שאלון חדששששש:

d r o r y

New member
שאלון חדששששש:

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? 8.ירח או שמש? 9.שקיעה או זריחה? 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? 11.סוסים או נמרים? 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? 13.רקפת או שושנה? 14.מלאווח או ג'חנון? 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? 16.תה או קפה? 17.חופש או לימודים? 18.חופשים ארוכים או קצרים? 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? 20.ילדים קטנים או נערים? -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? 2.מה יחסך למשחק הטניס? 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? 4.למה? 5.אתה טיפוס חברותי? 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! זהו לבינתיים.תהננוווווווו!!!!!!!!!!!!

1Shir

New member
תשובות

1.השיר "תותים" של להקת אתניקס או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? וואי שניהם טובים.. אבל נראה לי אייל גולן.. 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? לא יודעת מה זה קרמשניט.. 3.מה מנצח בד"כ-האהבה או השנאה? וואי שאלה קשה.. מקווה שהאהבה אבל בריאליות יש מצב שהשנאה.. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? רק סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דני אבל גם דנה יפה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? נראה לי מאיר בנאי אבל גם לאיינשטיין יש כמה שירים מקסימים.. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? נראה לי חייל רגיל 8.ירח או שמש? ירח לפחות לא מסנוור 9.שקיעה או זריחה? שקיעה יותר רומנטי 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? אני בעד הראשון 11.סוסים או נמרים? גם וגם 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? לא מסוגלת.. 13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הקול של הזמר/ת.. אבל ברצינות גם וגם.. אולי המילים יותר.. 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? נו באמת ברור שחופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ברווור שארוכים כמה שיותר 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "נוטלה"? לא יודעת מה ההבדל, תביאו לטעום 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? אף מקצוע 2.מה יחסך למשחק הטניס? אדיש 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? מאוד 4.למה? כי יש למה לצפות יש מה לשאול אין מתיחות 5.אתה טיפוס חברותי? רק עם אנשים שאני לא מכירה.. 6.אתה בחוג כלשהו היום? אם כן,איזה? לא באף חוג 7.איך היתה הילדות שלך? ואם אתה עדיין בתקופת הילדות, אז איך היא עכשיו? מה ז"א איך?.. רגילה פחות או יותר.. לא השתניתי הרבה.. 8.אוהב/אהבת את שיעורי חקלאות? לא היו לי! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר, מה האיי.קיו שלך? איך בודקים את זה?! 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? בדרך כלל כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בורח 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? אומרת בבקשה ובורחת משם 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? מחפשת איפה המצלמה 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? לא הייתי מריחה 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לראות עם מי אני אהיה בזוגיות בעתיד.. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזל?!?! או בדיוק בגלל זה אני לא עולה על המתקן הזה בלונה פארק..

shir1400

New member
שעמם לי... נכנסתי לפה.. והתאהבתי

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?
עוגת גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?
אהבה. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן חח 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה
6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל רגיל 8.ירח או שמש? שמש
9.שקיעה או זריחה? שקיעה
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? אי אפשר להיות ישר ולא לשקר בשום דבר
11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? לא מסוגלת
13.רקפת או שושנה?
שושנה 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? שניהם. אבל בעיקר המילים. 16.תה או קפה? תה
17.חופש או לימודים? חווווווופש
18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שוקולד פרה
20.ילדים קטנים או נערים? ילדים קטנים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? משחק/עורכת דין 2.מה יחסך למשחק הטניס? אין לי מושג.... לא מתעניינת בזה. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? תלויי
אם הם נחמדים ואני רוצה להכיר אותם אז סבבה לי.. 4.למה? מזה למה. זה טוב להכיר אנשים חדשים 5.אתה טיפוס חברותי? כן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? פסנתר וצופים 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? אני בתקופת ההתבגרות חחח ילדותת ? כיפית 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אין לי שיעורים כאלה
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? אממ ... לא 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? אממ.. בורחת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? הייתי בשוק
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? הייתי בשוק :-O 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? אם יש לי פרח אז.. מריחה את הפרח, כמובן
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? גיל שנתייםם 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני אהיה בשוק, שוב

