שאלון חדש**

morg01

New member
שאלון חדש**

השאלון: זמן תחילת השאלון: שם מלא: סיטי: גיל: תאריך לידה: הגיים בוייז שלך: שיר מועדף של הבוייז: שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: הכי שחקן: הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: הכוכב נולד בשבילך הוא: הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: סיגנון שיער מועדף: צבע: מותג שולט: (בגדים) מותג שולט (נעליים): אני אוהבת את אושרי בגלל : החברה הכי טובה: הילדה הכי שנואה עליך: חבר? הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: המקצוע הכי מעפן: החלום הכי גדול שלך: איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? פוליטקה במי את מצביעה?: זמן סיום השאלון!! אני עוננה :: זמן תחילת השאלון: 16:54 שם מלא: ורד מ.. סיטי: פ''ת גיל: 13 תאריך לידה:23\11\1992 הגיים בוייז שלך: אושרייי שיר מועדף של הבוייז: גליה שיר ישראלי מועדף: אהבה שיר לא ישראלי מועדף: ביהנד דה הנזל אייז הכי שחקן: יהודה לוי המושלםםם הכי שחקנית: אמה ווסטון נולד לרקוד בשבילך הוא: שיי הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט כפרע עליהה הדוגמנית בשבילך בדוגמניות2 היא: נטלי הכי יפה וגם אופי טווב סיגנון שיער מועדף: פזור ורגיל צבע מועדף: ורוד מהיר ותכלת מותג שולט: (בגדים) פוקס וומן מותג שולט (נעליים): ממ..לאדעת אני אוהבת את אושרי בגלל : הוא יפהה הכי בעולם שראיתי ו..ישש לו אופי טובב!! והוא שר יפהה החברה הכי טובה: מממ..יש הרבה הילדה הכי שנואה עליך: כיאילו 'תם מכירים ת'בנות חח חבר? לאאאאאאא הומוסקסואלי\ת ? לאאאאאאאא המקצוע הכי פסדר: אנגליתת חחחחח המקצוע הכי מעפן: גיאיוגרפיה בעעעעעע החלום הכי גדול שלך: לפגוש ת'בוייז ולהצליח בכל איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אמריקה וברזיל אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? שאלה טובההה אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? שופינג מטורף ועושה סבב עולם אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? משחק ותיקשורת או פסיכולגיה פוליטקה במי את מצביעה?: מההההההה?? השיר שאת שומעת עכשיו: רק אל תגיד לי ש (מאיה בוסקילה) זמן סיום השאלון!! 16:59

אדרררר

New member
עונה

זמן תחילת השאלון: 17:05 שם מלא: אדר אזולאי סיטי: תל אביב גיל: 14 תאריך לידה: 9.3 הגיים בוייז שלך: כולם שיר מועדף של הבוייז: כללל השירים שיר ישראלי מועדף: ממממ הרבה שיר לא ישראלי מועדף: HERE WITHOUT YOU הכי שחקן: ג'וני דפ הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי נולד לרקוד בשבילך הוא: אחלה תוכנית הכוכב נולד בשבילך הוא: הראל מויאל הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: קרן.. סיגנון שיער מועדף: פזור צבע: תכלת מותג שולט: (בגדים): קרוקר/לי קופר/דיזל/גריפ/קסטרו/היינס.. מותג שולט (נעליים): אדידס פומה ונייקקקק אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא הכי מדהים בעולם!! החברה הכי טובה: ספירוווש.. הילדה הכי שנואה עליך: אמממ אני לא שונאת.. חבר? אין הומוסקסואלי\ת ? אם זה מה שהם בוחרים להיות סבבה להם המקצוע הכי פסדר: אנגלית וספרות המקצוע הכי מעפן: ידע הארץץץץץ! החלום הכי גדול שלך: להיות זמרת/שחקנית.. איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)..אמממ..לא יודעת אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? אפחד אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? תורמת חלק ותשאר שומרת עד שאני אחליטטט מה לעושת עם הכסף.. אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? פסיכולוגיה.. פוליטקה במי את מצביעה?: ---

