שאלון חדשון!

שאלון חדשון! ../images/Emo13.gif

נא לשים לב: 1. כתוב בנקבה, אך מיועד לשני המינים! 2. לקוח מפורום הארי פוטר חברתי. 3. אין חובה לענות על הכל, אבל שיהיה מעניין..
הינה:
שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:
שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי:
שלושה פורומים שמעניינים אותך:
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת:
שלושה דברים שיש לך בחדר:
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:
שלושה דברים שמעצבנים אותך:
שלוש סיבות למה לקום בבוקר:
שלושה צבעים נחמדים:
שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון:
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם:
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:
שלושה סרטים יפים שראית:
שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול:
שלושה שירים יפים:
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה:
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):
שלוש סיבות טובות להתעצבן:
שלושה ארטיקים שאת אוהבת:
שלושה חתולים שאת מכירה:
שלושה מספרים נחמדים:
זהו. בהצלחה!

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:ירושלים משפחה ארץ ישראל שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: ארץ ישראל,חברים ומשפחה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:הכל... שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מה שיש... שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי:מחשב.. שלושה פורומים שמעניינים אותך: ערוץ24(מומלץ!),רוק ישראלי,הדורבנים וכמובן שזה(יש עוד פורומים...רבים וטובים..) שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת:כל החברים שלי שלושה דברים שיש לך בחדר:מחשב מקלדת ועכבר..חח שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:אנשות חח....אאממ..איבל אדלר..(זאתי שמופיע בפרסומת של דלטא)מיקי בורגנים ושלום אסייג...חחחחחחחח שלושה דברים שמעצבנים אותך:מחשה,בצפר(שנגמר!)שלא מבינים אותי... שלוש סיבות למה לקום בבוקר: אין דבר כזה שלושה צבעים נחמדים: אדום ירוק כחול שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון:מכנס חולצה ובוקסר שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם:בבית...בחוץ...ואצל חברים שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: ל התוכניות החדשות של ערוץ 24 שלושה סרטים יפים שראית: טרויה שרק 2(ראיתי אותו לפני שהוא יצא בארץ!.)היום שאחרי מחר שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול:קפיצה במוט לרחוק וכדור-סל שלושה שירים יפים: בראשית,מה נעשה,שימעונא שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: גופי ,מיקי מאוס וגארפילד שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה:את הגן,את השחקים ואת הספרים שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:לא זוכר... שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):חי...ולא זוכר... שלוש סיבות טובות להתעצבן:השאלון הזה המצב פה שאומרים לך לאץץ שלושה ארטיקים שאת אוהבת: למיון ענבים אננס שלושה חתולים שאת מכירה: לא סובל ולא מכיר שלושה מספרים נחמדים: 123

עונה נה בננה ../images/Emo94.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: 1.לישון 2.לטייל .3.להתקלח
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: 1.החברים שלי 2. השקט שלי 3.קוקה קולה
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: 1.שניצל של אמא 2.בורגרס בר 3.שוקולד
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: 1.קוקוה קולה 2.קפה 3.מיצים טבעיים
שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי: 1.לצייר ולשמוע מוזיקה 2.על המחשב 3.מול הטלביזיה
שלושה פורומים שמעניינים אותך: 1.עברי לידר (השולט
) 2.רובי וויליאמס (או שמא זה עוזי חיטמן ?!?!) 3. נו מה ? לא ברור ? הלווו ירושלים כאילו דהה
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת: 1.תומשי בעלי היקר לי מכל אדם אחר בעולם
2.האחים דרורי ועדסיט שפשוט הם לא 2 הם 1 !!
3. וכמובן אישתי אהובתי הירה לי מכל בלבלונת שלייי
שלושה דברים שיש לך בחדר: 1.לוכד חלומות 2.מערכת 3.דיסקים
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: 1.עברי לידר
2.יניב ויצמן
3.פאבריציו פילפו (אית'ן מהג"ש)
שלושה דברים שמעצבנים אותך: 1.קיץ 2.שנכנסים לי לחיים יותר מידי 3.הורים שלי
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: 1.ממש מיותר 2.בוקר? אצלי בוקר זה 12 בצהריים 3. לפספס זריחה??????
שלושה צבעים נחמדים: 1.כחול 2. סגול 3.כתום
שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון: 1. מכנס שחור 2.גופיה של עוגי 3.ג'ינסים
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם: 1.בחוץ 2.במקלחת 3.בחו"ל
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: 1.הג"ש 2.באג 3.חברים
שלושה סרטים יפים שראית: 1.הנסיכה הקסומה 2.ריקוד מושחת 3.ריקוד צמוד
שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול: 1.שחיה 2.כדורסל 3.ריצה
שלושה שירים יפים: 1.כשהקיץ יבוא - עברי לידר 2.כמה שאני אוהב - עברי לידר 3.זה טוב - עברי לידר (מוטיב חוזר ? אצלי ?????) שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: 1.לבן 2.שחור 3.סגול
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה: 1.ברביות 2.סקטים 3.טלביזיה
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: 1.מחבואים 2.3 מקלות 3.תופסת
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): 1.דפנה (לא נשארה) 2.ערן (לא נשאר) 3.דני (היום אנחנו קרובי משפחה )
שלוש סיבות טובות להתעצבן: 1.אין את הגלידה האבובה עלייך 2.שכחו להקליט לך תוכנית שביקשת 3.שכחו למסורלך שמישהו שאתה מאוד חיכת לטלפון ממנו התקשר אלייך
שלושה ארטיקים שאת אוהבת: 1.שוקובו לבן 2.סולרו 3.טילון ריבת חלב
שלושה חתולים שאת מכירה: 1.נחום חתול של חברה שלי 2.ליידי החתולה הסיאמית של חבר טוב שלי 3.מורתושלח החתול שליי
שלושה מספרים נחמדים: 1. 464 2. 204 3. 7

A N I g M A

New member
גמאני :)

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: לשיר, לשמוע מוסיקה וללמוד על מוסיקה.
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה, הקול שלי ו..שוקולד!
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שוקולד, אוכל של אמא, ג'אנק פוד
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים ספרייט ומילקשייק
שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי: לשיר, לכתוב, להגיד שטויות.
שלושה פורומים שמעניינים אותך: עברי לידר, ערוץ 24, ירושלים
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת: אוריה (אשתי). ויותר מזה זה בערך כל האנשים בפורומים שאני נמצאת בהם.
שלושה דברים שיש לך בחדר: אין לי ממש חדר כרגע..
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:ע-ב-ר-י לידר, אביעד קיסוס....זהו
שלושה דברים שמעצבנים אותך: שמשקרים לי, שהמחשב קורס, שמציקים לי.
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כי היום יפה, כי יש מלאן דברים לעשות, כי יש אנשים שאני אוהבת.
שלושה צבעים נחמדים: אדום, כחול,שחור
שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון: מכנסיים שחורים, חולצה אדומה ובנדנה כחולה (לפי הצבעים... אני מאגניבה!)
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם: ליד המחשב, עם חברים/ות, בתי קפה
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: ג'ואן מארקדיה, החיים זה לא הכל, כוכב נולד
שלושה סרטים יפים שראית: החיים יפים, יומנה של ברידג'יט ג'ונס, איירין ברוקוביץ
שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול: כדורעף,כדורשת,כדורסל
שלושה שירים יפים: מבול - רונה קינן, שירת הסטיקר - הדגנחש, Michelle - Anouk
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:------------
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה: הממ..תותים תותים ולשיר.
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: לא זוכרת.
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): לא רוצה להיזכר
שלוש סיבות טובות להתעצבן: אני לא יכולה לפרט כאן
שלושה ארטיקים שאת אוהבת: כל גלידה עם שוקולד
שלושה חתולים שאת מכירה: לא מכירה
שלושה מספרים נחמדים:16,17,1002 יופי.

נמנמ

מוזיקה, בנות, כתיבה שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
מוזיקה, אחותי, אשתי שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:
פיצה, סלט חסה מאוד מאוד חמוץ באט אופקורסססססס, ספגטי שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:
מים, ספרייט, מיץ ענבים:) שלוש הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי:
לישון, לקרוא ספר, לשמוע מוזיקה שלושה פורומים שמעניינים אותך:
ספרות וכתיבה גאה, מכושפות, ירושלים
שלושה אנשים שאת באמת אוהבת:
המחנכת שלי, חברה שלי וידיד טוב שלי שלושה דברים שיש לך בחדר:
מחשב, טלויזיה, מיטה חח שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:
קודם כל, אליסיה מילאנו השאאאאווה, גייל הארולד, ושאקירה
שלושה דברים שמעצבנים אותך:
סיגריות, שקרנים, אנסים שלוש סיבות למה לקום בבוקר:
הסיבה הראשונה היא אני, הסיבה השניה היא השמש
והסיבה השלישית היא שזה יום חדש והכל יכול לקרות
שלושה צבעים נחמדים:
כחול, סגול, שחור שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון:
הטישרט הכחולה הכוסית שלי חח, הג'ינס המאאאאאמם הכחול שלי, וחולצה לבנה אחת שעושה לי חזה שקסי
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם:
החדר שלי, הקניון (מזגן), ו.. אממ לא יודעת. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:
מכושפות, הכי גאים שיש, כוכב נולד שלושה סרטים יפים שראית:
אבודות והוזות
, סיוט ברחוב אלם2, וצעצוע של סיפור חיחיחי שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול:
מתה על כדורגל, מסתדרת עם כדורסל ואוהבת אתלטיקה, אבל רק לראות בטלויזיה חחח שלושה שירים יפים:
"יחד" של עמיר בניון, "my all" של מריה קארי, ו "antologia " של שאקירה
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
אממ סליחה, אנחנו לא קצת גולשים?
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה:
לקפוץ על המיטה של ההורים בבית הישן, לשחק עם בני דודים שלי כדורגל, ולשחק עם האפרוחים החמודים שהיו לי
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:
מונופול, סגירת שטחים במחשב הישן המעפן שלנו חחח וכדורגל כמובן שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד היום):
השמות באמת יעזרו לכם? חחח שלוש סיבות טובות להתעצבן:
כשאנשים מעשנים לידך
, כשלא נרדמים בלילה, כשחם בטירוף ואין מזגן חח שלושה ארטיקים שאת אוהבת:
ארטיק ענבים, אמממ טוב למה צריך כל דבר 3 פעמים
שלושה חתולים שאת מכירה:
מכירה אחד, וזאת אשתי חחחחחח
שלושה מספרים נחמדים:
7, 2, ו- 100 (במיוחד בתעודה)
תודה ולהתראות

jenngirl

New member
כושילראבאק../images/Emo82.gif

דרך אגב מספר 3 זה מספר רע נו,אם הייתם מבינים בנומרולוגיה שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:מוזיקה,לשיר,חברה שלי שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:מוזיקה,השכלה,הקול שלי שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:אין משהו מיוחד שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:לימונדה טריה,מיץ תפוזים,ומיץ תפוחים שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי:לבלות עם חברה,לצאת לסרט,לשמוע מוזיקה שלושה פורומים שמעניינים אותך:רובי וויליאמס,****,********* שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת:חברה שלי, שלושה דברים שיש לך בחדר:טלוויזיה,דלת ו...תקרה?
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:רובי וויליאמס[
],אנריקה איגלסיאס,בון ג'ובי שלושה דברים שמעצבנים אותך:התעלמות,שמשקרים לי,שמגדירים אותי כמישהו קרוב אבל לא מראים את זה שלוש סיבות למה לקום בבוקר:לראות את החברות שלי שלושה צבעים נחמדים:תכלת,אדום,צהוב בננה שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון:ג'ינס,גופיה, שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם:רמת הגולן,פה,ושם שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:"חברים","החיים זה לא הכל","בנות גילמור" שלושה סרטים יפים שראית:הארי פוטר[לא חשבתי שאני אגיד את זה],"אז ועכשיו","50 דייטים ראשונים" שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול:כדורסל,הוקי[
],הליכה
שלושה שירים יפים:כרגע
Evanescence-Everybodys Fool Ronan Keating & Leann Rimes-Last Thing On My Mind רגע פרטי-ריטה שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה:את השיר של אריק סיני-ערב מול הגלעד,עגלה של בובות[נו מההה הייתי קטנה:p],בובה של אוזה שהייתה לי שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:"בשביל הדוב",גומי,חמש אבנים שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):נופר,ניצן,אורי שלוש סיבות טובות להתעצבן:כשחורשים למבחן ומוצאים ציון חרא,כשעושים טובה למישהו אבל הוא לא מבין שזה לטובתו,כשאני רוצה להבין משהו ולא נותנים לי שלושה ארטיקים שאת אוהבת:אבטיח,מגנום שלושה חתולים שאת מכירה:חתול שמיל
מה זה השאלה הזאת
שלושה מספרים נחמדים:21.9.88

lollapalooza

New member
יה גם לי מותר../images/Emo35.gif

משעמם לי.
שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מוזיקה, שוקולד, לישון.
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה, חברים, שוקולד.
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פיצה, שוקולד (המוטיב החוזר) וגלידה.
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, קפה, מילקשייק.
שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי: לישון, מחשב וחברים (אם יש)
שלושה פורומים שמעניינים אותך: נאמ. צ'ילי פפרז (
), עברי לידר, רוק.
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת: חברי האינטרנט שלי, מורי (הא
קיבלת מעמד מיוחד
) וידיד שלא ננקוב בשמו.
שלושה דברים שיש לך בחדר: מערכת, פטיפון, ציור של פומיקי
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: דייויד בקהאם, גייל הרולד (
), בראד פיט.
שלושה דברים שמעצבנים אותך: האנשים של השיפוץ שמעירים אותי כל בוקר, שעונים מעוררים, אנשים טיפשים.
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: חחחחחחחח. אני
לקום בבוקר
שלושה צבעים נחמדים: שחור, סגול, תכלת.
שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון: המפ, גולף עם הרבה צבעים, ג'ינס חרוש וגופייה שחורה.
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם: במיטה שלי, מול המחשב ובכל מקום שבו מורי ותומר נמצאים
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: חברים, אי אר, מופע שנות השבעים.
שלושה סרטים יפים שראית: סינמה פרדיסו, החומה, בלוז לחופש הגדול.
שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול: כל עוד זה לצפייה
כדורגל, כדורסל, אמממ כדורעף.
שלושה שירים יפים: רק 3
נמ, comfortably numb של הפינק פלויד, street spirit של רדיוהד, ובשביל הייצוג העברי נגיד תתחנני אלי של אביתר בנאי.
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, כחול, לבן.
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה: את הקטקטים, את אח שלי (שיש לו היום יום הולדת), את הבובה שלי.
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: ברביות, רולרבליידס, לגו.
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): רויטל, הילה, חן.
שלוש סיבות טובות להתעצבן: כשמעירים אותי, כשמציקים לי, כשמתערבים לי בחיים.
שלושה ארטיקים שאת אוהבת: קורנטו עוגיות, תותי פרוטי, מגנום לסוגיו.
שלושה חתולים שאת מכירה: החתול שמיל, גארפילד וקרוקשנקס.
שלושה מספרים נחמדים: 896, 268, 258

להלן

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: ספה נוחה, מסג' טוב, לשמוע בלוז.
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: מוזיקה, חברים, משפחה
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: מרק דלעת, חביתה, שווארמה.
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: ברד, מים קרים, שלג.
שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי: על המרפסת, בים (למרות שזה לא קורה הרבה...) ונגינה על פסנתר
שלושה פורומים שמעניינים אותך: אין!
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת: שרה, שחר, עובד.
שלושה דברים שיש לך בחדר: רמקול, עוד רמקול, מערכת מיני.
שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד: לא יודע
שלושה דברים שמעצבנים אותך: שאומרים לי "לא", לקום לבית ספר, לשמוע סאבלימינל והצל.
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כי אח"כ יש צהרים, כי יש עוד אנשים בעולם, ואם אין - אז אתה המלך!!!
שלושה צבעים נחמדים: תורכיז, אפור, כתום.
שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון: מכנסיים שחורים, טישרט כחולה, שורטס כחול.
שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם: בבתים של חברים שלי (זה יוצא שלוש!)
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: אני לא רואה בכלל.. יוצא דופן שכמוני
שלושה סרטים יפים שראית: הארי פוטר 3, בן דודי וויני, טיטניק
שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול: פינג פונג, שחייה, פולו (לא בטטה!!!)
שלושה שירים יפים: I will survive, Finally, Disco 2000
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: לבן, אפור, צהוב עם סמיילי
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה: לראות סרטים מצוירים, ערוץ 6, ולשמוע את "השפן הקטן".
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: שש בש, דמקה, "בלונים"
שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): דוד, מתן, עמיחי
שלוש סיבות טובות להתעצבן: כי זה עוזר למוח, ומשרה רוגע (לפחות ברגע שלאחר מכן.)
שלושה ארטיקים שאת אוהבת: לימון, אננס, רמזור.
שלושה חתולים שאת מכירה: לונה!!! (החתולה שלי
) ו... זהו.
שלושה מספרים נחמדים: 123 אה ו... אני בן אבל אין לי כח להפוך את המילים

