שאלון חדש

שאלון חדש

זה או זה כתום או כחול- מוזיקה לועזית או ישראלית- לבבות או סמל פיס- פרפרים או פרחים- רוק או מטאל- פופ או ראפ- בריטני או קיילי- כריסטינה או מדונה- פינק פלויד או זפלין- נגד או בעד ההתנתקות- חברים או ריימונד- האו סי או מגרש ביתי- ערוף 3 או יס וויקהנד- טלפון או פלאפון- ים או בריכה- מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? יש לך הרבה חברים? מה התכונות הכי טובות בחבר? אוהב את השכבה שלך? למה? מעדיף קיבוצניקים או עירונים? למה? מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) מה הכי מיוחד בה לדעתך ? ספר אהוב? סרט? משקה? מאכל? צבע? כלי נגינה אהוב? כלי נגינה שיודע לנגן? אוהב אור? פוטוגנים? רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- אוהב את העיר ניו יורק? איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? ומדינה? חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? יש לך קרובי משפחה? אוהב את הארץ? איזה עיר הכי אוהב בארץ? למה? חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? התחברת לארץ? אם לא-למה? זהו!שאלון מהנה!

עונה לעצמי---ראשונה!!

למדתי לשרשר תגידו לי מזל''ט! כתום או כחול-כחול מוזיקה לועזית או ישראלית-מ. לועזית לבבות או סמל פיס-סמל פיס!!!!! פרפרים או פרחים-פרפרים רוק או מטאל-רוק פופ או ראפ-פופ אבל שונאת את שניהם עד מוות!! בריטני או קיילי-חראאא כריסטינה או מדונה-זבבבל פינק פלויד או זפלין-פלויד וזפלין!שתיהם קיצור! נגד או בעד ההתנתקות-בעד חברים או ריימונד-חברים האו סי או מגרש ביתי-דה או סי ערוף 3 או יס וויקהנד-יס וויקהנד טלפון או פלאפון-טלפון ים או בריכה-בריכה מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב?בין המתחשב לשקט מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך?לא ממש טוב..כאילו בסדר אבל לא משהו כלומר אני רבה הרבה עם אחרים האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? לא מאמינה בזה כול כך אבל לא אני לא שמחה. יש לך הרבה חברים?לא מה התכונות הכי טובות בחבר?עוזר לך כשאתה צריך אותו אוהב את השכבה שלך?לא למה?ילדים צבועים! מעדיף קיבוצניקים או עירונים?קיבצניקים למה? כי עירונים ארסים דוחיייםםם! מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת)קולדפליי מה הכי מיוחד בה לדעתך ? ספר אהוב?הם עושים מוזיקה ממש יפה,משהו עמוק כזה סרט? גבעת חלפון אינה עונה משקה?קולה ומיץ ענבים מאכל?פיצה צבע?אממ שחוק לבן ותכלת כלי נגינה אהוב?גיטרה ותופים כלי נגינה שיודע לנגן?פסנתר וגיטרה אוהב אור? אממ את אור אני אוהבת!~אבל אור לא.. פוטוגנים? ממש לא!!!!|עצובה!אני צריכה להצטלם למשהו!| רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד?אממ "עדן לנצח" ופרדייז הוטל מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם)לא ממש ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- אני מאוד אוהבת מוזיקה,אני קיבוצניקים ואני מאמינה בדרך של העם שלי (הקיבוצניקים) אני מאוד מעריצה הקות בסגנון הרוק-גרין דיי ביטלס קויין אר אי אמ אואסיס קולדפליי ורד הוט. אני לא אוהבת לחלמוד,שונאת ואם הייתי יכולה הייתי כול היום עוסקת במוזיקה במקום..משלימה ת'חומר אחרי זה(אני לא באת מתכוונת לזה אני פשוט רוצה לעסוק במוזיקה,לנגן כול היום) אוהב את העיר ניו יורק?בטח איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל?פלורידה!!! ומדינה?ארצות הברית,אפריקה,הוואי חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? אני רוצה לגור בפלורידה.. יש לך קרובי משפחה? כן אוהב את הארץ?לא איזה עיר הכי אוהב בארץ?אממממ...חיפה..לא לא!! למה?ככה אני לא אוהבת אף עיררר!! חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור?לא התחברת לארץ?לא אם לא-למה?כי אין פה שום דבר מעיוחד,חרא פה,ומסריח

PennyLaneM

New member
....

