שאלון חדש!!

g0tenx

New member
שאלון חדש!! ../images/Emo86.gif

יאללה להתחיל!! שם: גיל: מין: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: פירסינגים: קעקועים: אייסיקיו או מסנג`ר: שפות שאתה מדבר/לומד: תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאתה דומה ל: יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? אני רעב כמו זאב... מה המזון האהוב עליך? מה הארוחה החלומית שלך? מה אתה שותה במהלך היום? קפה או תה: סוכר או סוכרזית: מלח או פלפל: פלאפל או שווארמה: פיתה או לאפה: מועדון או בית קפה: פאב או דאנס בר: אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? איזה קול/רעש אתה אוהב? איזה קול/רעש אתה שונא? איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? גלידה – בכוס או בוופל? שוקו או וניל? חוף או הרים? לישון או לקום? שקיעה או זריחה? לילה או יום? בזבזן או חסכן? קור או חום? סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? למי אתה מתגעגע? את מי היית לוקח לאי בודד? אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: בעל חיים: ספר: סרט: שחקן: שחקנית: דיסק: שיר: מקום בילוי: פורום אהוב: עונה: מקום להעביר בו חופשה: רכב: מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: ציטוט מסרט/ספר/סדרה: עיתון: סדרה: מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? זכית לחיוך? הענקת מחמאה? קיבלת מחמאה? עשית משהו טפשי? פינקת מישהו? פינקת את עצמך? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? התחרטת על משהו שאמרת? בכית? הסתפרת? הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? פחדת מהחושך? עשית משהו מסוכן? יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בכית בסרט? אמרת "אני אוהב אותך"? שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? הופעת בעירום בציבור? קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? מי האדם האחרון שראית: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שהתקשר אליך: האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? צביקה הדר או צביקה פיק? הראל מויאל או הראל סקעת? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? נהינת במקצת? למה?

RoRiL

New member
../images/Emo77.gif

ארוך מדי... אין לי כוח
איפה אתם עושים תסדר?

Billy4

New member
../images/Emo103.gifMe

שם:הגר גיל: 13 מין:נקבה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.65 פירסינגים: -- קעקועים: -- אייסיקיו או מסנג`ר: 277196165 שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית,ספרדית ועברית... תכונות טובות שלך:אין
תכונות רעות שלך: מתעצבנת מהר. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ברוק שילדס
ולטלי שרון(מטלנובלה בע"מ) יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? כנ"ל מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאין לחם מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ניצן מה מפחיד אותך? חושך אני רעב כמו זאב... מה המזון האהוב עליך?עוף מה הארוחה החלומית שלך? הר של עוף
מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: פלאפל פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? אין לי... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה את כל הדיסקים שאני רוצה ולא יכולה סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סוד אפל.....שומרים בפנים האם היית בחו"ל, ואיפה? לא איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון/קנדה מה יש לך מתחת למיטה? חיית חושך האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות לחיים וידיים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור מה היא המילה האהובה עליך? בולשיט איזה קול/רעש אתה אוהב? תופים איזה קול/רעש אתה שונא? שואב אבק איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אין גן עדן גלידה – בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? יום בזבזן או חסכן? חסכן קור או חום? קור הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם *** ב ****** למי אתה מתגעגע? לאורי את מי היית לוקח לאי בודד? ג'וני דפ אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: ירוק בעל חיים: סוס וכלב ספר: -- סרט: שודדי הקאריביים שחקן: ג'וני דפ שחקנית: -- דיסק: American Idiot-Green Day שיר: כרגע: Lonely No More-Rob Thomas מקום בילוי: קולנוע פורום אהוב: MTV עונה: חורף מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אמא שלי ציטוט מסרט/ספר/סדרה: “Sabi?” עיתון: ראש1 סדרה: ככה זה בחיים מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? עכשיו זכית לחיוך? בבוקר הענקת מחמאה? ---- קיבלת מחמאה? אתמול עשית משהו טפשי? כל דקה בערך צחקת? היום גרמת למישהו לצחוק? היום התחרטת על משהו שאמרת? היום בכית? היום הסתפרת? לפני חודשיים בערך... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? נוור פחדת מהחושך? תמיד עשית משהו מסוכן? אף פעם יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? -- בכית בסרט? אני לא בוכה בסרטים... שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אתמול הופעת בעירום בציבור? --- מי האדם האחרון שראית: אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: דודה האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לראות MTV צביקה הדר או צביקה פיק? --- הראל מויאל או הראל סקעת? --- האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? העברי לי ת'זמן יופי... נהינת במקצת?קצת למה?ככה

