שאלון חדש

GrEeNgIrL3

New member
גם אני

1.שם: הילה 2.גיל 17 וחצי 3.תאריך לידה עברי טו' בתמוז (ניראה לי...) 4.תאריך לידה לועזי 17.7.89 5.בית ספר : 6.עיר מגורים: ב"ש 7.מגמה: ערבית, סוציולוגיה ויזמות .. 8.האם היית\ה במפגשי פורום : הייתי אבל לא של הפורום הזה.. אני לא קשורה חח 9.האם צילמת\ה פעם בשחור לבן: לא.. 10.מתי בפעם האחרונה צילמת\ה במצלמת פילם : לא זוכרת.. 11.האם יש לך פלאפון : אכן 12.שיר אהוב: אממ.. קשה.. כרגע- dream theater- the spirit carries on 13.מקום זכור מהילדות : ביה"ס חח 14.מתגעגע\ת ל: אז כשלא היה צריך ללמוד הרבה 15.צבע אהוב: אממ אין.. 16.זמר\להקה אהוב\ה : green day, my chemical romance, queen 17.צילום שחור לבן או צבע : צבע 18.פילם או דיגיטלי : דיגיטלי 19.שחור או לבן : שחור

../images/Emo210.gifהרי לכם

1.שם קרן 2.גיל 17 3.תאריך לידה עברי כ"ו בחשוון 4.תאריך לידה לועזי 24.11.89 5.בית ספר תיכון מקיף יהוד 6.עיר מגורים גני תקווה 7.מגמה פיסיקה-תאטרון 8.האם היית\ה במפגשי פורום לא.. אבל די בא לי 9.האם צילמת\ה פעם בשחור לבן כן..יוצא מקסים 10.מתי בפעם האחרונה צילמת\ה במצלמת פילם אני מצלמת בעיקר בפילים..לא זוכרת בדיוק 11.האם יש לך פלאפון כן 12.שיר אהוב הממ קשה..psycho killer 13.מקום זכור מהילדות המזרקה בגבעת שמואל..שנפלתי לתוכה =( 14.מתגעגע\ת ל חברים הישנים, וכל מיני דברים שהייתי פעם 15.צבע אהוב אוף כל מיני- שחור, כתום, ירוק, אדום. 16.זמר\להקה אהוב\ה יוני בלוך העדפות 17.צילום שחור לבן או צבע מאוד תלוי.. בד"כ צבע 18.פילם או דיגיטלי פילם 19.שחור או לבן שחור לילה טוב לכולם!

קרן ברוכה הבאה לפורום

את לא היחידה שמעדיפה פילם גם אני שלומד במגמת צילום מעדיף פילם

spikes1

New member
אממ..

1.שם אריאל 2.גיל 17 3.תאריך לידה עברי 14\09\1989 4.תאריך לידה לועזי יד באלול תשמט 5.בית ספר אורט רבין גן יבנה 6.עיר מגורים גן יבנה 7.מגמה מחשבים וכימיה 8.האם היית\ה במפגשי פורום כן.. 9.האם צילמת\ה פעם בשחור לבן לא 10.מתי בפעם האחרונה צילמת\ה במצלמת פילם מזמן 11.האם יש לך פלאפון כן 12.שיר אהוב וואי.. שאלה קשה.. לא יכול לענות.. 13.מקום זכור מהילדות לא'דע 14.מתגעגע\ת לבית ספר היסודי.. 15.צבע אהוב כחול 16.זמר\להקה אהוב\ה sonata arctica

למעלה