עונה ../images/Emo9.gif

זמן תחילת השאלון: 17:11 שם מלא:לי סיטי:ירושלים גיל:14 תאריך לידה:6.10 הגיים בוייז שלך:אושרי
שיר מועדף של הבוייז:כולם אחד אחדד שיר ישראלי מועדף:נממ.... השיר שלך שיר לא ישראלי מועדף:listen yo yiur haert (בתקווה שכתבתי נכון) הכי שחקן:נממ רן דנקרר הכי שחקנית:טלי שרון נולד לרקוד בשבילך הוא:אנשים שיודעים לרקוד מהמם הכוכב נולד בשבילך הוא:אנשים שיודעים לשיר מהמם הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:לאדעת חח סיגנון שיער מועדף:מדורג צבע:חום מותג שולט: (בגדים)קאסטרו מותג שולט (נעליים):לאדעת אני אוהבת את אושרי בגלל:הכלל החברה הכי טובה:אביגיל שנהב ואוריה הילדה הכי שנואה עליך:הדררר חבר?
הומוסקסואלי\ת ?לא חח המקצוע הכי פסדר:כחול המקצוע הכי מעפן:צהוב בעעע החלום הכי גדול שלך:נמממממ לשיר יאפה
איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)מקסיקו אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?אפחד! אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קודם שיהיה ואז נדבר אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?כרימינולוגיה פוליטקה במי את מצביעה?: עלה ירוק חחח

עונה פולל זמן לא הייתי פה..

השאלון: זמן תחילת השאלון:17:49 שם מלא:בר כהן סנדלר סיטי:ראש העין-->לגור בעיר להרגיש בכפר חעחע גיל:13 וחצי תאריך לידה:13.8.92 הגיים בוייז שלך:שרון שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:אשמור את ליבי שיר לא ישראלי מועדף:אינקומפליט-->בושה לעצמי הייתי צריכה לכתוב באנגלית...חעחעח ועוד אני הקבצה א' הכי שחקן:גיא זו ארץ והיה לי אחד אבל שחכתי הכי שחקנית:מיה דגן נולד לרקוד בשבילך הוא:יגאל אלקיים ואורון מרוקדים עם כוכבים (קרוב שלי..) הכוכב נולד בשבילך הוא:שי רביזדה עונה ראשונה הראל מויאל ואם אושרי היה שם אז גם אושרי הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:מימי ללא ספק סיגנון שיער מועדף:ארוך במידה צבע:שחור כחול מותג שולט: (בגדים)פוקס מותג שולט (נעליים): פומה ונייק אני אוהבת את אושרי בגלל :מי אמר שאני אוהבת את אושרי אני חולה על שרון...אבל אושרי חמוד... החברה הכי טובה:יעל לוי ואורטל חסן הילדה הכי שנואה עליך:אממ כל מי שלומדת באמנה בעעע חבר?אין וגם לו היה אבל יהיה הומוסקסואלי\ת ? לא בעעע המקצוע הכי פסדר:אמממ שיעור חופשי חעחע המקצוע הכי מעפן:הכל החלום הכי גדול שלך:להיות שחקנית ולפגוש תבויז איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)אממ ישראל בתל אביב בדירה של הבויז ובעולם הייתי רוצה באיטליה או לוס אנגלס אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בבני גורן בעע או בערבי אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?מקימה חברה משקיעה בבורסה ומרוויחה עוד מיליון ואז הייתי פוגשת תבויז כי יש לי כסף חעחעח אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?משחק פוליטקה במי את מצביעה?: בעצמי כולם מטוטמים סיימתי ב-18:00

