שאלון חדש:)

שאלון חדש:)

פעם ראשונה שאני כותבת פה שאלון :) :) :) --התחלה-- שם: גיל: --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? איזה מישחקים יש לכם במחשב? יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? איפה עומד המחשב? החדר מסודר? תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? תמונות שלכם תלויות בחדר? תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? לומדים טוב? אוהבים ללמוד? רוצים שביתהה? מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אוהבים מתמטיקה? ואנגלית?!?!?! לובשים מדים של בית ספר? מצפצפים על המורים? לועסים מסטיק בזמן השיעור? סופרים את השניות על לסוף היום?! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? זורקים מסטיק לכביש? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? יורקים על המידרכה? שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? עוזרים לילדה קטנה במצוקה? עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: =)

shaharrr53

New member
עונה

--התחלה-- שם:שחר גיל:עדו מעט 14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?עזבו יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?כן איזה מישחקים יש לכם במחשב?הרבה,ממזמן יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?לא --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא על החדר אים כן, איזה?!של-RHCP איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?שתיים רגילות תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?סתם דברים איפה עומד המחשב?על דבר כזה החדר מסודר?קצת מבולגן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?חולצה כזאת כחולה תמונות שלכם תלויות בחדר?לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!כן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?חטיבת ביניים לומדים טוב?בערך אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?האוכל
גם הילדים אוהבים מתמטיקה?לא ואנגלית?!?!?!קצת לובשים מדים של בית ספר?כן מצפצפים על המורים?לא לועסים מסטיק בזמן השיעור?לפעמים סופרים את השניות על לסוף היום?!חחחחחח הרבה פעמים --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?לפעמים זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?חחחח כן יורקים על המידרכה?לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לפעמים רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!מה פתאום! מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?כן עוזרים לילדה קטנה במצוקה?כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8

עונה! ../images/Emo219.gif

--התחלה-- שם:לוטן גיל:12 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?"המוסיקה שלי" איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?בוב יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו איזה מישחקים יש לכם במחשב?אייסי טאוור,אבל אני לא משחקת במשחקים יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?פיינטשופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא,אמא שלי לא נותנת לי כבר לתלות :| אים כן, איזה?!כל מיני של מכ"ר [גנבתי מבת דודה שלי את התמונה המגה-סופר-דופר יפה של פראנק! D:],של רד הוט צ'ילי פפרס,של אייאףאיי,של בובספוג,של ברינג מי דה הוריזון ועוד כל מיני איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?כזאתי שנפתחת לעוד אחת תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?ספרים וחוברות של הבי"ס איפה עומד המחשב?הומ. מולי? החדר מסודר?כרגע כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?כן,עכשיו אני הולכת לחדר שלי [יש לי 2 P:] וקמה לארון תמונות שלכם תלויות בחדר?לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!בטוח אין,המנקה ניקתה היום P: --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?יסודי ;__; לומדים טוב?לא אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?כן! מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?שום דבר מהםP: אוהבים מתמטיקה?כן,ממש ואנגלית?!?!?!כן! לובשים מדים של בית ספר?כן. אחרת אנאי אצטרך ללבוש ת'מסריחים שמלכה נותנת לי מצפצפים על המורים?כן,די לועסים מסטיק בזמן השיעור?כן סופרים את השניות על לסוף היום?!כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?לא ממש זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה?לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לפעמים רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?לא --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10:המ. 7.5

sweet shir

New member
:)

