שאלון חדש!@:)

שאלון חדש!@:)

שם: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מאוהב כרגע? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? ארווך אני יודעת אבל תענו:)

../images/Emo204.gifשאלווון:)

שם:אילנה מין:
מזל:בתולה מאכל אהוב:תירס שתייה מועדפת:מנגו סדרה אהובה:מתחלף האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?בצחוק חחח כמה כריות:
חיות מחמד:לא תודה מכונית אידאלית:לא טובה בשמות מכוניות:p מוזיקה:הכל חוץ מדיכאון ומזרחית להקה אהובה:Maroon 5
כמה אחים/אחיות יש לך?אחות אחת. מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?יש כמה מה אתה אוהב לעשות?^^ מקומות בילוי מועדפים?פחות משנה איפה,תלוי עם מי:] אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?כןן אתה ותרן או עקשן?ותרנית לצערי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?נאמנות,כנות ואהבה אחד כלפי השני:) המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?תלוי איזה פתגם אומר לך הרבה?לא עולה לי כרגע מה המשפט שמאפיין אותך?^^ אתה בחור קנאי?בחורה אם כבר:p מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:אוקיי האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לא תמיד היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש:מכנסיים וחולצה קצרים מוזיקה:האלבום החדש של Maroon 5 חושב על:השאלון *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:קפה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/כלבים:שום דבר:p אוכל/ממתקים:ממתקים לצערי קולה/פפסי:לא אכפת לי *מה/מי היית רוצה?טוב לי ככה:) להרוג:אף אחד לשמוע:ממ להיות כמו:אף אחד *האחרון סרט אחרון שראית:בקול גדול בקלונוע:השמועה אומרת ש.. בטלוויזיה:מסכים במחשב:בקול גדול:p מספר אחרון שחייגת:חברה דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:ענבים פעם אחרונה שהתקלחת:לפני שעה ככה פעם אחרונה שבכית:היום פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת:^^ הריח האחרון שהרחת:סבון *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?ניגנתי,עכשיו קצת פחות מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?כן מאוהב כרגע?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?נראלי רואה בשוטרים חברים או אויבים?Oo אוהב אלכוהול?לא בדיוק מאמין באסטרולוגיה?לא תמיד מאמין בקסמים?לא מתפלל?מה זאת אומרת? מבקר בבית כנסת?ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?בע"ה
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?נראלי מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?כן,אבל לא בהגזמות מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?לא חחח *האם יש לך: סודות:כן,כמו לכולם חלום שחוזר על עצמו:היה פעם פירסינג/קעקועים:עגיל בכל אוזן:S חוויה אחרונה שחויית:מממ מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:אין לי מושג עדיין הדייט המושלם:מממ סרט אהוב:בקול גדול הבן אדם הכי שנוא:חברה לשעבר הדבר הכי קשור אלי:ממ הכי שונא בעצמי:לחיים אוהב בעצמי:ממ ארווך אני יודעת אבל תענו:)

nofarosh11

New member
עונה :)

