שאלון חדש לכולם:

KillER SmiLEY

New member
עונהה

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? מלאא 2.עושה דיאטה כיום? לא.. 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? לא אוהבת לטייל..>_> 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? הוא נחמט 6.בן/ת כמה את/ה? לא אומרת ^.^ 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בצפר-מחשב-TV-שיעורים-לישון-לקום-בצפר- מחשב.. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? לא שומעת ישראלי 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? שומעת רוק על חזק וחושבת על משמעות החיים. 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? לא מפנקת את עצמי זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? שניהם 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינה ארוכההה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן רולז 4.תפוז או תפוח? תפוח 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? לא אכפת לי 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? הא? 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? הא? 8.סגול או שחור? שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לא מסכימה. למרות שלפעמים זה באמת נשמע נכון.

edensh2

New member
יאללה

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? הרבה בפלאפון 2.עושה דיאטה כיום? לא ! 3.אוהב/ת פירות? ככה....... 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל?בטיול ג'יפים (בחולות ) 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן 6.בן/ת כמה את/ה? 15 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? הולך לבצפר ואז לים!! 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? כן 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? לא! 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מוזיקה מזרחית (דיכאון ) 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? חברה שלי מפנקת אותי זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?שעות בודדות 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוח 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? טלמרקינג -הכל עדיף על משתפ 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? אף אחד 8.סגול או שחור?סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לא!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההההההה

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? ככה ככה|סדגA| 2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? באילת ובחוף הים באשדוד 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן 6.בן/ת כמה את/ה? 20 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בצבא, וכשאני בחופש - בשינה וביציאות עם החבר'ה 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? כן, מאוד 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? כן 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מוזיקה טובה 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? מוזיקה טובה, או נסיעה לדרום זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוז 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? אבטחה. אני עוסקת בתחום הזה, אז אני משוחדת|סדגA| 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? ברי 8.סגול או שחור? שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? מסכימה

מ ו ג ה

New member
נהנהנהנה עונה =]

1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? כה:( 2.עושה דיאטה כיום? לא =] 3.אוהב/ת פירות? תלוי איזה 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? אממ בארץ? באילת...חו"ל ? מערב אירופה וארה"ב =]]] 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן 6.בן/ת כמה את/ה? 15 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? מחשב...לימודים:( חברים... 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? אפשר לשפר =] 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? כן 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? חחח זה קורה הרבה שאני עצבנית...נושמת ונרגעת ואומרת לעצמי שאפחד לא שווה את העצבים שלי->עצבים הם עונש שאתה מעניש את עצמך על טעויות טיפשיות של אחרים =] 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אממ זה לא קורה הרבה אינלי מושג חיח...אה..אם ידיד שלי בסביבה הוא עושה לי נעים בגב...חלום =] זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? שניהם
אבל אין על ה"אוריז" של ספטוקי (סבתא שלי ככה אני קוראת לה..חח עזבו) 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?ארוכה מאוד!! מה שלא קורה הרבה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן!!!!! 4.תפוז או תפוח? תפוז =] 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? דרום...אבל אני חיה במרכז אזזז... 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? אממ..אם כבר...טלמרקטינג 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף למרות ש..אנלא שומעת אפחד מהם 8.סגול או שחור? שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? אמממ כן נראלי שכן

../images/Emo187.gifאניי

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?בזמן האחרון=ה.ר.ב.ה 2.עושה דיאטה כיום?לא 3.אוהב/ת פירות?כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל?בטבע..בקריונים.יש הרבה 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?כן 6.בן/ת כמה את/ה:סוד
7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)?אממ..ביצפר,שיעורים,חברים,קריונים.. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך?כן... 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה?מחשב 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך?שאלה קשה=/ זה או זה: 1.אורז או קוסקוס?אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?תלוי מתי 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן?בטמן(?!) 4.תפוז או תפוח?גם וגם 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?הכל 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?אע?! 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?מארון 5 8.סגול או שחור?כחול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה?לא ממש=/

עוד אחד

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? האמת שלא ככ 2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? רק ספיציפיים 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? במושבים באזור, בים 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? אני אוהבת את האיזור - לא את האנשים. 6.בן/ת כמה את/ה 13 :\ 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? כמה בבוקר, מתארגנת לבצפר, חוזרת מבצפר, עושה ש.ב, הולכת למחשב עד מאוחר, חוזרת לישון :\ 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? כן. הרוב משנות ה90 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? כותבת/מקשקשת 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? חוגים מדיי פעם זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס של מירי שצריך להקים לו מקדש |סוגד| 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? ארוכההההה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן? 4.תפוז או תפוח? תפוז (A) 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? צפון 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? אין לי מושג 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? ברי הקול *מתלהב* 8.סגול או שחור? סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? מסכימה