--התחלה-- שם: שיר. גיל: 14. --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? משהו של דיוידי.
איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של הארי ממקפליי "מציע נישואים" לדאגי ממקפליי באמצע הופעה.
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם. איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין ממש.
יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? אין בכלל. --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא, אבל יש על החלון.
אם כן, איזה?! 3 של צ'אד מייקל מורי, 3 פול אאוט בוי, מגרש ביתי, סימפל פלאן, אורנלדו בלום, פאניק! אט דה דיסקו, מיי כמיקל רומאנס, רייס ווייקפילד, 3 של מקפליי (ועוד מלא תמונות, אבל זה לא פוסטרים), אשטון קוצ'ר, אחד כוסון שהיה בעיתון בריטי XD, גוד שרלוט, בובספוג XD, סאן אוף דורק והאו. סי. איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה. תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? כלום, שטויות. איפה עומד המחשב? על השולחן בחדר שלי. החדר מסודר? ממש, ממש לא.
תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? אין לי כוח ללכת לארון. תמונות שלכם תלויות בחדר? כה תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כה XD --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבת ביניים, שנה אחרונה. לומדים טוב? בערך
אוהבים ללמוד? ממש לא רוצים שביתהה? כה מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים! O: אוהבים מתמטיקה? לא ואנגלית?!?!?! כהD: לובשים מדים של בית ספר? כה מצפצפים על המורים? תלוי איזה לועסים מסטיק בזמן השיעור? לפעמים חח סופרים את השניות על לסוף היום?! כה חחחחח --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? דיי, כאילו סלנג. אבל יותר סלנג אמריקאי ובריטי.
זורקים מסטיק לכביש? כה זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כה רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! אפעם לא יצאXD מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה? כה עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? תלוי מתי
--לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8, היה סבבה לגמרי. :p

עונה../images/Emo9.gif

--התחלה-- שם: אור גיל: 16 וחצי --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? תקייה "המוזיקה שלי" איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? שלי
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? כע איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין חוץ מהקבועים יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? לע --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לע .. היה אים כן, איזה?! פוו מלא איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? ספרים של בצפר איפה עומד המחשב? בסלון החדר מסודר? לע ממש חח תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? נו עכשיו ללכת עד לארון .. אין לי כוח
תמונות שלכם תלויות בחדר? לע תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! אממ אין לי כוח להסתכלל XB אבל נראה לי שיש חח --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון לומדים טוב? אממ משתדלת אוהבים ללמוד? לע רוצים שביתהה? כעעעע אבל זה לע טוב לבגרויות .. מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? הפסקות-חברים אוהבים מתמטיקה? לעעע המקצוע שאני הכי גרועה בוו ואנגלית?!?!?! כעע המקצוע שאני משתפרת בו מאוד בזמן האחרון
לובשים מדים של בית ספר? כע .. אין ברירה .. מצפצפים על המורים? חח לע .. אולי פעם ב
לועסים מסטיק בזמן השיעור? אממ לע סופרים את השניות על לסוף היום?! לפעמים חח --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? כע זורקים מסטיק לכביש? לע זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לפעמים הוא נופל מהפח זה לא אשמתי
חח סתם לע יורקים על המידרכה? איככ לע שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לע מה אני הומלסית XB אם כבר יושבים .. רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! תלוי של מי התמונה
מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לע עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אממ כע אם היא מבקשת עזרה אין לי בעיה לעזור .. עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כע --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 7

Miss Menta

New member
../images/Emo118.gif עונה.

--התחלה-- שם: שרית. גיל: 13 וחצי. --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? הוידיאו שלי. איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? מממ, אריק ברמן.
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? כה. איזה מישחקים יש לכם במחשב? אייסי טוואר . ^^ יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פיינטשופ. --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כה. אים כן, איזה?! - איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה. תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? מחברות. איפה עומד המחשב? על השולחן? החדר מסודר? כרגע הוא סביר. לא מסודר. תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצה תכלת. תמונות שלכם תלויות בחדר? ממ לא. תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא. המנקה נקתה היום מתחת למיטה. XD --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה. לומדים טוב? בערך. אוהבים ללמוד? לא. רוצים שביתהה? כןן. מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים והפסקות. והאוכל בקיוסק. אוהבים מתמטיקה? לא. ואנגלית?!?!?! כן. לובשים מדים של בית ספר? מדים? D: תלבושת. וכן, חולצות. מצפצפים על המורים? לא ממש. לועסים מסטיק בזמן השיעור? לא. אני לא פרה
סופרים את השניות על לסוף היום?! כן. זה עובר לאטטט. --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לא. זורקים מסטיק לכביש? לא. זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא, אני לא דן. [בדיחה כיתתית. XD] יורקים על המידרכה? לא. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? בבצפר לפעמים על הדשא. רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא. מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? יש מקרים
עוזרים לילדה קטנה במצוקה? תלוי. עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? נראה לי .XDDD --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 7.