שם: נופר :)
מזל: קשת
:)
מאכל אהוב: קוסקוס D:
שתייה מועדפת: קוקולה,תפוזים,פאנטה D:
סדרה אהובה: הנפילים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?אה-הא
נוו,אבל לא אכזרי כזה,בקטנה
כמה כריות: יענו עם כמה אני ישנה בלילה?
2
חיות מחמד: נופ.
מכונית אידאלית: קודם רישיון,אח"כ נדבר על מכוניות
מוזיקה: פופ,רוק.. הכל :)
להקה אהובה: סינרגיה
כמה אחים/אחיות יש לך? 3 כולל אני :)
מאמין באהבה וירטואלית?: ממ.. לא נראל'י,לא.
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?נופ,זה מסוכן
מאמין באהבה ממבט ראשון? 'הכל יכול לקרות..'
מה הדבר שעושה אותך למאושר?לישון
מה אתה אוהב לעשות?לישון
, וסתם,להיות עם חברות:)
מקומות בילוי מועדפים?הממ.. בד"כ אנחנו סתם עושים סיבוב על המושב המעאפן שלנו ומתיישבים במרכז
אז נראלי ששם
אתה אוהב להיות בבית? אה-הא :)
אתה נאמן? כן :)
אתה אוהב ילדים? אם הם מלאי חננה מעצבנים ובכיינים,אז לא
אם הם לא כאלה-אז כן:)
אתה ותרן או עקשן? עקשנית :)
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות,אהבה,הבנה :)
המרחק הפיזי כן קובע? כן.
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה,אם זה עקרונות אז כן.
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?המ.. לא יודעת.. אולי :)
איזה פתגם אומר לך הרבה?'עודד אמר להרים ידיים'
סתם לא'דעת
מה המשפט שמאפיין אותך?לא הכל טוב,אבל הכל לטובה :)
אתה בחור קנאי? בחור? לעעע, אבל גם לא בחורה קנאית
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: נווו, יאללה,מצ'עמם לי
האם אתה מאמין באלוהים? כן.
החיים הטובים לדעתך? אה-הא :)
היחסים עם ההורים טובים? אמממ. כה..
*ברגע זה:
לובש: חולצה ירוקה יפה חדשה וג'ינס שלושתרבע
מוזיקה: בואי נעזוב-רן דנקר.
חושב על: עד כמה משעמם לי שאני עושה את השאלון הזה ואם ניסע בסוף לטבריה או לא
*זה או זה:
מועדון/מסיבה פרטית: הממ, תלוי במצברוח :)
קפה/תה: נסקפה :)
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: הממ, תלוי במה..
חתולים/כלבים: כלבים :)
אוכל/ממתקים: אם אני רעבה אז אוכל אם לא אז ממתקים
קולה/פפסי: מממ.. רקולה :)
*מה/מי היית רוצה?
להרוג: נסראללה
לשמוע: שהוא מת סופסוף
להיות כמו: אחד שהולך לו טוב ואם לא אז הוא לוקח אתזה בקלות
*האחרון
סרט אחרון שראית: יומני הנסיכה,היה ביסבבה
בקלונוע: אעע,פווווווול זמן לא הייתי בקולנוע..
בטלוויזיה: יומני הנסיכה
במחשב: ממ.. הצצה לפרק הבא של הנפילים
מספר אחרון שחייגת: של חברה :)
דבר אחרון ששתית: תפוזים :)
דבר אחרון שאכלת: שניצל תירסD:
פעם אחרונה שהתקלחת: ממ.. לפני חודש? סתם,הבוקר :)
פעם אחרונה שבכית: חח לפני בסביבות ה-20 דק'
פעם אחרונה שחייכת: לפני 10 דק', כשדיברתי עם החברה הקרועה שלי
פעם אחרונה שצחקת: לפני 10 דק' :-פ
הריח האחרון שהרחת: של השניצל תירס מתוך המויקרו.. יאמיי..
*האם אתה:
מעשן?
בעע,לא.
ישן עם חיות פרווה?לא..
מנגן על כלי נגינה? נופ..
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? הא? לא'דעת..
מאמין בנסים? אולי..
מאוהב כרגע? נופ..
מגדיר