זה או זה כתום או כחול- כתום מוזיקה לועזית או ישראלית- לועזית לבבות או סמל פיס- לבבות פרפרים או פרחים- פרפרים רוק או מטאל- רוק פופ או ראפ- ראפ בריטני או קיילי- בריטני כריסטינה או מדונה- מדונה פינק פלויד או זפלין- פינק פלויד ללא ספק נגד או בעד ההתנתקות- נטרלית חברים או ריימונד- שניהם האו סי או מגרש ביתי- או סי ערוף 3 או יס וויקהנד- יס וויקהנד טלפון או פלאפון- לא אוהבת את שניהם ים או בריכה- שניהם מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? המשוגע מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? אנערף האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? איזו עמדה אני אמורה לקבל? יש לך הרבה חברים? כן מה התכונות הכי טובות בחבר? כנות,אמינות,חוש הומור.. אוהב את השכבה שלך? בערך למה? כי הערסים,הפרחות וערסיות הורסות אותה..לכן זה רק בערך. מעדיף קיבוצניקים או עירונים? מה זה משנה? למה? ככה מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) קווין,הביטלס,אלביס,אירוסמית ועוד.. מה הכי מיוחד בה לדעתך ? הרבה.. ספר אהוב? -- סרט? -- משקה? קולה מאכל? -- צבע? ירוק כחול ורוד סגול שחור לבן כלי נגינה אהוב? תופים כלי נגינה שיודע לנגן? על העצבים אוהב אור? לא פוטוגנים? כן רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? לא מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) בערך ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- אין לי כוח אוהב את העיר ניו יורק? כן איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? אנערף ומדינה? אנערף חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? אולי יש לך קרובי משפחה? כן אוהב את הארץ? כן איזה עיר הכי אוהב בארץ? אנערף למה? ככה חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? לא התחברת לארץ? לא אם לא-למה? ככה!!! אין לי כוח אני תשושה ביי

../images/Emo110.gif

זה או זה
כתום או כחול- כחול מוזיקה לועזית או ישראלית- ישראלית לבבות או סמל פיס- הא?
פרפרים או פרחים- פרפרים רוק או מטאל- לוידעת פופ או ראפ- פופ בריטני או קיילי- אפחת כריסטינה או מדונה- אפחת פינק פלויד או זפלין- אפחת נגד או בעד ההתנתקות- לא דעת
חברים או ריימונד- חברים האו סי או מגרש ביתי- מגרש ביתי ערוף 3 או יס וויקהנד- יס וויקהנד
טלפון או פלאפון- פלאפון ים או בריכה- בריכה מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? משו של משולב בין הכל
מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? לא דעת
האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? לא
יש לך הרבה חברים? כן אני חושבת מה התכונות הכי טובות בחבר? יושר אוהב את השכבה שלך? אמממ כן למה? כי ככה
מעדיף קיבוצניקים או עירונים? לוידעת
למה? ^ מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) הראל סקעת, שירי מימון, אוונסנס (רשמתי גם להקה גם זמרת וגם זמר
) מה הכי מיוחד בה לדעתך? אני אוהבת איך שהם שרים, זה הכי חשוב
ספר אהוב? אין סרט? לוידעת
משקה? קולה מאכל? לוידעת צבע? כחול כלי נגינה אהוב? גיטרה
כלי נגינה שיודע לנגן? אין
אוהב אור? כע פוטוגנים? חלק אומרים לי שכע.. אבל אני לא אוהבת איך שאני יוצאת בתמונות רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? רואה לפעמים.. לוידעת לאיזה
מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) מזתומרת? שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה ויחיה איך שבא לו ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- לוידעת מה לספר
אוהב את העיר ניו יורק? לא הייתי
איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? לוידעת ומדינה? לוידעת חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? לא יש לך קרובי משפחה? יש לי
אבל הם לע גרים בחו"ל..
אוהב את הארץ? כע איזה עיר הכי אוהב בארץ? לוידעת למה? ^ חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? נראלי התחברת לארץ? נראלי
אם לא-למה? ^