../images/Emo41.gif אחלה סקר

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לא
2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? כן
4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? ממ.. 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן
6.בן/ת כמה את/ה? 13
7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? מול המחשב ובבית ספר
8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא כ"כ 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? רק לחשוב על מוזיקה ישראלית.. ועוד ישנה
10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? שומעת מוזיקה ממש ממש חזק
11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אמבטיה ארוכה, עם מלפפונים על העיניים [כן, כן שתקו]
זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס
2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה ארוכה
3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? מי אלה?
4.תפוז או תפוח? תפוז
5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? צפון
6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? עברית בקשה..
7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?
פיכס 8.סגול או שחור? שחור
9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? אולי..

Brownie s

New member
עונה..*פיהוק*

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?כן.. בערך.. 2.עושה דיאטה כיום?לא 3.אוהב/ת פירות?בערך 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל?לא יודעת 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?לא 6.בן/ת כמה את/ה12.5 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)?בצפר. אחרי זה מוזיקה. ושיעורים. וטלווזייה ומחשב. אחרי זה לישון. והכל מההתחלה. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך?כן 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה?מוזיקה. 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך?וופלים. זה או זה: 1.אורז או קוסקוס?קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן 4.תפוז או תפוח?תפוז 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?מרכז 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?טלמרקטינג 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?WTF? 8.סגול או שחור?שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? מסכימה. תמיד יכולה לצוץ איזה כלבה שתהרוס הכל.

שאלון חמוד ^^

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? כמעט בכלל לא. שונאת. 2.עושה דיאטה כיום? לא דיאטה, אבל שומרת על האיזון הנכון. 3.אוהב/ת פירות? לא >: 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? קניונים? P: 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן, האמת שכן ^^ 6.בן/ת כמה את/ה 17.4 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? הולכת לבית-ספר, מתבטלת, עושה ספורט [בריכה], רואה טיפה TV, הולכת לישון וחוזר חלילה. 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? כן, אוהבת ^^ 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? קצת, כן. 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מציירת/שרה/כותבת/שומעת שירים, זה יכול לעזור לי מאוד. 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? סוטה! :} זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? אמ, כמה שעות בודדות במקרה שלי. 3.מי מנצח לדעתך, מוחמד עלי או סופרמן? גיבורי-העל מהפסטיגל |: 4.תפוז או תפוח? לא חובבת את שנייהם. 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? אני מניחה שהמרכז, למרות שהצפון והדרום יפים יותר. 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך- אבטחה או טלמרקטינג? אבטחה. פותחת התיק בקשה? 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? מי!? =P 8.סגול או שחור? שחור. 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? טרם החלטתי.. אבל אני חוששת שכרגע דעתי היא שיש זאת רק באגדות :}

sveta 1989

New member
:)

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?כן 2.עושה דיאטה כיום?אני מתחיל כל יום דיאטה חדשה..חח... 3.אוהב/ת פירות?כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל?רחוק מילדים קטנים 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?דיי 6.בן/ת כמה את/ה 16 וחצי 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? לומדת עובדת יוצאת ישנה 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? ממש לא מתלוננת 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? אאםם... לא משהו 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? בהרבה אוכל טעים זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?שינה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח?תלוי בחשק 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?מרכז 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? מה זה טלמרקטינג? 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? שנהם לא 8.סגול או שחור? שאלה טובה....חחחחח 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? כשתהיה לי אהבה אז אולי אני יוכל לענות על זה ...

CAM1LA

New member
עונה

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לא ממש 2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? ברחוב באמצע הלילה 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? דיי 6.בן/ת כמה את/ה? 15 7.איך מעביר/ה את היום-יום (בקצרה)? או.קיי. אני בפנימייה. אז זה השכמה, ארוחת בוקר, שיחת בוקר, לימודים, חברים וסתם... לא משו מיוחד 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה (שנות ה 70-80-90 ככה)? לא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? שומעת אמינם וכותבת 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? מקלחת חמה. אמבטיה אני שונאת. אין לי סבלנות לזה. זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך, מוחמד עלי או סופרמן? נו באמת, כמה פעמים כבר היה ת'שאלה הזאת? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוז 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? מזה טלמרקטינג? 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? ומיזה רמי פוטיס? 8.סגול או שחור? שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לא מסכימה

