שאלון חדש...בהצלחה!

דנטל

New member
אני יודעת את התאריכים שלכן

זה כתוב בלוח האירועים של הפורום.

היי,את כזאת בעלת מזל ../images/Emo2.gif ../images/Emo219.gif

נולדת בתאריך של ג'ר
.

DanielleMor7

New member
עונה :)

1. שם: דניאל מור :) 2. גיל: 15 וחצי .. 3. תאריך לידה: 20.3.91 4. כינוי: דני , פיני , דניאלה ,דנדוש,וכו'
5. איך היית רוצה שיקראו לך? רז.. 6. שם אהוב לבנים: רן :) או מור .. 7. שם אהוב לבנות: רז , ליעד 8. אוכל אהוב: ממ,ספגטים וכדו' (-; 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה!:) 12. דמות אהובה מהתנך: אבשלום,הוא היה רוצח .
13. שמאלני/ ימני? לא כל כך מעניין אותי .. 14. סרט אהוב: ממ יש הרבה,אפקט הפרפר,גריינד,מישהו לרוץ איתו . 15. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו 16. מה אתה לובש עכשיו? ממ קפוצ'ון וג'ינס חח 17. מקצוע לימודים אהוב: קרימינולוגיה:) 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: עיוני מורחב מדעי החברה וצרפתית 21. מס' אחים: 3 22. שמות שלהם: שני אחים שי ורואי ואחות מיטל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? רפי חמאווי ;] 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? ממ לא אוכלת בבוקר 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 86 P: 26. באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך... 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שתי דקות.. נרדמת בשיעור? שיעור היסטוריה אכלת משהו? עכשיו חח שרת? עכשיו שמעת גלגלצ? מממ מוצ"ש אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה ד' עשית קניות? יום חמישי היית חולה? לפני שבועיים נחתכת? מוצ"ש ראית סרט? אתמול .. החזקת תינוק? יום שישי:) נסעת באוטובוס? מממ לפני שבוע בערך חיבקת מישוה? לפני שעה בערך הכנת שיעורים? חחח אממ , שבוע שעבר.. נסעת ברכבת? מזמן היית במסעדה? שלשום לא ישנת כל הלילה? יום חמישי 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח :) מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף .. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? שבת.. יום ראשון או יום חמישי? יום חמישי.. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? מבחן.. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א :) הצפון או הדרום? הדרום החרמון או אילת? אילת .. חו"ל או הארץ? חו"ל!:) אולמרט או עמיר פרץ? עמיר פרץ חח חסה או כרוב? חסה.. חמוצים או זיתים? חמוצים.. אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל:) וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז חח אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים , שליקליקלליקלקיקליק
מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין בעיה חח ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נמנעת :S אולמרט: בעד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: :| איך היה השאלון? סבבה רצח :)

להלה.

1. שם: נועה. 2. גיל: 14. 3. תאריך לידה: 13.8.93 4. כינוי: נוני ונוע'לה. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אני מרוצה מהשם... 6. שם אהוב לבנים: דניאל יפה. 7. שם אהוב לבנות: ממ גם דניאל וכל מני שלא עולים לי בראש כרגע. ושמות מיוחדים כאלה... 8. אוכל אהוב: סלט ופסטה. 9. צבע אהוב: שחור. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: בובספוגגגגגג. 12. דמות אהובה מהתנך: :0 13. שמאלני/ ימני? שמאלנית. 14. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. 15. ספר אהוב: כנ"ל. 16. מה אתה לובש עכשיו? כרגע? טרניג שחור סמרטוטי וחולצה קצרה כחולה כהה. 17. מקצוע לימודים אהוב: מחשב. 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה. 19. כיתה: ח'. 20. מגמת לימוד: - 21. מס' אחים: אחת. 22. שמות שלהם: אור. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? עפרה. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינת זעיתים. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? ממממ.... נראלי 92 וזה הציון היחיד בערך שעבר את ה60-70. מזל בעיקר. :] 26. באיזה מקצוע זה היה? ערבית. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר! נרדמת בשיעור? נוור. אבל לנמנמם כל יום בערך. אכלת משהו? לפני חמש דקות. שרת? כנ"ל. שמעת גלגלצ? מזממממן. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאיודעת. עשית קניות? חמישי. היית חולה? קצת חולה אתמול אבל כבר עבר. נחתכת? זריקה נקראת? היום.
ראית סרט? ממ לא יודעת. החזקת תינוק? מזמן. נסעת באוטובוס? אתמול. חיבקת מישהו? הבוקר. הכנת שיעורים? אתמול. נסעת ברכבת? חודש וחצי בערך. היית במסעדה? ממ לא יודעת. לא ישנת כל הלילה? מזמן מזמן. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז. מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? משתנה. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח... שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? ראשון. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? ברוררררררררררררר שלהשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? מתמטקה. סוודר או מעיל? סווצ'ר. ירושלים או ת"א? תלוי. הצפון או הדרום? ממ לא יודעת. החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? לא יודעת. אולמרט או עמיר פרץ? כנ"ל. חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? חמוציםםםםםםם. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל.
וניל או שוקו? שוקוקוקוקוקוקו. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ. מעריב או ידיעות? ידיעות. חרדים או ערבים? תלוי. מתנחלים או ערבים? תלוי. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד כמובן. ברית מילה: אומרים שזה יותר בריא אז בעד, לא כי זה מצווה של אלוהים. תלבושת בי"ס: לדעתי זה סבבה, אבל בימי שישי שאפשר יהיה לבוא בלי. פסיכומטרי: ממ? ההתנתקות: בעד. אולמרט: לא יודעת. מסירת רמת הגולן לסוריה: בעד. מו"מ עם הפלשתינים:בעד! איך היה השאלון? מדהים פשוט.