../images/Emo67.gif

--התחלה-- שם: רותם גיל: 15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? EA Games (סימס) איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? שדה ושמיים יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב? מחקנו הכל, נשאר רק סימס יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פוטושופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? וחצי תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? פנס איפה עומד המחשב? על שולחן בסלון החדר מסודר? לא משהו :/ תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? נו ללכת עכשיו עד חדר? תמונות שלכם תלויות בחדר? שלי? לא.. תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא, מה זה נקי :) --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? כיתה ט', אבל זה נקרא אצלנו תיכון לומדים טוב? כה אוהבים ללמוד? תלוי מה רוצים שביתהה? לא מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה? רק גיאומטריה ואנגלית?!?!?! כן לובשים מדים של בית ספר? אין לנו מצפצפים על המורים? לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? מרשים לנו לאכול.. סופרים את השניות על לסוף היום?! לא --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? ? זורקים מסטיק לכביש? לא! זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא, רק בתוכו יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? תלוי איפה ועם מי אני נמצאת רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא.. עוזרים לילדה קטנה במצוקה? כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10

../images/Emo179.gif

--במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?אין לי כוח :p איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?אממ משהו כחול כזה יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר איזה מישחקים יש לכם במחשב?מריו לנצח! (ככה קוראים למשחק) יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?לא זה ולא זה --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?נו די איפה עומד המחשב?על שולחן החדר מסודר?לא תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?אין תמונות שלכם תלויות בחדר?לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!דע ולא רק אבק --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?חטיבה לומדים טוב?עא אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?כן!!!!!11 מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?האוכל בקפיטריה חוץ מהקפיטרית המגעילה אוהבים מתמטיקה?לא! ואנגלית?!?!?!ככה לובשים מדים של בית ספר?חחח מדים עלאק תלבושת... מצפצפים על המורים?תלוי איזה לועסים מסטיק בזמן השיעור?אם מתחשק ולא ליד מוטי סופרים את השניות על לסוף היום?!כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?סלנג? בערך זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה?לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?אם אני עם חברים וממש עייפה יש מצב... רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!אממ תלוי אם מודעה כזאת של הופעה אז כן מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10 20

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

--התחלה-- שם:אריאל גיל:13 ו11 חודשים --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?של מקפליי יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ איזה מישחקים יש לכם במחשב?המשחקים שבאים עם המחשב XD יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?לא --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?אני הולכת לתלות מחר עוד מלא, אבל בינתיים יש של מקפליי, באסטד, ופאניק אים כן, איזה?!^ איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?מחברות איפה עומד המחשב?על השולחן החדר מסודר?לא ממש XD תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?סווטצ'ר תכלת תמונות שלכם תלויות בחדר?לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!לא --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?חט"ב לומדים טוב?כן אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?כן D: מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?חברים דה אוהבים מתמטיקה?קצת ואנגלית?!?!?!כן לובשים מדים של בית ספר?לא מצפצפים על המורים?כן לועסים מסטיק בזמן השיעור?כשבא לי סופרים את השניות על לסוף היום?!כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?כן יענו סלנג D: זורקים מסטיק לכביש?כן זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה?לפעמים שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה ליוליושקה