DoLi it is Me

New member
יא אני אוהבת [מישו קורא את זה בכלל

??O.O שם:דורית מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: כל סוג של תפו"א וגלידה שתייה מועדפת: ענבים/מים סדרה אהובה: סמולוויל והפיג'מות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?חח תלוי איזה אנשים כמה כריות: אני ישנה רק עם 1 D: חיות מחמד:יש לי אחת חתולה פרסית לבנה בת שנה וכמה חודשים מכונית אידאלית: האמ.. שלא תיהיה נמוכה מדי >< מוזיקה: רוק,פאנק ופופ[לא את כל הפופ] להקה אהובה: ואי יש לי מלא בעיקר מקפליי סימפל פלאן ואוונאסנס אב לגם כנסיית השכל הדורבנים צ'ילי פפרס טאייק ד'אט , כמה אחים/אחיות יש לך?יש לי 2 אחים גדולים מאמין באהבה וירטואלית?:לא ממש.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא.. מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?הרבה דברי םבעיקר מוסיקה המשפחה שלי והחתולה שלי מה אתה אוהב לעשות?האמ.. הרבה XD לשחות להיות במחשב לרכב על סוסים ללכת לחברות ללכת לבאולינג מלא ^_^ מקומות בילוי מועדפים?ים,באולינג,קניון,קולנוע. אתה אוהב להיות בבית?כן אבל תלוי מתי אתה נאמן?ככה חושבים שאני אתה אוהב ילדים?בעיקרון כן אבל יש את הקרציות האלה שאני לא ממש מחבבת ^_^ אתה ותרן או עקשן?עקשנית מאוד אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אוי לא אוהבת את השאלות האלה מאיפה לי מה אני פילוסופית או פסיכולוגית המרחק הפיזי כן קובע?תלוי בין מי למי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה את שונה ומי את בכלל כי אם אני לא מכירה אותך אז לא אכפת לי כ"כ ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אם זה בן במיקרה שלי אז יש מצב ^_^ איזה פתגם אומר לך הרבה?תן חיוך הכל לטובה
מה המשפט שמאפיין אותך?דונט וורי בי אפיי אתה בחור קנאי? לפעמים
כמו כל בנאדם.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:וואט דה הל? שתיהיה לי בריכה ,בלי עין הרע ^_^ האם אתה מאמין באלוהים?כן מאוד החיים הטובים לדעתך?כן D: היחסים עם ההורים טובים?בלי עין הרע *ברגע זה: לובש: גופייה לבנה ומכנס לבן די קצר =\ מוזיקה: לא שומעת בין המצריים [זה הדבכר הכי נורא שיכול להיות אני לא יודעת איך אני מצליחה לשרוד] חושב על:בת דודה שלי
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: האמ.. אף פעם לא הייתי במועדון אמיתי פתוח תמיד הייתי במועדונים סגורים אז יש לי עוד כמה זמן עד שאני יוכל לענות ^_^ קפה/תה: קפה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: שניהם אוכל/ממתקים:לפעמיים ולפעמיים קולה/פפסי: איכס אני שונאת את שניהם בעע *מה/מי היית רוצה? להרוג: אחמינג'אד ואת כל המנהיגים הערביים
לשמוע: מוסייקהההה ינעל אבווק אני לא יכוללה לחייוות
להיות כמו:לא יודעת אולי עם תכונות אופי כמו אימא שלי *האחרון סרט אחרון שראית: ימים קפואים
סרט ישראלי מהמם בקלונוע: שרק 3
בטלוויזיה: סמולוויל במחשב: מה במחשב? אני בנתיים באייסי מספר אחרון שחייגת:לבת דודה שלי דבר אחרון ששתית: האמ.. אייס קפה ^_^ דבר אחרון שאכלת:קינדר D: פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר >< פעם אחרונה שבכית: האמ.. בלי עין הרע טפו טפו מזמן פעם אחרונה שחייכת: לפני שתי דקות ואפילו פחות פעם אחרונה שצחקת: לפני איזה חמש דקות [החתולה שלי פשוט קורעת אותי כל פעם מחדש XD ] הריח האחרון שהרחת: האמ.. לא יודעת אל זוכרת *האם אתה: מעשן?לא וגם לא יעשן ישן עם חיות פרווה?כן
מנגן על כלי נגינה?הלווווווואייי תוופפפיייםםםם מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חח לא כ"כ אולי איפשהו בפלוטו מאמין בנסים?כן מאוהב כרגע?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא ממש ^__^ רואה בשוטרים חברים או אויבים?חברים אוהב אלכוהול? לא ^_^ מאמין באסטרולוגיה?לא כ"כ אולי באסטרולוגיה שבועית וגם לא כ"כ מאמין בקסמים?לא רק בטריקים D: מתפלל?כן מבקר בבית כנסת?כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אולי במכללה אבל לא באוניברסיטה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?בדר"כ לא חובש כובעים?כן לפעמיים שונא את עצמך? לא ממש למרות שיש לי די ביקורת עצמית גבוה
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן XD אוהב את הכתב יד שלך?האמ.. בערך מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?בשדים לא אבל ברוחות כן נותן אמון בקלות?לא,לא תמיד אוהב לטייל בגשם?כן הכי כיף D: אוהב ציניות?לא תמיד מתנשק עם עיניים עצומות?לא היתנשקתי אף פעם >__< שר במקלחת?לא אולי לעצמי
*האם יש לך: סודות: ברור למי אין? חלום שחוזר על עצמו: האמ.. לא אולי היה פעם אב לכרגע לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: האמ.. תלוי איך להגדיר את המילה הזאת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: במאית/תסריטאית מפיקה משו בבאק סטייג' הדייט המושלם: עם בן ולא בת XD סרט אהוב: קינג קונג ומישו לרוץ איתו הבן אדם הכי שנוא: פוליטקים ערביים D: הדבר הכי קשור אלי:הדובי שלי [זה נישמע מאוד פתטי XD] הכי שונא בעצמי: מצחח המצחח שלי גדול >< אוהב בעצמי: האמ.. אולי שיש לי ביקורת עצמית
? לפני המוות מה תבקש?לא למות !

