שאלון חדש...בהצלחה!

קאפיו

New member
שאלון חדש...בהצלחה!

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. איך היית רוצה שיקראו לך? 6. שם אהוב לבנים: 7. שם אהוב לבנות: 8. אוכל אהוב: 9. צבע אהוב: 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: 12. דמות אהובה מהתנך: 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: 15. ספר אהוב: 16. מה אתה לובש עכשיו? 17. מקצוע לימודים אהוב: 18. מקצוע לימודים שנוא: 19. כיתה: 20. מגמת לימוד: 21. מס' אחים: 22. שמות שלהם: 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישוה? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? 28. זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? יום ראשון או יום חמישי? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מבחן או עבודה? מתמטיקה או אנגלית? סוודר או מעיל? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? אולמרט או עמיר פרץ? חסה או כרוב? חמוצים או זיתים? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? וניל או שוקו? נענע או תפוז? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ברית מילה: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון?

קאפיו

New member
ואני עונה ראשון לעצמי

1. שם: דניאל 2. גיל: עוד מעט 18 3. תאריך לידה: 23/3 4. כינוי: קאפיו 5. איך היית רוצה שיקראו לך? ככה 6. שם אהוב לבנים: הראל 7. שם אהוב לבנות: אור 8. אוכל אהוב: תפוחי אדמה 9. צבע אהוב: ירוק ושחור 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: חץ ממשפחת סופר על 12. דמות אהובה מהתנך: דוד 13. שמאלני/ ימני? ימני 14. סרט אהוב: גלדיאטור 15. ספר אהוב: שרה"ט 16. מה אתה לובש עכשיו? טי שרט שחור, סווצ'ר אפור וג'ינס 17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית וספורט 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקהההההה 19. כיתה: יב 20. מגמת לימוד: ארץ ישראל וביולוגיה 21. מס' אחים: 5 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? מירב 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חומוס 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 76 26. באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? יום שישי נרדמת בשיעור? יום חמישי אכלת משהו? הבוקר שרת? לא יודע שמעת גלגלצ? הרגע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכר עשית קניות? עם אבא שלי ביום שישי היית חולה? עכשיו... נחתכת? לא זוכר ראית סרט? לפני איזה שבועיים, כשהיה את המבצע בסלקום החזקת תינוק? לא זוכר נסעת באוטובוס? יום שישי חיבקת מישוה? לא זוכר הכנת שיעורים? בכיתה ו' נסעת ברכבת? חנוכה היית במסעדה? חנוכה לא ישנת כל הלילה? לא זוכר 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? הארץ אולמרט או עמיר פרץ?אף אחד... חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? וניל נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? לא משנה חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: נגד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: נגד איך היה השאלון?

crazykid oO

New member
D:

1. שם: אולגה 2. גיל: 108 3. תאריך לידה: נוט יור ביזנז 4. כינוי: -> 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אולגה םO 6. שם אהוב לבנים: XD ?? 7. שם אהוב לבנות: XD ?? 8. אוכל אהוב: צ'יפס ופיצה 9. צבע אהוב: שחור ואדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור,פעם הייתה לבנה XD 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: בובספוג
יש לי כרית פאקצה שלו D: 12. דמות אהובה מהתנך: O.O אוקי.. נוח. אחלה גבר D: 13. שמאלני/ ימני? ימינית 14. סרט אהוב: שר הטבעות, הארי פוטר ועוד המוןןןן 15. ספר אהוב: הארי 16. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה 17. מקצוע לימודים אהוב: קיים כזה דבר? שיהיה.אמ היסטוריה. מורה חמודה
18. מקצוע לימודים שנוא: אלגברה וגיאומטריה כי איריס מלמדת
19. כיתה: ח 20. מגמת לימוד: 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: פבל הבננה 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? יעל
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שומדבר 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 26. באיזה מקצוע זה היה? נראלי מתימטיקה 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? חח שלשום נרדמת בשיעור? לא אכלת משהו? -.- מתי? כן שרת? יותר נכון זייפתי שמעת גלגלצ? לא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאמא? עשית קניות? השאלות האלו יותר מידי כלליות XD. בכלל כן XD היית חולה? כן נחתכת? איפה?!? כן ראית סרט? כן החזקת תינוק? כן נסעת באוטובוס? כן חיבקת מישוה? כן הכנת שיעורים? כן נסעת ברכבת? כן היית במסעדה? כן לא ישנת כל הלילה? היום ישנתי 28. זה או זה: תפוז או תפוח? קשה מידי. נלך על תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קשה. בקיץ יש חופש..........XD טוב נו חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? אמ הצפון או הדרום? אמ החרמון או אילת? אמ חו"ל או הארץ? חול אולמרט או עמיר פרץ? XDDDDD חסה או כרוב? אוקי. פיגור
חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו
נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: חחחחחח OO ברית מילה: וואט אבר תלבושת בי"ס: בערך \= פסיכומטרי: ההתנתקות: אולמרט: מסירת רמת הגולן לסוריה: מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון? כללי מדי ומס' שאלות אמ. ->
XDDDD

