אוקיי גם אני
שם: גרייס גיל: 15 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: אבא שלי, איה השיר שאני הכי אוהב בעולם: השירים של אפרת גוש הזמר שאני הכי אוהב בעולם: מיוז הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: אנוק הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: מיוז/אנוק/אפרת גוש תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הכי גאים שיש הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: cartoons network המקום שאני הכי אוהב בעולם: החדר שלי הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 18 תחביבים:צילום גרפיקה מוזיקה הופעות שינה מחשב קריאה כתיבה סרטים אתרים מומלצים בארץ: ת"א הכי מומלץ!
אתרים מומלצים במחשב: תפוז, ישראבלוג, פליקר יש לך קומונה/פורום/אתר? כן תן תכתובת!: www.flickr.com/photos/grace75 המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: ספרות כשאהיה גדול...: אעסוק בתחום הגרפיקה/צילום והמוזיקה הדבר האחרון שאכלתי: קורנפלקס הדבר האחרון ששתיתי: מיץ ענבים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: הדוגמניות 2 האיש האחרון שצעקתי עליו: אנשים בבצפר/מורות האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: סבתא וסבא האיש האחרון שישנתי אצלו: לא זוכרת זה לא קורה הרבה האיש האחרון שגיליתי לו סוד: לא זוכרת האיש האחרון שחיבקתי: גל האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: אף אחד
שם: גרייס גיל: 15 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: אבא שלי, איה השיר שאני הכי אוהב בעולם: השירים של אפרת גוש הזמר שאני הכי אוהב בעולם: מיוז הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: אנוק הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: מיוז/אנוק/אפרת גוש תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הכי גאים שיש הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: cartoons network המקום שאני הכי אוהב בעולם: החדר שלי הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 18 תחביבים:צילום גרפיקה מוזיקה הופעות שינה מחשב קריאה כתיבה סרטים אתרים מומלצים בארץ: ת"א הכי מומלץ!