--התחלה-- שם:איזבל גיל:15.6 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?"המוזיקה שלי" איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?של סמל לא ברור יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב?אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?שלילי. --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?זוגית!1 תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?אווויי!!!עטים!! איפה עומד המחשב?מחשב לא עומד..הוא מונח על השידה החדר מסודר?לא ממש תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?ג'ינסים תמונות שלכם תלויות בחדר?לא שלי תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?לא --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?תיכון לומדים טוב?איך לומדים טוב??...לומדת נו.. אוהבים ללמוד?בעיירך רוצים שביתהה?לא ממש מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?האוכל דיי בעע החברים סבבות אוהבים מתמטיקה?לא! ואנגלית?!?!?!לאאאאאאאאאא לובשים מדים של בית ספר?מדים?כולה חולצה מפגרת מצפצפים על המורים?כה לועסים מסטיק בזמן השיעור?כהה סופרים את השניות על לסוף היום?!כןןן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?תלוי עם מי ואיפה זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא,מה אני מפגרת?יש פח אז למה לידו?.. יורקים על המידרכה?לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?שלילי.יש לי בית. רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא!! מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?כן!!אסור לעצבן אותי!! עוזרים לילדה קטנה במצוקה?תגדירי מצוקה... עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10- אהמ..11 לא הודגש באמצעות מדגישומטיק!!!

I am IRiTooSH

New member
D:

--התחלה-- שם:עירית גיל:13 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? וידיואים איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?של בני דודים מדרגה שניה שליP: כאלו שבאלך לאכולP: יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר איזה מישחקים יש לכם במחשב?משחקים..? יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?שניהם. אבל פוטו סגידע$@^&^@ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?תמונות של חברותXD אים כן, איזה?!.. איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? חצי מהקומותיים.. תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?מסמכים של ההוריםO.O איפה עומד המחשב?מולי. החדר מסודר?לאXD תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?האדום שסבתא שלי הכינה ליP: תמונות שלכם תלויות בחדר?עם חברות כן. תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!לא רואים כלום. חשוך שם.XD --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?חטיבת הביניים. לומדים טוב?בערך אוהבים ללמוד?לא רוצים שביתהה?אהא מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה?האמת שכןX: ואנגלית?!?!?!אני אוהבת לדעת את השפה. אבל לא יותר מזה. לובשים מדים של בית ספר?אכן כן>< מצפצפים על המורים?לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? איכס. סופרים את השניות על לסוף היום?! כןXD --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?לא ממש זורקים מסטיק לכביש?שונאת מסטיקים~ זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה?כןXD שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? אהאXD רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לאS: מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?יאפD: עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא:0 עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?בדרך כלל לאXD --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9.99999999999 ורק כי באלי לבאס אותךD:

רגגכגסגס

--התחלה-- שם: נופר גיל: 17 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? בטח תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? כזאת-> יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? כן איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פוטושופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? מסמכים איפה עומד המחשב? על הספריה החדר מסודר? כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חצאית מיני תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון לומדים טוב? לא אוהבים ללמוד? לא רוצים שביתהה? כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה? לא ואנגלית?!?!?! לא לובשים מדים של בית ספר? לא מצפצפים על המורים? משתדלת שלא לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן סופרים את השניות על לסוף היום?! לא --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? מזה זורקים מסטיק לכביש? כן זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? חחח כן יורקים על המידרכה? לא יורקת שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! חח כן מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? כן עוזרים לילדה קטנה במצוקה? כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 1 וחצי

דנטל

New member
פעם ראשונה

שם: דנה גיל: 34 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? פונטים איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? אני עם סאבלימינל יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? לא איזה מישחקים יש לכם במחשב? הרגילים יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? יש לי כולה פיינט --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא אים כן, איזה?! - איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? אין פה מגרות, אבל במטבח יש מגרה עם פליירים של מסעדות איפה עומד המחשב? בסלון החדר מסודר? לא תפתחו את הארון, מה הבגד הכי בולט? חולצה שאמא שלי הביאה מחו"ל תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? בית הספר של החיים לומדים טוב? בינוני אוהבים ללמוד? לא רוצים שביתהה? כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה? כן ואנגלית?!?!?! קצת לובשים מדים של בית ספר? לא מצפצפים על המורים? לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן סופרים את השניות על לסוף היום?! כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? כן זורקים מסטיק לכביש? כן זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? רק אם הוא עף מהרוח יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מסוגלת מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? כן עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אולי עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן

עונה ../images/Emo219.gif

התחלה שם:
במחשב שלכם תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? את התיקייה שלי
איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? הכי פשוטה. עם השמיים והדשא
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר איזה משחקים יש לכם במחשב?
יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?
בבית יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?
אים כן, איזה?
איזה מיטה יש בחדר, זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכם, מה יש בה? מצלמה, משקפי שמש, אלבום קטן איפה עומד המחשב? ליד המיטה בחדר שלי החדר מסודר? יותר מדיי
תפתחו את הארון, מה הבגד הכי בולט? קפוצ'ון היינס אדום
תמונות שלכם תלויות בחדר? לא בחדר, בחוץ תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק? ברור שלא
בבית - ספר לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון
לומדים טוב? משתדלת.. אוהבים ללמוד? אממ.. לא!
רוצים שביתה? בטח
מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים וקפיטריה אוהבים מתמטיקה?
ואנגלית?
לובשים מדים של בית ספר? "מדים", תלבושת.. לצערי מצפצפים על המורים? לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? בדר"כ כן
סופרים את השניות על לסוף היום? לא צריך להיסחף...
ברחוב מדברים בשפת רחוב? לא, איכ זורקים מסטיק לכביש? מה? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?
יורקים על המידרכה?
שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? אם אני עם מישהו ואני יודעת שאני הולכת לשבת שם עוד קצת זמן אז יש מצב, כן.. רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?
מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? חס וחלילה
עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אם ממש בא לי עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?
לסיום דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8
. ל"ג בעומר שמח

you know i love you so

--התחלה-- שם: גיל: --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? מיי מיוזיק. בתיקיה הראשונה מימין שם יש את הו הו, של קספר. איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? בארט סימפסון נירוונה סטייל :] יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו תוכנה שטן ><. מסנג'ר. איזה מישחקים יש לכם במחשב? אלסטו מניה והאוטומטיים של הווינדוס. יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? לא ולא. --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא. אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה נפתחת. תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? בעיקר זבל מכיתה ב'. איפה עומד המחשב? על השולחן? >>" החדר מסודר? כן, בטח :| תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצה כתומה ישנה כזו. תמונות שלכם תלויות בחדר? לא. תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כן, לא רוצה להסתכל. --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה. לומדים טוב? כן. אוהבים ללמוד? לא. רוצים שביתהה? לא תהיה לנו. מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? שו קפיטריה. אוהבים מתמטיקה? לאלאלאלאלאלאלאאאא. ואנגלית?!?!?! זה לא קשה. לובשים מדים של בית ספר? אין. מצפצפים על המורים? אהה. לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן. סופרים את השניות על לסוף היום?! כן. --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? ממ? זורקים מסטיק לכביש? מדרכה. זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?כן, אבל לא בכוונה
. יורקים על המידרכה? לא. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן. רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מתי בפעם האחרונה יצא לך לראות תמונה יפה על לוח מודעות? מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא. עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אה? :| עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? לא. --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10:

hilonet14

New member
--עונה--

--התחלה-- שם: הילה גיל:14.5 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של רובי כשהייה ילד יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? אין --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא אים כן, איזה?! לא איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?זוגית תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? קלמר איפה עומד המחשב? על השולחן החדר מסודר? לא תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? אין לי ארון בחדר, יש לי חדר ארונות תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! כן... --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? אפשר להגיד כבר תיכון לומדים טוב? לא ממש אוהבים ללמוד? לא רוצים שביתהה? כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה? כן ואנגלית?!?!?! כן לובשים מדים של בית ספר? יש לנו רק חולצת מקיף.. וגם אותה לא מביאה כל כך מצפצפים על המורים? כן לועסים מסטיק בזמן השיעור? לא סופרים את השניות על לסוף היום? כן! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לא זורקים מסטיק לכביש? לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אם יש אז כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? נכון --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 11 :) אני מפרגנת