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה D:

1. שם:אריאל 2. גיל:13 וחצי 3. תאריך לידה: 9.6 4. כינוי:ארי 5. איך היית רוצה שיקראו לך?אני שמחה עם השם שלי 6. שם אהוב לבנים:בר 7. שם אהוב לבנות:עדן, דניאל 8. אוכל אהוב:בולונז, ומקדונלדס 9. צבע אהוב:שחור
10. באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור ואפור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה 3> 12. דמות אהובה מהתנך:חחחחחחחחחחחחחחחח לאיודעת. 13. שמאלני/ ימני?לא מתעסקת בזה 14. סרט אהוב:ארמגדון, גריז 15. ספר אהוב:הארי פוטרים, כל הסדרה של ג'ורג'יה ניקולסון 16. מה אתה לובש עכשיו?מכנס ורוד, וסווטצ'ר שחור 17. מקצוע לימודים אהוב:אנגלית 18. מקצוע לימודים שנוא:מתמטיקה 19. כיתה:ח 20. מגמת לימוד:כדורסל 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:שירלי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?אלונה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?חומוס D: 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?87
26. באיזה מקצוע זה היה?תנ"ך 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?היום *מסמיקה* אכלת משהו?ב10 שרת?עכשיו XD שמעת גלגלצ?וואי לפני שבוע ניראלי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום עשית קניות?יוםשלישי היית חולה?שלשום ;[ נחתכת?לאזוכרת ראית סרט?אתמול החזקת תינוק?מזמן נסעת באוטובוס?היום חיבקת מישוה?היום הכנת שיעורים?ביוםשלישיXD נסעת ברכבת?לפני שנה ניראלי היית במסעדה?חודש לא ישנת כל הלילה?בחופש הגדול 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?חבר שבת או יום חול?שבת, למרות שאצלי זה אותו דבר יום ראשון או יום חמישי?ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה?עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל?מעיל ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?הצפון 3> החרמון או אילת?אילת
אני לא סגורה על עצמי חו"ל או הארץ?לטייל בחו"ל. לגור פה
אולמרט או עמיר פרץ?אולמרט XD חסה או כרוב?חסה חמוצים או זיתים?זיתים אפרסק או שזיף?אפרסקסי מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטטטטטטל D: וניל או שוקו?וניל
נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד ברית מילה:בעד תלבושת בי"ס:נגד ביותררררררר !@#^$ פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד אולמרט:בעד מסירת רמת הגולן לסוריה:נגד !!!!1111 מו"מ עם הפלשתינים:בעד איך היה השאלון?סבבה [:

1Shir

New member
כמה שאלונים חדשים יש היום

1. שם: שיר 2. גיל: 24 3. תאריך לידה: 10/6 4. כינוי: 1SHIR 5. איך היית רוצה שיקראו לך? קרן אולי 6. שם אהוב לבנים: אורן שם נחמד.. 7. שם אהוב לבנות: השם שכתבתי קודם נחמד.. 8. אוכל אהוב: סלט 9. צבע אהוב: ורוד 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: דובוני אכפת לי 12. דמות אהובה מהתנ"ך: אמממ אלוהים? 13. שמאלני/ ימני? שמאל 14. סרט אהוב: אמריקן ביוטי אחלה סרט 15. ספר אהוב: כל ספר של אודי אשרי 16. מה אתה לובש עכשיו? שלוש שכבות 17. מקצוע לימודים אהוב: ספרות 18. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה 19. כיתה: סיימתי 20. מגמת לימוד: ספרות מורחב ומדעי החברה 21. מס' אחים: חצי 22. שמות שלהם: ענבל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אמא 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? הכי טעים בלי כלום 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 91 נראה לי, באונ' 26. באיזה מקצוע זה היה? סמים והתמכרויות (פאק, נשמע מפחיד) 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? בצבא נראה לי אכלת משהו? חצי שעה בערך שרת? בטח אתמול מתישהו? או ביום שישי שמעת גלגל"צ? יום שישי אולי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול נראה לי או שישי עשית קניות? יום רביעי בסופר היית חולה? לפני איזה 3-4 שבועות נחתכת? לפני שבוע ראית סרט? שבוע וחצי החזקת תינוק? פאק אין לי מושג מזמן נסעת באוטובוס?יום שלישי קו 501 התותח חיבקת מישהו? אתמול או שלשום הכנת שיעורים? מזמן כשהיו לי נסעת ברכבת? חודשים רבים, אולי לחדרה לפני כמעט שנה היית במסעדה? שישי לפנות בוקר (יעני שבת) בנאפיס לא ישנת כל הלילה? בין שישי לשבת 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? חול יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מבחן או עבודה? מבחן מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? לא עונה על זה חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? מלפפון חמוץ אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אותו דבר וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? לא זה ולא זה מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? מה?! לא עונה על זה מתנחלים או ערבים? כנ"ל 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נגד נישואים בכלל ברית מילה: נגד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד כי זה כיף ההתנתקות: כבר לא אכפת לי אולמרט: לא אכפת לי מסירת רמת הגולן לסוריה: כנ"ל מו"מ עם הפלשתינים: בעד איך היה השאלון? סבבה

עונה ../images/Emo14.gif

שם:
חן.
תאריך לידה:
11.8
כינוי:
אין בדיוק, כל אחד קורא לי איך שבא לו.
איך היית רוצה שיקראו לך?
אוהבת הרבה שמות...
שם אהוב לבנים:
הראל.
שם אהוב לבנות:
יש מלא שאני אוהבת.
אוכל אהוב:
שניצל, פירה ותפוח.
צבע אהוב:
תכלת.
באיזה צבע המקלדת שלכם?
שחור.
דמות אהובה מסרטי ילדים:
פו
.
דמות אהובה מהתנ"ך:
אממ...
.
שמאלני/ ימני?
אמצעית
.
סרט אהוב:
משתנה כל הזמן.
ספר אהוב:
כנ"ל.
מה אתה לובש עכשיו?
ג'ינס וחולצה.
מקצוע לימודים אהוב:
ספורט.
מקצוע לימודים שנוא:
כל השאר
.
כיתה:
ו'.
מגמת לימוד:
...
מס' אחים:
שתי אחיות.
שמות שלהם:
עדי ומיה.
איך קוראים למחנך/ת שלך?
חגית.
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?
כל יום משהו אחר.
כמה קיבלת במבחן האחרון?
104
.
באיזה מקצוע זה היה?
אנגלית.
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? אף פעם. אכלת משהו? היום. שרת? עכשיו
. שמעת גלגלצ? לא זוכרת... אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? שבוע שעבר לאחותי. עשית קניות? שבוע שעבר. היית חולה? היום
. נחתכת? לא זוכרת. ראית סרט? לפני שבועיים. החזקת תינוק? היום, אחותי הקטנטנה. נסעת באוטובוס? מזמן. חיבקת מישהו? יומיים. הכנת שיעורים? אתמול. נסעת ברכבת? לפני כמה חודשים. היית במסעדה? שבוע שעבר. לא ישנת כל הלילה? בחופש הגדול.
זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? קיץ. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם ההורים שלי
. שבת או יום חול? שבת. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! מבחן או עבודה? מבחן, אין לי כוח לעבודה. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? ירושלים, כמובן. הצפון או הדרום? המרכז
. החרמון או אילת? חרמון... חו"ל או הארץ? ארץ. אולמרט או עמיר פרץ? שולה זקן
. חסה או כרוב? כרוב... חמוצים או זיתים? חמוצים. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל. וניל או שוקו? שוקו. נענע או תפוז? תפוז
. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. מעריב או ידיעות? מעריב. חרדים או ערבים? אפחד. מתנחלים או ערבים? ^
בעד/נגד:
נישואים של הומואים/ לסביות: נמנעת. ברית מילה: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: נמנעת. ההתנתקות: ^. אולמרט: נגד. מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד!!! מו"מ עם הפלשתינים: נמנעת. איך היה השאלון? נחמד, נחמד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif D:

1. שם: שרית. 2. גיל: 13 וחודשיים היום
. 3. תאריך לידה: 21.11.93. 4. כינוי: כל יום ממציאים לי חדש. אבל בעיקר בטנה, קציצה, שריתי, שריתה, שריתוש.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך? אני אוהבת את השם נועה. 6. שם אהוב לבנים: עדן. 7. שם אהוב לבנות: נועה. 8. אוכל אהוב: מקדונלס. 9. צבע אהוב: כתום. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? כחול כהה/שחור. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: פו הדב, בובספוג. 12. דמות אהובה מהתנך: חחח לא יודעת. משה? 13. שמאלני/ ימני? ימנית. 14. סרט אהוב: דודג'בול זה מצחיק. כן. רוקדים. המ. כן. 15. ספר אהוב: ספר? אה. 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס כהה חולצה אפורה עם ציור של ילדה וסווצ'ר לבן. כן הא. 17. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית וספרות. 18. מקצוע לימודים שנוא: מדעים ומתמטיקה. 19. כיתה: ח'. 20. מגמת לימוד: אין עדיין. 21. מס' אחים: 2. 22. שמות שלהם: שגיא ונלנל 3> 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? גאולה. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חמאת בוטנים. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 96. סחכמה! 26. באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה. הא! 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב. נרדמת בשיעור? אף פעם. אכלת משהו? לפני כמה דקות. שרת? עכשיו, תמיד? שמעת גלגלצ? לא יודעת. מזמן? XD אף פעם? D: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאמא בטלפון לפני כמה דקות. עשית קניות? המממממ לפני חודש ככה. היית חולה? עכשיו. נחתכת? לא זוכרת. ראית סרט? יום חמישי. החזקת תינוק? יום רביעי. :) נסעת באוטובוס? שישי. חיבקת מישוה? נמ, לפני שעה אולי? OO את אחי. הכנת שיעורים? חו. חמישי. נסעת ברכבת? בחנוכה. היית במסעדה? לא זוכרת. לפני שבוע. לא ישנת כל הלילה? מזמן. 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח. שבת או יום חול? יום חול. יום ראשון או יום חמישי? ראשון. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מבחן או עבודה? עבודה. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. סוודר או מעיל? מעיל. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? המ? החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? הארץ. אולמרט או עמיר פרץ? לא אכפת לי. חסה או כרוב? חסה. חמוצים או זיתים? זיתים. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? לא זה ולא זה. וניל או שוקו? שניהם.
נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. מעריב או ידיעות? ידיעות. חרדים או ערבים? לא עונה על זה. מתנחלים או ערבים? ^ 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: נמנעת. ברית מילה: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: נמנעת. ההתנתקות: נמנעת. אולמרט: לא אכפת לי. מסירת רמת הגולן לסוריה: נמעת. מו"מ עם הפלשתינים: נמנעת. איך היה השאלון? נחמד.