IשחרI

New member
אני נחמדה היום....עונה..

שם: שחר מין: בת מזל: בתולה מאכל אהוב: קרמבו! שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: נמלים,נפילים,השיר שלנו(ש.ח) האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא... כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלב...ובקרוב ברווז=] מכונית אידאלית: מרצדס בלי אגה(חח ראיתי דגם...מתכוונים להוציא כזה בעוד כמה שנים חח...בלי אגה..רק כפתורים) מוזיקה: ראפ! להקה אהובה: אמ....המוזיקה של יפתי והלהקה שלו אני חושבת. כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? האקס שלי...7 חודשים הינו יחד מאמין באהבה ממבט ראשון? לא אצלי מה הדבר שעושה אותך למאושר? אנשים שאני אוהבת שנמצאים לידי מה אתה אוהב לעשות? אינטרנט... מקומות בילוי מועדפים? יש הרבה... אתה אוהב להיות בבית? לפעמים כן לפעמים לא אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? מאוד אתה ותרן או עקשן? ותרנית ועקשנית..שתיהם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מים חמצן אוכל המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא...כל אחד יפה וטוב איך שהוא.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני מאמינה שכן..אבל אני יידע אותו בזה. איזה פתגם אומר לך הרבה? היום האלוהים הוא האינטרנט מה המשפט שמאפיין אותך? ואלה לא עולה לי.... אתה בחור קנאי? לא חושבת..ואם אקנא במישהו לא אראה את זה ולא אעשה לו רע. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: קרציהה!(לאחותי) האם אתה מאמין באלוהים? כן בטח..אמרתי כבר שהוא האינטרנט? החיים הטובים לדעתך? בטח... היחסים עם ההורים טובים? לפעמים.. *ברגע זה: לובש: חצאית לבנה(לא קצרה!) חולצה אדומה מוזיקה: ערוץ 24..היה את הראל מויאל.. חושב על: השאלון הזה... *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות בלימודים ולוקחת בקלות כל דבר אחר חתולים/כלבים: כלבים.. אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אותך על השאלון הארוך הזה לשמוע: את השיר החדש של יפתי עם אניה בוקשטיין שהוא רק באתר שלו ואין לי רמקולים... להיות כמו: אני ורק אני..טוב נו גם קצת מנינט
*האחרון סרט אחרון שראית: אמ...לא זוכרת בקלונוע: בעעע מיאמי וייס..חרא סרט בטלוויזיה: מוזיקה 24-מגניב יש עכשיו בול את השיר של נינט במחשב: פורום נינט:S מספר אחרון שחייגת: לכתוב אותו? דבר אחרון ששתית: שוקו יטבתה....אבא הנחמד שלי הלך על הבוקר קנה בקבוק דבר אחרון שאכלת: אמ....פרוסה עם גבינה:S פעם אחרונה שהתקלחת: לפני השינה אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת..לא נוטה לבכות פעם אחרונה שצחקת: השאלון הזה הצחיק אותי..אז אני מניחה שלפני כמה דקות. הריח האחרון שהרחת: אחותי הקטנה לא פתחה מים אז אני מניחה שאת זה.. *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא לפי מה שידוע לי מנגן על כלי נגינה? גיטרה(לומדת)אורגן ופעם ניגנתי על חצוצרה.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? עד שאני לא רואה הוכחה למשהו לא מאמינה בו מאמין בנסים? לא חושבת.... מאוהב כרגע? לא... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן אבל בגבול מסויים כבר אין לי סבלנות. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אנשים שעושים את עבודתם. אוהב אלכוהול? לא נגד... מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא:Sיש סיבה? מבקר בבית כנסת? לא חושבת..הבית כנסת רחוק ולסוע לשם באוטו ועוד בשבת זה קצת מוזר..לסוע בשבת לבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן..מתחילה פסיכומטרי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא אם אני לא יודעת מאיפה שמעתי או מכירה אותם...שיגיד לי מי הוא ואז.. חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חח לא אוהב את הכתב יד שלך? כן... מאמין במכשפות? לא..מתי השאלון נגמר? מאמין בשדים ורוחות? לא ממש... נותן אמון בקלות? אין לי אמון באנשים כל כך..צריכה להכיר מישהו ממש כדי לבטוח בו אוהב לטייל בגשם?לא אוהב ציניות?לאאא מתנשק עם עיניים עצומות? למה בא לך להתנשק איתי?
שר במקלחת? חח רק אם אני לבד בבית..פאדיחה *האם יש לך: סודות: כמו לכל אחד חלום שחוזר על עצמו: אין לי ממש פירסינג/קעקועים: רק של הצ'יפס חחח...לפעמים אם אני רואה אחד יפה אז שמה ביד כזה שלא יראו חוויה אחרונה שחויית: לא'דעת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רופאה,מעצבת פנים הדייט המושלם: ים סרט אהוב: היומן הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת אנשים.. הדבר הכי קשור אלי: מ... הכי שונא בעצמי: היתי רוצה להוריד עוד כמה קילו אוהב בעצמי: את העיניים..ירוק=] לפני המוות מה תבקש?-לחיות ארווך אני יודעת אבל תענו:)-ספרי לי על זה