Ligeiro

New member
../images/Emo71.gif

כתום או כחול- כחול מוזיקה לועזית או ישראלית- תלוי לבבות או סמל פיס- לבבות פרפרים או פרחים- פרחים רוק או מטאל- תלוי בתקופה פופ או ראפ- תלוי בשיר :S בריטני או קיילי- קיילי כריסטינה או מדונה- מדונה פינק פלויד או זפלין- פינק פלויד נגד או בעד ההתנתקות- בעד חברים או ריימונד- חברים האו סי או מגרש ביתי- :X ערוף 3 או יס וויקהנד- :X טלפון או פלאפון- פלאפון ים או בריכה- בריכה מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? :| מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? מה? האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? .. יש לך הרבה חברים? .. מה התכונות הכי טובות בחבר? .. אוהב את השכבה שלך? .. למה?.. מעדיף קיבוצניקים או עירונים? קיבוצניקים למה? .. מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת)? יש הרבה מה הכי מיוחד בה לדעתך ? .. ספר אהוב? .. סרט? אהבתי הרבה :X משקה? ספרייט וסיידר מוגז P: מאכל? ממולאים(!!!!1!11) צבע? צהוב, אפור כלי נגינה אהוב? גיטרה כלי נגינה שיודע לנגן? =\ אוהב אור? לא פוטוגנים? לא רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? עדן לנצח X: מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) לא ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- .. אוהב את העיר ניו יורק? כן איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? לונדון ומדינה? אנגליה והודו חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? כן יש לך קרובי משפחה? מה אוהב את הארץ? לא איזה עיר הכי אוהב בארץ? תל אביב למה? לאדע חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? לא התחברת לארץ? לא אם לא-למה? ככה

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

כתום או כחול
מוזיקה לועזית או ישראלית
לבבות או סמל פיס
פרפרים או פרחים
רוק או מטאל
פופ או ראפ איכ.
בריטני או קיילי איכ.
כריסטינה או מדונה
פינק פלויד או זפלין
נגד או בעד ההתנתקות
חברים או ריימונד
האו סי או מגרש ביתי
ערוץ 3 או יס וויקנד
טלפון או פלאפון
ים או בריכה
מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט, המשוגע או המתחשב?
מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? חיבה.
האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? כן.
יש לך הרבה חברים? טובים? לא.
מה התכונות הכי טובות בחבר? איכפתיות, התחשבות.
אוהב את השכבה שלך? לא.
למה? כולפ פקאצות וערסים מגילים.
מעדיף קיבוצניקים או עירונים? נו קומנט.
למה? כי אין לי דעה.
מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) להקה-היהודים.זמר-עהרי לידר. זמרת-מישל בראנץ'.
מה הכי מיוחד בה לדעתך? היהודים-הקול והסגנון. עברי לידר-הכשרון והסגנון. מישל בראנץ'-סגנון וקול.
ספר אהוב? הדולפין-סיפורו של חולם/סרג'יו במברן.
סרט? שיקאגו וסיפור אהבה בלתי נשכח.
משקה? מים קרים וספרייט.
מאכל? בעיקר שטויות.
צבע? סגול.
כלי נגינה אהוב? גיטרה קלאסית/אקוסטית.
כלי נגינה שיודע לנגן? כלום.
אוהב אור? עדיף חושך.
פוטוגנים? אומרים לי שכן. אני לא חושבת.
רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? ראיתי פרוייקט Y [שתי העונות.]
מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) כן.
ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך: גיל, ראשל"צ, באוקטובר-16, מוזיקה, מחשב, חברים, חבר, הופעות, עקשנית, משוגעת.
אוהב את העיר ניו יורק? לא ביקרתי שם.
איזה עיר אתה הכי אוהב בחו"ל? גם שם לא ביקרתי. אבל לונדון נראת לי נחמדה.
ומדינה? ישראל.
חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? כן.
יש לך קרובי משפחה? המון.
אוהב את הארץ? כן.
איזה עיר הכי אוהב בארץ? ת"א.
למה? יש הרבה מה לעשות.
חושבת שלא תעזוב אף פעם, שפה תגור? כן.
התחברת לארץ? כן.
אם לא-למה? --

