שאלון חגים...

חני 21

New member
שאלון חגים...../images/Emo104.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? 2) למה? 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? 4) למה אתם מתחפשים בפורים? 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? 6) אתם צמים בכיפור? 7) ישנתם פעם בסוכה? 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? זהו נגמרו השאלות... מקווה שנהנתם...

סוקהלעך

New member
1 2 3 אני ראשונה!!

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פורים ופסח 2) למה? כי ככה החלטתי 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? אפחד! ולמה? כי כולם חשובים 4) למה אתם מתחפשים בפורים? אנ לא יודעת:( אם למישו יש הצעות שיפנה אליי 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? מגדל עזריאלי 6) אתם צמים בכיפור? ודאי 7) ישנתם פעם בסוכה? לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? קבוע 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? לנסוע לרוק בעצמאות 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? עפם כל מי שחבר 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? כל החומר שקשור לבית ספר ואיזה ילדה אחת מהבית ספר 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? עם והרבה סוכר 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? משו בסט:) 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? הוא רוצה לבוא שיתקשר מה הוא חושב יש לי יין ספייר?! 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? כן כן כל שנה ובחים לא מצאתי אותו 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? נלחמת למען העם שלי!! 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה דה! מה נגמר? אוף זה היה כיף שאלון משו טוב...

../images/Emo27.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?חנוכה 2) למה?לא ידעת האוירה החמימה.. חג ארוך.. סופגניות משפחה
זה כיף 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה?למה לוותר 4) למה אתם מתחפשים בפורים?מלאכית אפלה 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?שנה שעברה היה "קדושה מעונה" 6) אתם צמים בכיפור?לא:-\ 7) ישנתם פעם בסוכה?לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?חח כבר לא יצא 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?זיקוקים
10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?לאחרונה מסתובבים עם חברים או בבית 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?לא לשרוף 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?עם! 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?משחק נחמד
14) אתם מחכים לאליהו הנביא?חח
לא ידעת 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?לא חח וחבל זה נחמד
16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?לא י'דעת.. זה דורש מחשבה 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?המכבי!

English Muffin

New member
עונהה

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?פסח 2) למה?כי יש בו הרבה חופש מבצפר וארוחה טעימה ותמיד חם בו 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה?על טו בשבט 4) למה אתם מתחפשים בפורים?להיפית חח 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?אסירה חח 6) אתם צמים בכיפור?כן 7) ישנתם פעם בסוכה?לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?לא 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?זיקוקים 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?אנערף זה כל הזמן מישתנה 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?הבית של השכנים שלי ממול 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?עם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?סתם חתיכת פלסטיק מיסתובב בדוגרי חחח 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?פחחח לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?כן חח 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?הייתי ממשיכה ליגדול אצל בת פרעה 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?יהודה המכבי זהו נגמרו השאלות... מקווה שנהנתם...

Incomplete Girl

New member
עונהנהנה

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פסח
2) למה? כי יש חופש ארווך 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? הממ..על אפאחד מהם 4) למה אתם מתחפשים בפורים? שש..סוד
5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? בעע לא הייתה לי
6) אתם צמים בכיפור? בטח! 7) ישנתם פעם בסוכה? לא
8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? לפעמים 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? זיקוקיישן 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? חברים
11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? פחח
הממ.. משרדי גייב רקורדס
12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? עם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? חתיכת פלסטיק מסתובב
14) אתם מחכים לאליהו הנביא?לא,הוא אפעם לא מגיע
15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? כן
16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? כמוהו 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה המכבי רולז!!

מסטולית

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo150.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פורים 2) למה? כי תמיד הכי כיף בו! 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? על אף אחד מהם, כולם נחמדים 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לאדעת עוד... יש רעיונות? 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? כיפה אדומה
6) אתם צמים בכיפור? כן 7) ישנתם פעם בסוכה? לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? כבר לא 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? לרוק עצמאות! 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? חברים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? מישהו. 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? עם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? המצאת המאה!! 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? ברור.. מי לא? 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? לא כולם כבר גדולים במשפחה 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? לגדול אצל בת פרעה :) 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? אחשוורוש! זהו נגמרו השאלות... מקווה שנהנתם...

koskos2

New member
האייי

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פורים 2) למה? כי מתחפשים 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? ט"ו בשבט 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לאבריל לווין 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? אבריל לווין 6) אתם צמים בכיפור? כן 7) ישנתם פעם בסוכה? כן 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? כן 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? על האש 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? חברים טובים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? כל הדברים הרעים... ולי זריני ה**** 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? עם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?סתם חתיכת פלסטיק מסתובב 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? לא 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? נובודיז (הומ)

