עונה
--התחלה-- שם: ליאור גיל:15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?לא יודעת יש שם תיקייה רייקה איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?כרגע פתחתי שם משתמש חדש אבל בישן יש תמונה של שייגעצ מאיזה הופעה שהייתי יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אבל לאייסי אני לא מחוברת בכלל איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פיינשוט --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? עדיין לא תליתי אים כן, איזה?! שייגעצ איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? סטיקרים איפה עומד המחשב? באצמע חדר תקוע, אבל עוד מעט בחדר שלי
החדר מסודר? כרגע לא ממש תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? אין כזה תמונות שלכם תלויות בחדר? אולי אחת קטנה תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה לומדים טוב? האמת, לא ממש אוהבים ללמוד? "בטח"!! [יש כזה מישהו שבאמת אוהב ללמוד?] רוצים שביתהה? מו הסתם מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אם היה קפיטריה זה היה נחמד אוהבים מתמטיקה? לא! ואנגלית?!?!?! לאאא! לובשים מדים של בית ספר? מדים....תלבושת אחידה, מכוערת מצפצפים על המורים? על חלקם לועסים מסטיק בזמן השיעור? כןן!! סופרים את השניות על לסוף היום?! כשאני ממש מיואשת --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? גם לא שאני ברחוב זורקים מסטיק לכביש? כן ? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? אם יש פח אז לתוכו לא? יורקים על המידרכה? אולי פעם אחת.. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן
רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! חח כן מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא.. עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אמ.. זה עוד לא ממש קרה לי אבל ניראה לי שאנ יעזור עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן חח אני לא רוצה להידרס --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 6
--התחלה-- שם: ליאור גיל:15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?לא יודעת יש שם תיקייה רייקה איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?כרגע פתחתי שם משתמש חדש אבל בישן יש תמונה של שייגעצ מאיזה הופעה שהייתי יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם אבל לאייסי אני לא מחוברת בכלל איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פיינשוט --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? עדיין לא תליתי אים כן, איזה?! שייגעצ איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? סטיקרים איפה עומד המחשב? באצמע חדר תקוע, אבל עוד מעט בחדר שלי