שאלון חדש**
השאלון: זמן תחילת השאלון: שם מלא: סיטי: גיל: תאריך לידה: הגיים בוייז שלך: שיר מועדף של הבוייז: שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: הכי שחקן: הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: הכוכב נולד בשבילך הוא: הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: סיגנון שיער מועדף: צבע: מותג שולט: (בגדים) מותג שולט (נעליים): אני אוהבת את אושרי בגלל : החברה הכי טובה: הילדה הכי שנואה עליך: חבר? הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: המקצוע הכי מעפן: החלום הכי גדול שלך: איפו הייתי רוצה לבקר
מדינה) אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? פוליטקה במי את מצביעה?: זמן סיום השאלון!! אני עוננה :: זמן תחילת השאלון: 16:54 שם מלא: ורד מ.. סיטי: פ''ת גיל: 13 תאריך לידה:23\11\1992 הגיים בוייז שלך: אושרייי שיר מועדף של הבוייז: גליה שיר ישראלי מועדף: אהבה שיר לא ישראלי מועדף: ביהנד דה הנזל אייז הכי שחקן: יהודה לוי המושלםםם הכי שחקנית: אמה ווסטון נולד לרקוד בשבילך הוא: שיי הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט כפרע עליהה הדוגמנית בשבילך בדוגמניות2 היא: נטלי הכי יפה וגם אופי טווב סיגנון שיער מועדף: פזור ורגיל צבע מועדף: ורוד מהיר ותכלת מותג שולט: (בגדים) פוקס וומן מותג שולט (נעליים): ממ..לאדעת אני אוהבת את אושרי בגלל : הוא יפהה הכי בעולם שראיתי ו..ישש לו אופי טובב!! והוא שר יפהה החברה הכי טובה: מממ..יש הרבה הילדה הכי שנואה עליך: כיאילו 'תם מכירים ת'בנות חח חבר? לאאאאאאא הומוסקסואלי\ת ? לאאאאאאאא המקצוע הכי פסדר: אנגליתת חחחחח המקצוע הכי מעפן: גיאיוגרפיה בעעעעעע החלום הכי גדול שלך: לפגוש ת'בוייז ולהצליח בכל איפו הייתי רוצה לבקר
מדינה) אמריקה וברזיל אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? שאלה טובההה אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? שופינג מטורף ועושה סבב עולם אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? משחק ותיקשורת או פסיכולגיה פוליטקה במי את מצביעה?: מההההההה?? השיר שאת שומעת עכשיו: רק אל תגיד לי ש (מאיה בוסקילה) זמן סיום השאלון!! 16:59
השאלון: זמן תחילת השאלון: שם מלא: סיטי: גיל: תאריך לידה: הגיים בוייז שלך: שיר מועדף של הבוייז: שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: הכי שחקן: הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: הכוכב נולד בשבילך הוא: הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: סיגנון שיער מועדף: צבע: מותג שולט: (בגדים) מותג שולט (נעליים): אני אוהבת את אושרי בגלל : החברה הכי טובה: הילדה הכי שנואה עליך: חבר? הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: המקצוע הכי מעפן: החלום הכי גדול שלך: איפו הייתי רוצה לבקר