wounded animal

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

שם: שחר מין: נקבה.
מזל: תאומים מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: אייס קפה סדרה אהובה: חברים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אממ... תלוי.. לפעמים קצת לא נעים כמה כריות: מה? חיות מחמד: כלב וחתולה מכונית אידאלית: ג'יפ פתוח בלי דלתות וגג בצבע שחור
מוזיקה: רוק. להקה אהובה: בארץ- מטרופולין. בחו"ל- כל מיני- evanesence, incubus וכו'... כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? אויי אין לי כח, יש הרבה..
מה אתה אוהב לעשות? זה סובב בעיקר סביב מוזיקה ומשחק מקומות בילוי מועדפים? ארומה אתה אוהב להיות בבית? כשאני לבד אני אוהבת אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? מאוד אתה ותרן או עקשן? עקשנית ברמות
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות, כבוד ואכפתיות המרחק הפיזי כן קובע? מאד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אבל אולי אני לא אסתובב איתך ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? נסתרות דרכי האלוהים מה המשפט שמאפיין אותך? אני חיפשתי משמעות ברגעים, ברווחים שבין המוות לחיים אתה בחור קנאי? בחורה קנאית בהחלט.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מאמי, נשמה וכאלו האם אתה מאמין באלוהים? מאוד החיים הטובים לדעתך? רב הזמן היחסים עם ההורים טובים? ^ *ברגע זה: לובש: מכנס וחולצה מוזיקה: האלופה ברקע חושב על: השאלון הזה ועוד משו אישי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות. יותר מדי. חתולים/כלבים: שניהם
אוכל/ממתקים: בקושי קולה/פפסי: אף אחד *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד!
לשמוע: את אלוהים להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: עד לרצח בקלונוע: פיייי בופור בטלוויזיה: עד לרצח במחשב:
מספר אחרון שחייגת: אממממ לא זוכרת כבר דבר אחרון ששתית: חלב אחרי הקורנפלקס..
דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: אממממ.. מזמן פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: יש לי בחדר מפיץ ריח עם מקלות בפנים שהופכים כל כמה זמן בריח קוקוס וניל.. *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? יש לי שתיים על המיטה מנגן על כלי נגינה? לא, אבל אני מתכוונת להתחיל מתישהו ללמוד תופים וגיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לחלק כן ולחלק לא רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא את התפילות המקובלות, שלי אישיות מבקר בבית כנסת? ביום כיפור כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? מדי אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: קעקוע חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משחק ושירה הדייט המושלם: אין לי תמונה של זה בראש סרט אהוב: יש הרבה הבן אדם הכי שנוא: אין הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת הכי שונא בעצמי: רגישה מדי אוהב בעצמי: רגישה מדי לפני המוות מה תבקש? חיים טובים בעולם הבא ונחת למשפחה ולחברים שלי