My self and i

New member
עונננננה ../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
ברור
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? האהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן XD 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל רגיל 8.ירח או שמש? שמש |שמש" 9.שקיעה או זריחה? זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? כל אחד יכול לשקר לפעמים אבל בסוף להגיד תאמת
11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? תלוי איזה דיאטה 13.רקפת או שושנה? שושנה 14.מלאווח או ג'חנון? מלאוח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? גם וגם. אם המנגינה לא יפה אז אנלא מתחברת לשיר.. 16.תה או קפה? תה
17.חופש או לימודים? חופש, אבל לא ארוך מידי 18.חופשים ארוכים או קצרים? קצרים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? כיף יותר להיות נערים אבל אני מתה על ילדים קטניםםםם
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? אחלה משחק 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן, כי זה תמיד כיף להכיר אנשים חדשים
4.למה? עניתי כבר 5.אתה טיפוס חברותי? מאווווווד. 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? כה, שיעור פרטי מתמטיקה, אנגלית, וג'אז. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? תקופה מדהימה
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא לומדת חקלאות.. 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יצא לי לבדוק
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? נראלי שכה -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? מתעלפת (?)
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? חחח הייתי בשווווווק
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? הייתי צורחת כמו משוגעת ומחבקת אותוווו
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה את הפרח
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? גיל 15-16 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני פשוט אצרח עם כל החברות שלי. אני מכירה את עצמי, אני אצרח ואצרח ואצרח לא משנה מה, עד שישחררו אותנו.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

:]

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? אממ... לפי האמן אני יותר אוהבת אייל גולן אבל את השיר תותים אני יותר אוהבת 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אין לי מושג 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דני 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אפחד 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל
8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? אממ... השאיפה של כולם זה להיות ישרים לגמרי... 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת 13.רקפת או שושנה? ורד 14.מלאווח או ג'חנון? די מזה השאלה המכשילה הזאת... אמממ.. לא יודעת נו.. טוב נו שיהיה ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? אממ הלחן אבל גם למילים יש פה חלק חשוב 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופשש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכיםםם 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה!!!!! 20.ילדים קטנים או נערים? תלוי כמה קטנים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? כל דבר שקשור למדעי החברה מתקבל בברכה.. בראש העדיפויות פסיכולוגיה.. סוציולוגיה.. 2.מה יחסך למשחק הטניס? לא שיקחתי את זה בחיים 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן ככה מכירים אנשים חדשים 4.למה?^ 5.אתה טיפוס חברותי? יאפ 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היתה בסדר 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא סבלתי את זה 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 120 ומשו אם אנל טועה.. וזה היה ממש מזמן 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? אככןןןןןןןן...!! -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? זורקת לו אבן על הראש.. זה ממית אותם.. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? נראלי שהייתי מתעלפת
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? אממ אדוני.. קצת התבלבלת 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה אותו ישר!!! ואם זה אפשרי גם להביא לאחרים.. 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? אחרי כל הלימודים וזה.. שכבר יש מקצוע והכל עם משפחה וזה.. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! מזה השאלות האלה?! אוף עכשיו אני לא אעלה על זה יותר בחיים!!

עונה~~

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? יפה שלי
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? עוגת גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? האהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן! 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה לבנות דני לבנים 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? שניהם מאוד מאוד 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? ברור שמפקד 8.ירח או שמש? שמש
9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,שקרים לבנים זה דבר מעצבן 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? ברור שמסוגלת אבל לא צריכה ממש... 13.רקפת או שושנה? אין דעה... 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן,אבל צריך שהמילים יהיו קשורות זו לזו.. 16.תה או קפה? קפה 17.חופש או לימודים? חופששששששששש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים!! 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? חולה על ילדים קטנים...אבל נערים בתור חברים טובים.. -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? תיאטרון,משחק 2.מה יחסך למשחק הטניס? מחבבת פלוס 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן
4.למה? כי זה כיף להכיר אנשים חדשים 5.אתה טיפוס חברותי? כן
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? תיאטרון 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? רבע ל14 נחשב ילדות? אם לא,הייתה לי אחלה תקופת ילדות 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא היו לי 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יצא לי לבדוק 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? אפשר לומר שכן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? משפשפת את העיניים ומגלה שזה חלום? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? מתפקעת מצחוק 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? מתפקעת מצחוק 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? מריחה אותו נראה לי 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לגיל 19 בערך 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני אדרוש פיצויים מהבעלים של הלונה פארק

אנייי

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?קרמשניט 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?השנאה==\\\ 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמןןןןןן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריקק 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?חייל 8.ירח או שמש?שמש 9.שקיעה או זריחה?זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?השני 11.סוסים או נמרים?נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?בטח שמסוגלת 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?לחן 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים?מלא קצרים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר 20.ילדים קטנים או נערים?נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס?בסדר 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?לא 4.למה?כובע 5.אתה טיפוס חברותי?לא 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?צופים 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? בסדר 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?ככה 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?שחכתי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?אממממ -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???אממ רצה 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בורחת 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?מה אתעה דפוק?! 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?מריחהההההההההההההההההה 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לקטע שאני מתחתנת ושיש לי ילדים 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! צורחת כמו לא יודעת מה זהו לבינתיים.תהננוווווווו!!!!!!!!!!!!נהניתי!!!

•HadaS•

New member
עונהנהנהנהנההה../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? עוגת גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? האהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמןןן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? גנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? לא שומעת אותם איך אנ ייגיד לכם 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? לא זה ולא זה חחח אבל אם כבר אז חייל 8.ירח או שמש? שאלה קשהה 9.שקיעה או זריחה? זריחהה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? לפעמים צריך לשקר שקרים לבנים גם אם זה לא כזה נחמד =\ 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת אבל לא צכהה 13.רקפת או שושנה? הא?! 14.מלאווח או ג'חנון? מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? שניהם 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חווופפפששש אני כבר סופרת תימים חחח 18.חופשים ארוכים או קצרים? א--ר--ו--כ--י--ם 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר 20.ילדים קטנים או נערים? ילדים קטנייםם -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? 2.מה יחסך למשחק הטניס? משחק ספורט.. זהוו 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן 4.למה? כי זו הזדמנות להכיר חברים חדשים
5.אתה טיפוס חברותי? ממ כן רק שאני לא נפתחת מהר לאנשיםם.. אני מנסה אבל זה שה חחח 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? כל חיי אני בחוגים רק השנה לאא.. אבל אני רוצה.. בריקודד מה שכל שנה אני..(ריקוד) 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? מזתומרת? 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? מישו בכלל למד חקלאות?! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? חח לא יודעת 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? ממ כןן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? צורחת ובורחתת 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? הייתי צורחת ומספרת את זה לכל העולם בתקווה שיאמינו לי 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? הייתי בהלםם בשוקק.. קופאת במקוםם ואז מחייכת אל הסלבריטאי ומספרת לו עד כמה אני מעריצה אותוו נותנת לו נשיקה נותנת לו חתימה ונשארת קפואהה.. 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי חוששבת שזה אולי סתם חלום?! 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? עוד 6 שנים בדיוקק 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אניי יגיד ככה "יוו איזה פחדד אנחנו באוויר תקועיים" וגםם ,יוו איזה כייף זה כמו לעווף בשמיים" ואז מתחילה להיכנס לפאניקהה ולצרוח שיבואו כבר לעזורר ומתחילה לדבר עם אחרים שגם הם בפאניקה על הפאניקה שליי.. כל האנשים בטוח יצרחווו שמהה כמו משוגעיםם ויקללו תאחראים שיורידו אותנוו...

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אפחד מהם
7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?לאיודעת.. 8.ירח או שמש?שמש 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?להיות ישר ולעפמים לשקר שקרים לבנים.. כמוני
11.סוסים או נמרים?נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת 13.רקפת או שושנה?שושנה 14.מלאווח או ג'חנון?ג'חנון
15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?לחן 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופש
18.חופשים ארוכים או קצרים?באמצע 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?ניוטלההה
20.ילדים קטנים או נערים?קטנים
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?משפטים 2.מה יחסך למשחק הטניס?לאיודעת>< 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?לא ממש.. 4.למה?כיכי אני לא ממש פתוחה עם אנשים שאני לא מכירה.. 5.אתה טיפוס חברותי?אפשר להגיד.. סה"כ רק עם אנשים שאני מכירה.. כי אני ביישנית בטירוף
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?טובה מאוד
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לאאא
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא בדקתי.. 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?אממ לא ממש.. קצת.. -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???XDDDD לאיודעת
בורחת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?הייתי נקרעת מצחוק
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?הייתי אומרת לו שאין לי חתימה
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?הייתי מריחה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?נמנמנמ... לאיודעת.. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!בחיים אני לא אעלה על הספינת פיראטים
אני פחדנית מדי

dana re3

New member
חחח עונההההה

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים שונאת אייל גולן בעעע 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה מזה קרמשניט?! 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?השנאה =/ 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמןן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?ברור שדנה =] 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד 8.ירח או שמש?ירח 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?להיות ישר אבל לפעמים שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים?סוסים!!!! 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?נראה לי מסוגל 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?המילים 16.תה או קפה?קפה 17.חופש או לימודים?חופששש 18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכיםםם 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר שולטטט! 20.ילדים קטנים או נערים?נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?וטרינריה 2.מה יחסך למשחק הטניס?בעע 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?אמממ די.. 4.למה?סתם.. 5.אתה טיפוס חברותי?נראה לי חחח 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?רוכבת על סוסים.. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?בסדר.. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???רצה 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בכיף 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?ברור אבל תיתן לי גם 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?הייתי מריחה 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לכיתה יב או אחרי צבא 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! איזה כיףף חחחחחח....

Ofek The Diva

New member
עונההה

1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? יפה שלי 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? קרמשניטטטטטטט 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? חחחחח סופרמןןןןןןןןןן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? כלום 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? כלום 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד 8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? תלוי.. 11.סוסים או נמרים? נמר 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? אם רוצים אז יכולים 13.רקפת או שושנה? אממ לא כזה אכפת לי חח 14.מלאווח או ג'חנון? גם וגם 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? לחן יותר 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופש ברור חח שאלה רטורית 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר!! 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לאדעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? אמ אין יחס חח 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא ממש 4.למה? זה לא נוח 5.אתה טיפוס חברותי? כן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? ילדות אחת הטובותתת! אני רוצה לחזור:( 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? חחח לא ממש 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לאדעת 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? אממ כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? אממממממ בורחת? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? הייתי בשוק ואז הייתי מדברת איתו חח 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? שואלת אותו אם הוא בסדר 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? אמ הייתי מריחה 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לא יודעת.. חח דורש מחשבה 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! נלחצת.. צורחת.. נרגעת.. ומעבירה צחוקים עם חברות חח

מה נסגר איתכם?????? מה תנין? ../images/Emo2.gif

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? לא זה ולא זה אבל אם כבר אז תותים
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? השנאה (אין מה לעשות, עובדות בשטח, עד כמה שזה לא נעים לדעת)
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? אני
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה
6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? מאיר
7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? לא זה ולא זה, אבל אם כבר אז מפקד, חייל רגיל סתם אוכל קקה
גם תלוי איזה מפקד, אם זה מפקד מ"כ, אז זה בעצם אותו דבר, אבל אם זה מפקד בעל דרגות אז ברור שהמפקד הזה, יש להם משכורת לא רעה הכלל
8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? שקיעה
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? חייבים לפעמים לשקר
11.סוסים או נמרים? נמרים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת מסוגלת
13.רקפת או שושנה? שושנה
14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון
15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? שניהם!
16.תה או קפה? קפה, תה זה לחולים
17.חופש או לימודים? לימודים
18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? קטנים
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא סגורה על זה, אני רוצה ללכת ללמוד אבל באמת שמאוד קשה לבחור
2.מה יחסך למשחק הטניס? אין לי שום מושג
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא
4.למה? לא כיף
5.אתה טיפוס חברותי? כן
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? לא הבנתי... כולם נמצאים בילדות באיזה שהו נקודת מבט
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? למרות שעברו הרבה שנים, כן, אהבתי
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש אבל גם לא לגמרי לא
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? מתעלפת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "בבקשה, אני כאן בשבילך"
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? צוחקת
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? נו פרוסקה
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לעתיד? דווקא העבר מעניין אותי... עם כל הטכנולוגיה הזאת אני לא רוצה לדעת מה יהיה
, אבל שנות 3000+ נראה לי מעניין... 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! נראה לי שאני מאוד אהנה ברגעים אלו
זהו לבינתיים.תהננוווווווו!!!!!!!!!!!!

sweet shir

New member
עונה..

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? שניהם עושים שלי סיוטים בלילות.. אהההההה 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? בגלל שאין לי מושג מה זה קרמשניט-גבינה. 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן. 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דני 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אפחד 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד 8.ירח או שמש? ירח 9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת 13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? מלוואח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן 16.תה או קפה? אייס קפה..חח.. 17.חופש או לימודים? חופש! 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? ניוטלה 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? אהע? 2.מה יחסך למשחק הטניס? אני אוהבת! לא ממש טובה בזה, אבל עדיין אוהבת..חח.. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא 4.למה? כי אינ לא מרגישה בנוח איתם 5.אתה טיפוס חברותי? כן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? ציור 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? ורודה 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אפעם לא היה לי 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יצא לי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? לא בהגזמה.. -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? צורחת ובורחת! 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? נכנסת לשוק 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? נותנת לו חתימה ומתנהגת בצורה נבוכה. 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? מריחה את הפרח.. 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לכיתה יא 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני אתאבד!.חחחחחח

../images/Emo203.gifוואי שאלון מגניב../images/Emo152.gif

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?האהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אפחד מהם._. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?חייל רגיל 8.ירח או שמש?ירח 9.שקיעה או זריחה?שקיעה,הכי רומנטי
D: 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים לבנים..נו זה הכרחי
11.סוסים או נמרים?סוסים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?ברור שמסוגל 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?ג'חנון ממ 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?שניהם
16.תה או קפה?קפה 17.חופש או לימודים?מי רוצה לימודים? זאת שאלה רטורית!! 18.חופשים ארוכים או קצרים?ברור שארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?*נוטלה,אבל השחר 20.ילדים קטנים או נערים?נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?משפטים 2.מה יחסך למשחק הטניס?אוהבת
זה כיף לגמרי
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?כה 4.למה?כי זה כיף להכיר אנשים חדשים:] 5.אתה טיפוס חברותי?כה מאוד[: 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?לא.. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?מעולה
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לא
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?מאיפה לי?
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?לא ממש -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???XDDDDDDD בורחת?
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?מתחילה להתפקע מצחוק ואומרת "מה היית עושה בלעדיי? מת
" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?אני בהלם,ומתחילה להגיד "זה לא אני שאמורה לבקש ממך חתימה?"
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?נממ אני אריח אותו?
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?בא לי לקפוץ לגיל 17 משום מה
6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!מתחילה לצרוחחחחחח ואם בידי יש טלפון להתקשר לחילוץ!! מועחעחעחעDDDD: זהו לבינתיים.תהננוווווווו!!!!!!!!!!!! נהנתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

k e l l y 1 8 1

New member
עניתתי

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? לא מכירה את תותים ואת איל גולן אני לא כ"כ אוהבת
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה ...ברוררר
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?חח אין לי מושג... 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דני 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?איינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? למי שאוהב ת'צבא אז מפקד
8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? זריחה
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?כמה שאפשר להיות ישר תיהיה ישר אבל תמיד יש כמה שקרים לבנים... 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת 13.רקפת או שושנה?שושנה
14.מלאווח או ג'חנון?מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?שניהם 16.תה או קפה?נס קפה
17.חופש או לימודים?חופשששש 18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?ניוטלה 20.ילדים קטנים או נערים?חיילים
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?אני לומדת ראית חשבון 2.מה יחסך למשחק הטניס?שום יחס... 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?אממ כן תלוי 4.למה?סתם מכירים אנשים חדשים 5.אתה טיפוס חברותי?מאוד 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?חוג??? איזה חוג?? 7.איך היתה הילדות שלך? כפית ביותר יש לי הרבה זיכרונות טובים 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?חח לא למדתי אף פעם חקלאות 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא בדקתי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???חח מתפסת על משהו
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בכיף...רוצה עוד?
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?חח אוקי... 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? מסניפה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לעוד 4 שנים שאני יסיים ת'תואר 6/snhhi kl t, vxhyutmhv vctv-t,v gukv gk vxphb, phrtyho ckubv ptre ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! זו אחת הסיבות שאני לא עולה על דברים כאלה

Fergie7

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo152.gif

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים.
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? מה זה קרמשניט?
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרוומן. 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה. 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד. 8.ירח או שמש? ירח. 9.שקיעה או זריחה? שקיעה. 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? כנה 11.סוסים או נמרים? גם וגם. 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? כן, אבל זה טיפשי. 13.רקפת או שושנה? שושנה. 14.מלאווח או ג'חנון? שומדבר. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? גם וגם. 16.תה או קפה? תה. 17.חופש או לימודים? מה נראה לכם? 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים. 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר. 20.ילדים קטנים או נערים? נערים
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? עיצוב אופנה. 2.מה יחסך למשחק הטניס? חולה על טניס.
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן. 4.למה? כי זה מאגניב.
5.אתה טיפוס חברותי? כן
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? טניס. חחח 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? חביב. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אה?! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יצא לבדוק. 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש. -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? זה תנין! הוא זוחל בדיוק כמו כשאני רצה בשינה. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? כפרעליו. 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? הייתי מאגניבה ונותנת חתימה. 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה. מה ש לי להפסיד? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 20. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! פאק נראלי אני ימות במקום. כולם יתחילו לצרוח. אמאאא יש לי צ\מרמורת רק מלחשוב על זה. :S

עונה

הנה עוד שאלון פרי עיטי: -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? עוגת גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? השנאה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד 8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? ישר, ולא לשקר בשום דבר 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת 13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? מלוואח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? המילים 16.תה או קפה? קפה 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא ממש 4.למה? כי אז אני ביישנית וסגורה כזאת, ואני יוצאת מפגרת. 5.אתה טיפוס חברותי? לא ממש 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? הילדות בסדר. אם הילדות עד גיל 9 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אין לנו, ולא 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 116 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בורחת 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? אההה 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? הייתי צוחקת ומבקשת חתימה 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מאמינה לו, ומריחה את הפרח 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? גיל 25 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני יצחק, אבל ממש-ויחכה שיתקנו את המתקן למעלה. בטח שאר האנשים יכנסו לפניקה.. זהו לבינתיים.תהננוווווווו!!!!!!!!!!!!

למעלה