hilonet14

New member
עונה

1. שם: הילה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 23.8.1992 4. כינוי: ללוש 5. איך היית רוצה שיקראו לך? הילה XD 6. שם אהוב לבנים: מתן 7. שם אהוב לבנות: נוי 8. אוכל אהוב: אוכל של אמא 9. צבע אהוב: כל הצבעים 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן.. כל המחשב שלי ישן בעזרת השם עוד כמה חודשים מחיפים לי 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקימאוס 12. דמות אהובה מהתנך: יוסף 13. שמאלני/ ימני? ימנית 14. סרט אהוב: טיטאניק 15. ספר אהוב: גן עדן לוהט 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'יס + חגורה + גופייה ומעל סריג מפוקס + מגפיים 17. מקצוע לימודים אהוב: חשבון 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה 19. כיתה: ט' 20. מגמת לימוד: שנה הבאה אני אבחר 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: רחלי וקרן 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? איריס 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא משנה לי XD 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?90 26. באיזה מקצוע זה היה? זה"ב 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? לא.. אולי נמנמתי אכלת משהו? לפני 20 דקות שרת? לפני שעתיים שמעת גלגלצ? אני שומעת 100fm אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לחברה שלי לפני שעתיים עשית קניות? לפני כמה ימים היית חולה? לפני שבוע או שבועיים נחתכת? מזמן.. ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? אתמול XD נסעת באוטובוס?לפני שבועיים ככה חיבקת מישוה?לפני שעה אולי הכנת שיעורים?אממ לפני שבוע נסעת ברכבת?לפני שנה אולי היית במסעדה?לפני חצי שנה לא ישנת כל הלילה? בחופש הגדול 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ?קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא ז ולא זה שבת או יום חול?שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? חשבון סוודר או מעיל? גם וגם ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?דרום החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חול אולמרט או עמיר פרץ? אולמרט חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? זיתים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו?וניל נענע או תפוז?תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים? מה זה הבחירוץ האלו XDD 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:נגד אולמרט:אממ מסירת רמת הגולן לסוריה:אמממ מו"מ עם הפלשתינים:אממממ איך היה השאלון? נחמד =]

עונה../images/Emo39.gif

1. שם: מורן 2. גיל: 19 3. תאריך לידה: 1.12.87 4. כינוי: מורנוש, מורני 5. איך היית רוצה שיקראו לך? שלא יקראו לי, אני אבוא לבד 6. שם אהוב לבנים: הראל, דניאל ויש עוד כמה יפים 7. שם אהוב לבנות: .. 8. אוכל אהוב: ספגטי 9. צבע אהוב: ורוד 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: אין אחד ספציפי 12. דמות אהובה מהתנך: אין 13. שמאלני/ ימני? 14. סרט אהוב: יש הרבה 15. ספר אהוב: אין 16. מה אתה לובש עכשיו? טרלינג ורוד 17. מקצוע לימודים אהוב: איכסה פיכסה 18. מקצוע לימודים שנוא: כלכלה 19. כיתה: סיימתי למזלי 20. מגמת לימוד: אין יותר בצפר 21. מס' אחים: 2 22. שמות שלהם: לירן ושירן 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? אין לי מחנכת.. 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? חח.. 26. באיזה מקצוע זה היה? 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? יום שישי נרדמת בשיעור? אף פעם אכלת משהו? לפני שעה בערך שרת? אתמול שמעת גלגלצ? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת עשית קניות? לפני שבועיים היית חולה? לא זוכרת נחתכת? ראית סרט? היום לפנות בוקר ב- 3 בבוקר החזקת תינוק? לא זוכרת נסעת באוטובוס? היום בבוקר חיבקת מישוה? לא זוכרת הכנת שיעורים? לפני חצי שנה, אפילו יותר נסעת ברכבת? לפני 3 חודשים היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? עדיין לא קרה דבר כזה 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? גם וגם החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? אף אחד חסה או כרוב? כרוב חמוצים או זיתים? גם וגם אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין לי דעה אבל שיעשו מה שבא להם ברית מילה: תלבושת בי"ס: בעד, אין כאב ראש מה ללבוש פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: נגד אולמרט: נגד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: איך היה השאלון? נחמד