lital1993

New member
עונה../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

שם: ליטל מין: נקבה מזל: גדי מאכל אהוב: מממ שתייה מועדפת: שוקו
סדרה אהובה: "האלופה" האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי על מי .. כמה כריות: 2 חיות מחמד: 0 מכונית אידאלית: ממ מוזיקה: הכל להקה אהובה: אין כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אכן
מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? זה נשמע נדוש אבל שאנשים שקרובים אלי שמחים.. מה אתה אוהב לעשות? מחשב וחדר כושר! חח מקומות בילוי מועדפים? קניון אתה אוהב להיות בבית? מאוד אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? חולה עליהם! אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, נתינה, וויתור המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי איזה פתגם אומר לך הרבה? יש הרבה כאלה מה המשפט שמאפיין אותך? "כי החיוך שלך שווה מיליון דולר" אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מילה: אכן! חח האם אתה מאמין באלוהים? ברור החיים הטובים לדעתך? מעולים אנחנו מקשים עליהם היחסים עם ההורים טובים? ברוך השם! *ברגע זה: לובש: ג'ינס וגופיית סבא מוזיקה: "בואי נעזוב" חושב על: השאלון הארוך הזה
חח *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי מה המצב רוח קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: לא זה ולא זה קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את האקס שלי לשמוע: את המחנכת הקודמת שלי (היא כמו אמא שלי) להיות כמו: ליטל *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: שרק 3 בטלוויזיה: שרק 2 במחשב: בת הנשיא מספר אחרון שחייגת: לאבא דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: זה היה אתמול נראה לי חח פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: שבוע שעבר פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה פעם אחרונה שצחקת: לפני דקה אני תמיד צוחקת ומחייכת
הריח האחרון שהרחת: של השמפו של אחותי חח *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? ברור! מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא התעמקתי בזה עדיין מאמין בנסים? כן מאוהב כרגע? בערך כאילו לא יודעת חח מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא רואה בשוטרים חברים או אויבים? אף פעם לא נתקלתי באחד במקרה שלי ספציפי אבל נועדו לשרת אותנו חברים הם לא אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? כן לפעמים מבקר בבית כנסת? כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אם זה מהפורום כן אם לא שלום ולא להתראות חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לאאאאאאאא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ייצא אוהב את הכתב יד שלך? בערך מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות? לא אבל אני ילדה צינית למי שמעצבן אותי מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: אילת עם חבר שלי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עריכת דין הדייט המושלם: על הים סרט אהוב: "שישי הפוך" הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת אנשים הדבר הכי קשור אלי: אמא הכי שונא בעצמי: כלום אוהב בעצמי: כלום חח לפני המוות מה תבקש? שלא יבכו עלי