עונה נה נה נה נה נה חעחעחחע

השאלון: זמן תחילת השאלון: 6:54 שם מלא: ירדן טל יוסף סיטי: חדרה גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 31.7.91 הגיים בוייז שלך: אדם
שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי
שיר ישראלי מועדף: תלחשי לו שאהבת
שיר לא ישראלי מועדף: כחל השירים של רוני סופסטאר בע
הכי שחקן: רן דנקר הכי שחקנית: טלי שרון נולד לרקוד בשבילך הוא: אור כחלון
הכוכב נולד בשבילך הוא: שי גבסו
הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: יב"ז סיגנון שיער מועדף: מדורג צבע: ורוד
מותג שולט: (בגדים): בילבונג מותג שולט (נעליים): וואנס אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא מוכשר החברה הכי טובה: דני מויאל הילדה הכי שנואה עליך: רוני ולינור בעעע
חבר? לא
הומוסקסואלי\ת ? בכיף שלהם!
המקצוע הכי פסדר: ספרות
המקצוע הכי מעפן: אנגלית
החלום הכי גדול שלך: להצליח
איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) בת"א אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? ברוני סופסטאר ברוני מהבצפר שלי ולינור
אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? הרבה
אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? לאדעת פוליטקה במי את מצביעה?: קדימה
זמן סיום השאלון!! 7:2

עונההה כנסוווו חח הרגתי תעצמיייי

השאלון: זמן תחילת השאלון: 18:37 שם מלא:דורין סנדלר חמי [חעחעחע] סיטי:א=י=ל=ת גיל:13 תאריך לידה:31.01.93 הגיים בוייז שלך: שרוני ואושריקיי!!!!11 שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:נווה מידבר שיר לא ישראלי מועדף:אין לי כוח לכתוב אותו הכי שחקן:אממממ הכי שחקנית:אממממ נולד לרקוד בשבילך הוא: אור הכוכב נולד בשבילך הוא: הראל מויאלוש הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:אני חחחח סיגנון שיער מועדף: השער של שרוןןןן צבע:כחול רגע צבע השער?! מותג שולט: (בגדים) ליקופר כסטרו פוקס ועוד מותג שולט (נעליים): סניקרס ... אני אוהבת את אושרי בגלל :החיוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך החברה הכי טובה: מהפורום? יש לי המוןןןן הילדה הכי שנואה עליך:רררר את זה אני אשמור לעצמי חבר?אין לי =[ הומוסקסואלי\ת ? שיהייה המקצוע הכי פסדר: שעור חופשי המקצוע הכי מעפן: ספורט החלום הכי גדול שלך:לפגוש תבויז איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) לא דעת אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? בך!! חחח סתם בצביקה פיק אולי השער יעוף לו וזה יעריך לו תכמות חח אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קונה תגיים בויז ומזכירה לי ולהם וילה ענקיתת והינו עושים שם דברים !!!! אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? חח לרקוד לא דעת פוליטקה במי את מצביעה?: בגיים בויז!!!!!!! בקדם למרות שאין קשר זמן סיום השאלון!!18:43

עונה

שם מלא: הדס (סנדלר) וינשטיין סיטי: חיפהלנד גיל:13 וחצי תאריך לידה: 16.10.1992 הגיים בוייז שלך: נ ו ל י שיר מועדף של הבוייז: כולם שיר ישראלי מועדף: ילד רע-ריקי גל ולאורך הים-עופרה חזה (זה השיר שגם נולי הכי אוהב) שיר לא ישראלי מועדף: אין הכי שחקן: אין הכי שחקנית:אין נולד לרקוד בשבילך הוא: רונה-לי הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: מי רואה את זה?!?! סיגנון שיער מועדף: פשוט יפה צבע: אין מותג שולט: (בגדים) בלינד ורוקסי מותג שולט (נעליים): אולסטאר אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא כוסון עולם החברה הכי טובה: שחר נשמתי הילדה הכי שנואה עליך: יש הרבה חבר? אני לא יכולה שיהיה לי חבר,אני דלוקה על יותר מדי בנים (ואני שמורה לשרון) הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר: מתמטיקה (אני במיצוי....טחחח) המקצוע הכי מעפן: צרפתית בעעע החלום הכי גדול שלך:להיות ראפרית/סטארית ולמצוא אהבה ולפגוש את הבויז איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אי בודד אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? שאלה טובה.... אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? קונה מלתחה חדשה שכולה מותגים אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? הייתי מוותרת פוליטקה במי את מצביעה?: וואט דה פאק?!?!

