אהה
1. שם: נ' סטארלאבר 2. גיל:22 3. תאריך לידה: זה היה וזה לא חשוב.
4. כינוי: ניק, דאקי. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? הייתי רוצה באופן כללי שיונהגו פניות כמו 'אדון', 'גברת' וכו' בארץ יותר. כל דבר שהוא טיפה בריטי. 6. שם אהוב לבנים: רשף, סיגני (ברבור), שי, אוסקאר, דוריאן, שון, דמיאן, גבריאל, סבסטיאן, בנימין\בנג'מין, רודי, אביב, shan, ברי, אדם, טל, ירמיהו\ג'רמייה, שחף, דרור, מתן, שת\סת' ו...ניקי. 7. שם אהוב לבנות: ג'ני, אושרת, איילה, ניקו, כרמל, כנרת, נעמה, רחל, לאה, רבקה\בקי, קאדנס, דורה, קלרה, גלוריה, סנדי. 8. אוכל אהוב: שוקולטה (זה שתייה ואוכל) 9. צבע אהוב: לא חשוב. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: בארט וליסה סימפסון, רוג'ר ראביט, צ'ארלי בראון\ליינוס. 12. דמות אהובה מהתנך: משה רבנו, כמובן 13. שמאלני/ ימני? הו. הייתי ימני מסיבות של קשר לעדות המזרח וכאלה ולארץ ישראל, גם הייתי מסורתי מבחינה של צומות וכל מני מנהגים... אחר כך הבנתי שאני לא מסכים עם הפוליטיקה ועברתי לשמאל. עקרונית אבל, עוד לא מצאתי את הנישה שלי, אחרת הייתי פועל בה. 14. סרט אהוב: "טריינספוטינג" נתן גושפנקה לכל הראיית עולם שלי בצורה בלתי רגילה. אני אוהב גם את Singing in the rain... 15. ספר אהוב: אין ספר אחד, בינתיים. 'אמריקן פסיכו' פעם היה האהוב עלי. הכי קרוב... דוריאן גריי. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה. 17. מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה. 18. מקצוע לימודים שנוא: הבעה\תחביר. אהבתי את המורה, אהבתי את השיעור, אבל המקצוע לדעתי מטומטם, ועוד לא ראיתי שמלמדים 'שיטות למידה' שלא מעמיסות סתם על המוח וחוטאות לתהליך הלמידה לפי השקפתי. 19. כיתה: הייתי. 20. מגמת לימוד: ספרות, היסטוריה, אנגלית\תרגום, ביולוגיה, סוציולוגיה\פסיכולוגיה... לקחתי הכל אבל לא נבחנתי. 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם: לא תודה. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? איזו מהן?- אתם מדברים איתי היסטוריה עתיקה. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? נקניק. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? נכשל. 26. באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול אחה"צ נרדמת בשיעור? לא קרה. אכלת משהו? לא. שרת? קצת, Stripper Vicar של Mansun ביוטיוב... אני אוהב קטעים בשירים שיש פתאום עומס של טקסט\נהיה מהר, אז אני חייב לשיר איתם... הקטע לפני הפזמון האחרון. שמעת גלגלצ? למזלי הרבה כבר הרבה זמן לא. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? יודעים מה, לא יצא לי... וחבל, כי אני נוהג לעשות את זה כל שנה בפברואר, כמו ולנטיין אבל בלי כל המשמעות הזוגית. עשית קניות? אני מבקש שיעשו לי. היית חולה? כרגע, למרות שאני לא בטוח בדיוק מה זה... משהו עם ליחה. נחתכת? לפני הרבה זמן. ראית סרט? לפני יומיים, "נסיכת הגנבים", סרט (טלוויזיה) חמוד. החזקת תינוק? אני לא זוכר אם אי פעם החזקתי תינוק... סוגייה כבדת משקל בשבילי, כי גם אם הייתי עושה את זה אני יודע שהייתי משתדל סופר-להיזהר, זה אחראי מדי. נסעת באוטובוס? בע... חצי שנה, אם לא יותר. חיבקת מישוה? אתמול. הכנת שיעורים? חחחחחח נסעת ברכבת? מזמן. אצלי רכבת זה רק במשמעות של חיפה, כך שלא יוצא לי לעלות על הרכבת. היית במסעדה? זה מתערבב לי... בטח הפעם האחרונה הייתה מתישהו בקניון. לא ישנת כל הלילה? 36 שעות רצוף בשבוע שעבר, ואני מתכוון לחזור על זה כי אני נרדמתי מזה כהוגן. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? סיידר תפוחים. מלון או אבטיח? אבטיח, בשביל לזרוק מגבוה. חורף או קיץ? החורף כי הוא רומנטי... למרות שאני וקור זה רע. :-\ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא ולא, למה לי? שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי, יש לי פינה באיזו קומונה. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? ברור שלהשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מבחנים זה רק לחץ. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? ת"א... למרות שאני לא אוהב אותה - וירושלים היא יותר יפה... לא בטוח שהייתי מתחבר שם. הצפון או הדרום? בשניהם יש טוב, בתור מי שטייל וראה קצת. החרמון או אילת? חרמון, סקי, שלג
אילת סתם מקום לתיירים. חו"ל או הארץ? אני ישראלי בכל מקום, אבל הייתי רוצה להיות קצת בחו"ל. אולמרט או עמיר פרץ? בחרתי בפרץ. אז מה? אז כלום. האמת היא שלא הייתי תומך באף אחד מהם. חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? זיתים. למרות שאני רק טועם בסופר וזה. אפרסק או שזיף? למה לי? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים, כמובן. וניל או שוקו? וניל. נענע או תפוז? נענע, בגלל ההורדות והכתבות. אייסיקיו או מסנג'ר? לא זה ולא זה. אני רק במסנג'ר כי אין לי ברירה, מבחינתי שכולם יעברו ליאהו או לסקייפ, העיקר שכולם ישתמשו באותו שירות כבר. מעריב או ידיעות? לא קראתי מעריב כבר שנים (בגלל מנוי לידיעות), אבל העדפתי אותו. חרדים או ערבים? ... מתנחלים או ערבים? פרצה מלחמה
29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין לי דבר וחצי דבר עם מוסד הנישואין, אבל מגיע להם לקבל את מה שיש לסטרייטים. ברית מילה: בעד. אבל אני הייתי מעדיף את זה יותר אם זה היה נהוג עם הרדמה. תלבושת בי"ס: שזה לא יבוא על חשבון הערכים, כמו שאני חוויתי ביסודי... אבל בעד. פסיכומטרי: כן
המשוואה של מבחן אינטיליגנציה בדרך למקצוע מובנת לי מאליה וככה חשבתי בערך מאז שהייתי בן 10. ההתנתקות: בעד הפינוי ונגד גדר ההפרדה. אולמרט: סתם פתאט. מסירת רמת הגולן לסוריה: בעד. מו"מ עם הפלשתינים: ברור שבעד. איך היה השאלון? ...פסדר.