ester6

New member
../images/Emo163.gif

1. שם: אסתר. 2. גיל: כמעט 15.. 3. תאריך לידה: 17/03 4. כינוי: יש כמה.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת.. צריך לחשוב על זה.. 6. שם אהוב לבנים: שחר. 7. שם אהוב לבנות: יעל. 8. אוכל אהוב: צ'יפס. 9. צבע אהוב: כחול
10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מולאן
12. דמות אהובה מהתנך: ציפורה. 13. שמאלני/ ימני? ימנית. 14. סרט אהוב: ארמגדון
15. ספר אהוב: מבחן קבלה. 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה ורודה. 17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית. 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה
19. כיתה: ט'. 20. מגמת לימוד: אין.. אני בכיתה ט'.. 21. מס' אחים: 8 כולל אותי.. 22. שמות שלהם: -- 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אורית. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני אוהבת לקחת טוסט.. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 70. 26. באיזה מקצוע זה היה? ביולגיה.. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? ביום חמישי, כי יום שישי היה חופש, ואתמול והיום לא הלכתי כי אני חולה
אכלת משהו? אני שותה אייס קפה.. זה נחשב? שרת? לא יודעת.. שמעת גלגלצ? אתמול.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת. עשית קניות? ביום חמישי עם אחותי. היית חולה? עכשיו
נחתכת? היום בבוקר. ראית סרט? אתמול ראיתי סרט בטלויזיה.. החזקת תינוק? לא זוכרת.. אחותי הכי קטנה בת 6 ואין לי אחיינים.. נסעת באוטובוס? ביום חמישי. חיבקת מישהו? היום. הכנת שיעורים? לא יודעת.. תזכירו לי מה זה.. נסעת ברכבת? מזמן, כשהייתי בלונדון.. היית במסעדה? בחנוכה. לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? לא זה ולא זה. חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חברה שלך? עם חברה. האחרים שלי חשובים לי יותר. שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? יום חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? ירושלים
הצפון או הדרום? תלוי.. החרמון או אילת? אילת.. חו"ל או הארץ? אני אוהבת ליסוע לחו"ל לטייל, אבל לא לגור. אולמרט או עמיר פרץ? לא יודעת.. חסה או כרוב? לא זה ולא זה. חמוצים או זיתים? זיתים. אפרסק או שזיף? לא זה ולא זה. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל. וניל או שוקו? וניל. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו. מעריב או ידיעות? תלוי.. חרדים או ערבים? חרדים. מתנחלים או ערבים? מתנחלים. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כל עוד זה לא קשור אלי, אין לי בעיה עם זה.. שיהנו. ברית מילה: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: לא חושבת על זה עכשיו.. אני רק ב-ט'. ההתנתקות: נגד. אולמרט: נגד. מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד. מו"מ עם הפלשתינים: נגד. איך היה השאלון? נחמד :)