אנייייי=]

זמן תחילת השאלון: 19:21 שם מלא:הדר טרבלסי סיטי:אשקלון גיל:15 תאריך לידה:12.3 הגיים בוייז שלך:אדם|מואהב|חיחי שיר מועדף של הבוייז:הזדמנות שניה שיר ישראלי מועדף:אמממ יש הרבהההה שיר לא ישראלי מועדף:^^^^חחחח הכי שחקן:אדם סנדלר,גי'ם קארי הכי שחקנית:אנג'לינה ג'ולי נולד לרקוד בשבילך הוא:לא רואה ... הכוכב נולד בשבילך הוא:^^^ הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:נטליייייי סיגנון שיער מועדף:חלק:) צבע:אממ לשיער?!חום בהיר מותג שולט: (בגדים) לי קופר קרוקר מותג שולט (נעליים): פומה
אני אוהבת את אושרי בגלל :החיוך ושהוא כזה חמווווד ויפהההה החברה הכי טובה:תימור&סיוון=] הילדה הכי שנואה עליך:חחחח אין..

אורטל 13

New member
עונה

זמן תחילת השאלון: 20.08 שם מלא:אורטל נשיא סיטי:חולון גיל:13.5 תאריך לידה:1.5.1992 הגיים בוייז שלך:שרון שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:שובי אל ביתי שיר לא ישראלי מועדף:אין הכי שחקן:יהודה לוי הכי שחקנית:נינט טייב נולד לרקוד בשבילך הוא:אור הכוכב נולד בשבילך הוא:הראל מואיל הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:קרן סיגנון שיער מועדף:תלתלים צבע:ורוד ותכלת מותג שולט: (בגדים): לי קופר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את שרון בגלל :בגלל שהוא חמוד וחתיך וכאילו גם נראה לי שיש לו מזה אופי טוב. החברה הכי טובה: אחת אתם לא מכירים הילדה הכי שנואה עליך:גם לא מכירים חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר:אומנות המקצוע הכי מעפן:ערבית החלום הכי גדול שלך:להיות דוגמנית איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)איטליה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?לא יודעת אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? נוסעת לאנשהו או קונה לי איזה משהו בית. אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? מחול פוליטקה במי את מצביעה?: אני לא מצביעה זמן סיום השאלון!!20.13

ע-ו-נ-ה

השאלון: זמן תחילת השאלון: 20:34 שם מלא: מור סנדלר סיטי: ב"ש גיל: 14 וחצי תאריך לידה:4.10.91 הגיים בוייז שלך: שרוני כפרה עליו החיים שליי שיר מועדף של הבוייז: כל השירים!! שיר ישראלי מועדף: לא יודעת אין אחד יש מלא [: הכי שחקן: רן דנקר,יהודעה לוי הכי שחקנית: אף אחת!..אבל אם כבר יש אחת אגם רוטברג נולד לרקוד בשבילך הוא:נולד לרקודד:p הכוכב נולד בשבילך הוא: הסינית!!!! הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: נטלי וקרן..כריסיטין גם אבל היא בלומה!!! סיגנון שיער מועדף: ארוך וחום כזה בהיר מותג שולט: (בגדים) ממ..יש הרבה =\ מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא מושלם חח הקול כולל ה=כ=ל החברה הכי טובה: תמרי הילדה הכי שנואה עליך: שני ויסמיןאין אחד יש שתיים =\ חבר? לא בע"ה יהיה עוד מעט הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: מחשבים ב=ר=ו=ר המקצוע הכי מעפן: כולם! החלום הכי גדול שלך: יש הרבה עזבו =] איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)הוואי אמא'לה החלום שלי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? בילדה שאני הכי שונאת בעע =! אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? הכי חשוב מחלקת לעניים שיהיה להם מה לאכול ודבר שני הייתי עושה כל יום שופינגג עם שרוני בעלי :p אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? משפטים!!! פוליטקה במי את מצביעה?: אפח'ד :p זמן סיום השאלון!! => 20:44 חעחע

