שאלון- חובה לענות :)

Q T g i r l

New member
שאלון- חובה לענות :)

לא יודעת אם מותר לי לעשות את זה אבל בגלל התלבטותי מה לעשות בשירות הלאומי אני מחברת שאלון והייתי רוצה לשמוע את התשובות (גם לכאלה שגם יצאו מהשירות): תפקיד בשירות הלאומי: מקום (כולל עיר): כמה זמן אני בתפקיד: מרוצה/לא מרוצה: יחס של הסביבה בשירות: אם היית מתחילה את השירות מחדש היית בוחרת באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה?: עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: כשאת חוזרת הביתה אחרי יום בשירות את מרגישה: (עייפה/מרוצה/ מותשת וכו') מתחרטת/לא מתחרטת שלא התגייסת לצה"ל: השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): הכרת חברים חדשים בשירות? יום טוב :)

Beyond Perfect

New member
המפ.

תפקיד בשירות הלאומי: רווחה כרמיאל (בצפר יסודי ומדי פעם משרד) מקום (כולל עיר): כרמיאל סיטי, בצפר יסודי הרעות. כמה זמן אני בתפקיד: בנוכחי 4 חודש.. מרוצה/לא מרוצה: מרוצה!!! יחס של הסביבה בשירות: הצוות שלי הכי טוב שיש... אם היית מתחילה את השירות מחדש היית בוחרת באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה?: זאת שנה שניה שלי, אז עברתי מבית אבות לילדים.. ואם אני חושבת על זה.. אז הבחירות שעשיתי היו מעולות עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: אני על הגבול כשאת חוזרת הביתה אחרי יום בשירות את מרגישה: (עייפה/מרוצה/ מותשת וכו') לפעמים עייפה.. אבל בגדול אני מרוצה ומרוצים ממני :) מתחרטת/לא מתחרטת שלא התגייסת לצה"ל: לא מתחרטת בכלל השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): אני מאמינה שהתבגרתי קצת.. למדתי לעבוד מול אנשים, לעמוד בזמנים.. ובכלל הבנתי מה הכיוון שלי בחיים - הוראה. הכרת חברים חדשים בשירות? וואי ברור.. חחח

עונה

תפקיד בשירות שינוע בית חולים {לוקח חולים לבדיקות } אני מרוצה אבל לפעמיים יש מצבים שבא לי פשוט ללכת מהשירות ולא לחזור לשם שנה וחצי בעזרת ה" ב14 לינואר שאני חוזר הבית אז אני לא חושב אל כלום

gogoit

New member
../images/Emo13.gif

תפקיד בשירות הלאומי: מורה מתגברת, חונכת מקום (כולל עיר): בי"ס עמל- גבעת המורה עפולה כמה זמן אני בתפקיד: חודשיים מרוצה/לא מרוצה: מרוצה מאד יחס של הסביבה בשירות: פשוט מדהים. מעבר למצופה ולמתואר בכלל אם היית מתחילה את השירות מחדש היית בוחרת באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה?: את אותו התפקיד. בהתחלה עוד מאד פחדתי ממנו אבל זה ה-מקום לעזור בו, ולהרגיש מועילה. עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: אממ רוב הפעמים זה 40 שעות, לא יותר כשאת חוזרת הביתה אחרי יום בשירות את מרגישה: (עייפה/מרוצה/ מותשת וכו') אממ הרבה פעמים עייפה. אבל זה לא אומר שאני לא מרוצה גם =] מתחרטת/לא מתחרטת שלא התגייסת לצה"ל: הסיפור שלי הוא סיפור מיוחד, עזבו
השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): כל החוויה הזאת שינתה אותי. כל הסיפור שלי. צה"ל, לא צה"ל, שירות לאומי. הכרת חברים חדשים בשירות? אממ הכרתי המון אנשים חדשים שאני נורא אוהבת, חבר'ה בגיל שלי לא הכרתי כל כך כי יש בעיה ועוד לא הגיע עוד בן\בת שירות לשם. בהצלחה =]