darklighter

New member
וואי זה פאקינג ארוך../images/Emo115.gif

שם: עדי גיל: 22 מין:
צבע עיניים:חום צבע שיער: לאחר מיליון צביעות-שוב חום. גובה: 1.63 פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר: מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית תכונות טובות שלך: לוידעת תכונות רעות שלך: מתחמקת מלענות על שאלות
אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אלייזה דושקו...חח הלוואי וזה היה נכון... יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? PP מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
פסח התחיל
מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחי מה מפחיד אותך? חרקים מה מרתק אותך? מוות...ותופעות על טבעיות מה מעציב אותך? פרדות מה משמח אותך?
אני רעב כמו זאב... מה המזון האהוב עליך? יש כמה... בעיקר גלידה, פסטה, פיצות,סיני,שוקולד...|שמן| מה הארוחה החלומית שלך? לא יודעת... מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה/דיאט, מיץ... קפה או תה: תלוי סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב... אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה ללונדון... מעשה נועז שעשית? סטרפטיז
מעשה טפשי שעשית? יותר מדי כאלו... סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:
האם היית בחו"ל, ואיפה?בתורכיה ובולגריה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה,קנדה או ארה"ב מה יש לך מתחת למיטה? נעליים האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: חזה של גבר (שהוא חלק ובנוי) ועיניים כמובן מה סקסי בעיניך? קונסטנטין מרוליס
מה רומנטי בעיניך? הממ...שקיעה, פרחים, שירים... אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת הגן...הכי כיף אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קורט קוביין איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון להרוויח כסף בקלות
או כוחות על טבעיים
מה היא המילה האהובה עליך? לא יודעת מה היא המילה השנואה עליך?ניקיון מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שאלה קשה... מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) ביקורת רעה... מה היא הקללה האהובה עליך?Bloody Hell,HOLY CRAP איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של החבר הבריטי שלי
איזה קול/רעש אתה שונא? מקדחה... שואב אבק איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני לא אגיע לשם... גלידה – בכוס או בוופל?וופל שוקו או וניל?שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לישון שקיעה או זריחה?שקיעה... לילה או יום?לילה.. הניק שלי אומר הכל... בזבזן או חסכן?קצת משניהם... קור או חום?קור סערות ברקים – אה? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה וחצי רעילה... ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם רוברט באיזה מקום רומנטי... למי אתה מתגעגע? לשפיות שלי... את מי היית לוקח לאי בודד? רוברט אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:סגול ושחור בעל חיים:כלב... ספר:לא יודעת סרט: הצלצול שחקן:יש כמה שחקנית: יש כמה דיסק: יש הרבה שיר: יש הרבה מקום בילוי: תלוי במצב רוח פורום אהוב: כאן... יש פה אווירה ביתית כזאת...וגם תשוקות ומכושפות... עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: יש מלא רכב: אין מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: קונסטנטין מרוליס כי לצערי לא נפגשנו
ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אממ... לא עולה לי לראש... עיתון: לא יודעת סדרה: מכושפות, חברים, באפי, אנג'ל, ג'ואי, ככה זה בחיים, המירוץ לאתמול, רוזוול, תשוקות, עקרות בית נואשות, מופע שנות ה70. מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? בליל הסדר זכית לחיוך? בליל הסדר (טוב נו חיוכים מזוייפים של קרובי משפחה) הענקת מחמאה? שלשום נראה לי קיבלת מחמאה? לפני שבוע עשית משהו טפשי? עכשיו כשעניתי על השאלון פינקת מישהו? לא זוכרת פינקת את עצמך? לא זוכרת צחקת?כשראיתי חברים ביום שישי גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת בכית? מזמן הסתפרת? לפני 5 חודשים הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אף פעם טפו טפו טפו פחדת מהחושך?בגיל 3 אולי חחח עשית משהו מסוכן? אף פעם יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אף פעם בכית בסרט? כשפרו מתה במכושפות אמרת "אני אוהב אותך"?אתמול בלילה שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם לא הופעת בעירום בציבור? לא קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי ?פחח לא? מי האדם האחרון שראית:אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:רוברט האדם האחרון שהתקשר אליך: רוברט האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"-רוברט האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? פגישה עם ראש הממשלה... נו באמת... צביקה הדר או צביקה פיק? אף אחד מהם הראל מויאל או הראל סקעת? כנ"ל האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך כן כנראה שממש משעמם לכם אבל אני אוהבת אותכם
? האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? בהחלט!!!! נהינת במקצת?לא למה?מה זה חשוב העיקר שנגמר...