prodigy45

New member
../images/Emo187.gif

1. שם: ויקה 2. גיל:20 מינוס שבועיים 3. תאריך לידה: 30.1.87 4. כינוי: PRODIGY45 5. איך היית רוצה שיקראו לך?ממ...ויקה? 6. שם אהוב לבנים:רונן 7. שם אהוב לבנות:יסמין\נגה 8. אוכל אהוב:הרבה רוטב עם קצת פסטה 9. צבע אהוב: ירוק 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? מלוכלכת 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: טום החתול וטום וג'רי 12. דמות אהובה מהתנך: תנ"ך? 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: ליאון 15. ספר אהוב: "אני כריסטיאנה" 16. מה אתה לובש עכשיו? חליפת פליז כחולה וחמימה 17. מקצוע לימודים אהוב: גרפיקה 18. מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך 19. כיתה: צבא 20. מגמת לימוד: עיצוב גרפי 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם: אדי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? מאיר 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כל סנדוויץ' של אמא טעים 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? זכאית לבגרות 26. באיזה מקצוע זה היה? הכל חוץ מתנ"ך 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? עוד מעט נרדמת בשיעור?12 שנה אכלת משהו?סלט שרת?נייט שמעת גלגלצ? נייט אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?דה ליברמן! עשית קניות?לפי הרבה זמן היית חולה? לא זוכרת נחתכת?לא זוכרת ראית סרט? אתמול החזקת תינוק?שלשום נסעת באוטובוס?לפני שעתיים חיבקת מישוה?אתמול הכנת שיעורים? : ) לא זוכרת נסעת ברכבת?לפני שנתיים או יותר היית במסעדה?אוקטובר לא ישנת כל הלילה?בגרות 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?חורף!!!!!! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שונאת את שניה מקרים שבת או יום חול?ברור ששבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?מוקדם גם בצבא : ) מבחן או עבודה?עבודה כי משלמים מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה 3 יחידות סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?צפון אופקורס החרמון או אילת?חרמון אופקורס חו"ל או הארץ?חו"ל אופקורס אולמרט או עמיר פרץ?אופקורס אף אחד חסה או כרוב?אני לא חסה חמוצים או זיתים?שניהם אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?קקה על שניהם וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?נענע! אייסיקיו או מסנג'ר?אי סי מעריב או ידיעות?הארץ חרדים או ערבים?סיים שיט מתנחלים או ערבים?סיים שיט 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד ברית מילה:לא ברור תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נייט! ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון? נחמד

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. שם:שיר 2. גיל:13 3. תאריך לידה:3/9/93 4. כינוי:שירוש 5. איך היית רוצה שיקראו לך?אגם 6. שם אהוב לבנים:עומרי, הראל 7. שם אהוב לבנות:ליאור 8. אוכל אהוב:ספגטי 9. צבע אהוב:ורוד 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:פו הדוב 12. דמות אהובה מהתנך:נוח 13. שמאלני/ ימני?ימני 14. סרט אהוב:סטפ אפ 15. ספר אהוב:
16. מה אתה לובש עכשיו?הינס 17. מקצוע לימודים אהוב:
18. מקצוע לימודים שנוא:הכלללללללללללללללללללללל 19. כיתה:ח' 20. מגמת לימוד:
21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:גל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אוסנת 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?70 26. באיזה מקצוע זה היה?מתמתטיקה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני שעה נרדמת בשיעור?מממ אכלת משהו?עכשיו אני אוכלת סוכריה שרת?לפני שניה שמעת גלגלצ?יום ראשון אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?עכשיו
עשית קניות?יום חמישי היית חולה?מממ נחתכת?מממ ראית סרט?שבוע החזקת תינוק?יום ראשון נסעת באוטובוס?היום חיבקת מישוה?היום הכנת שיעורים?אתמול נסעת ברכבת?בחנוכה היית במסעדה?מממ לא ישנת כל הלילה?מממ 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח חחחח שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?עמיר חסה או כרוב?חסה חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?נענע אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי מעריב או ידיעות?ידעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אין לי בעייה ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון?נחמד מאוד!!:)