I A m i t I

New member
עונה...../images/Emo13.gif

זה או זה כתום או כחול- כחול מוזיקה לועזית או ישראלית- אם...לא יודעע.. לבבות או סמל פיס- נו לא יודע פרפרים או פרחים- מה זה הקיצ' הזה? רוק או מטאל- רוקק פופ או ראפ- אם.. ראפ בריטני או קיילי- קיילי כריסטינה או מדונה- ..... שאלות קשות.. פינק פלויד או זפלין- לא ולא ולא נגד או בעד ההתנתקות- בעד חברים או ריימונד- חברים!
האו סי או מגרש ביתי- מגרש ביתי ערוף 3 או יס וויקהנד- איכסה ערוץ 3.. יס וויקנד! (= טלפון או פלאפון- מפתיע אבל טלפון.. (אין הגבלת שיחות) ים או בריכה- יםם מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב?
שאלה מוזרה.. בוא נגיד ביחסית לכולם אני יותר שקט אבל לא יותר מידיי (ומה הקשר מתחשב?..) מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? יחסים טובים! האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? מה זה השאלות האלה נו באמת...? הכל מצויין מה הבעיות יש לך הרבה חברים?
אני לא ילד של 20 חברים.. טובים טובים יש לי.. 4 משהו כזה מה התכונות הכי טובות בחבר? נאמן, מצחיק, תומך אוהב את השכבה שלך? אה.. האמת בכללי את כולם לא משהוו.. /= למה? ככה.!
מעדיף קיבוצניקים או עירונים? וואט דה פא...? מה הקטע? למה? ככההההההההההההההההההההההההההההההה מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) - להקה: בלאק אייד פיס, וזמרת: גוון סטפאני !!!!!! מה הכי מיוחד בה לדעתך ? גם הלהקה וגם הזמרת..: מוזיקה טובה נו.. ספר אהוב? אהה.. מזמן לא קראתי..
אבל.. בכל זאת.. "פרחים בעליית הגג" לא סיימתי לקרוא והחזרתי אותו אבל אני אגמור אותו! סרט? אני כל הזמן אוהב את הסרט האחרון שראיתי.. מר וגברת סמית' בגלל אנג'לינה ג'וליי משקה? לימונדה מאכל? שניצליםם צבע? נראה לי ירוק כלי נגינה אהוב? תופים כלי נגינה שיודע לנגן? תופים אוהב אור? כן פוטוגנים? לא! רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? המרוץ למליון, הישרדות 10, הכל! מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) ב-ו-ל-ש-י-ט אדם פשוט צריך להיות אדם טוב וזהו נ-ק-ו-ד-ה . ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- אני אוהב מוזיקה, מנגן בתופים (יש לי מערכת תופים..) אוהב לפסל.. ו... זהו אין לי כח יותר אוהב את העיר ניו יורק? .. לא הייתי.....אווףף! איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? - הייתי רק בהולנד ומדינה? - נוו חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? ממש לא.. אבל.. מי יודע.. ה-כ-ל י-כ-ו-ל ל-ה-ש-ת-נ-ו-ת יש לך קרובי משפחה? כהההה הרבה אוהב את הארץ? כןןן!!!! כןןן!!!!!! נוו איזה עיר הכי אוהב בארץ? ג'לג'ליה סתם נו.. למה? למה למה למה למה למה למה..... למה הזברה לובשת פיג'מה? למה.. מה למה?! חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? שאלת כבר התחברת לארץ? נוו דיי אם לא-למה? למה למה למה למה למה למה למה ככה ככה ככה ככה זהו!שאלון מהנה! תודה באמת! (=

עונה

כתום או כחול- מאיזו בחינה?.. מוזיקה לועזית או ישראלית- תלוי.. לבבות או סמל פיס- אפחד... אם חייבים אז לבבות פרפרים או פרחים- פרפרים רוק או מטאל- אפחדד פופ או ראפ- ראפ בריטני או קיילי- קיילי ברור כריסטינה או מדונה- כריסטינה פינק פלויד או זפלין- אפחד נגד או בעד ההתנתקות- נגדדדדד חברים או ריימונד- ריימונד האו סי או מגרש ביתי- אה? ערוף 3 או יס וויקהנד- לאדעת טלפון או פלאפון- לא משנה ים או בריכה- יםםם מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? המשוגע חחחחחח מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? מזתומרת האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? לא יש לך הרבה חברים? נראה לי מה התכונות הכי טובות בחבר? לאדעת אוהב את השכבה שלך? בערך למה? כי יש כאלה ויש כאלה מעדיף קיבוצניקים או עירונים? עירונים למה? אולי כי אני כזאת?.. מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת) לאדעת מה הכי מיוחד בה לדעתך ? ספר אהוב? אין.. סרט?. משקה? מים מאכל? שוקולד צבע? שחור לבן כחול ואדום כלי נגינה אהוב?. כלי נגינה שיודע לנגן? חליל חחחחחח ואורגן אוהב אור? אה?... פוטוגנים? לא רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? לא ממש רואה מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם) אממ כן תלוי איזה... ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- נו מזה הדבר הזה אוהב את העיר ניו יורק? לא הייתי שם איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? לא הייתי.. ומדינה? חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? לאדעת יש לך קרובי משפחה? לאאא אז אין לי... אוהב את הארץ? אממ כן איזה עיר הכי אוהב בארץ? לאדעת למה? חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? לא יודעת התחברת לארץ? אה? אם לא-למה?