עונה , ועוד משהו כנסווו

אני רק רוצה להגיד לכם שפעם שעברה היה שאלון מ'זה ארוך, וזה חרג מהמס' תוים שמותר, ולא היה אפשר לשלוח.. סתם בשביל שתיהייו בעיניינים... זמן תחילת השאלון: 20:46 שם מלא: כרמל בובליל סיטי:בית שמש --> עיר ללא עתיד.. אבל ממש ללא עתיד !!! גיל: 13 תאריך לידה: 27.12.92 התאריך בו המתיק=ם התהפכו בקבר מרוב אושר הגיים בוייז שלך: אושריייי שיר מועדף של הבוייז: כולם.. אבל הכי הכי? אמ... אין אין..... כולם שיר ישראלי מועדף:כל השירים של הבויז שיר לא ישראלי מועדף: א......... טיטניק של סלין דיון הכי שחקן: רן דנקר, ובקיצור? רנקר הכי שחקנית: אמ... נינט למרות שאני שונאת אותה בדםםםםםם נולד לרקוד בשבילך הוא: יגאל אלקיים ושי פרטוש {יגאל יותר כפרוני שלי} הכוכב נולד בשבילך הוא: שירי מימון הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: לא רואה.. סיגנון שיער מועדף: תלתלים {לא מנופח יותר מידי}, ופן. צבע: סגלגל ותכלת מותג שולט: (בגדים) אמ..... לא הכי הכי במותגים אבל, TNT מותג שולט (נעליים): יש לי הרבה.. אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא כובשששששש אותי כל פעם מחדש... החברה הכי טובה: רוז הכוסיתתתתתת אני חולה עליך... הילדה הכי שנואה עליך: אושרת בעעעעעע חבר? אין
פנויה להצעות חח חמודים בלבד הומוסקסואלי\ת ? מה זה? אבל לא נראה לי המקצוע הכי פסדר: אין דבר כזה, אבל אם כבר מדברים, ספורט המקצוע הכי מעפן: כולם.. בעיקר אנגליזית ומתמטיקה {אם ככה רושמים}חח החלום הכי גדול שלך: ליהיות מפורסמת...... של מי לא?? איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)אמ..... פריז אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? באף אחד..... {אבל לא כדאי שיהיה לי כי יש לי רגעים שממש בא לי להרוג ת'עצמי} אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? אם לסבתא שלי היו גלגלים היא הייתה לוקחת אותי לרמת השרון?? חחחח אמ...... הייתי מחליפה מלתחת בגדים ונעליים, וקונה מלא מלא מלא סוכריות גומי חחחח אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? משחק.. {תיאטרון} פוליטקה במי את מצביעה?: אמ...... פתק לבן נחשב? או ש... אולי ב...פנינה חחח {היא פרשה לא?}

OoנויoO

New member
אני...

זמן תחילת השאלון: 21:22 שם מלא:נוי חמי סיטי:ראשון גיל:12 תאריך לידה:14.8 הגיים בוייז שלך:אושרי ואביחי שיר מועדף של הבוייז:גליה שיר ישראלי מועדף:רק אל תגיד לי שיר לא ישראלי מועדף:WHY DOES IT RAIN יש עוד מלאא הכי שחקן:בראד פיט הכי שחקנית:ג'סיקה אלבה נולד לרקוד בשבילך הוא:רונה לי הכוכב נולד בשבילך הוא:נינט הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:נממ נטלי סיגנון שיער מועדף:גלי ושטני צבע:תכלת מותג שולט: (בגדים):לי קופר מותג שולט (נעליים):פומה אני אוהבת את אושרי בגלל:שיש לו יופי אופי קול והכללל החברה הכי טובה:נועה עדן רוני נוי ורעות חחח 5 הילדה הכי שנואה עליך:________ חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לאא המקצוע הכי פסדר:מחול המקצוע הכי מעפן:גאוגרפיה בעעע החלום הכי גדול שלך:ניא לא יספר כדי שיתגשם! איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה):הוואי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?לא הייתי יורה אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?50 אלף להורים שלי 45 אלף לנזקקים 5 אלף לבזבוזים סתם 80 אלף להגשמת החלום שלי וכל השאר לבנק חחחח אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?לא יודעת.. פוליטקה במי את מצביעה?:לא מבינה ועדיף גם לא להבין... זמן סיום השאלון!!