danielle099

New member
../images/Emo125.gif

בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?בינוני 2.עושה דיאטה כיום?לא 3.אוהב/ת פירות?קצת 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? בחול ....חח 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?כה 6.בן/ת כמה את/ה14 וחצי 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)?לימודים חוגים תנועה 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך?כה לא הבי 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? שוכבת במיטה עם מוזיקה עצובה 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך?שוקולד.....חח זה או זה: 1.אורז או קוסקוס?קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן.....חח 4.תפוז או תפוח?תפוז 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? צפון 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?אין לי מושג 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?איןן לי מושג 8.סגול או שחור?שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לא ממש

babytears

New member
../images/Emo88.gif

בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לא ממש 2.עושה דיאטה כיום? כן 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? לא אוהבת 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן 6.בן/ת כמה את/ה בין 0-99 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בצפר מופעים לילות מטורפים 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? בטח 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? לאלאלא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? מרביצה למשהו 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? כל מיני זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז = מאכל שולט 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?כמה שעות 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופן מן 4.תפוז או תפוח? תפוח 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? כלום 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? אבטחה לפחות נהנים מהמוזיקה במועדון 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? איך 8.סגול או שחור? שחור 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? בטח זהו...סתם שיעמם לי,אז החלטתי לעשות עוד שאלון.אז בבקשה.

...

בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לא 2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? לא 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? לא אוהב לטייל 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? לא 6.בן/ת כמה את/ה 16 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? בשיעמום גדול 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? לא 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? לא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? הרבה black metal 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? הרבה black metal זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוח 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? דרום 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? אבטחה 8.סגול או שחור? שחור!

PUZMAK J

New member
קצר

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לא הרבה ולא מעט. 2.עושה דיאטה כיום? לא 3.אוהב/ת פירות? כן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? ביער 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כן 6.בן/ת כמה את/ה 15 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? לימודים-אימונים-חברים 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? כן 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? בערך 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? אני שובר דברים...וישן המון 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אני לא זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? אורז 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? תפוז 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? צפון 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? טלמרקינג 7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? רמי פורטיס 8.סגול או שחור? שאלה קשה.... סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? מסכים זהו...סתם שיעמם לי,אז החלטתי לעשות עוד שאלון.אז בבקשה. תהנו

עונהה:-O

-בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?כע
2.עושה דיאטה כיום?לא
3.אוהב/ת פירות?מאוד
4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל?בחרמון
5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה?כע בערך..
6.בן/ת כמה את/ה? 14
7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)?על המחשב בחוגים עם חברים
8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך?יאפ
9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לע
10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה?כע מנסה
11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך?הולכת לעשות שופינג..
זה או זה: 1.אורז או קוסקוס?קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?שינת לילה ארוכה
3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן?אני:) סתם.. חחח אינלי מושג
4.תפוז או תפוח?שניהם 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?מרכז
6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?
7.רמי פוטיס או ברי סחרוף?
אפ'חד 8.סגול או שחור?סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה?לאאאאאאאאאאא

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif עונה ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

בכללי: 1.נוהג/ת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? לאא 2.עושה דיאטה כיום? לאא 3.אוהב/ת פירות? כןן 4.איפה את/ה הכי אוהב/ת לטייל? בכל העולם [[בחו"ל]] 5.אוהב/ת את האיזור בו את/ה גר/ה? כןן מאוד 6.בן/ת כמה את/ה: 12 וחצי 7.איך מעביר/ה את היום-יום(בקצרה)? מחשב טלוויזיה חברים... 8.אוהב/ת את התקופה הנוכחית בחייך? כןן 9.אוהב/ת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? לאא 10.איך את/ה מרגיע/ה את עצמך כשאת/ה נורא עצוב/ה או כעוס/ה? אני לא מרגיע את עצמי 11.איך את/ה מפנק/ת את עצמך? אני לא מפנד את עצמי זה או זה: 1.אורז או קוסקוס? קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? שינת לילה ארוכה 3.מי מנצח לדעתך,מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 4.תפוז או תפוח? שניהם... יאמייייייי 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? מרכז הארץ 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? מה זה טלמרקינג
7.רמי פוטיס או ברי סחרוף? לא הוא ולא הוא 8.סגול או שחור? סגול 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכים/ה עם האימרה הזו או לא מסכים/ה? לא מסכים

למעלה