fluppster

New member
עונה

1. שם: חן 2. גיל: 21 3. תאריך לידה: 30/11 4. כינוי: fluppster 5. איך היית רוצה שיקראו לך? חן 6. שם אהוב לבנים: עידן 7. שם אהוב לבנות: ליאת 8. אוכל אהוב: גלידה 9. צבע אהוב: ורוד 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: הנזירה מריה (צלילי המוזיקה) 12. דמות אהובה מהתנך: אין ממש... יעל, אולי. 13. שמאלני/ ימני? שמאלנית. 14. סרט אהוב: מאטריקס. 15. ספר אהוב: הארי פוטר. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים שחורים וסריג גולף סגול. 17. מקצוע לימודים אהוב: אני אסתמך על מה שהיה מזמן, כשהייתי בתיכון - מתמטיקה או אנגלית. 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה. 19. כיתה: אני כבר הרבה אחרי הכיתות.... לפני אוניברסיטה. 20. מגמת לימוד: הייתי בכיתת מחוננים. 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: מצנזרת. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? שוב, כבר אין... 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? פסטו ופסטרמה. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? ראה שאלה 19. 26. באיזה מקצוע זה היה? כנ"ל. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב. נרדמת בשיעור? כבר אין שיעורים.... אכלת משהו? לפני חצי שעה חזרתי מארוחת צהריים. שרת? לפני שבוע וחצי, במסיבת יום הולדת 60 של אמא שלי. שמעת גלגלצ? עכשיו. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול, לחבר שלי. עשית קניות? קניות של מתנות נחשב? אם כן, אז לפני שבועיים. אם לא, אז לפני חודש בערך. היית חולה? עכשיו...
נחתכת? לא זוכרת. נראה לי שנחתכתי מנייר לפני איזה חודש... ראית סרט? ברביעי שעבר. החזקת תינוק? לפני כארבעה חודשים. נסעת באוטובוס? אתמול. חיבקת מישוה? אתמול - שוב, החבר שלי. הכנת שיעורים? לפני 4 שנים... נסעת ברכבת? אתמול. היית במסעדה? לפני חצי שעה... לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת. ממש מזמן. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תלוי איך הם נראים - בד"כ תפוח,כי אני עצלנית... מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי. שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? תלוי. מתמטיקה או אנגלית? תלוי באיזו תקופה בחיי.... סוודר או מעיל? מעיל. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? הצפון. החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? לזמן קצר? חו"ל. לתקופה ארוכה - הארץ. אולמרט או עמיר פרץ? שניהם גרועים באותה מידה. חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? חמוצים. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מה זה מיץ פטל בטעם תפוזים?
וניל או שוקו? שוקו. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר (זה מה שיש לי). מעריב או ידיעות? מעריב. חרדים או ערבים? ערבים. מתנחלים או ערבים? ערבים. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד. ברית מילה: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: נגד. ההתנתקות: בעד. אולמרט: נגד. מסירת רמת הגולן לסוריה: אהמ... לא החלטתי. מו"מ עם הפלשתינים: בעד. איך היה השאלון? חביב למדי!

............/images/Emo204.gif

1. שם: רותם 2. גיל: תכף 15 :] 3. תאריך לידה: 15/2 4. כינוי: רותם... 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת, משהו יותר מיוחד.. 6. שם אהוב לבנים: יואב
מתן, גיא 7. שם אהוב לבנות: - 8. אוכל אהוב: פסטה ופירות 9. צבע אהוב: סגול או ירוק 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן-אפור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: בל
12. דמות אהובה מהתנך: טחח 13. שמאלני/ ימני? - 14. סרט אהוב: היפה והחיה :p 15. ספר אהוב: יש כמה.. אני קוראת המון 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסי טרניג כחולים, חותלות, גרביים, חולצה סגולה, חולצה אדומה, ו.. זהו 17. מקצוע לימודים אהוב: ספרות 18. מקצוע לימודים שנוא: 19. כיתה: ט' 20. מגמת לימוד: אין לנו מגמות 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: ליטל ונטע 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אין לנו מחנכים 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? ירקות 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? אין לנו מבחנים
26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? הבוקר נרדמת בשיעור? פוו.. בכיתה ז' אכלת משהו? לפני שעתיים בערך שרת? לפני כמה דק' שמעת גלגלצ? בבוקר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? יותר מדי זמן.. עשית קניות? קניתי אתמול שוקו, אם זה נחשב היית חולה? לפני כמה זמן הייתי רק קצת מצוננת.. נחתכת? אתמול ראית סרט? שלשום נראה לי החזקת תינוק? וואו מזמן.. נסעת באוטובוס? שלשום חיבקת מישוה? היום הכנת שיעורים? ביום ראשון נסעת ברכבת? מזמןןן.. היית במסעדה?הייתי בבית קפה ביום ראשון.. לא ישנת כל הלילה? בחנוכה 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיחחח
חורף או קיץ? קיץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי בהחלט שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? אין לנו כאלה.. מבחן או עבודה? מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? דרום החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? תלוי אולמרט או עמיר פרץ? חסה או כרוב? חסהה חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל! וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שלא עובד ]: מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון? פוליטי מדי

I am IRiTooSH

New member
גמאני רוצה~../images/Emo17.gif

1. שם:עירית 2. גיל:13 3. תאריך לידה: 2.1.94 4. כינוי: עיריקה
5. איך היית רוצה שיקראו לך?נועה
6. שם אהוב לבנים:ממ. תומר? 7. שם אהוב לבנות: נועהXD 8. אוכל אהוב: איטלקי. 9. צבע אהוב: צהוב
10. באיזה צבע המקלדת שלכם? כרם?XD 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מוגלי ופיטר פן! 12. דמות אהובה מהתנך: 0.0 13. שמאלני/ ימני?כותבת בימיןXD 14. סרט אהוב:אין אחד. 15. ספר אהוב:אין אחד. 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, סווטשרט וחולצה דקה מתחת. 17. מקצוע לימודים אהוב: מתמטיקה
18. מקצוע לימודים שנוא: תנ"ך,ספרות,ערבית ומבת~ 19. כיתה: ז' 20. מגמת לימוד: אין. 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:דניאל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אורנה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד/חמאה 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?מצויינתXD 26. באיזה מקצוע זה היה?ערבית 0.0 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? שבוע שעבר 0.0 אכלת משהו? לפני 5 דקות^^. שרת? הרגעXD שמעת גלגלצ?אממ. שלשום. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת. עשית קניות? שלישי שעבר. היית חולה?בסתיו..><"" נחתכת? מזמן... ראית סרט? בחנוכה^^. החזקת תינוק?מזמן:-\ נסעת באוטובוס?כשחזרתי מביצפר. חיבקת מישוה?לפני שחזרתי מביצפר. הכנת שיעורים?מממ. אתמול
נסעת ברכבת?לפני 6 שנים 0.0 היית במסעדה?מזמןןןן.. לא ישנת כל הלילה?בראשון. 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח! מלון או אבטיח?ממ..קשה..נראלי מלון><"" חורף או קיץ?חורף~!
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אפחד:-\ שבת או יום חול?שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה! סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א?שניהם
הצפון או הדרום?הצפון^^ החרמון או אילת?קשה. חו"ל או הארץ?חו"ל
אולמרט או עמיר פרץ?
חסה או כרוב? חסה:S חמוצים או זיתים? זיתים! אפרסק או שזיף? איכסה. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?
וניל או שוקו? שוקו! נענע או תפוז?איכסה. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'רD: מעריב או ידיעות?שניהם זה טוב:} חרדים או ערבים?סדר עם שניהם.. מתנחלים או ערבים?ערבים. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיעשו מה שבא להם
ברית מילה: רק לבנים
תלבושת בי"ס: ממ. לפעמים. פסיכומטרי: לא חובה^^. ההתנתקות: ממ. כחול? ^^ אולמרט: לא כלכך משנה לי..הם אפעם לא עושים משו חשוב..><"" [חוצמההסכמי שלום!] מסירת רמת הגולן לסוריה:לא! מו"מ עם הפלשתינים:כן! איך היה השאלון? סבבבה

•HadaS•

New member
עונההה...

1. שם: הדס 2. גיל: 14 עוד 38 יוםםםם!! 3. תאריך לידה: 2.3.93 4. כינוי: •HadaS• 5. איך היית רוצה שיקראו לך? הדס 6. שם אהוב לבנים: שלומי 7. שם אהוב לבנות: רותם 8. אוכל אהוב: המבורגר 9. צבע אהוב: כחול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן אפור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: שאלתיאל קוואק 12. דמות אהובה מהתנך: אלוהים :) 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: טיטאניק , קליק 15. ספר אהוב: לא קוראת 16. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג 17. מקצוע לימודים אהוב: אומנות 18. מקצוע לימודים שנוא: השאר חחחח 19. כיתה: ח' 20. מגמת לימוד: אין מגמה עדיין 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: עינב 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? הילה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טונה עם מלפפון חמווווץ 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? המממממ 31 \: זה המורה דפוק חחח. נשבעת 26. באיזה מקצוע זה היה? מדעים 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? בבוקר נרדמת בשיעור? הממ אפעם לא נרדמתי אבל לפני חודש חודשיים כמעטט נרדמתיי אכלת משהו? לפני שעתייםם שרת? חחחחח היוווםם.. שמעת גלגלצ? .... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום? עשית קניות? לפניי שבועעע היית חולה? לפני 4 או 5 שנים נחתכת? לפני שבועיים מקופסת מללפון חמוץ ! ראית סרט? היום החזקת תינוק? היוווםםם נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישוה? קודםםם הכנת שיעורים? חחחח לפני כמה ימיםם .. אני לא מכינה קבועע .. עצלנית נסעת ברכבת? לפני שנה משווו היית במסעדה? ממממ מלפני חודש לא ישנת כל הלילה? מהחופש חנוכה 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? יום ראשוןןן שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? אוווו קשה להחליט... חח אולי להשתחרר מוקדם? למרות שגם שיעור חופשי זה סבבה רצח מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? תל אביבבב הצפון או הדרום? דרוםם החרמון או אילת? חרמוןן חו"ל או הארץ? הארץץ אולמרט או עמיר פרץ? אנערף חסה או כרוב? חסהה חמוצים או זיתים? זיתיםפ אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שניהם נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדיםם ! מתנחלים או ערבים? מתנחלים ! 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגדדד פסיכומטרי: אנערף מזהה ההתנתקות: אמממ ככה ככה אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: נגד איך היה השאלון? נגד.. חחחח סתםם היה חביב +