עונה, וגם די חדשה../images/Emo67.gif

1. שם:תמר. 2. גיל:13 וחצי. 3. תאריך לידה:8.9 4. כינוי:לא יודעת.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך?אמ..כרגע אני לא יודעת. אבל תמר אני לא אוהבת. 6. שם אהוב לבנים:אופק. 7. שם אהוב לבנות:יו..יש מלא. 8. אוכל אהוב:שניצל תירס טבעול, פיצה עגבניה בת"א
ואמ עוד כמה. 9. צבע אהוב:שחור. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן.. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:פו הדוב[?] 12. דמות אהובה מהתנך: - 13. שמאלני/ ימני?שמאלנית.
14. סרט אהוב:אמ, לא יודעת. 15. ספר אהוב: לא יודעת. 16. מה אתה לובש עכשיו?מכנסים משובצות חומות מציפי, סוודר שחור של בית ספר. 17. מקצוע לימודים אהוב: - 18. מקצוע לימודים שנוא: כולם פשוט כולם. 19. כיתה: ח. 20. מגמת לימוד: - 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם: ג**** 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? יורם.
24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? קוטג' זיתים ועגבניה, או חביתה. 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?72. 26. באיזה מקצוע זה היה?במתמטיקה
27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב. נרדמת בשיעור?לא נראה לי שבאמת באמת נרדמתי בשעור.. אכלת משהו?לפני 20 דקות[?] שרת?לפני דקה. שמעת גלגלצ?לא יודעת. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אמ, לא זוכרת. עשית קניות?מזמן. היית חולה?ביום חמישי. נחתכת?לא זוכרת.. ראית סרט?אתמול. החזקת תינוק?מזמן.. נסעת באוטובוס?היום בצהריים. חיבקת מישהו?אתמול בערב את אמא שלי. הכנת שיעורים?אני כבר לא זוכרת :/ נסעת ברכבת?אמ, ב5.1. היית במסעדה?די מזמן. לא ישנת כל הלילה?לא זוכרת כבר. 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח. אבל מיץ תפוזים
מלון או אבטיח? אבטיח. חורף או קיץ? תלוי. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אין לי חבר.
שבת או יום חול?שבת אם זה בתקופת לימודים. ויום חול כמובן בחופש. יום ראשון או יום חמישי?בעע, שונאת את שניהם. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם ברור. מבחן או עבודה?עבודה, פחות לחץ. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית, קל לי. סוודר או מעיל? סוודר. ירושלים או ת"א? כל כך תל אביב. הצפון או הדרום? לא יודעת. החרמון או אילת? גם וגם. אבל יותר אילת. חו"ל או הארץ?חו"ל. אולמרט או עמיר פרץ? שניהם לא. חסה או כרוב?חסה. חמוצים או זיתים?שניהם.
אפרסק או שזיף? שזיף. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מה
וניל או שוקו? שוקו. נענע או תפוז? תפוז. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
מעריב או ידיעות? ידיעות. חרדים או ערבים?ערבים. מתנחלים או ערבים?ערבים. 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד. ברית מילה: בעד. תלבושת בי"ס: נגד. פסיכומטרי: - ההתנתקות: בעד!! אולמרט: נגד. מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד. אבל אם זה יביא שלום בעד. מו"מ עם הפלשתינים: בעד! איך היה השאלון? העביר לי 5 דקות

hilonet14

New member
ברוכה הבאה

אני הילה בת 14 וחצי מבאר שבע השתלבות נעימה ותהני!

