שאלון חדש:)

לאיור

New member
עונה

--התחלה-- שם: ליאור גיל:15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?לא יודעת יש שם תיקייה רייקה איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?כרגע פתחתי שם משתמש חדש אבל בישן יש תמונה של שייגעצ מאיזה הופעה שהייתי יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אבל לאייסי אני לא מחוברת בכלל איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פיינשוט --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? עדיין לא תליתי אים כן, איזה?! שייגעצ איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? סטיקרים איפה עומד המחשב? באצמע חדר תקוע, אבל עוד מעט בחדר שלי :) החדר מסודר? כרגע לא ממש תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? אין כזה תמונות שלכם תלויות בחדר? אולי אחת קטנה תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה לומדים טוב? האמת, לא ממש אוהבים ללמוד? "בטח"!! [יש כזה מישהו שבאמת אוהב ללמוד?] רוצים שביתהה? מו הסתם מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אם היה קפיטריה זה היה נחמד אוהבים מתמטיקה? לא! ואנגלית?!?!?! לאאא! לובשים מדים של בית ספר? מדים....תלבושת אחידה, מכוערת מצפצפים על המורים? על חלקם לועסים מסטיק בזמן השיעור? כןן!! סופרים את השניות על לסוף היום?! כשאני ממש מיואשת --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? גם לא שאני ברחוב זורקים מסטיק לכביש? כן ? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? אם יש פח אז לתוכו לא? יורקים על המידרכה? אולי פעם אחת.. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן :) רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! חח כן מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא.. עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אמ.. זה עוד לא ממש קרה לי אבל ניראה לי שאנ יעזור עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן חח אני לא רוצה להידרס --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 6

../images/Emo204.gifעונה:)

--התחלה-- שם:אילנה גיל:15 וחצי --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?מוזיקה איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם איזה מישחקים יש לכם במחשב?הרבה..חחח יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?השני --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?דפים איפה עומד המחשב?בחדר שלי החדר מסודר?כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?מכנס קצר בצבע צהוב
תמונות שלכם תלויות בחדר?כן תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!אינלי כוח
--בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?תיכון לומדים טוב?לא יודעת אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?מאוד מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?חברים כמובן:) אוהבים מתמטיקה?ממש אבל ממש ל א ואנגלית?!?!?!כן:) לובשים מדים של בית ספר?מדים
חולצת ביצפר מצפצפים על המורים?מאחורי הגב? לועסים מסטיק בזמן השיעור?לפעמים סופרים את השניות על לסוף היום?!כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?:S זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא הולכת עם ניירות ברחוב
יורקים על המידרכה?יאק שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לא Oo רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא ניתקלתי עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן כן וכן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9+

נושבו

New member
עונה!

--התחלה-- שם: נועה גיל: 16 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין
המוסיקה שלי איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה
הר, אבנים, מים ומגדלור מרחוק- בצבע סגול. יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר
שניהם. איזה משחקים יש לכם במחשב
המחשקים שיש בעזרים חח יש לכם פיינטשופ או פוטושופ
לא --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר
לא איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה
מיטה וחצי תפתחו את המגירה הקרובה אליכם,מה יש בה
כל מיני מסמכים, חוטי תפירה, מצלמה איפה עומד המחשב
על שולחן מחשב? חח החדר מסודר
כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט
חולצת פולו ורודה תמונות שלכם תלויות בחדר
כן תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק
אין ממש מרווח שאפשר להסתכל בין המיטה לרצפה --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי
תיכון לומדים טוב
כן, משתדלת. אוהבים ללמוד
לאא! רוצים שביתהה
השנה-לא. מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה
חברים אוהבים מתמטיקה
בעעעעע ואנגלית
אממ זה בסדר. לובשים מדים של בית ספר
לא מצפצפים על המורים
לא לועסים מסטיק בזמן השיעור
כן סופרים את השניות על לסוף היום
לא ממש.. --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב
לא זורקים מסטיק לכביש
לפעמים זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו
לא יורקים על המדרכה
איככ.. מה אני ערסית? שוכבים על הספסל כשאתם עייפים
לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה
לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם
לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה
אולי... עוברים את הכביש רק אחרי שהסתכלתם ימינה ושמאלה
לא 80 פעם.. פשוט בודקת שאין מכוניות וחוצה. --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 7

למעלה