../images/Emo3.gif
שם מלא – אלונה תאריך לידה- 3.3 ת.ז- סליחה?
תיאור פיזי-
חיה נערצת- כלב וסוס :> ספרים- "נעורים במסתור"\"לאהוב עד מוות" טי וי – ערוץ 3 <בנות גילמור, חברים, מכושפות בלה בלה :> סוג הומור- טי.וי.. תכונות / התנהגויות סקסיות – התנהגות-ממ נועץ מבט
ממ מדבר בשקט.. תכונות-מצחיק, ביישן אבל לא יותר מידי :> אוהב, נאמן, אכפתי, כן P: תכונות/התנהגויות שאני בזה להם- אינפנטיליות :> קמצנות, טיפשות :X תכונות אהובות בי- ממ לא יודעת :> תכונות מאוסות בי- גם לא יודעת :X צבעים- כחול\שחור\צהוב\סגול\לבן סגנון מוזיקלי- עברית\לועזית, פופ, ראפ, האוסים, שקטים שירים- ממ "אני אוהב אותך", "you're still the one" זמרים/להקות- נינט טייב נשים קלאסיות- מ ג'וליה רוברטס :> גברים קלאסיים- מממ ג'וני דפ
מילים/ הברות/נהמות – איו :> סקס אחר- מממ :X תנוחה מועדפת – :X סיגריות- לא מעשנת P: הסמים שלי- חס וחלילה
הרגל מגונה- ממ לא שידוע לי.. מקום גיאוגרפי שארצה להיות בו- ממ פריז
משקה- דיאט קולה אוכל- פיצה\מוקפץ עקרונות ברזל- ממ... משפט שעושה לי את זה- לא יודעת.. הרכב הסקסי ביותר עלי אדמות- לא מבינה במכוניות.. אבל נראה לי מרצדס
אושר עילאי- לעשות ולהשיג מה שאני רוצה.. חלום פרוע- ... בילוי אידאלי- חוף, קולנוע... לעולם לא יתפסו אותך עם- סמים
לעולם לא יתפסו בלי- מממ לא יודעת.. סגנון לבוש- ספורטיבי ביומיום... ג'ינסים וכו' :> מקווה מים (אוקיינוס, ים ימה, אגם, נחל, או בכלל יבשה?)- ממ אוקיינוס\ים הדבר הכי יפה שעשו עבורך- לא יודעת
הדבר הכי יפה שעשית לאחר- גם לא יודעת :> גבר חלומי- ציינתי בהתנהגות ובתכונות :> מתנגן במערכת- דיימונדז..... עונה- קיץ :< במיטה- מה במיטה? :\ נהייתי עייפה
הדבר הכי מביך שקרה לי- מממ.. עיר- בישראל... ממ אילת\ירושלים\ראשון :> 'אני...' במשפט- נחמדה :} מסר לאומה- בלה בלה