axnholic

New member
אני לא מבטיח שאני לא אפרוש באמצע

שם: שחר. גיל: 16. מין: זכר. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. גובה: לא ידוע. פירסינגים: היה עגיל לפני כמה שנים [כרגע אין כלום]. קעקועים: לא תודה. אייסיקיו או מסנג`ר: אין! שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית טיפה רומנית. [ערבית, ספרדית ורומנית כבר כמעט שכחתי]. תכונות טובות שלך: זה תפקיד החברה להגיד את תכונותי הטובות. תכונות רעות שלך: זה תפקיד החברה להגיד את תכונותיי הרעות. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בן אדם. האמת, שאמרו לי פעם שאני דומה לצ'נדלר [אני ממש לא. אולי טיפה באישיות]. יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? בוהה בטלוויזיה. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? תשתקי!!! [אחותי] מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי [תשתקי!!!] מה מפחיד אותך? הרבה דברים. מה מרתק אותך? המון דברים. מה מעציב אותך? יש לא מעט דברים. מה משמח אותך? הרבה דברים. אני רעב כמו זאב... מה המזון האהוב עליך? האכיל. מה הארוחה החלומית שלך? לא יודע. אני לא זוכר חלומות. מה אתה שותה במהלך היום? מים, בירה [בלי אלכוהול!], קולה. קפה או תה: קפה רולז! סוכר או סוכרזית: סוכר בתוך קפה רולז! מלח או פלפל: אני אוהב את שניהם באותו מידה. פלאפל או שווארמה: אכן החלטה קשה. גם אני מתלבט כל שבוע מה לאכול. עד לא מזמן זה היה פלאפל, אבל עכשיו נמאס אז... שווארמה רולז! פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: מועדון? אני אגיד בית קפה. פאב או דאנס בר: מקום ללא אלכוהול! אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? לכל בעיה יש פיתרון. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בודק אם האידיוטים יתנו לי עוד אחד. מעשה נועז שעשית? אין משהו ממש נועז, רק כמה קטנים. מעשה טפשי שעשית? יש הרבה. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: ??? האם היית בחו"ל, ואיפה? קפריסין, רודוס *2. כפי שאפשר לראות, לא יצאתי הרבה מסביבת הים התיכון. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? הרחק מהוריי מה יש לך מתחת למיטה? אני מקווה שכלום. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: --- מה סקסי בעיניך? --- מה רומנטי בעיניך? -- אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? בערך חצי שעה אחרי שנולדתי. יש הרבה דברים שצריך לשפר. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? העבר זהו העבר. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? היכולת לקרוא את מחשבות המורים. מה היא המילה האהובה עליך? --- מה היא המילה השנואה עליך? --- מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הא? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) הא? מה היא הקללה האהובה עליך? אמא'שך. מאוד שימושי. איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה. איזה קול/רעש אתה שונא? אנשים רועשים מבחוץ ואחותי שרה. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם מכתב סליחה עמוק מצידו. גלידה – בכוס או בוופל? וופל שוקו או וניל? שוקוניל חוף או הרים? הרים. לישון או לקום? לישון! שקיעה או זריחה? שקיעה. לילה או יום? לילה. בזבזן או חסכן? יש תקופות. קור או חום? קור. סערות ברקים – מה איתן? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. תמיד! ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם השמיכה במיטה. למי אתה מתגעגע? למיטה. את מי היית לוקח לאי בודד? מיטה... אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כחול ושחור. בעל חיים: כולם. ספר: קשה להחליט. סרט: עדיין קשה. שחקן: אין לי שום אובססיה לשחקנים, אבל יש כמה שהייתי הולך לראות סרט שלהם. שחקנית: ראו אחד למעלה. דיסק: ממש קשה להחליט. שיר: ראו אחד למעלה. מקום בילוי: מיטה. פורום אהוב: שאלה מכשילה. נקסט. עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: מיטה. רכב: מיטה על גלגלים. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: מיטתי. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: מממ... בייקו..., 42. עיתון: מעריב! סדרה: עוד שאלה מכשילה. נקסט. מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? לא זוכר זמן מדוייק. זכית לחיוך? ראה אחד למעלה. הענקת מחמאה? ראה אחד למעלה. קיבלת מחמאה? ראה אחד למעלה. עשית משהו טפשי? ראה אחד למעלה. פינקת מישהו? ראה אחד למעלה. פינקת את עצמך? ראה אחד למעלה. צחקת? ראה אחד למעלה. גרמת למישהו לצחוק? ראה אחד למעלה. התחרטת על משהו שאמרת? ראה אחד למעלה. בכית? ראה אחד למעלה. הסתפרת? ראה אחד למעלה. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? ראה אחד למעלה. פחדת מהחושך? ראה אחד למעלה. עשית משהו מסוכן? ראה אחד למעלה. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ראה אחד למעלה. [אף פעם. זה סתס כדי לא לשבור את השרשרת] בכית בסרט? ראה 2 למעלה. אמרת "אני אוהב אותך"? ראה אחד למעלה. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? ראה אחד למעלה. הופעת בעירום בציבור? ראה 4 למעלה. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? ראה 5 למעלה. מי האדם האחרון שראית: אחותי. [היה מגניב, אבל הגיע הזמן להתבגר]. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ראה 2 למעלה. [אני לא יכול להפסיק] האדם האחרון שהתקשר אליך: ראה אחד למעלה. האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" ראה אחד למעלה. האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני... ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לנסות לחזור לישון. צביקה הדר או צביקה פיק? --- הראל מויאל או הראל סקעת? מי? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שחר, אתה לא צריך לבדוק איות. האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יה נהינת במקצת? לא ממש. למה? זה מנע ממני שעת שנה. [URL='http://']הצלחתי![/URL]

למעלה