sha na na revol

New member
אהה

1. שם: נ' סטארלאבר 2. גיל:22 3. תאריך לידה: זה היה וזה לא חשוב.
4. כינוי: ניק, דאקי. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? הייתי רוצה באופן כללי שיונהגו פניות כמו 'אדון', 'גברת' וכו' בארץ יותר. כל דבר שהוא טיפה בריטי. 6. שם אהוב לבנים: רשף, סיגני (ברבור), שי, אוסקאר, דוריאן, שון, דמיאן, גבריאל, סבסטיאן, בנימין\בנג'מין, רודי, אביב, shan, ברי, אדם, טל, ירמיהו\ג'רמייה, שחף, דרור, מתן, שת\סת' ו...ניקי. 7. שם אהוב לבנות: ג'ני, אושרת, איילה, ניקו, כרמל, כנרת, נעמה, רחל, לאה, רבקה\בקי, קאדנס, דורה, קלרה, גלוריה, סנדי. 8. אוכל אהוב: שוקולטה (זה שתייה ואוכל) 9. צבע אהוב: לא חשוב. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: בארט וליסה סימפסון, רוג'ר ראביט, צ'ארלי בראון\ליינוס. 12. דמות אהובה מהתנך: משה רבנו, כמובן 13. שמאלני/ ימני? הו. הייתי ימני מסיבות של קשר לעדות המזרח וכאלה ולארץ ישראל, גם הייתי מסורתי מבחינה של צומות וכל מני מנהגים... אחר כך הבנתי שאני לא מסכים עם הפוליטיקה ועברתי לשמאל. עקרונית אבל, עוד לא מצאתי את הנישה שלי, אחרת הייתי פועל בה. 14. סרט אהוב: "טריינספוטינג" נתן גושפנקה לכל הראיית עולם שלי בצורה בלתי רגילה. אני אוהב גם את Singing in the rain... 15. ספר אהוב: אין ספר אחד, בינתיים. 'אמריקן פסיכו' פעם היה האהוב עלי. הכי קרוב... דוריאן גריי. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה. 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה. 18. מקצוע לימודים שנוא: הבעה\תחביר. אהבתי את המורה, אהבתי את השיעור, אבל המקצוע לדעתי מטומטם, ועוד לא ראיתי שמלמדים 'שיטות למידה' שלא מעמיסות סתם על המוח וחוטאות לתהליך הלמידה לפי השקפתי. 19. כיתה: הייתי. 20. מגמת לימוד: ספרות, היסטוריה, אנגלית\תרגום, ביולוגיה, סוציולוגיה\פסיכולוגיה... לקחתי הכל אבל לא נבחנתי. 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם: לא תודה. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? איזו מהן?- אתם מדברים איתי היסטוריה עתיקה. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? נקניק. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? נכשל. 26. באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול אחה"צ נרדמת בשיעור? לא קרה. אכלת משהו? לא. שרת? קצת, Stripper Vicar של Mansun ביוטיוב... אני אוהב קטעים בשירים שיש פתאום עומס של טקסט\נהיה מהר, אז אני חייב לשיר איתם... הקטע לפני הפזמון האחרון. שמעת גלגלצ? למזלי הרבה כבר הרבה זמן לא. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? יודעים מה, לא יצא לי... וחבל, כי אני נוהג לעשות את זה כל שנה בפברואר, כמו ולנטיין אבל בלי כל המשמעות הזוגית. עשית קניות? אני מבקש שיעשו לי. היית חולה? כרגע, למרות שאני לא בטוח בדיוק מה זה... משהו עם ליחה. נחתכת? לפני הרבה זמן. ראית סרט? לפני יומיים, "נסיכת הגנבים", סרט (טלוויזיה) חמוד. החזקת תינוק? אני לא זוכר אם אי פעם החזקתי תינוק... סוגייה כבדת משקל בשבילי, כי גם אם הייתי עושה את זה אני יודע שהייתי משתדל סופר-להיזהר, זה אחראי מדי. נסעת באוטובוס? בע... חצי שנה, אם לא יותר. חיבקת מישוה? אתמול. הכנת שיעורים? חחחחחח נסעת ברכבת? מזמן. אצלי רכבת זה רק במשמעות של חיפה, כך שלא יוצא לי לעלות על הרכבת. היית במסעדה? זה מתערבב לי... בטח הפעם האחרונה הייתה מתישהו בקניון. לא ישנת כל הלילה? 36 שעות רצוף בשבוע שעבר, ואני מתכוון לחזור על זה כי אני נרדמתי מזה כהוגן. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? סיידר תפוחים. מלון או אבטיח? אבטיח, בשביל לזרוק מגבוה. חורף או קיץ? החורף כי הוא רומנטי... למרות שאני וקור זה רע. :-\ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא ולא, למה לי? שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי, יש לי פינה באיזו קומונה. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? ברור שלהשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מבחנים זה רק לחץ. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? ת"א... למרות שאני לא אוהב אותה - וירושלים היא יותר יפה... לא בטוח שהייתי מתחבר שם. הצפון או הדרום? בשניהם יש טוב, בתור מי שטייל וראה קצת. החרמון או אילת? חרמון, סקי, שלג
אילת סתם מקום לתיירים. חו"ל או הארץ? אני ישראלי בכל מקום, אבל הייתי רוצה להיות קצת בחו"ל. אולמרט או עמיר פרץ? בחרתי בפרץ. אז מה? אז כלום. האמת היא שלא הייתי תומך באף אחד מהם. חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? זיתים. למרות שאני רק טועם בסופר וזה. אפרסק או שזיף? למה לי? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים, כמובן. וניל או שוקו? וניל. נענע או תפוז? נענע, בגלל ההורדות והכתבות. אייסיקיו או מסנג'ר? לא זה ולא זה. אני רק במסנג'ר כי אין לי ברירה, מבחינתי שכולם יעברו ליאהו או לסקייפ, העיקר שכולם ישתמשו באותו שירות כבר. מעריב או ידיעות? לא קראתי מעריב כבר שנים (בגלל מנוי לידיעות), אבל העדפתי אותו. חרדים או ערבים? ... מתנחלים או ערבים? פרצה מלחמה
29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין לי דבר וחצי דבר עם מוסד הנישואין, אבל מגיע להם לקבל את מה שיש לסטרייטים. ברית מילה: בעד. אבל אני הייתי מעדיף את זה יותר אם זה היה נהוג עם הרדמה. תלבושת בי"ס: שזה לא יבוא על חשבון הערכים, כמו שאני חוויתי ביסודי... אבל בעד. פסיכומטרי: כן
המשוואה של מבחן אינטיליגנציה בדרך למקצוע מובנת לי מאליה וככה חשבתי בערך מאז שהייתי בן 10. ההתנתקות: בעד הפינוי ונגד גדר ההפרדה. אולמרט: סתם פתאט. מסירת רמת הגולן לסוריה: בעד. מו"מ עם הפלשתינים: ברור שבעד. איך היה השאלון? ...פסדר.

