שאלון חדש:

d r o r y

New member
שאלון חדש:

בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים.הנה לכם: 1.בן כמה אתה? 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? 3.ציור או כתיבה? 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? 12.אתה טיפוס רוחני? 13.אוהב יותר את הלילה או היום? זהו.בהצלחה.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים.הנה לכם: 1.בן כמה אתה?13 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש?תלוי.. 3.ציור או כתיבה?כתיבה 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי?פנאן 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)?לא!! כולם חנונים.. 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים?אופי.. אם הוא נחמד 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל?רגיל 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך?מתוך 10.. 10 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך?10 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך?0 11.מרוצה ממצבך הנוכחי?כה 12.אתה טיפוס רוחני?לא 13.אוהב יותר את הלילה או היום?לילה זהו.בהצלחה.

עונה ../images/Emo14.gif

בן כמה אתה? 11.
בילוי מועדף - עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט, או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? אמ, תלוי במצב רוח.
ציור או כתיבה? כתיבה.
איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? בסדר.
אוהב את החבר'ה בכיתתך? את הרוב כן.
מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? לא יודעת בדיוק.
מעדיף אוכל מתוק, או אוכל רגיל? תלוי במצב רוח.
עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? אמ, מ1 עד 10... 6.
עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? אולי 4.
עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? לא יודעת.
מרוצה ממצבך הנוכחי? בערך.
אתה טיפוס רוחני? לפעמים.
אוהב יותר את הלילה או היום? לילה אולי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

cohenet91

New member
עונה

1.בן כמה אתה? 15. 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? לא איכפת לי, כל עוד זה עם חברים. 3.ציור או כתיבה? כתיבה. 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? אחלה
5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? מחציתם
6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? אופי... נו כל מיני תכונות. למשל איכפתיות, נאמנות.. וגם מידת הקשר שלי איתו... 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? מתוק. 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? די הרבה. 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? נדיבה, אבל לא מאוד. 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? ככה-ככה. 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? כן. 12.אתה טיפוס רוחני? לפעמים, וזה בא לי בתקופות. 13.אוהב יותר את הלילה או היום? לילה

hilonet14

New member
עונה.. חח קצרצר

1.בן כמה אתה?14 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? קבוצה מצומצמת, מקום שקט 3.ציור או כתיבה? כתיבה 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? אחלה תנקס! 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? רובם כן 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? שיהיה כנה, מצחיק וחמוד 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? רגיל 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? במידה נורמאלית 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? אני נדיבה =] 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? כמעט ולא.. 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? יאפ 12.אתה טיפוס רוחני? לא 13.אוהב יותר את הלילה או היום? יום

עונה../images/Emo110.gif

1.בן כמה אתה? 14 וחצי 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? עם קבוצה מצומצמת 3.ציור או כתיבה? כתיבה 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? רע
5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? האמת? ממש לא. 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? לא יודעת, משהו בהתחלה, כשאני רואה אותו. 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? לא משנה לי 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? מאד. 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? לא יודעת, אני נדיבה לאנשים מסויימים 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? אני 80% של יצירתיות XD 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? לא 12.אתה טיפוס רוחני? לא 13.אוהב יותר את הלילה או היום? לא משנה לי הודגש באמצעות מדגישומטיק

mad artichoke

New member
../images/Emo3.gif

1.בן כמה אתה? 15. 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? קבוצה מצומצמת במקום שקט.
3.ציור או כתיבה? אני לא טובה בשניהם, למרות שאני הרבה יותר גרועה בציור. אבל אני מתפעלת יותר מציורים בד"כ מאשר בכתיבה.. קשה להרשים אותי בכתיבה
4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? חולנית
5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? ממ.. חלקם. לפעמים. נניח. -_- 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? תגובות שלו למצבים מסוימים, היחס שלו אליי, התנגות בכללי [נניח -_-].. הממ.. 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? אוכל רגיל? ^^ 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? רגיש? אה.. אממ.. לא יותד מדי. 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? לא נדיבה
10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? אני לא
11.מרוצה ממצבך הנוכחי? לא בדיוק. 12.אתה טיפוס רוחני? לא
13.אוהב יותר את הלילה או היום? הלילה.

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo4.gif

הניק שלך משעשע אותי והמבין יבין

נושבו

New member
עונה

1.בן כמה אתה
עוד מעט 16 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש
קבוצה של 5-6 חברות במקום לא שקט ולא רועש. 3.ציור או כתיבה
אני לא מוכשרת בשניהם=( 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי
סבבה 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)
אממ כן.. אבל לא את כולם. 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים
שהוא נאמן, לא צבוע, לא שקרן, חבר טוב, חוש הומור, אוהב להקשיב... 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל
אוכל רגיל 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך
אממ תלוי במה.. בעיקרון אני רגישה אבל יש דברים שטותיים שאני יכולה להיפגע מהם ודברים רציניים שאני לא אפגע מהם. 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך
עד כמה שבאלי
10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך
לא ממש 11.מרוצה ממצבך הנוכחי
כן:) 12.אתה טיפוס רוחני
אממ לא 13.אוהב יותר את הלילה או היום
גם וגם!

דנטל

New member
חדש

1.בן כמה אתה? 33 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? גדולה, רועש 3.ציור או כתיבה? כתיבה 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? פסדר 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? נלך על העבודה - כן 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? שהוא חכם ומצחיק וקליל 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? רגיל 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? לא רגישה 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? לא נדיבה 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? לא יצירתית 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? כמעט 12.אתה טיפוס רוחני? לא 13.אוהב יותר את הלילה או היום? לילה

1Shir

New member
תודה

1.בן כמה אתה? 24 2.בילוי מועדף-עם קבוצה מצומצמת ובמקום שקט,או עם קבוצה גדולה ובמקום רועש? נראה לי הראשון 3.ציור או כתיבה? כתיבה 4.איך אתה מרגיש עם עצמך באופן כללי? בסדר 5.אוהב את החבר'ה בכיתתך(אם אתה חייל,אז את החבר'ה במחלקתך)? אני כבר אחרי צבא.. אבל הייתי בסדר עם החבר'ה שהיו 6.מה גורם לך בעיקר לאהוב אדם מסויים? אופי חזק ועצמאי 7.מעדיף אוכל מתוק,או אוכל רגיל? רגיל 8.עד כמה אתה אדם רגיש לדעתך? בצורה טובה, יותר מהממוצע אבל לא מאוד מאוד 9.עד כמה אתה אדם נדיב לדעתך? בערך ממוצע 10.עד כמה אתה אדם יצירתי לדעתך? גם באופן ממוצע, תלוי במה 11.מרוצה ממצבך הנוכחי? ככה ככה 12.אתה טיפוס רוחני? נראה לי שכן 13.אוהב יותר את הלילה או היום? גם וגם

למעלה