ליאל44

New member
עונה--

שם;; ליאל מין;; זכר מזל;; סרטן מאכל אהוב;; ספגטי שתייה מועדפת;; קולה... סדרה אהובה;; ''השיר שלנו''. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים;; לא! כמה כריות;; אין תגובה-- חיות מחמד;; היה כלב מתת.. מכונית אדיאלית;; סוזקי בלאנו.. מוזיקה;; נינט, שירי מימון קרן פלס ורן דנקר. להקה אהובה;; אין כמה אחים/אחיות יש לך?;; 2 אחים וביחד איתי 3. מאמין באהבה וירטואלית;; חח לא! הכרת מישהי באינטרנט ונפגשת איתה;; לא! מאמין באהבה ממבט ראשון;; רגע... כן. מה הדבר הראשון שעושה אותך למאושר;; לזכות בלוט סתם חח... לשמוע מוזיקה לגלוש באינטרנט.. ולראות טלוויזיה. מה אתה אוהב;; לשמוע מוזיקה לגלוש באינטרנט.. ולראות טלוויזיה. מקומות בילוי מועדפים;; מסיבות.. עם חברים.. קניון לפעמים.. וזהו. אתה אוהב להיות בבית;; לפעמים חח.. אתה נאמן;; חח כן.. אתה אוהב ילדים;; קטנים-לא! בני גילי-כן! ילדים קטנים חופרים... אתה ותרן או עקשן;; עקשן.. אהבה בנוויה על 3 מרכיבים בסיסים מהם;; לא יודע חח.. אני שונה ממך תנסה לשנות אותי;; לא חח.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?;; כן... איזה פתגם אומר לך הרבה?;; המטרה מקדשת את האמצעים.. מה המשפט שמאפיין אותך;; המטרה מקדשת את האמצעים.. אתה בחור קנאי?;; לא! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד;; ''אבא אין לי כוח לפנות ביום שישי את השולחן'' חח האם אתה מאמין באלוהים?;; כן! ברור... החיים הטובים לדעתך;; לשבת בג'וקזי כול יום ולרבוץ על הספה עם טלווזיה עם שוקו חם ביד... היחסים עם ההורים טובים?;; כן! ברגע זה: לובש: בגדי בית.. מוזיקה: רן דנקר-שווים. מועדון/מסיבה פרטית: מועדון. קפה/תה: תה.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח הכול בקלות.. חתולים/כלבים: חתולים.. אוכל/ממתקים: שתיהם... קולה/פפסי: קולה. מה/מי היית רוצה? להרוג: מה אתה משוגע? אף אחד! לשמוע;; כשאתה כאן של נינה.. להיות כמו: סלב.. חח סתם מאושר ממני שאני.. *האחרון סרט אחרון שראית: הארי פוטר ואבן החכמים.. בטלוויזיה: ''אבא מתארס'' של לינדזי לוהאן. במחשב;; לא הורדתי מספר אחרון שחייגת;; לא זוכר.. דבר אחרון ששתית: נס היום בבוקר.. דבר אחרון שאכלת: בורקס.. היום בבוקר פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בג'קוזי... אחרונה שבכית: לא זוכר... חח מלא זמן.. מתי בפעם האחרונה חייכת;; אתמול כשההורים שלי הציעו לי להיות בג'קוזי ואז הם יצאו והייתי בג'קוזי עד 11 בלילה וב-11 יצאתי. פעם אחרונה שצחקת;; לא זוכר.. הריח האחרון שהרחת: ריח שאח שלי נתן לי להריח אותו ריח מוזרריישן.. ומגעליישן בטירוףף!ם אתה: מעשן? לא! ישן עם חיות פרווה? לא! מנגן על כלי נגינה?לא! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא! מאמין בנסים? כן.. מאוהב כרגע? לא! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?;; לא!!! אוהב אלכוהול? אני עדיין לא בגיל המתאים אני בן 13 עוד מעט 14. מאמין באסטרולוגיה? לא! מאמין בקסמים? לא! לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא! חובש כובעים? לא/כן ימים רגילים-לא! ימים קרים-כן.. מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לפעמיים כשיוצא.. שונא את עצמך? להפך אוהב את עצמי..מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא! אוהב את הכתב יד שלך?;; לא יש לי כתב-חרטומים! מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא! נותן אמון בקלות? כן.. אוהב לטייל בגשם? לא.. אוהב ציניות? לא... מתנשק עם עיניים עצומות? כן.. שר במקלחת? כן.. האם יש לך: סודות: כן.. חלום שחוזר על עצמו: לא.. פירסינג/קעקועים: לא.. חוויה אחרונה שחויית: הייתי בקייטינה בחופש הגדול והיה לי תקרית עם המדריך הוא זרק אותי למים והטביע אותי יום אחרי זה פרשתי מהקייטנה.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקן/דוגמן ואם לא.. אז מזכיר. הדייט המושלם: לאור נרות בים.. סרט אהוב: הארי פוטר ואבן החכמים.. הבן אדם הכי שנוא: שעבדתי בקייטנה מעפנה בחופש הגדול... ומדריך אחד זרק אותי לבריכה.. וגם ילדים קטנים אני שונא חוץ מאחי.. הדבר הכי קשור אלי: חברשלי אביתר.. הכי שונא בעצמי: כלום.. אוהב בעצמי: הכול.. ולא בא לי לפרט לפני המוות מה תבקש? שתפסיק לעשות שאלונים אתה לא טוב בזה ילדדד..

למעלה