שאלון חדש (R rated):

• פותח הנושא bulb
  • פורסם בתאריך

bulb

New member
שאלון חדש (R rated):

שאלה קלה לחימום האווירה: 1. נרות בצמד פמוטים מטפטפים על השולחן 2. נרות על דופן האמבטיה 3. שעווה מטפטפת על הגוף משחק מקדים: 1. טאקי 2. דוקים 3. שש בש |מארס טורקי| 4. משחקי לשון 5. משחקי לשון, אין כח, בוא/י נלך לישון באמצע: 1. עדכוני כדורגל 2. עדכוני היפים והאמיצים |ברוק| 3. הפסקת פיפי ושתיה 4. למה להפסיק? תנוחה מועדפת: 1. מיסיונרית 2. ליברלית 3. דוגי סטייל 4. דובי סטייל 5. רודיאו 6. גמל שלמה 7. טפיחת התיון 8. סאנשז המזוהם משתנים במשוואה: 1. חופשי זה לגמרי לבד 2. ככה זה כשיש שניים 3. חברה שלך רוצה להצטרף? נו טוב, רק אם את מתעקשת 4. חבר שלך רוצה להצטרף? (איפה האייקון של ההומופוב כשצריך אותו...) 5. חומד, קיבלתי הזמנה למסיבה בוילה בשרון. ראית את הטוגה שלי? שילובים: 1. ממרח שוקולד השחר 2. ממרח נוטלה 3. פיצה ושליפת זיתים מהפופיק 4. קצפת על הדובדבן 5. נטורל ללא תוספות בסוף: 1. נשיקה ולישון 2. נשיקה, חיבוק ולישון 3. חזור לנק. התחלה ואסוף גומיה חדשה מהקופה 4. סוגר את המחשב 5. טקסי!

bulb

New member
אין דבר כזה יותר מדי מידע. קדימה לענות...

אם את כל כך חושקת בי ובהעדפותיי במיטה ../images/Emo8.gif

תמיד אפשר לעבור לאינטימיות המסרים

אוחח התלבטתי אם לענות על זה...

אבל יאללה מה איכפת לי! מוח כחול, סגול, עם גוונים ורודים וירוקים [איכסססססססססססססססססססססססססס
] שאלה קלה לחימום האווירה: 1. נרות בצמד פמוטים מטפטפים על השולחן משחק מקדים: 2. דוקים 4. משחקי לשון באמצע: 3. הפסקת פיפי ושתיה [הערה קטנה: בין לבין, כשכבר אין כח וחייבים לשתות... חוצמיזה בשלב מסויים אחרי שעושים בלואו ג'וב נגמר הרוק ונהיה יבש..:)] תנוחה מועדפת: 1. מיסיונרית 2. ליברלית 3. דוגי סטייל 4. דובי סטייל 5. רודיאו 6. גמל שלמה 7. טפיחת התיון 8. סאנשז המזוהם 9. בעמידה והוא מאחורה 10. בשכיבה על הצד בצורה לא ברורה 11. על כל הרהיטים שיש בבית 12. כל פוזה שאפשר לצלם
13. 69 מדהימה 14. תנוחת המגלשה 15. הכיסא של ספתא 16. אפשר אנאלי?
[אם יש שמות שאתם לא מכירים, רק תשאלו...] משתנים במשוואה: 1. חופשי זה לגמרי לבד 2. ככה זה כשיש שניים שילובים: 1. ממרח שוקולד השחר 5. נטורל ללא תוספות בסוף: 1. נשיקה ולישון 2. נשיקה, חיבוק ולישון 5. טקסי! אבל במקרה הזה זה C4 בד'כ... ורק כשמדובר בסטוץ.. שכמובן לא נכנס למיטה שלי.. וכמובן שרצוי מאד שכל הליכלוך והקארמה הרעה שלאחר מכן, תישאר אצלו [לא מזיז לי במיוחד..] אני אשאר עם זיכרונות הפרועים.. ואולי אפילו אסכים לעוד פעם פעמיים-עד שימאס לגמרי..
אה ו... כדאי לו שיהיה טוב. מאד. ~לין~

שריתוש26

New member
גמני שאלה

מה זה סאנשז המזוהם?? וגמל שלמה???????? הרגת אותי עם טבילת התיון אם זה מה שאני חושבת...:)

גמל שלמה

תשיגו סירטון באינטרנט של שני גמלי שלמה עושים את זה ותבינו לבד..
גמישות זה שם המשחק!~

תנוחת המגלשה..

שם שני לדוגי תחשבו באם מסתכלים על התמונה של המגלה הנ''ל, אז האישה היא המגלשה עצמה, והסולם זה הגבר..
אגב, למי שיש דמיון פורה אפשר לשלב את התנוחה.. רק להחליף בתפקידים... ~לין~

חחחחחחחחחחחחחח ברור! זה כל הקטע

רק שאני לא אורגת אותו:] אני סתם אוכלת אותו בכל הגוף....

חח יאללה גם אני

שאלה קלה לחימום האווירה: 3. שעווה מטפטפת על הגוף משחק מקדים: 4. משחקי לשון באמצע: 4. למה להפסיק? תנוחה מועדפת: 1. מיסיונרית 2. ליברלית משתנים במשוואה: 2. ככה זה כשיש שניים שילובים: 5. נטורל ללא תוספות בסוף: 2. נשיקה, חיבוק ולישון

אני עונה , אני עונה,.....

אז ככה... שאלה קלה לחימום האווירה:
נרות על דופן האמבטיה- אבל מקלחת זוגית... משחק מקדים:
טאקי- אלופת הטאקי הניצחית. באמצע:
למה להפסיק?- עד שמתחילים משהו טוב.. כבר להפסיק! תנוחה מועדפת: מיסיונרית ליברלית הכל תלוי בפרטנר!!! משתנים במשוואה:
ככה זה כשיש שניים שילובים:
קצפת על הדובדבן נטורל ללא תוספות בסוף:
חזור לנק. התחלה ואסוף גומיה חדשה מהקופה והכי חשוב שיהיה לכולנו לילה טוב ורטוב!!!!

jimalaya jim

New member
חשבתי שאני יודע הכל....

סאנצ'ז המזוהם זה לא תוכנית טלויזיה של 3 וולשים שהרביצו אחד לשני בצורהמוגזמת בעקבות ג'קאסס?

למעלה