שאלון חדש
פעם ראשונה שאני כותבת פה שאלון
--התחלה-- שם: גיל: --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? איזה מישחקים יש לכם במחשב? יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? איפה עומד המחשב? החדר מסודר? תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? תמונות שלכם תלויות בחדר? תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? לומדים טוב? אוהבים ללמוד? רוצים שביתהה? מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אוהבים מתמטיקה? ואנגלית?!?!?! לובשים מדים של בית ספר? מצפצפים על המורים? לועסים מסטיק בזמן השיעור? סופרים את השניות על לסוף היום?! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? זורקים מסטיק לכביש? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? יורקים על המידרכה? שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? עוזרים לילדה קטנה במצוקה? עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: =)
פעם ראשונה שאני כותבת פה שאלון