d r o r y

New member
עונה ובגדול:

"זה או זה?" כתום או כחול?כחול מוזיקה לועזית או ישראלית?ישראלית לבבות או סמל פיס?סמל פיס פרפרים או פרחים?פרחים רוק או מטאל?רוק פופ או ראפ?פופ בריטני או קיילי?אף אחת כריסטינה או מדונה?מבחינת שירים,אני אלך על כריסטינה כי יש לה שני שירים שאני ממש אוהב. פינק פלויד או זפלין?לא ולא נגד או בעד ההתנתקות?אין דיעה ואין עניין חברים או ריימונד?כנ"ל האו סי או מגרש ביתי?מה זה בכלל?? ערוץ 3 או יס וויקהנד?נלך על ערוץ 3. טלפון או פלאפון?פלאפון ים או בריכה?בריכה -מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט,המשוגע,או המתחשב?השקט -מה אתה מרגיש ביחס חבריך אליך?לא משהו -האם אתה שמח בעמדה שקיבלת בכיתה?אני כבר 5 שנים לא הייתי בבי"ס,אך אני יכול להגיד איך הרגשתי בזמנו עם העמדה שקיבלתי בכיתה.והתשובה היא חד משמעית-חראאאאאאאאאאאאא!!!!!! -יש לך הרבה חברים?אממ...לא מעט,אפשר להגיד. -מה התכונות הכי טובות בחבר?אם הכוונה היא לחבר הכי קרוב שלי,אז התכונות הטובות שלו הן:אדם סבלני,מאופק,ודיי מעניין. -אוהב את השכבה שלך?שוב פעם,אני יכול להגיד לכם רק האם אהבתי בעבר הרחוק את השכבות שבהן למדתי.וגם פה התשובה היא חד משמעית-לאאאאאאאא!!!!!!!! -למה?אמממפפףףף....להתחיל לספר לכם על הילדות שלי?לא כדאי.זה ארוך ועצוב. -מעדיף קיבוצניקים או עירוניים?אין לי העדפה -למה?כי פשוט אין -מה הלהקה שאתה הכי אוהב(או זמר/זמרת)?יש כ"כ הרבה!!אבל אם צריך לבחור להקה אחת אז זו ללא ספק אתניקס.ואם צריך לבחור זמרים,אז יש כמה:גלי עטרי,דנה ברגר,יהודית רביץ,גידי גוב,רמי פורטיס,מאיר בנאי,ואביב גפן. -מה הכי מיוחד בה לדעתך?בלהקת אתניקס?יש הרבה:קודם כל,הם עובדים ביחד כבר 20 שנים ומשקיעים את הנשמה שלהם יותר ממה שכל להקה אחרת משקיעה פה.וכמובן,סגנון המוזיקה שלהם,בעיקר המוזיקה הישנה,הוא פשוט מדהים.שירים מדהימים כמעט אחד אחד,שתמיד כייף ומרגש לשמוע.הם יצירתיים מאוד ותמיד היה להם סגנון ייחודי. -ספר אהוב?לא עולה לי בראש -סרט?מלך הסלים -משקה?קולה,מוקה,וניל,שייק פירות,תות-בננה,מיץ תפוזים טבעי,מיץ אשכוליות,שוקו קר,ומיץ מנגו. -מאכל?ניגוב חומוס בפיתה/לחם,עוגות למיניהן,בלינצ'סים עם מילויים למיניהם,קרפים עם ממרחים למיניהם,אורז,ספגטי,פיצה,מלוואח,מצות רטובות עם כל מיני דברים מעל,בורקסים,פשטידת גבינה ופטריות,קוסקוס,וזהו...ממה שעולה לי לראש עכשיו. -צבע?חבר'ה,נסו להיות מקוריים יותר.אני אענה על זה שוב:כחול,ירוק,טכלת,לבן,זהב,טורקיז,וסגול. -כלי נגינה אהוב?אנערף -כלי נגינה שאתה יודע לנגן?כלום -אוהב אור?נראה לי שכן -פוטוגני?לא -רואה סדרות ריאליטי?לא -מאמין בדתיים ובמצוות שלהם?את בטח מתכוונת ל"מאמין בדת?".אז התשובה היא חד משמעית לא,וגם במצוות שלה לא. -ובקצרה,ספר עליך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך:טוב אז ככה:אני בן 23,כבר 3 שנים אחרי צבא,כיום עובד בסקרים טלפוניים עם הפסקות באמצע מפעם לפעם.את רוב הזמן כיום אני מעביר בשינה,במנוחה,באינטרנט,ובהאזנה למוזיקה ורדיו.חלק מתחביביי העיקריים זה לערוך סקרים ושאלונים,לכתוב סיפורים,לפנטז,לטייל לי בערב בחוץ,לשמוע מוזיקה שאני אוהב,לדבר עם חבר שלי בטלפון,וסתם לשכב.אני בסכ"ה אדם חסר חיים שלא מעניין אותו כמעט מכלום,אומלל,פטתי,רקוב,שמלא שינאה לעולם וסובל מאוד מהחיים כאן.למראת כל זאת,אני בן אדם טוב וישר.מקווה לטוב... -אוהב את העיר ניו יורק?לא -איזו עיר אתה הכי אוהב בחו"ל?נראה לי שאף אחת -ומדינה?כנ"ל -חושב שתגור שם כשתהיה גדול?לא -יש לך קרוביי משפחה?איפה,בחו"ל?כן,יש לי דיי הרבה דווקא.כולם צרפתיים מצד האבא. -אוהב את הארץ?כמקום,מאוד! -איזו עיר אתה הכי אוהב בארץ?נתניה ותל אביב -למה?אילו שתי הערים שאני מכיר הכי טוב,שאני מבלה בהן הכי הרבה,ושהכי כייף לי להיות בהן.הן גם הרשימו אותי הרבה יותר מכל עיר אחרת שהייתי בה. -חושב שלא תעזוב אף פעם ושפה תגור?כן -התחברת לארץ?בואו נגיד שהתחברתי מאוד למקום,למוזיקה,לאוכל,לשפה ולסדרות כאן.לאנשים ולתרבות לגמריי לגמריי לגמריי לגמריי לא התחברתי! -אם לא-למה?לא התחברתי לאנשים כאן כי אני פשוט שונא אנשים באופן כללי,וכאן במיוחד זה אנשים צבועים,רמאים בטירוףףףף,אינטרסנטים(מהסוג הרע ביותר),קומבינטורים מניאקים,מתנשאים ומזלזלים,ציניים,אלימים,וחיות טרף.לא התחברתי לתרבות פה,בגלל שגם היא על הפרצוף!