GILADOS

New member
עונה../images/Emo9.gif תפקיד בשירות הלאומי: אני עובד בספריה. מקום (כולל עיר): כפר בתיה (איזור חינוך דתי ברעננה) כמה זמן אני בתפקיד: כמעט חודשיים מרוצה/לא מרוצה: מאד מרוצה../images/Emo3.gif יחס של הסביבה בשירות: יחס מצויין../images/Emo13.gif אם היית מתחיל את השירות מחדש היית בוחר באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה?: אותו תפקיד (וגם אותו מקום), משום שלדעתי הוא המתאים לי ביותר. עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: אפילו קצת פחות מ40..../images/Emo3.gif כשאתה חוזר הביתה אחרי יום בשירות אתה מרגיש: ממ אני תמיד חוזר שמח מהעבודה../images/Emo13.gif מתחרט/לא מתחרט שלא התגייסת לצה"ל: לא מתחרט השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): ממ רק התחלתי לא מזמן, אבל אני מאמין שזה מפתח את הפוטנציאל שיש בי ועוזר לי לממש את עצמי כראוי../images/Emo13.gif הכרת חברים חדשים בשירות? כן.

GILADOS

New member
ממ אני עוזר להכניס פרטים של ספרים למחשב וגם רושם את מי ששואל ספר מהספריה וכו'. אבל אני מניח שבכל ספריה זה קצת שונה. שמח לדעת שעזרתי../images/Emo13.gif שיהיה ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

Woman In White

New member
עונה ../images/Emo9.gif

תפקיד בשירות הלאומי: עבודה משרדית מקום (כולל עיר): ברזיילי אשקלון
כמה זמן אני בתפקיד: 4 חודשים
מרוצה/לא מרוצה: באמצע כזה יחס של הסביבה בשירות: היה לא ממש טוב בהתחלה, אבל!! כשהתלוננתי ודיברתי השתנה ועכשיו הרבה יותר טוב
אם היית מתחילה את השירות מחדש היית בוחרת באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה?: מממ...האמתי שעדיין הייתי בוחרת מנהלי. עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: 40 שעות
כשאת חוזרת הביתה אחרי יום בשירות את מרגישה: (עייפה/מרוצה/ מותשת וכו'): מרגישה בסדר גמור
לא עייפה בכלל רק מתבאסת לחשוב שצריך לחזור מחר לעבודה
מתחרטת/לא מתחרטת שלא התגייסת לצה"ל: ממ..לא ממש מתחרטת.. השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): משנה..מבינה יותר אחראיות מה היא...וכמובן עובדים ומתבגרים... הכרת חברים חדשים בשירות?בטח

skretch

New member
תשובות

תפקיד בשירות הלאומי: סייע חינוך בכפר נוער מנוף מקום (כולל עיר): עכו [יד-נתן] כמה זמן אני בתפקיד:3-4 חודשים מרוצה/לא מרוצה: מרוצה בהחלט יחס של הסביבה בשירות: המורים והצוות המקצועי מאוד מרוצה מאיתנו, עם התלמידים זה טיפה שונה, כי המקום בבסיסו מיועד לתלמידים שהוצאו/נשרו מבתי ספר, והם לא תלמידים מעולים. תלמידי כיתה י' לרוב יותר קשים מאשר השכבות בשכבות יא ויב אם היית מתחילה את השירות מחדש היית בוחרת באותו תפקיד או תפקיד אחר? למה? : לא נראה לי שהייתי בוחר בשנה הראשונה מקום אחר, מפני ששלומית לא רוצים להוציא בעלי פטור רפואי מהבית בשנה הראשונה, אבל בשנה השנייה אני רוצה לבדוק אפשרות לשרת בחברה להגנת הטבע, רשות הגנים וכדומה..משהו בהדרכה בגדול. עולה/לא עולה על 40 שעות בשבוע: שעה פחות שעה יותר, לא מתרחק מאזור ה40 שעות. כשאת חוזרת הביתה אחרי יום בשירות את מרגישה: לרוב מרוצה, טיפה עייף כי אני הולך לישון מאוחר. עם הרגשה טובה. יש הרגשה של תרומה ועשייה. מתחרטת/לא מתחרטת שלא התגייסת לצה"ל : לא. לא מסתיר שאני רציתי מאוד להתגייס לצה'ל, אבל עשיתי את ההחלטה שלי ועדיין רציתי לתרום, והמסגרת בשרות לאומי נראתה לי יותר מעניינת מאשר צבאית. השירות שינה/לא שינה אותך (אם כן איך): שינה. בעיקר הכרת תודה על החינוך שקיבלתי, והכרת תודה על הרבה דברים שיש לי. נראה לי שנעשיתי יותר סבלני והיכולת שלי בהסברה גדלה במידה מסויימת. הכרת חברים חדשים בשירות? כן. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה