שאלון חביב

וונקי

New member
שאלון חביב

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? למה אתה רוצה את כוח הזה? איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? למה אתה רוצה את כוח הזה? מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר? האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? למה תספר להם? האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה? אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים?

LeAnnDylan

Well-known member
שיהיה

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? כוח השכנוע של עדן או יצירת האשליות של קנדיס או מעבר בזמן כמו של הירו. למה אתה רוצה את הכוח הזה? זה לא ברור? לשלוט בעולם! איזה כוח היית רוצה אם לא היו עוד אנשים עם כוחות? אני רוצה כוח כמו של קייל XY
או את הכוח של מייקה. זה יכול להיות מאוד מאוד מועיל למה היית רוצה את הכוח הזה? כי זה מועיל וכי אני אהיה מליונרית ואני אוכל לעשות שופינג כל היום
מה היית עושה עם היו לך כוחות? שופינג כל היום! אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? הו בוודאי, לדני יש את כוח החפירה ולרותם יש את כוח הערסיות האם הצלחת פעם להבין מה מוהנידר חופר? הו בוודאי, אבל עזבו זה רק לאנשים חכמים
האם אי פעם באמת הקשבת למה שהוא אומר? בוודאי! כפרעליו ^^ אם יום אחד תקום ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התגובה הראשונה שלך? לא יודעת אבל היא בטח לא תהיה כמו התגובה של צורי
איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שיהיה לך? ריפוי רקמות אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לאופרה ווינפרי למה תספר להם? הלו, אופרה כאילו! האם אתה חושב שהיו צריכים לשנות את הפרק האחרון של העונה? לא, אחלה פרק אם כן איך היית רוצה שהוא יסתיים? שלא יסתיים

LeAnnDylan

Well-known member
נו הוא סופרמן כזה

גם אני רוצה לקפוץ מגגות, לקלוע לסל, לשחות כמו כריש ולהיות ממש חכמה

LeAnnDylan

Well-known member
ו../images/Emo58.gif

יש לו גם טלקנזיס [או משהו קרוב לזה]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

כי הוא לא אנושי, ייצרו אותו בתנאי מעבדה זה לא מפחית מהיותו סקס

RoXaS

New member
עונה

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? לעוף למה אתה רוצה את כוח הזה?כי לעוף זה מגניב איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות?טלקינזיס ולעבור בזמן למה אתה רוצה את כוח הזה?כי גם זה מגניב? מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? אממממ...עף? אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? כן האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר?בוודאי האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר?
כן האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? יש! איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך?ריפוי רקמות אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה?לא נראה לי שאני אספר על זה למה לא תספר להם? כי סתם לא בא לי לספר האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה?לא אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים?אמרתי לא

וונקי

New member
לה לה

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? את כוח לספוג כחות
למה אתה רוצה את כוח הזה?כי זה כוח מגניב בטירוף זה למה איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות?את כוח לעוף למה אתה רוצה את כוח הזה?כי רוצה לחוש כמו פיטר פן זה למה מה הייתה עושה עם היו לך כוחות?הייתי משתמשת בהם לדברים טובים
אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות?יכול להיות לכו תדעו האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר?כן הצלחתי להבין מה החופר האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר?כן הקשבתי האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך?וואי מגניב יש לי כחות איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך?שמיעה מוגברת אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה?לא יודעת למה תספר להם?שאני ידע למי לספר אני יענה על זה האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה?כן הקרב בין לסיילר לפיטר היה עלוב צפתי למשהו הרבה יותר טוב אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים? באיזה קרב גרולי בין פיטר לסיילר

Y0NaTaN

New member
משעמם אז..

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? שליטה במרחב ובזמן למה אתה רוצה את כוח הזה? יש המון סיבות איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? כנ"ל למה אתה רוצה את כוח הזה? כנ"ל מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? מנצל אותם כמו שצריך אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? נראה לי האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? לא ממש האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר? בד"כ מעביר קדימה בקטעים האלה האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? "אההההההה מגניב" אומשו o_O איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? כוח החפירה של מוהינדר אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לכל העולם ואחותו למה תספר להם? למה לא האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה? כן אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים? לא יודע אבל לא בצורה המעפנה שהוא הסתיים

עונה...

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? ספיגת כוחות למה אתה רוצה את כוח הזה? כי זה הכוח הכי יעיל איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? טלקנזיס ,לעוף ולהעלם למה אתה רוצה את כוח הזה? ככה מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? משתדלת לעשות רק טוב איתם אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? כן האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? כן האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר?כן האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? "קול" איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? שליטה בחלומות אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לשני החברים הכי טובים שלי למה תספר להם? כי הם החברים הכי טובים והם יודעים לשמור סוד האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה?לא אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים?

shirush3

New member
בלה בלה בלה

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? אמ.. לשלוט בזמן, גם את האשליות של קנדיס אפילו לעוף יכול להיות נחמד |ריר|(הכוחות של פיטר וסיילר לא שווים כלא ידוע אם יש לעוד אנשים כוחות) למה אתה רוצה את כוח הזה? כי אפשר לחזור בזמן קדימה ואחרונה ולעצור אותו וזה מאגניב זה גם דיי שימושי איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? הו... ^ למה אתה רוצה את כוח הזה? ^ מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? משתלטת על העולם
אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? מי יודע
האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? אני אפילו לא מנסה
האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר? פאח האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? "אהעאהעאהאע יש לי כוחות יש לי כוחות האעאהעא איזה כיף!!111" *מנסה את הכוחות* איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? ספיגת כוחות, אני אהיה תלויה באנשים אחרים(למרות שאם יש להרבה אנשים כוחות זה שימושי) אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לאמא שלי למה תספר להם? כי היא דיי מאמינה בזה o_O האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה? אולי לעשות אותו קצת יותר מותח, אבל פרק סבבה אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים? עדיף שאני לא אהיה זאת שאחראית על סיום הפרק

Superman Inc

New member
עונה

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? של פיטר למה אתה רוצה את כוח הזה? כי ככה ההייתי יכול לשאוב כוחות מאנשים והם היו נשארים אצלי. ואז הייתי שולט בהכל. איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? להחזיר את הזמן לאחור למה אתה רוצה את כוח הזה? כי תמיד רציתי לשנות דברים בעבר שלי מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? מפתח אותם. אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? לא. האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? כן האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר?כן האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? ראאאאדיקול. איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? סיילר? לא יודע.. לא הייתי רוצה להרוג אנשים
אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לאף אחד. למה תספר להם? -- האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה? לא אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים? --

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ><

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? יצירת אשליות/כח השכנוע/מעבר בזמן למה אתה רוצה את כוח הזה?כדי להזדיין עם בראד פיט *קופץ* איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות?אה? למה אתה רוצה את כוח הזה?X מה הייתה עושה עם היו לך כוחות?משכנע את בראד פיט וריאן גוסלינג לאורגיה. אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות?כן האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר?אוי לא
האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר?ממש ממש לא. האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך?בלבול. איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך?הוצאת ריח רע מהפה אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה?לא יודע למה תספר להם?X האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה?מה שיצא אני מרוצה
אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים?די!

עונה..

איזה כוח אתה רוצה לעצמך? שליטה באשליות ואלוגרמות למה אתה רוצה את כוח הזה? כי זה מגניב איזה כוח אתה רוצה אם אין עוד אנשים עם כוחות? שליטה באשליות ואולוגרמות למה אתה רוצה את כוח הזה? כי זה מגניב מה הייתה עושה עם היו לך כוחות? משתמש בהם למטרה אישית אתה מאמין שיש אנשים בעולם הזה שבאמת יש להם כוחות? לא האם הצלחתה פעם להבין מה מוהנידר חופר? כן! הוא רוצה להדגיש שהוא זה שגילה את האנשים האלה ואז ירשמו עליו בויקפדיה. האם אי פעם באמת הקשבתה למה שהוא אומר? לא ממש... האם יום אחם תוקם ותגלה שיש לך כוחות , מה תהיה התוגבה הראשונה שלך? אמא! אני יכול להכפיל את עצמי! איזה כוח אתה הכי פחות רוצה שהיה לך? לשלוט באש? אם תגלה שיש לך כוחות למי תספר על זה? לכולם! למה תספר להם? כדי שאני יתפרסם וכולם יפחדו ממני ומכוחותי האם אתה חושב שהיו צרכים לשנות את פרק אחרון של עונה? לא אם כן איך הייתה רוצה שהוא יסתיים? -

למעלה