Danielle b3

New member
../images/Emo151.gifעונה

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר
אמ.. פורים,פסח וט"ו בשבט 2) למה
כי בפורים - כולם מתחפשים
ונהנים , בפסח כולם יחד עם המשפחה ועושים סעודה חגיגית וההרגשה נפלאה
ובט"ו בשבט אנחנו תורמים ומקשטים את הארץ
(למרות שזה לא ממש חג...) 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד
למה
על... שום חג
כל החגים כיפיים
4) למה אתם מתחפשים בפורים
קליאופטרה 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום
אמ... שטן, פריקית... 6) אתם צמים בכיפור
לא 7) ישנתם פעם בסוכה
לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות
לפעמים
9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש
זיקוקים 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר
כל הכיתה
11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר
... מחברות, ספרים... ו- רון
חח... סתם אתם לא מכירים אותו (מזלכם...) 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה
עם
13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב
פלסטיק... 14) אתם מחכים לאליהו הנביא
לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם
כן 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה
נלחמים 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס
יהודה'לה... חח

../images/Emo23.gif

מהו החג האהוב עליכם ביותר? פורים ויום העצמאות
למה? כי זה כיף לחגוג אותםם
על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? ט"ו בשבט.. כי צריך לאכול פירות יבשיםם
למה אתם מתחפשים בפורים? אין לי מושגג עוד לא חשבתי על זה חחח
מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? היו לי הרבה תחפושות יפות אם חושבים על זהה
.. היה לי- הרב עובדיה יוסף
, ציפור
, שמיים
והיה מלאאא.. שמיים זה היה הכי יפה נראלי
אתם צמים בכיפור? כןן
ישנתם פעם בסוכה? כה
אתם עושים מלחמת מים בשבועות? חחחחחחח בדר"כ
ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? זיקוקים
עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? עם הכתהה
חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? חחחחחחחחחחחחח אמממ.... רכלנייםםם
סופגנייה - עם או בלי ריבה? עם
סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? לא זה ולא זה חח
אתם מחכים לאליהו הנביא? פעם הייתי מחכה חחח
עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? בטח
אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? אני חושבת כמו שהוא עשה.. אבל לאדעת חחח אין לי מושגג..
יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה המכבי

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פסח 2) למה? אביב, מצות, כיף :> וחופש P: 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? ממ שום חג.. 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לא יודעת 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? חנה לסלואו מנקה P: 6) אתם צמים בכיפור? כן 7) ישנתם פעם בסוכה? לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? פעם 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? גם וגם :> 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? חברים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? כלום :X 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? עםםם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? גם וגם :> 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? לא :\ 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? לא 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? נלחמת בפרעה :> 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה המכבי!

ady18

Well-known member
תשובות

) מהו החג האהוב עליכם ביותר?חנוכה ויום העצמאות 2) למה?סופגניות והדלקת הנרות בעיקר לעל האש ולפעמים להופעות 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה?פורים 4) למה אתם מתחפשים בפורים?כלום 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?בן בת 6) אתם צמים בכיפור?לא 7) ישנתם פעם בסוכה?לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?שהייתי קטנה 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?בעיקר לעל האש 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?מכבי חיפה 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?סופגניה עם דברים אחרים בכלל 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?סתם 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?כן אבל רק לילדים 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?יהודה

Billy4

New member
../images/Emo178.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?שבועות 2) למה? יום המים 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? איך אפשר לוותר על חג? 4) למה אתם מתחפשים בפורים?לא מתחפשת 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?ערפד 6) אתם צמים בכיפור?לא 7) ישנתם פעם בסוכה?לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?בטחחחחחחחחחחח 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?לא אוהבת יום עצמאות 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?חברים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?משרד החינוך 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?בלי 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? חתיכת פלסטיק מסתובב 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?חחחחחחחחח לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?כן כי יש ילדים קטנים 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?נשארים אצל בת פרעה...החיים הטובים 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?אנטיוכוס

victoria777

New member
עונה

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?פסח 2) למה?חופשה ארוכה(למרות הטעם הנורא של המצות) 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה?ט"ו בשבט כי אין חופשה 4) למה אתם מתחפשים בפורים?השאלה היא האם אני בכלל אתחפש.. 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?גותית 6) אתם צמים בכיפור?ניסיתי פעם-לא הלך 7) ישנתם פעם בסוכה?לאאאאאא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?הפסקתי עם זה אחרי כיתה ה' 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?אני צמחונית אז הזיקוקים. 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?כבר לא עושה 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?אני לא ממש פירומנית 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?עם 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?פלסטיק מסתובב(זה מהמאה הזאת בכלל?) 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?חחחחחח מצחיק 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?לא 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?להעביד אנשים בפרך זה לא הקטע שלי... 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?יהודה המכבי זהו נגמרו השאלות... מקווה שנהנתם...