D; ../images/Emo219.gif

1. שם:לוטן 2. גיל:11 וחצי 3. תאריך לידה: 26.4 4. כינוי:פוקה [WTF?! טוב,זה היה של שנה שעברה]/לוטן [LOT-E-N]/לוטי :$/מוטרפת/מרקר/צ'יטוס/מסניפה
ועוד כל מיני 5. איך היית רוצה שיקראו לך?כל דבר חוץ מלוטן 6. שם אהוב לבנים:-- 7. שם אהוב לבנות:-- 8. אוכל אהוב:סלט 9. צבע אהוב:
10. באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן&אפור-כחול 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:לא יודעת 12. דמות אהובה מהתנך:שמשון הגיבור D: גם יצא עם שרלילות נכריות וגם היה הכי חזק. בגלל שיער. זה לא הוגן
13. שמאלני/ ימני?אה,אני לא בדיוק יודעת מזה. ז'תומרת,אני יודעת מזה,אבל אני מתבלבלת בין שניהם אז..P: 14. סרט אהוב:ג'ומנג'י&פורסט גאמפ [ראיתי אותו מיליארד פעמים XD. עצוב הסרט] 15. ספר אהוב:כל סדרת הארי פוטר&החברה שלי אלין 16. מה אתה לובש עכשיו?טרנינג 17. מקצוע לימודים אהוב:היסטוריה 18. מקצוע לימודים שנוא:מתמטיקה 19. כיתה:ו' 20. מגמת לימוד:עוד לא,אבל לעתיד דרמה
21. מס' אחים:2 22. שמות שלהם:מעוז&שובל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?דינה 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?לא ממש אכפת לי,ממילא אמא שלי שמה לי 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?45 במתמט'. שתלך להזדיין,הורידה 200 נקודות על טעות. נחיריים גדולות 26. באיזה מקצוע זה היה?מתמט' 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני חצי שעה..נדמה לי נרדמת בשיעור?כמעט היום אכלת משהו?בצהריים שרת?כרגע אני מזייפת לי את האבן הלפ אס
שמעת גלגלצ?לפני כמה דקות אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לא אמרתי עשית קניות?ממזמן היית חולה?לפני שבוע/שבועיים נחתכת?הבוקר ראית סרט?ממזמן החזקת תינוק?לפני כמה דקות נסעת באוטובוס?ב-22-23 ל-10
חיבקת מישוה?ממזמן,שונאת לחבק אנשים הכנת שיעורים?הבוקר [כרגיל -.-] נסעת ברכבת?ממזמן היית במסעדה?ממזמן לא ישנת כל הלילה?ממזמן 28. זה או זה: תפוז או תפוח?שומדבר מלון או אבטיח?שניהם חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?חבר שלך שבת או יום חול?שומדבר יום ראשון או יום חמישי?חמישי. הכי אהוב עליי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי מבחן או עבודה?שומדבר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל?מעיל ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?שניהם החרמון או אילת?שניהם חו"ל או הארץ?חו"ל אולמרט או עמיר פרץ?למי אכפת חסה או כרוב?לא יודעת חמוצים או זיתים?כנ"ל אפרסק או שזיף?שומדבר מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?א-י-ן ד-ב-ר כ-ז-ה מ-י-ץ פ-ט-ל ב-ט-ע-ם ש-ה-ו-א ל-א פ-ט-ל-! וניל או שוקו?טריפלD: נענע או תפוז?שומדבר אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות?לאמשנה חרדים או ערבים?למי אכפת מתנחלים או ערבים?למי אכפת 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד-אם הם כ"כ אוהבים אחד ת'שני-שיהנו להם ברית מילה:נמנעת תלבושת בי"ס:לא אכפת לי,האמת פסיכומטרי:מזה?
ההתנתקות:בעד אולמרט:נגד מסירת רמת הגולן לסוריה:לא אכפת לי מו"מ עם הפלשתינים:בעד? איך היה השאלון?נחמד

J u S t M e11

New member
אניאניאניאניאני^^

1. שם: אירנה 2. גיל: 13 וחצי 3. תאריך לידה: 15.4.93 4. כינוי: הרבה 5. איך היית רוצה שיקראו לך? לאיודעת 6. שם אהוב לבנים: עידו,תומר,בר,דולב 7. שם אהוב לבנות: נועה,רוני,מאי 8. אוכל אהוב: הרבה 9. צבע אהוב: הרובXP 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: שלגייה^^ 12. דמות אהובה מהתנך: איןXD 13. שמאלני/ ימני? מבחינה פוליטית או איך שאני כותבת?XD 14. סרט אהוב: הרבה 15. ספר אהוב: כנ"ל 16. מה אתה לובש עכשיו? סתם בגדים לא קשורים כי אני בביתP: 17. מקצוע לימודים אהוב: איןXD 18. מקצוע לימודים שנוא: כולם^^ 19. כיתה: ז' 20. מגמת לימוד: אין 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: ארתור. כפרה עליוXD 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? פנינה בורכנשטקיראי'קיין. [אף פעם לא הצלחתי להגיד את השם משפחה שלה כמו שצריך. שהוא בכלל בורנשטייןXD] 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני קונה סנדוויצ'ים בקיוסק^^ 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 63XD 26. באיזה מקצוע זה היה? מדעים>< 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מזמן אכלת משהו? לפני כמה שעות שרת? היום שמעת גלגלצ? מזמןן אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? לפני כמה ימים היית חולה? מזמן נחתכת? מזמן ראית סרט? מזמן החזקת תינוק? מזמןXP נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום הכנת שיעורים? היום נסעת ברכבת? מזמן היית במסעדה? לפני שבועיים בערך לא ישנת כל הלילה? מזמן 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חורף או קיץ? שניהם נראה ליXP לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול? יום חול יום ראשון או יום חמישי? ראשון שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית סוודר או מעיל? סוודר ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? לאיודעת>< החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? שניהם^^ אולמרט או עמיר פרץ? אף אחדXD חסה או כרוב? אף אחד חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? האו?0.0 וניל או שוקו? שניהם נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? מאיפה לי מתנחלים או ערבים? לאיודעת 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לא ממש אכפת לי.. שיעשו מה שבא להם ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד אולמרט: לא יודעת?XD מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: בעד איך היה השאלון? נחמד עד מאוד=]

דנטל

New member
לא חדש

1. שם: דנה 2. גיל: 33 3. תאריך לידה: 9.4 4. כינוי: דנטל 5. איך היית רוצה שיקראו לך? דנטל 6. שם אהוב לבנים: תמיר 7. שם אהוב לבנות: שמות שם בנים 8. אוכל אהוב: סטייק לבן 9. צבע אהוב: אדום 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור בהיר 11. דמות אהובה מסרטי ילדים: מושו 12. דמות אהובה מהתנך: יהונתן 13. שמאלני/ ימני? ימנית 14. סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד 15. ספר אהוב: המאהב 16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וסווטשירט 17. מקצוע לימודים אהוב: לשון 18. מקצוע לימודים שנוא: היסטוריה 19. כיתה: כ"ז 20. מגמת לימוד: ספרות 21. מס' אחים: 1 22. שמות שלהם: יובל 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? בליימן 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא אוכלת בבוקר 25. כמה קיבלת במבחן האחרון? 86 26. באיזה מקצוע זה היה? הדרכת מחשבים 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? ב- 13:30 נרדמת בשיעור? מעולם לא אכלת משהו? 23:30 שרת? בערב שמעת גלגלצ? איכככככככככככככככ חלחלצ, משתדלת לא לשמוע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? 6 שנים בערך עשית קניות? לפני שעתיים היית חולה? כרגע קצת קצת משתעלת ויש דלקת בעקבים, אבל ממש חולה הייתי לפני כמה חודשים נחתכת? שבוע וחצי אולי ראית סרט? ביום רביעי החזקת תינוק? איכס, אם החזקתי אז הדחקתי ואני לא זוכרת נסעת באוטובוס? ביום חמישי חיבקת מישוה? ביום שישי הכנת שיעורים? בצבא נסעת ברכבת? 4 שנים היית במסעדה? 9 ימים לא ישנת כל הלילה? שנתיים וחצי 28. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת יום ראשון או יום חמישי? חמישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מבחן או עבודה? עבודה מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה סוודר או מעיל? מעיל ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? חו"ל אולמרט או עמיר פרץ? אולמרט חסה או כרוב? חסה חמוצים או זיתים? חמוצים אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל וניל או שוקו? שוקו נענע או תפוז? תפוז אייסיקיו או מסנג'ר? אין לי מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד ברית מילה: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: מענין לי ת'תחת אולמרט: בעד מסירת רמת הגולן לסוריה: נגד מו"מ עם הפלשתינים: מו"מ זה בסדר, אבל לא יצא מזה כלום איך היה השאלון? ממוחזר ברובו וכיף בחלקים הלא ממוחזרים

J u S t M e11

New member
יא כיף לך=[

נולדת בתאריך של ג'סי מקרטני ושל הסולן של מיי כמיקל רומאנסXD [אגב אני ב-15 באפריל ^^]

למעלה