הארי פוטר? מי פיטר אותו?

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:את חברה שלי כדורגל ומוסיקה שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: החברה :) ההורים וירושלים שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:המבורגר נקניקיות ובייגלים שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:קולה סמירנוף אייס שוקו חםםםםם שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי:בבית במחשב שלושה פורומים שמעניינים אותך:י-ם וכדורגל שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת באמת אוהבת: שלושה דברים שיש לך בחדר:ארון חח פוסטרים נחמדים אוסף בקבוקי משקאות חריפים שלושה אנשים\אנשות שקסיים במיוחד:החברה שלי זהו שלושה דברים שמעצבנים אותך:הפורום הזה לפעמים שלוש סיבות למה לקום בבוקר:בשביל החברה שלושה צבעים נחמדים:אדום סגול ושחור שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון:חולצה מכנס וסוודר דהההה שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם:העיר חו"ל ובבית שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:אפקט הפחד יורו 2004 וסימפסונס יש עוד הרבהההההה שלושה סרטים יפים שראית:ג'רי ברוקהיימר וכל מילה אחרת מיותרת שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול:כדורגל\סל שלושה שירים יפים:אין לי כח שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:בעע שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה:כעכעכ שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:גכגכגכ שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):גכגכ שלוש סיבות טובות להתעצבן:גכג שלושה ארטיקים שאת אוהבת:גכג שלושה חתולים שאת מכירה: שלושה מספרים נחמדים:כגכג אין לי כח לכתוב יותר אני עצלןןןןןןןןןן

Drorrrrrr

New member
נו שקט, משעמם לי :(

מוסיקה, לישון ולא יודע. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
מוסיקה, בית, אוכל. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:
במבה, בגט, שוקולד. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: מים, קולה, מית תפוחים. שלושת הדרכים שבהן את הכי מעדיפה להעביר אחר הצהריים פנוי: סרט בדוד נראה לי. שלושה פורומים שמעניינים אותך: דה קולינג, רובי וויליאמס, עברי לידר. שלושה דברים שיש לך בחדר: מפתחות, דיסקמן, מפרטים. שלושה דברים שמעצבנים אותך: אנשים, רעש, טמטום. שלושה צבעים נחמדים: טורקיז, שחור, אדום. שלושה בגדים שאת אוהבת ויש לך בארון: ג'ינס יפה כזה, חולצה כחולה יפה עם צווארון והמממ עוד חולצה
. שלושה מקומות שאת אוהבת להיות בהם: בית, מקומות שקטים בעיקר. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: השיר שלנו, כוכב נולד, וויל וגרייס. שלושה סרטים יפים שראית: 21 גרם, דוגוויל, לשמור אמונים. שלושה סוגי ספורט שאת יכולה לסבול: כדורסל, פינגפונג, מחניים [
]. שלושה שירים יפים: One By One- The Calling, אל תדבר- ללא ספק [עברות], השיר שלנו- אביב גפן. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שחור, כחול, אפור. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטנה: חיתול, מוצץ, עוזי חיטמן. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: קופיקו, מונופול, הקניון. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אפי, מאיה, גיא. שלוש סיבות טובות להתעצבן: טמטום! שלושה ארטיקים שאת אוהבת: ענבים, מגנום, דובדבן. שלושה חתולים שאת מכירה: לא מכיר. שלושה מספרים נחמדים: 2,9,7.

jenngirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

חוצמזה שלושה מספרים נחמדים זה: 21,9,88 [במקרה שלך זה 87 :p]

למעלה