NiKi†a

New member
616 ../images/Emo123.gif

כתום או כחול- שניהם
...כחול. מוזיקה לועזית או ישראלית- לועזית לבבות או סמל פיס- Oo פרפרים או פרחים- פרחים =] רוק או מטאל- מה השאלה הקשה הזאת?..:(...רוק. פופ או ראפ- איכ בריטני או קיילי- איכ כריסטינה או מדונה- כמה שאנלא אוהבת את שתיהן - כריסטינה. פינק פלויד או זפלין- זפלין נגד או בעד ההתנתקות-
חברים או ריימונד- נו מה השאלות הקשות האלה?
....ריימונד. האו סי או מגרש ביתי- השני [?] ערוף 3 או יס וויקהנד- 3 טלפון או פלאפון- טלפון ים או בריכה- ים מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב? אנערף מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך? האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך הרבה חברים? יש מה התכונות הכי טובות בחבר? אוהב את השכבה שלך? כן למה? ככה
מעדיף קיבוצניקים או עירונים? מה זה משנה? למה? מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת)- דרים תיאט'ר, מיוז מה הכי מיוחד בה לדעתך ? הכל. ספר אהוב? סרט? Saw. משקה? מנגו! מאכל? שניצל צבע? שחור, כחול כלי נגינה אהוב? גיטרה כלי נגינה שיודע לנגן? גיטרה קלאסית [חח "יודעת" לנגן] אוהב אור? מפתאום, אני נמסה באור. פוטוגנים? חח לא רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד? כן, אהבה או כסף ז"ל. מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם)- לא ממש ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך- חח טוב שניה P: אוהב את העיר ניו יורק? כןןןן
איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל? ניו יורק, לאס וגאס
ומדינה? ארה"ב חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? לא יש לך קרובי משפחה? כן אוהב את הארץ? כן איזה עיר הכי אוהב בארץ? לאדעת למה? זה מה שיצא חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור? לא הבנתי..אבל..כן? התחברת לארץ? ממש, אני כל כך קשורה אליה. אלוהים. אם לא-למה?

