שהוא היתעגל כבר רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?או להיות קטנה לכל החיים או גדולה לכל החיים מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)זה מוזר אבל שנתיים מה הגיל הכי אהוב עלייך?5-7 מה הגיל שלך? 14 וחצי תאריך לידה? 6.8
[[ניר
]] באיזה שעה נולדתה? 4 ועשרה אני חושבת בצהריים ויום? יומרביעי אני חושבת ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ראשון :| FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים?נממ כע אחד הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?כעעעעעע
ממליצה בחום !!111 ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -ספורט,ספרות,מתמטיקה,אנגלית,דרמה,תנך קצת
,גאוגרפיהה
,ביולוגיה,ושל"ח
פשוט רשימה מנצחת!!111 ***מקצועות אהובים מקצוע שנוא -לשון
[[ זה מה שנשאר מה
]] יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?נממ דרמה..? יש לך נכשלים בתעודה?אני חושבת שלא.. ובציונים עצמם?לא זהו?
חח נחמד
תודה

תשובות לשאלון

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?רחל המילה הראשונה שלי -אין לי מושג הכינוי הראשון שלך בתפוז -הכינוי שיש לי עכשיו אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?היום הווה מאכל אהוב -שניצל מה אתה לובש?בגדים כינוי נוכחי?סנופקין המקורית מקופף כפיות כמו אורי גלר?בטח תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו?עונה לשאלון הזה עתיד מפחד מהעתיד?לא ממש מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?לא החלטתי מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?לא תכין עוד שיעורים היום?כן...יש לי המון אהבה חבר ביסודי? יש לך ידידים? התנשקת? עם המין השני? סטיירייט? מאוהב בסתר? פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כיום יש לך אהבה בלב? אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?בטח....פווווווווול פעמים בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -ח אוהב את בית הספר?קצת רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?להיות בחופש מעדיף צבא על פני בית ספר?לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט?ברור... מיליון פעם גיל אתה אוהב את הגיל שלך?די... רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)גיל 5 מה הגיל הכי אהוב עלייך?גיל 3 מה הגיל שלך?כמעט 14 תאריך לידה?1993 באיזה שעה נולדתה?14:40 ויום?ראשון ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?רביעי, שישי, מוצ"ש, שני FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -בנית אתרים מקצוע שנוא -גאוגרפיה, מתמתיקה, אנגלית, מדעים, ספרות, גיאומטריה, ועוד הרבה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?גרפיקה יש לך נכשלים בתעודה?לא ובציונים עצמם?50 זה נכשל?

the first 666

New member
עונה:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? אמי המילה הראשונה שלי - ? הכינוי הראשון שלך בתפוז - "המחשבניק" אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? חחח מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? וואו מזמן הווה מאכל אהוב - אוכל סיני מה אתה לובש? טרנינג וטישירט כינוי נוכחי? דקל מקופף כפיות כמו אורי גלר? חחח תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD חחחחח מה אתה עושה עכשיו? בעבודה, במשרד עתיד מפחד מהעתיד? קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קולנוען מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כן חחח תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? יאפ יש לך ידידים? יאפ התנשקת? יאפ התנשקת עם המין השני? יאפ סטיירייט? לא מאוהב בסתר? כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כל הזמן כיום יש לך אהבה בלב? כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אמ... לא בכיתה. סיים יב' אוהב את בית הספר? לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? כמו עכשיו מעדיף צבא על פני בית ספר? נתנו לך הרשמות? כן ההרשמה הראשונה שלך - כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? מלא פעמים גיל אתה אוהב את הגיל שלך? יאפ רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון בשנה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) גיל 16-17 מה הגיל הכי אהוב עלייך? 16-17 מה הגיל שלך? 18 תאריך לידה? 23.5 באיזה שעה נולדתה? 88 ויום? לוזוכר ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ראשון ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מ"מ מקצוע שנוא - אזרחות, חיבור יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? כן, ביוטכנולוגיה יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? כן בתנ"ך :) דקל

B o N u s

New member
נו איפה אתם?!?!? תענו!! P-:

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שושנה המילה הראשונה שלי - עוגי הכינוי הראשון שלך בתפוז - ילד דימיוני אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לול כן מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? היום הווה מאכל אהוב - תפ"א מה אתה לובש? הרבה שכבות כינוי נוכחי? בונוס מקופף כפיות כמו אורי גלר? האמת שכן.. P-: תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לול מה אתה עושה עכשיו? נחשו עתיד מפחד מהעתיד? כן קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודע מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? חחח לול מן הסתם.. תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? אין לא היה לי בעצם אף פעם יש לך ידידים? לא התנשקת? לא התנשקת עם המין השני? מן הסתם לא סטיירייט? כן מאוהב בסתר? כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? חלקית אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? עדיין לא יצא לי בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ט' אוהב את בית הספר? ממש אבל ממש לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש כמובן ^^ מעדיף צבא על פני בית ספר? לא יודע לא ניסיתי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) [-: (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) [-: (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) [-: נתנו לך הרשמות? אפעם ^^ ההרשמה הראשונה שלך - ... גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לווווול גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון ויותר, אני רוצה לחזור לכיתה א' ככה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) לא זוכר אף גיל, מילא את אתמול אני זוכר.. יש לי בעיות זיכרון... מה הגיל הכי אהוב עלייך? שנתיים ככה מה הגיל שלך? 14 תאריך לידה? 22.9.92 באיזה שעה נולדתה? 8:05 לדעתי ויום? ד' אני חושב $-: ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ב' FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? מן הסתם הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? מה? הפיג'מות ב...???? מה????? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ערבית מקצוע שנוא - היסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אולי מחשבת ישראל[?] יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? כן

למעלה