שאלון חדש

ady18

Well-known member
שאלון חדש

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? האם את סופרת קלוריות? מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? .

מ א מ י2

New member
.....................

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי?לא האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?)פעם זה ופעם זה
את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים?ליד אנשים! למה להתבייש?! מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)?הם בני אדם בסה"כ..לא משהו שונה מאיתנו..אני לא חושבת שרק בגלל שהם שמנים צריך להתייחס אליהם אחרת! . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם?זאת הבחירה שלהם! הם יכולים לבחור בדרך הטובה-להרזות או בדרך הרעה-להשלים עם מה שיש ולהמשיך לאכול.. מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל?לאכול שוקולד עם במבה =/..או פסטרמה עם שוקולד,או גבינה עם מרשמלו..ראיתי הרבה ילדים עושים את זה=דפוקים..=מגעילים! האם את סופרת קלוריות? לפעמים..כשאני חושבת שאני על סף השמנה מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? הגדרה שלי:אי אכילה.. גישה?? לאכול 3 פעמים ביום ולא בין הארוחות הקבועות!

B l a c k tears

New member
=\.

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי?כן. האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?)ה-1. את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים?לא בסתר..אבל לא מתה על לאכול ליד אנשים. מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)?חמודי. . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם?כל אחד ואיך שהוא מרגיש. מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל?ג'אנק פוד. האם את סופרת קלוריות?לא. מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל?אין לי גישה.. ולא,אין לי גישה בריאה.

אוכללל../images/Emo67.gif

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? לא האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) שניהם ביחד את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? אממ לא מזיז לי ליד אנשים חוץ מזה שאומרים שאני אוכלת כמו בהמה חח אבל חפיף מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? תלוי כמה הם שמנים.. אם זה ממש לא נורמלים אני חושבת וואי מסכנים אבל סתם ככה לא מזיז לי . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? להרזות מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? לא יכולה בלי ממתקים ושטויות:/ עכשיו אני בגמילה האם את סופרת קלוריות? לא מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? אממ הפרעה זה אנורקסיה או בולמיה... או כאלה שלא אוכלות כלום כל היום כי הם חושבות שהם שמנות.. זה לא עוזר בכלל... וכן יש לי גישה בריאה לאוכל נראלי .

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אנייי../images/Emo9.gif

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? אממ הייתה תקופה מזמן שאכלתי ממש ממש קצת והייתי ממש אבל ממש רזה וזה לא היה טוב..
האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) אממ.. אני אוכלת כי אני רוצה
את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? לא איכפת לי האמת
מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? אין תגובה.. . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? לרזות אני חושבת... או מה שהם חושבים שיותר טוב להם.. מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? הא? האם את סופרת קלוריות? לא מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? אממ לא ממש.. בזמן האחרון אני אוכלת די קצת וזה לא ממש טוב.. אבל אני משתדלת לשפר את זה כמה שאפשר

../images/Emo67.gif

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי?לא בדיוק האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?)כשבאלי אני אוכלת
את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים?מה רע לאכול ליד אנשים?זה לא מפריע או משהו..:/ מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? .לא מגיבה,זה החיים שלהם אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם?לדעתי שיאכלו בריא ושיעשו מה שהם רוצים מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל?שזאת אומרת..? האם את סופרת קלוריות?לא מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל?יאפ יש לי גישה בריאה
פה ושם אוכלת ג'אנק פוד אבל בעיקרון אני אוכלת בריא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה...

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? לא האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? אוכלת כשרעבה (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? ליד אנשים מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? שום תגובה מיוחדת אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? אם יש להם כוח רצון בשביל לרזות אז הם יעשו דיאטה ויצליחו עם זה וירדו כמובן במשקל אך אם אין להם את הכוח הרצון לרזות, אז שישלימו עם איך שהם ניראים מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? אין האם את סופרת קלוריות? לפעמים מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? כשאדם אוכל ומקיא אחרי זה ישר את כל מה שאכל האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? לא

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

זה מישרא, נו. האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? לאיודעת. אם היו הן לא מוגדרות, אבל היו תקופות. האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) לפעמים ככה, לפעמים ככה. את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? סתר, אבל לרוב לאיוצא. מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? יוו איזה שמנתה\קובבה. . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? להכחד מהעולם!~ סתם, שיעשו מה שבאלהם, אבל אם זה כבר לא בריא, זה לא טוב. מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? מתוקים;-; איזה זין. האם את סופרת קלוריות? לרוב. מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? יש לי גישה חולה מאד. הפרעות אכילה יש לבנאדם שמשנה את הבריאות שלו בעקבות מחשבות על להיות רזה או שמן יותר, או אובססיבי לזה כל היום.