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

--התחלה-- שם: סתיו גיל: 14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? adobe איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? איך פגשתי את אמא יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר איזה מישחקים יש לכם במחשב?קצת יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פוטושופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כן אים כן, איזה?! איש משפחה איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? יחיד
תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? דיסקים איפה עומד המחשב? המסך:על מדף מגנוב על השולחן. המחשב: על הרצפה החדר מסודר? בערך תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצה כזאת לבנה עם יצור ורוד תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! המיטה של נפתחת --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה לומדים טוב? כן אוהבים ללמוד? בערך רוצים שביתהה? מחר זה לא עוזר לי ממש, אז לא מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אין קפיטריה. לא יודעת אוהבים מתמטיקה? היא בסדר ואנגלית?!?!?! לא! לובשים מדים של בית ספר? מדים? כולה חולצה מצפצפים על המורים? לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? לא,איכס סופרים את השניות על לסוף היום?! לא --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? הא? זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? לא, איכס שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה? לפעמים עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8

מאיוש33

New member
עונה ../images/Emo8.gif

--התחלה-- שם: מאיה גיל:14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? קובץ של המוזיקה של הריקוד של שוקו וגיתית
איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? גבעות ירוקות יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? ל-א איזה מישחקים יש לכם במחשב? אממ...האמת שאין.. יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?ל-א --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? הווו...ה=מ=ו=ן=! אים כן, איזה?! TOKIO HOTEL [לשלטון!] , עופר שכטר, בובספוג, 30 עובדות שלא ידעת על בובספוג, בובספוג הסרט, נקודה למחשבה, מילות השיר של הסתיו של עלמה זק בארץ נהדרת, פו הדוב, TNT
איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? כלמיני דברים של המחשב איפה עומד המחשב? במסדרון החדר מסודר? בדיוק להפך.. תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? אממ..חולצות בצפר?! תמונות שלכם תלויות בחדר? לא- אבל פוסטר ענקי של מיקי מאוס, שמורכב מעוד הרבה תמונות של "דיסני" כן [ממוסגר] תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! עדיף שלא נתאר.. --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חט"ב לומדים טוב?כן אוהבים ללמוד?כן
רוצים שביתהה?כןן!! מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? איזה קפיטריה בראש שלכם?1..בכל מקרה: חברים אוהבים מתמטיקה? מ-א-ו-ד ואנגלית?!?!?! בעע.. לובשים מדים של בית ספר? כן מצפצפים על המורים?לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? חח..כן
סופרים את השניות על לסוף היום?!לא..מי סופר שניות?! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? מזתומרת? זורקים מסטיק לכביש? כן.. זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא..אני לא עד כדי כך מרושעת..יחס לעובדי הניקיון! יורקים על המידרכה?לא..איככסס.. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מתי בפעם האחרונה ראית תמונה יפה על לוח מודעות? מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?לא --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9- רק כדי להיות מבאסת

../images/Emo42.gifעונה

--התחלה-- שם: שי גיל: 15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? My Albums
אין שם כלום איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של אבריל
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי איזה מישחקים יש לכם במחשב? הרבה יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? לא --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כן אים כן, איזה?! של אבריל איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? אין לי כח לקום איפה עומד המחשב? על השולחן [?] החדר מסודר? לא..:( תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? נוו אין לי כח תמונות שלכם תלויות בחדר? יש אחת תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא XDD --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבת ביניים לומדים טוב? די טוב אוהבים ללמוד? מי מישהו שכן?
רוצים שביתהה? כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה? לאא ואנגלית?!?!?! זה יותר נורמלי לובשים מדים של בית ספר? לצערי הרב כן מצפצפים על המורים? לא ממש לועסים מסטיק בזמן השיעור? לפעמים סופרים את השניות על לסוף היום?! לפעמים XDD --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לפעמים זורקים מסטיק לכביש? לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לפעמים יורקים על המידרכה? לא איכסס שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן XD רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? כן XD עוזרים לילדה קטנה במצוקה? לא עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? לא --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9

למעלה