עונהה

השאלון: זמן תחילת השאלון: 21:55 שם מלא: קורין אליה סיטי: אור יהודה בעע :\ גיל: עוד מעט 14 תאריך לידה: 8.6 מזל תאומים כמו ערני ואביחי הגיים בוייז שלך: ערני שיר מועדף של הבוייז:ממ הכלל אבל הכיח הכי אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף: ממ לא'דעת שיר לא ישראלי מועדף: משחקת עם בובות בעע עליה הכי שחקן: אושרי כהן יפיוףף הכי שחקנית: נינט =\ נולד לרקוד בשבילך הוא: שי הכוכב נולד בשבילך הוא: :\ הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: כריסטין למרות שהיא הכי אבלה שיש סיגנון שיער מועדף: ארוך מדורג צבע: ורוד מותג שולט: (בגדים) הכל מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל : ממ ה=כ=ל מושלם החברה הכי טובה: אימריתושש הילדה הכי שנואה עליך: לא'דעת חבר? אין כולם אותו חרא הומוסקסואלי\ת ? אני לא.. אבל מי שכן שיעשה מה שברא שלו המקצוע הכי פסדר: ספורט יושבת בצד [= חח המקצוע הכי מעפן: אזרחות נירדמתתתת אמאא זה כזה משעמםםם החלום הכי גדול שלך: יש הרבה איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) מיאמי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? חחח לא יודעת שיהיה ואז ניראה כבר אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? חורשת על כל החניות שיש בכל הארץ וטסה למיאמי אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? מממ... פוליטקה במי את מצביעה?: חח מי מצביע? זמן סיום השאלון!!22:01

scooby2

New member
עונהנהנהנה../images/Emo70.gif

זמן תחילת השאלון: 22:18 שם מלא:אוריה סיטי:ירוושלים גיל:13 וחצי תאריך לידה:4/9/92 הגיים בוייז שלך:אושרי
שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי
שיר ישראלי מועדף:אל תשחק איתי שיר לא ישראלי מועדף:אממ לאדעת.. הכי שחקן:רן דנקררר הכי שחקנית:אממ נולד לרקוד בשבילך הוא:אור כחלון הכוכב נולד בשבילך הוא:נינט.. הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:אממ סיגנון שיער מועדף:פזור צבע:תכלת וורוד מותג שולט: (בגדים)אממ יש הרבה מותג שולט (נעליים): כנ"ל אני אוהבת את אושרי בגלל :שהוא חמוד וחתיך ושר מהמם(למרות שכולם כאלה..כאליו מהבויז אבל..אושרי..
) החברה הכי טובה:שנהב אביגיל ולי הילדה הכי שנואה עליך:אממ אין כרגע חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לע המקצוע הכי פסדר:אנגלית המקצוע הכי מעפן:מתמטיקה החלום הכי גדול שלך:אממממ.. איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)לוס אנגל אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?ב.. אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?טסה ללוס אנגלס אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?משחק פוליטקה במי את מצביעה?: אם הייתי מצביעה הייתי יודעת..

miri2102

New member
עונה!!