PUZMAK J

New member
שלי...

1. שם: ירון 2. גיל: מחרתיים 16 3. תאריך לידה: 27.1.91 4. כינוי: פוזמק 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודע 6. שם אהוב לבנים: מנש 7. שם אהוב לבנות: שחר, מאי 8. אוכל אהוב: ספגטי בולונז ואומצות 9. צבע אהוב: שחור- סגול 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: ג'יני 12. דמות אהובה מהתנך: נח 13. שמאלני/ ימני? ימני 14. סרט אהוב: ארמגדון 15. ספר אהוב: הבושם 16. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וגופייה 17. מקצוע לימודים אהוב: מתמטיקה, תנ"ך 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה 19. כיתה: י' 20. מגמת לימוד: תקשורת 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: ארנון ויובל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? ענת 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? איקרא 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 88 26. באיזה מקצוע זה היה? יהדות 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? שלשום נרדמת בשיעור? יום שני אכלת משהו? כשהגעתי הביתה, לפני 3 שעות שרת? לפני שעה בערך שמעת גלגלצ? הרבה זמן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה דקות. עשית קניות? ביום שבת היית חולה? מזמן... נחתכת? מזמן... ראית סרט? ביום שבת החזקת תינוק? מזמן... נסעת באוטובוס? היום, ב16:07 חיבקת מישוה? לפני כמה דקות הכנת שיעורים? פיףףף\, ממש מזמן נסעת ברכבת? מזמן היית במסעדה? ב12.1 ביומולדת של אחי הצעיר לא ישנת כל הלילה? לא זוכר, אבל זה יקרה מחר. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלך שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? ממטיקה! סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון! החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? הארץ אולמרט או עמיר פרץ? ליברמן! חסה או כרוב? איכסע חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: מה יש פה להביע דעה? מי שרוצה שיעשה. ההתנתקות: נגד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד!!! מו"מ עם הפלשתינים: בעד איך היה השאלון? לא משהו

../images/Emo187.gifאני:]

1. שם:אילנושית 2. גיל:15 וחצי 3. תאריך לידה: 4. כינוי:^^ 5. איך היית רוצה שיקראו לך?טוב לי ככה:) 6. שם אהוב לבנים:תומר,עידו 7. שם אהוב לבנות:הילה,ענבל,ענבר 8. אוכל אהוב:תירס 9. צבע אהוב:כחול בגווניו 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור בהיר 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:לא'דעת:S 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני?אין דעה
14. סרט אהוב:סיפור סינדרלה 15. ספר אהוב:יש הרבה:]] 16. מה אתה לובש עכשיו?מכנס אפור ארוך,גולף וסווצ'ר 17. מקצוע לימודים אהוב:אנגלית 18. מקצוע לימודים שנוא:מתמטיקה 19. כיתה:י/ 20. מגמת לימוד:מדעים.. 21. מס' אחים:אחות 1 22. שמות שלהם:יעל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?שרה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?גבינה או קוטג'..תלוי מה באלי:]] 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום נרדמת בשיעור?-- אכלת משהו?לפני חצי שעה.. שרת?לא'זוכרת:S שמעת גלגלצ?מזמן
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול עשית קניות?לא'זוכרת
היית חולה?חס וחלילה
נחתכת?לא זוכרת ראית סרט?לפני כמה ימים.. החזקת תינוק?מזמן:// נסעת באוטובוס?לפני איזה שבועיים חיבקת מישוה?היום
הכנת שיעורים?היום נסעת ברכבת?בחופש חנוכה האחרון:]] היית במסעדה?לפני חודש ככה לא ישנת כל הלילה?נממ 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?לא'דעת לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אינלי אח
שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי?חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית?אנגלית סוודר או מעיל?סוודר ירושלים או ת"א?שניהם:]] הצפון או הדרום?הצפון..והדרום רק בגלל אילת
החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?הארץ:]] אולמרט או עמיר פרץ?לא'דעת:S חסה או כרוב?חסה חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל:]] וניל או שוקו?שוקו נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?לא'כפת לי חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:נגד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד אולמרט::S מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד מו"מ עם הפלשתינים:בעד איך היה השאלון?נחמד+:]]

למעלה