מיקמיק 1

New member
עונה..

זה או זה כתום או כחול-כתום (בלי קשר להיתנתקות...)) מוזיקה לועזית או ישראלית-ישראלית לבבות או סמל פיס-אעע? פרפרים או פרחים-פרפרים רוק או מטאל-רוק פופ או ראפ-פופ בריטני או קיילי-בריטני כריסטינה או מדונה-מדונה פינק פלויד או זפלין-אפחד נגד או בעד ההתנתקות-אין לי דעה בנושא זה. חברים או ריימונד-אפחד.ד. האו סי או מגרש ביתי-אפחד.. ערוף 3 או יס וויקהנד-אני לא צופה בערוצים אלו. טלפון או פלאפון-פלאפון ים או בריכה-שניהם מבין קבוצת החברים שלך-אתה השקט ,המשוגע או המתחשב?המתחשבת מה אתה מרגיש ביחס חבריך אלייך?מזאת אומרת? אני חברה של אלה שרוצות להיות חברות שלי..ולא מנצלות אותי האם אתה שמח ב"עמדה שקיבלת בכיתה? כן יש לך הרבה חברים?כן מה התכונות הכי טובות בחבר?נאמן, אפשר לסמוך עליו,אכפתי.. אוהב את השכבה שלך?כן למה?כי הם נחמדים מעדיף קיבוצניקים או עירונים?שניהם למה?כי זה לא משנה קיבוצני או עירוני מה שחשוב זה הבנאדם מה הלהקה שאתה הכי אוהב?(או זמר או זמרת)זמרת: נינט טייב מה הכי מיוחד בה לדעתך ?יש לה קסם אישי שכבש אותי מההתחלה שראיתי אותה בכוכב נולד..היא בנאדם אכפתי, והיא נותנת חום ואהבה עצומה למעריצים שלה. ספר אהוב?יש הרבה סרט? לאדעת משקה?מיים מאכל?פיצה צבע?תכלת כלי נגינה אהוב?גיטרה כלי נגינה שיודע לנגן?גיטרה אוהב אור? כן פוטוגנים? חחח..כן רואים סדרות ריאליטי?לאיזה התמכרתם במיוחד?כן, פרוייקט וואי מאמין בדתיים?(ובמצוות שלהם)-אני לא דתייה אני חילונית אבל אני מאמינה בדתיים ובקצרה-ספר עלייך,על התחביבים שלך ועל האישיות שלך-יש לי אישיות טובה ואכפתית, אפשר לסמוך עליי, אני תמיד מחייכת, אני יודעת לעזור כשצריך. אני אוהבת לגלוש באינטרנט ולראות טלויזיה.. אוהב את העיר ניו יורק?כן איזה עיר אתה הכי אוהב בחו''ל?לאדעת ומדינה?..לא דעת חושבת שתגור שם כשתהיה גדול? לא יש לך קרובי משפחה? כן אוהב את הארץ?כן איזה עיר הכי אוהב בארץ?רחובות למה?כי יש שם אנשים שאוהבים ואכפתיים..והמקום הזה מזכיר לי המון זיכרונות.., וסבתא וסבא שלי ועוד כמה קורבי משפחה ודודים גרים שם.. חושבת שלא תעזוב אף פעם שפה תגור?אעע? התחברת לארץ?כן אם לא-למה?~@!~!~!~ זהו!שאלון מהנה!

למעלה