זמן שהתחיל השאלון: 22:29 שם מלא: מירי .ר.(חמי סנדלר) חחח..סתם.. סיטי: ערד שולטט!! גיל:14 תאריך לידה: 21.2.1992.(תאריך מושלםם) הגיים בוי שלך: אושרייי...ושרון!!.. שיר מעודף של גיים בויז: גליה.. שיר ישראלי מעודף: אמא ונצה ברוח.. שיר לועזי מעודף: מממ...יש המון!!!..run it..של כריס בראוון... שחקן הכי אהוב:מממ..אדי מרפי..ויהודה לוי.. שחקנית הכי אהובה..: אנג'לינה ג'ולי ואגם רודברג נולד לרקוד בשבילי הוא: יגאל אבל הוא הלך..אז שיי המושלםם!! כוכב נולד בשבילך.: נינט והראל סקעתת!!כפרה עלהם!! הדוגמנית בשבילך מהדוגמניות: ...מימי..חמודה!! סגנות שיער: פזור.. צבע מעודף: שחור וורוד.. מותג שולט בגדים: קרוקר..לי קופר..ופוקס.. מותג נעליים: פומה..אדידס.. אני אוהבת את אושרי ואת שרון בגלל..:בגלל שהם חמודים והכי יפים..ומתוקים ויש להם קול מדהים!!!!אבל גם לאביחי ערן ואדם יש קול סוף..!!והם ניראים טוב!! חברה הכי טובה:מממ לא יודעת..יש הרבה..וגם אם כןן אתם לא מכירים.. חברה הכי שנוא עלייך:ממ.... אתם לא מכירים..אבל ..אבל את מי שאני אוהבת הוא יודע ומי שאני שונאת מרגיש!! חבר:מממ..לא.. הומוסקסואלית: לא... המקצע הכי בסדר:עור חופשיי חח..סתם..לא יודעת..!! המקצוע הכי מעפן..: הכל ...חח..סתם.לא יודעת!! איפה הייתי רוצה לבקר: ניו יורק..והוליווד.. אם היה לך כדור אחד ורובה במי היית יורה: לא יודעת..!!בערבי שרוצה לעשות פגוע!! אם היית מקבלת מליון דולר: הייתי עושה שופנג..והייתי גם הייתי תורמת לילדים נזקקים!! אם היו נותנים לך מלגה בחינם מה הייתי לומדת: משחק..ושירה.. פוליטיקה במי את מצביעה: מהה?? מי נמצא שם בכלל אני אפילו לא יודעת איך קוראים להם!!חחח.. השיר שאת שומעת עכשיו:גליהה...חחח.. זמן סיום השאלון: 22:38

עונההה

השאלון: זמן תחילת השאלון: 22:45 שם מלא:ספיר שושנה סיטי:ת"א==>עיר בסקס והסטייל גיל:16 תאריך לידה:2.12 הגיים בוייז שלך:אדם שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:ואז תבואי שיר לא ישראלי מועדף:סיקוז אוף יו הכי שחקן:ניר לוי הכי שחקנית:הלארי דאף נולד לרקוד בשבילך הוא: הכוכב נולד בשבילך הוא:שי הכוסון הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:רציתי את שרון סיגנון שיער מועדף:פאן צבע:חום שטני מותג שולט: (בגדים)לי מקופר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל :החיוך אחח הייתי עושה אותו עכשיו! החברה הכי טובה:אדרוש הילדה הכי שנואה עליך:אממ עזבו! חבר?יש. הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר:אנגלית המקצוע הכי מעפן:ספרות החלום הכי גדול שלך:להיות עם אושריקי! איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)עכשיו עכשיו באילת עם כל החתיכים! אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בבלעדן אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קודם כל הייתי תורמת כסף לאנשים ואז קונה לי דירה בטיזי נבי! אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?פסיכולוגיה פוליטקה במי את מצביעה?: זה אמור לעניין אותי? זמן סיום השאלון!!22:50

מיכלוש14

New member
עוננההה :)

שם מלא: מיכל מיזן (חמי-שכטר) סיטי:עכו.. גיל:14 :) תאריך לידה: 26.12.1991 הגיים בוייז שלך: אושרי שיר מועדף של הבוייז: אשמורר אתת ליביי...בארוווורררררר שיר ישראלי מועדף: אשמור את ליבי שיר לא ישראלי מועדף:stupid girl- pink....הכייי שווהה הכי שחקן:עפר שכטר....יש ויכוח בכלל ?! הכי שחקנית:טלי שרון....הכייי שחקניתתת נולד לרקוד בשבילך הוא:שיי פרטוששש ....בארוררר שהשלמותת שלייי הכוכב נולד בשבילך הוא: שירי היאפהההה הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: חבורת פוסטמותתת סיגנון שיער מועדף: הכלללל צבע:ורודד ושחור ..... מותג שולט: (בגדים) מותג שולט (נעליים): אני אוהבת את אושרי בגלל : החברה הכי טובה: הילדה הכי שנואה עליך: חבר? הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: המקצוע הכי מעפן: החלום הכי גדול שלך: איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? פוליטקה במי את מצביעה?:

למעלה