חגיגת תשובות

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?פסח 2) למה?חופש דאההה 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? ל"ג בעומר-שונאת אותו! 4) למה אתם מתחפשים בפורים? עדיין לא החלטתי..:( יש רעיונות?! 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? שנה שעברה התחפשתי לסמארה-האישה המפחידה מהסרט הצלצול בשילוב של האיפור של הילדה ממגרש השדים...יצא מפחיד ביותר 6) אתם צמים בכיפור?לא 7) ישנתם פעם בסוכה?לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?שהייתי קטנה 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?על האש!!! 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?לא אוהבת לעשות! 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?הבית של הילדה שאני הכי שונאת בעולם שהיא בתוכו! 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?בלי בלי בלי!!! 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?חתיכת פלסטיק 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?חחחח לא נראה לי הוא קיים 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?לא נראה לי..תלוי אצל מי עושים. 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?נלחמים בפרעה למען הארץ שלי 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?יהודה?

tuty fruty

New member
תשובות

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר?בעיקון כולם אבל פורים הכי הרבה 2) למה?כי זה כייף להתחפש 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה?על שמחת תורה כי אף פעם זה לא משהו מיוחד 4) למה אתם מתחפשים בפורים?סוד כמוס לפרה ולסוס 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?מטריקס 6) אתם צמים בכיפור?כן 7) ישנתם פעם בסוכה?כן 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות?כן 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?על האש 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?חברים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?כל המחברות והספרים של ביצפר 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה?בלי 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?סתם.. 14) אתם מחכים לאליהו הנביא?לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?כן 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?נלחמים בפרעה 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס?יהודה המכבי

../images/Emo9.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פורים 2) למה? כי אני אוהב להתחפש 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? שבועות כי אני לא ממש מת על גבינות 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לליצן 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? שוטר 6) אתם צמים בכיפור? לפעמים 7) ישנתם פעם בסוכה? לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? כן...חחח 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? לזיקוקים 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? עם כל החברים 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?
לא יודע 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? בלי ריבה 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? סתם פלסטיק מסתובב 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? כן..חחחח ברור 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? כן.. 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? כסף וחיים טובים נשמע יותר טוב 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה המכבי

חגימים!!!

1)מהו החג האהוב עליכם ביותר?שבועות
2)למה?לא יודעת כל המוצרי חלב והמגניביות מסאביב
3)על איזה חג תסכימו לוותר לעד?לא יודעת אממ אולי סוכות ולמה?משעמם 4)למה אתם מתחפשים בפורים?רציתי לתפוז אבל לא ממש נראה לי 5)מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום?ממ אולי התפוז 6)אתם צמים בכיפור?כן 7)ישנתם פעם בסוכה?לא 8)אתם עושים מלחמת מים בשבועות?פעם באלף שנה 9)ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש?לזיקוקיאדה..על האש אפשר לעשות כל יום 10)עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר?משתנה 11)חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר?פוגע באוזון
12)סופגנייה - עם או בלי ריבה?בלי..אלא אם כן הכוונה לריבת חלב 13)סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב?תלוי לאיזה גיל 14)אתם מחכים לאליהו הנביא?לא 15)עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם?לא 16)אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה?אם לסבתא היו גלגלים 17)יהודה המכבי או אנטיוכוס?לא יודעת!

No light, no music

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? סוכות. 2) למה? בגלל המשפחה. 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? שבועות. הרגשה מגעילה, אנערף. 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לא מתחפשת. 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? אזמרלדה. 6) אתם צמים בכיפור? לא. 7) ישנתם פעם בסוכה? כן, נדמה לי. 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? לא. 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? על אוכלת בשר, אז..
10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? חברות. 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? אנשים מסויימים.P: 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? בלי. 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? משהו חמוד. 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? לא. 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? כן. 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? שניהם. 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif

1) מהו החג האהוב עליכם ביותר? פסח 2) למה? בגלל המצות חחח 3) על איזה חג תסכימו לוותר לעד? ולמה? יום כיפור, כי זה מדכא 4) למה אתם מתחפשים בפורים? לא יודעת... עדיין לא החלטתי 5) מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם עד היום? אף פעם לא הייתה לי תחפושת מגניבה חחח, הפסקתי להתחפש בכיתה ח' 6) אתם צמים בכיפור? לא 7) ישנתם פעם בסוכה? לא 8) אתם עושים מלחמת מים בשבועות? לא, אני משתדלת לא לצאת מהבית בשבועות 9) ביום העצמאות למה אתם מחכים יותר לזיקוקים או לעל האש? על האש חחח 10) עם מי אתם בדרך כלל עושים ל"ג בעומר? עם החבר'ה 11) חוץ מהבית ספר שלכם - מה הייתם רוצים שיישרף בל"ג בעומר? חחחח ברור שהבית ספר (למרות שאני כבר לא תלמידה, אבל חוץ מזה... אז שהרס"ר שלי ישרף 12) סופגנייה - עם או בלי ריבה? בלי 13) סביבון - המצאת המאה או סתם חתיכת פלסטיק מסתובב? סתם פלסטיק 14) אתם מחכים לאליהו הנביא? לא 15) עדיין מחביאים אפיקומן אצלכם? ברור, רק זה מבאס שרק אחותי הקטנה מחפשת אותו, ורק בסוף אני תמיד מצטרפת לחיפושים וגונבת אותו חחח 16) אם הייתם משה בתיבה - הייתם מעדיפים להמשיך לגדול אצל בת פרעה עם כסף וחיים טובים או הייתם עושים כמוהו ונלחמים בפרעה? הייתי ממשיכה לגדול אצל בת פרעה 17) יהודה המכבי או אנטיוכוס? יהודה שולט

למעלה