שאלון חביב +

מסטולית

New member
ווווווווו הוווווווווו |בלאגנים|

שם מלא – גילי ריד תאריך לידה- 29.10 ת.ז- 496381.. דינה דינה ברזילאי תיאור פיזי- חחחח הא? חיה נערצת- עקרב ספרים- 'אפטימיות נצחית' טי וי – 24 סוג הומור- בדיחות קרש בעיקר תכונות / התנהגויות סקסיות – אדישות
תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שקרנים, צבועים תכונות אהובות בי- כפרעליי
תכונות מאוסות בי- עצלנית צבעים- שחור סגנון מוזיקלי- רוק שירים- יש המווון זמרים/להקות- אביב גפן בעיקר נשים קלאסיות- מרילין מונרו [האם תרצי להיות אישתי?] גברים קלאסיים- ריצ'ארד גיר!! מילים/ הברות/ נהמות – שואה סקס אחר- מה? תנוחה מועדפת –
סיגריות- מה שבא ברוך השם.. אלאמ לייט הסמים שלי- חס וגראס הרגל מגונה- להריח דברים לפני שאני אוכלת אותם מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- פה משקה- מים אוכל- הכל עקרונות ברזל- אנשים מסוימים שבאים לפני הכל משפט שעושה לי את זה- 'אני נמשך אלייך'
הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- חחחחחחחחחחחחחח אין דבר כזה אושר עילאי- הופעות טובות עם אנשים טובים חלום פרוע- לגור בראשון עם נוג. אבל זה יקרה עוד תראו!!!!! בילוי אידאלי- הופעה לעולם לא יתפסו אותך עם- שעון לעולם לא יתפסו בלי- ג'י.בי. [הפלאפון שלי
] סגנון לבוש- בגדים? מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- אגם רודברג! הדבר הכי יפה שעשו עבורך- שיר הדבר הכי יפה שעשית לאחר- פעם נתתי לנוג פוסטר של הנסון.. חחחחחחחחחחח גבר חלומי- דודי לוי
|גרר| מתנגן במערכת- נירוונה עונה- אביב במיטה- שמיכה? הדבר הכי מביך שקרה לי- נפילה יפה באמצע ביצפר עיר- ראשון! 'אני...' במשפט- גילי ריד?
מסר לאומה- 'יש מקום אחר'

מסטולית

New member
מה את בוכה מה?

ונו דודי לוי.. זה ששר 'דוד אוהב אותך.. אל תגידי שלא ידעת...'

רונקי

New member
"והכל פתאום אחר,מסוער יותר,מהיר יות

שם מלא –חח הייתם רוצים
טלי מספק? תאריך לידה-88\1\13 ביום חמישי יומולדת! ת.ז- נו ב'מת. תיאור פיזי- ג'ינג'ית,רזה,גבוהה חיה נערצת- נערצת? אהובה-כלבים,אווזים,קנגורו,ובכלל כל החיות ספרים- גירושים מאוחרים\א.ב יהושוע טי וי – באושר ובעושר סוג הומור- הכל.. תכונות / התנהגויות סקסיות – שלי? או בכלל? ממ בעיקרון כריזמה,אדישות,סמכות.חיוכים תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- זלזול,אלימות,שקריות,חוסר מוסריות תכונות אהובות בי-מצחיקה,מעניינת,חברותית,כריזמתית תכונות מאוסות בי- מגזימה לפעמים בחשיבות של דברים צבעים- ירוק,כתום,צהוב,כחול סגנון מוזיקלי-ג'אז,קלאסי,ישראלי,רוק שירים- יש הרבה...כנסו לבלוג שלי יש רשימה
סיגריות- לא מעשנת הסמים שלי- כנ"ל הרגל מגונה- לפצוע שפתיים.. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו-תאילנד,ברזיל משקה- תה אוכל- בלינצ'ס עקרונות ברזל-לא יודעת משפט שעושה לי את זה- ממ..לא עולה לי כרגע הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- לחא יודעת בילוי אידאלי- יש הרבה אבל כמעט הכל טמון עם מי נמצאים לעולם לא יתפסו אותך עם-שיער קצוץ לעולם לא יתפסו בלי- בעיקרון שעון אבל לפעמים שוכחים
סגנון לבוש- נוח? מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ים,אגם הדבר הכי יפה שעשו עבורך-.לא זוכרת כרגע הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא יודעת,שאלו אותם גבר חלומי- גיל.
מתנגן במערכת- שוב היא כאן\יוני רכטר עונה- חורף,אביב במיטה- מה אמורים לענות? הדבר הכי מביך שקרה לי-[מה שזכור לי לאחרונה]להתעטש ליד מישהו ושיצא איכסה עיר- .ת"א 'אני...' במשפט- מאגניבבבה [וגם-בת 17 ביום חמישי
] מסר לאומה-

Mrs big

New member
-פיהוק-

שם מלא – ענבר שמייברוונאבי. תאריך לידה- 30.1 ת.ז- &*^%$ תיאור פיזי- נתפסה לי הכתף.]: חיה נערצת- o_O ספרים- ]:: אבל 'הנסיך הקטן' מקסים. טי וי – לא. סוג הומור- ציני. תכונות / התנהגויות סקסיות – נסיון ללמד אותי למבחנים. P: תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שקרים, צביעות, תינוקיות. תכונות אהובות בי- ציניות, רוגע. תכונות מאוסות בי- קנאה, טפשות, תלותיות, עצלנות וכו'.. צבעים- לילך. סגנון מוזיקלי- רוק ישראלי, בעיקר. שירים- חלום כחול - רמי פורטיס, לילה - נוער שוליים, זה כל הקסם - נמרוד לב ואורלי פרל, ועוד.. זמרים/להקות- יוני בלוך, משינה, ארקדי דוכיון, אביב גפן. נשים קלאסיות- . גברים קלאסיים- . מילים/ הברות/ נהמות – הידד!, לגמרי. סקס אחר- מה? תנוחה מועדפת – אני למעלה. :) סיגריות- איכ. הסמים שלי- אוכל, מחשב.. הרגל מגונה- אוכל, מחשב.. אוי, ופינצטה, זה עצוב. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- לאדעת. משקה- קפה קר. אוכל- עוגה של אמא. עקרונות ברזל- לא להיכנע ללחץ חברתי. משפט שעושה לי את זה- . הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- . אושר עילאי- קיים. :] חלום פרוע- קיים גם כן. :] בילוי אידאלי- המיטה שלי. לעולם לא יתפסו אותך עם- בגד ירוק מגעיל. לעולם לא יתפסו בלי- בגדים. סגנון לבוש- מוזנח. מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ים. הדבר הכי יפה שעשו עבורך- שלמו הרבה כסף כדי לבוא לכאן. הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לאדעת. גבר חלומי- . מתנגן במערכת- גלגל"צ. עונה- אביב. במיטה- פוך. :> הדבר הכי מביך שקרה לי- המון. עיר- . 'אני...' במשפט- טיפשה. מסר לאומה- חייכו, מחר יהיה גרוע יותר. :)

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

שם מלא – עדן תאריך לידה- 17-08-85 ת.ז- מעדיפה לא לכתוב מטעמי ב"ש תיאור פיזי- אני לא אוהבת לענות על שאלה הזאת... חיה נערצת- אריה ספרים- הארי פוטר טי וי – ערוץ 24 סוג הומור- מה ז"א? אני אוהבת הומור נקודה
תכונות / התנהגויות סקסיות – לא יודעת... תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- סנוביות, התאכזרות וכדומה תכונות אהובות בי- רגישות תכונות מאוסות בי- ביישנות צבעים- בייבי בלו סגנון מוזיקלי- הכל חוץ מטראנסים, דיכאון ומזרחית שירים- יש הרבה זמרים/להקות- הראל סקעת, ווסטלייף וכל מה שהולך ב-24 נשים קלאסיות- לא יודעת... גברים קלאסיים- כנ"ל מילים/ הברות/ נהמות – אהבה סקס אחר- טלפוני תנוחה מועדפת – לא יודעת סיגריות- אל אמ לייט הסמים שלי- שוקולד הרגל מגונה- לכסוס ציפורניים מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- כל מקום, אבל שיאיר יהיה איתי משקה- תה וקולה אוכל- טוסט עקרונות ברזל- להתייחס אל כולם כשווים משפט שעושה לי את זה- לא יודעת... הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- לא יודעת, אבל אני אוהבת יונדאי אושר עילאי- יאיר חלום פרוע- יאיר בילוי אידאלי- כל מקום, אבל שיהיה עם יאיר לעולם לא יתפסו אותך עם- אדם שאני לא אוהבת לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- ספורט אלגנט מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- יבשה הדבר הכי יפה שעשו עבורך- עשו לי מסיבת הפתעה ליום הולדת 17 הדבר הכי יפה שעשית לאחר- הכנתי למישהו דיסקית של צבא וכתבתי עליה הקדשה אישית גבר חלומי- יאיר מתנגן במערכת- מטאליקה עונה- קיץ במיטה- אה? הדבר הכי מביך שקרה לי- אמרתי למישהו שלום כשראיתי אותו עובר לידי והוא לא השיב, והייתי עם כמה חבר'ה עיר- אשדוד 'אני...' במשפט- לא יודעת... מסר לאומה- לא נולד הבן-זונה שיעצור את ישראל

l l l I

New member
נראה לי אחלה שאלון.. קבלו תתשובותת

ת.ז- לא יודעת תיאור פיזי- אין לי כוח לשטות הזאת חיה נערצת- הכלב שלי ספרים- האלכימאי טי וי – ....... סוג הומור- מה אני אמורה לענות לעזזל? תכונות / התנהגויות סקסיות – גם על זה אין לי תשובה תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שאנשים מקניטים מישהו.. תכונות אהובות בי-יש הרבה תכונות מאוסות בי- לא עולה בראש.. צבעים- לבן סגנון מוזיקלי-אני אוהבת מוזיקות כמעט מכל התחומים נשים קלאסיות-לא עולה בראש גברים קלאסיים- זה השאלון הכי מוזר שהיה פה עד עכשיו מילים/ הברות/ נהמות – ממש מוזר השאלון הזה מצטערת שאין לי תשובות סקס אחר- מה אמורים לענות על זה? תנוחה מועדפת – הרגילה סיגריות-נובלס הסמים שלי-מה שבא ברוך הבא
הרגל מגונה-לזיין תשכל מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ברזיל משקה-מיץ מנגו, ובירות אוכל- במבה עם שוקולד עקרונות ברזל-להנות מהחיים משפט שעושה לי את זה-לא יודעת.. הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- אופנוע, טרקטורון בילוי אידאלי- מסיבה טובה עד אור הבוקרררר לעולם לא יתפסו אותך עם-לא יודעת..באמת ששעה חשבתי עלזה ולא מצאתי תשובה לעולם לא יתפסו בלי-הפלאפון אולי סגנון לבוש- ג'ינס וחולצה מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)-נחל!! הדבר הכי יפה שעשו עבורך-את האמת.. עשו מלא דברים יפים הדבר הכי יפה שעשית לאחר-עשיתי מלא דברים יפים עונה- קיץ במיטה- מה במיטה? הדבר הכי מביך שקרה לי-אין לי כוח לספר 'אני...' במשפט- מסר לאומה- אל תקחו את החיים כל כך ברצינות מיילא לא תצאו מהם בחיים ומסר לכותבת השאלון... היה פה שאלות ממש הזויות ולא ברורות כל כך אבל.. לכי על זה.. כתבי עוד שיהיה לי על מה לענות ואם כבר אני בקטע של לכתוב- מישהו באמת קורא תתשובות פה?

netaK

New member
i just wanna feel real love ../images/Emo99.gif

שם מלא – נטע-לי :| תאריך לידה- 24.5.86 ת.ז- לא בשימוש, עכשיו יש מספר אישי :| תיאור פיזי- נטע. חיה נערצת- חתולים
ספרים- כשהרוח נושבת
טי וי – הכי גאים שיש
לוסט
סוג הומור- הכל?
תכונות / התנהגויות סקסיות – המף, לא יודעת תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- הממ...אמונה באל?
תכונות אהובות בי- בי?! אין תכונות מאוסות בי- אני צבעים- כחול סגנון מוזיקלי- לא ידועת, מה שיש :$ שירים- robbie williams-angels זמרים/להקות- רובי
נשים קלאסיות- מה? לא יודעת :$ גברים קלאסיים- מהזה :$ מילים/ הברות/ נהמות – הווו גרררררררר
סקס אחר- הא? תנוחה מועדפת –
סיגריות- איק הסמים שלי- הם הג"ש ולוסט הרגל מגונה- לחיות מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- קנדה ^^ משקה- רק מים אוכל- לא דברים מגעילים
עקרונות ברזל- לעוף מהארץ הזאת משפט שעושה לי את זה- "אני דרקולה, נעים מאוד" הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- סמארט!
אושר עילאי- לראות הג"ש ולוסט
חלום פרוע- לעוף מפה?
בילוי אידאלי- סרט, בית קפה לעולם לא יתפסו אותך עם- סיגריה?
לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- מדים :| מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- בלי מים בבקשה :$ הדבר הכי יפה שעשו עבורך- היומולדת שלי של השנה הייתה מעולה! הדבר הכי יפה שעשית לאחר- לא יודעת :$ גבר חלומי- פאבריציו פיליפו
מתנגן במערכת- גלגלגלגלגלגלגלגלגלגל"צ עונה- חורף
במיטה- לישון מלא
הדבר הכי מביך שקרה לי- נולדתי עיר- טורונטו?
'אני...' במשפט- בצבא :| מסר לאומה- אל תתגייסו!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

שם מלא – לידיה תאריך לידה- 21.5.87 ת.ז- חשאי תיאור פיזי- 1.70,שיער שחור,עיני זהב,ספורטאית חיה נערצת- נמר!!! גרררררר ספרים- בעל הזבוב טי וי – \\\\\\ סוג הומור- שחור וציניות תכונות / התנהגויות סקסיות – מסוכנת וכובשת תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- התחנפות ולשחק אותה חסרת אונים תכונות אהובות בי- עקשנית תכונות מאוסות בי- אין צבעים- שחור אדום לבן סגנון מוזיקלי- הכול חוץ מפופ ומזרחי שירים- כל השירים של היהודים,שנות ה60,80. זמרים/להקות- היהודים,שוטי הנבואה,מוקי נשים קלאסיות- אודרי הפבורן גברים קלאסיים- קלרק גייבל מילים/ הברות/ נהמות – מאמי!!!!!!! סקס אחר- ??? תנוחה מועדפת – כפית ודוגי סיגריות- לא...אישית לא מפריע הסמים שלי- שוקולד הרגל מגונה- להוציא קנקים מהראש והגב מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- איטליה משקה- רד בול, סקס על החוף, קולה+וודקה אוכל- לזניה ופסטות עקרונות ברזל- אין.... משפט שעושה לי את זה- how u doing???? (סתם סתם) הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- האמר אושר עילאי- לעוף חלום פרוע- לעשות באנג'י בילוי אידאלי- דברים ספונטניים... לעולם לא יתפסו אותך עם- לעולם לא יתפסו בלי- קונדום סגנון לבוש- נוח וסקסי, מסודר ואירופאי מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- נחל הדבר הכי יפה שעשו עבורך-. עזרה ממשהו שלא ציפיתי הדבר הכי יפה שעשית לאחר- תשאלו אותם גבר חלומי- סקסי,עם אישיות כובשת ובעל חוש הומור. ספונטני ולא לחוץ, יודע להנות מתנגן במערכת- בוב מארלי עונה- אביב במיטה- תנסו אותי!!! הדבר הכי מביך שקרה לי- אין עיר- . בלגרד ובודפשט 'אני...' במשפט- אני מלכה......חחחחחחח מסר לאומה- don’t worry b happy

EagleGirl

New member
../images/Emo73.gif

שם מלא – סיון טורקיה תאריך לידה- 30.7.88 ת.ז- כן בטח תיאור פיזי- 1.65, עיניים חומות, שער חום עם גוונים בלונד.. חיה נערצת- חתול ספרים- לא קוראת טי וי – כל מה שקשור לסטאנד אפ.. סוג הומור- הכל תכונות אהובות בי- ספונטניות תכונות מאוסות בי- אובססיביות צבעים- אדום סגנון מוזיקלי- היפ הופ רוק ופאנק שירים- כל דבר... אם סי מנצור במיוחד זמרים/להקות- אם סי מנצור ולהקת הפליז סיגריות- לא מעשנת.. הסמים שלי- סטאנד אפ הרגל מגונה- לצאת כל ערב מהבית מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- טורקיה איסטנבול משקה- קולה אוכל- סושי בילוי אידאלי- סטאנד אפ לעולם לא יתפסו אותך עם- מיץ תפוזים/אשכוליות/לימון/אחר לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון סגנון לבוש- באגיס מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- צונאמי הדבר הכי יפה שעשו עבורך- הכי לי וידאו עם המון אנשםי מופרסמים וחברים מברכים מזל טוב ליומולדת 16 הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אותו דבר גבר חלומי- יש מישהו... מתנגן במערכת- שוטי הנבואה - הילדים קופצים עונה- קיץ עיר גרה בפ"> אבל נמצאת תמיד תלב אביב 'אני...' במשפט- אני הצחוק של אסף הראל מסר לאומה- לכו לראות תהופעה של רשף לוי כל שישי בקאמל בשעה 23:00

תשובות....

שם מלא – בת-אל תאריך לידה- 27/7/87 ת.ז- חסוי תיאור פיזי- אה? חיה נערצת- אין ספרים- מה איתם? טי וי – ....? סוג הומור- משוגע תכונות / התנהגויות סקסיות – למי? תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- שקט ואנשים יבשים וילדותיים תכונות אהובות בי- חמודה, אכפתית, משוגעת. תכונות מאוסות בי- קריזות, מצבי רוח, עקשנות, עוקצנית. צבעים- ורוד, לבן, שחור, כחול ואדום. סגנון מוזיקלי- מזרחית שירים- יפים זמרים/להקות- זמרים נשים קלאסיות- מה?ציפי שביט? גברים קלאסיים- מי? מילים/ הברות/ נהמות – מילים סקס אחר- איזה? תנוחה מועדפת – שמור במערכת סיגריות- מזיק הסמים שלי- נענע הרגל מגונה- לאחר מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- אמריקה משקה- נס קפה אוכל- פתיתים/קוסקוס/פיצה. עקרונות ברזל- יש כמה.. משפט שעושה לי את זה- אנערף הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- יש הרבה... אושר עילאי- מה? חלום פרוע- אוטו חדש? בילוי אידאלי- עם חברים לעשות שכונה לעולם לא יתפסו אותך עם- אנערף לעולם לא יתפסו בלי- פלאפון,גלוס,מפתח, מסטיקים. סגנון לבוש- מה שאני אוהבת ובאופנה מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- מסיבת הפתעה על חוף הים הדבר הכי יפה שעשית לאחר- אוירה רומנטית גבר חלומי- נשאר חלומי מתנגן במערכת- אשר- יההההההה עונה- קיץ במיטה- מצעים? הדבר הכי מביך שקרה לי- היו הרבה עיר- אשדוד 'אני...' במשפט- פשושה מסר לאומה- אל תורידו את החיוך מהפנים!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

שם מלא – אלונה תאריך לידה- 3.3 ת.ז- סליחה?
תיאור פיזי-
חיה נערצת- כלב וסוס :> ספרים- "נעורים במסתור"\"לאהוב עד מוות" טי וי – ערוץ 3 <בנות גילמור, חברים, מכושפות בלה בלה :> סוג הומור- טי.וי.. תכונות / התנהגויות סקסיות – התנהגות-ממ נועץ מבט
ממ מדבר בשקט.. תכונות-מצחיק, ביישן אבל לא יותר מידי :> אוהב, נאמן, אכפתי, כן P: תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אינפנטיליות :> קמצנות, טיפשות :X תכונות אהובות בי- ממ לא יודעת :> תכונות מאוסות בי- גם לא יודעת :X צבעים- כחול\שחור\צהוב\סגול\לבן סגנון מוזיקלי- עברית\לועזית, פופ, ראפ, האוסים, שקטים שירים- ממ "אני אוהב אותך", "you're still the one" זמרים/להקות- נינט טייב נשים קלאסיות- מ ג'וליה רוברטס :> גברים קלאסיים- מממ ג'וני דפ
מילים/ הברות/נהמות – איו :> סקס אחר- מממ :X תנוחה מועדפת – :X סיגריות- לא מעשנת P: הסמים שלי- חס וחלילה
הרגל מגונה- ממ לא שידוע לי.. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ממ פריז
משקה- דיאט קולה אוכל- פיצה\מוקפץ עקרונות ברזל- ממ... משפט שעושה לי את זה- לא יודעת.. הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- לא מבינה במכוניות.. אבל נראה לי מרצדס
אושר עילאי- לעשות ולהשיג מה שאני רוצה.. חלום פרוע- ... בילוי אידאלי- חוף, קולנוע... לעולם לא יתפסו אותך עם- סמים
לעולם לא יתפסו בלי- מממ לא יודעת.. סגנון לבוש- ספורטיבי ביומיום... ג'ינסים וכו' :> מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ממ אוקיינוס\ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- לא יודעת
הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גם לא יודעת :> גבר חלומי- ציינתי בהתנהגות ובתכונות :> מתנגן במערכת- דיימונדז..... עונה- קיץ :< במיטה- מה במיטה? :\ נהייתי עייפה
הדבר הכי מביך שקרה לי- מממ.. עיר- בישראל... ממ אילת\ירושלים\ראשון :> 'אני...' במשפט- נחמדה :} מסר לאומה- בלה בלה

למעלה