d r o r y

New member
אניייי:

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי?לא יודע אם זו הפרעה,אבל יש תקופות בחיים שבהן אכלתי יותר מידי. האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?)גם וגם,ת'אמת.פעמים רבות זה לא בשביל הכייף,אלא בשביל סתם להעביר את הזמן כי משעמם לי.מרוב תחושת ריקנות פנימית אני אוכל בשביל להתמלא(זה פסיכולוגי) את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים?תלוי איזה אנשים,כמה,איפה,מתי,וכ"ו מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)?אין ממש תגובה.אני רואה אנשים שמנים ככל האדם.ברור שאם אני יראה אחד ששמן במיוחד אז זה יפליא אותי/יגעיל אותי.אבל לא תהיה לי שום תגובה מוחצנת לכך.אני אשמור את מה שאני חושב בלב. . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם?להשתדל להרזות מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל?לא יודע האם את סופרת קלוריות?לפעמים כן ולפעמים לא מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל?לא יודע בדיוק מה נחשב להפרעת אכילה ומה לא,אבל בסכ"ה אין לי גישה הכי בריאה בעולם לאוכל.כלאמר,אני משתדל לשמור על עצמי ולהציב לעצמי קווים אדומים,אך מצד שני אני גם לא ממש יציב באכילה שלי.ערב אחד אני אוכל לי ארוחה גדולה,וערב אחרי זה אני לא אוכל בכלל.כלאמר,אין לי סדר ברור וקבוע של אוכל .

עונה............................

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? בערך... האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) שניהם, אבל לא בדיוק-כי בדרך כלל גם לא ממש בא לי לאכול אז זה לא כיף >> אז אני לא אוכלת.. את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? לא בסתר, אבל לא ליד אנשים.. מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? מסכנים. . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? לרזות מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? לא יודעת.. האם את סופרת קלוריות? כן (כמעט תמיד) מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? אם מישה כל הזמן חושב על זה, אם מישהו אוכל ממש מעט או ממש הרבה ואז מקיא בשביל לרזות. אם מישהו אובססיבי לגבי המשקל/ ההיקפים שלו... אם מישהו חושב שאם הוא ירזה אז כל הבעיות שלו (או כמעט כולן) יפתרו. האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? ממש לא ..

coullette

New member
R.A.M.O.N.E.S

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? הממ כן הייתי פעם אנורקסית האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) בשביל הכיף את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? בסתר מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? הממ..אני מבינה אותם..כאילו אני לא מאלה שצוחקים או משהו . אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? אם זה קשה להם לרזות אז להשלים.חס וחלילה להכחד.אם כבר כל הרזות האלה שאוכלות חסה כל היום צריכות להכחד מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? הממ הייתי אנורקסית זה לא מספיק? האם את סופרת קלוריות? כבר לא מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? לא.

נמ

האם את סובלת/ אי פעם סבלת מהפרעת אכילה כלשהי? לא.. אבל אני אוכלת מהר מדיי, במין לחץ כלשהו. או לפחות זה מה שאמרו לי. האם את אוכלת בשביל הכיף או בשביל לשרוד? (חיה בשביל לאכול או אוכלת בשביל לחיות?) בשביל הכיף... את מעדיפה לאכול בסתר או ליד אנשים? אני מעדיפה בבית, אני לא אוהבת שמסתכלים עליי כשאני אוכלת אבל בבית לא אכפת לי... מה תגובתך למראה אנשים שמנים ברחוב (או בכל מקום אחר)? תלוי מה הם עושים. יכול להיות שתחלוף לי איזה מחשבה, יכול להיות שלא יהיה אכפת לי... אנשים שמנים צריכים לרזות, להשלים עם מה שיש, או להיכחד מהעולם? קודם כל לאהוב את עצמם, כי בדרכ בגלל זה יש השמנות יתר... כי אנשים מנחמים את עצמם באוכל. קודם שיקבלו את עצמם ושיחליטו שהם עושים שינוי באיכות החיים שלהם כדי לחיות יותר טוב ולא איזה דיאטה חולפת. מה השריטה הכי גדולה שלך לגבי אוכל? שוקולד ופסטה אני חושבת. האם את סופרת קלוריות? לא, אבל אני בודקת הרבה פעמים. מה ההגדרה שלך להפרעת אכילה? האם את חושבת שיש לך גישה בריאה לאוכל? כשמישהו מערב את הרגשות שלו עם אוכל או משהו כזה. אני לא יודעת אם יש לי גישה בריאה לאוכל או הפרעת אכילה או משהו, אני רק יודעת שאני אוכלת ממש מהר. יחסית אני במשקל בסדר ואם אני אשמור על זה אז אני אהיה בדיוק בממוצע..

למעלה