שאלון זוגיות!

retroel2

New member
שאלון זוגיות!

טוב... סתם שיעמם לי.. אז אני מחבר פה משהו ספונטני. תהנו! מין: גיל: האם יש לי חבר/ה: האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: מה היה הקשר הכי ארוך שלך? האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? מי סיים את הקשר האחרון שלכם? מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? מהו השיר הכי רומנטי שיש? מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: והאחרונה הייתה לפני: טוב. זהו.. קצר אבל נראה לי סבבה...חח תהנו!.. אה אני גם אענה. טוב אז ככה: מין: זכר גיל: 16.5 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך? חודש.. בקושי. חחח האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כן.. אבל קצר מאוד! מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אמממ מסובך.. אבל שורה תחתונה היא. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בחורף. מתחת לשמיכה. מהו השיר הכי רומנטי שיש? Savage Garden-Truely Madly Deeply מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? iris-googoo dolls אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) לא הלכנו. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 והאחרונה הייתה לפני: שלושה חודשים.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

האם יש לי חבר/ה: לא
*לא מחפשת*
האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן, נראה לי
מה היה הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים
האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כע
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני
מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? מתי שאני..חרמנית
טחח סתם.. אהמ.. מתי שבא לי
לאדעת
מהו השיר הכי רומנטי שיש? Don't Wanna Miss A Thing- Aerosmith
פרר
מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? אהמ.. נגיד הקטע האחרון כי החבר ה"רציני" האחרון שלי היה לפני 4 שנים
בצפר מסריח
אז אני אגיד הקטע..... אהמ.. שני שירים-
Behind Blue Eyes- Limp Bizkit
Left Outside Alone- Anastacia סיפור ארוך
אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) בתולה
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14
והאחרונה הייתה לפני: שלושה שבועות בדיוק

noooga

New member
היי גיז!

מין: נקבה גיל: 14 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך? כמה חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? ביחד מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בחורף מהו השיר הכי רומנטי שיש? איכס! שונאת שירים רומנטים! מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? נו השיר המצליח האחרון של ארקדי דוכין... הוא אהב אותו.. בעע על שניהם אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) --- הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: בכיתה ח' והאחרונה הייתה לפני:אותו יום

אני עונההההה

מין: נקבה גיל: 14 האם יש לי חבר/ה: לא... האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן... מה היה הקשר הכי ארוך שלך? ארבעה חודשים.. =/ מעט... האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא! מי סיים את הקשר האחרון שלכם? שנינו. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף חחח מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש המוןןןןןן מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? כל שיר.. =[ אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) אני רק בת 14... :/ הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 13 והאחרונה הייתה לפני: בערך שלושה חודשים..

לה.

גיל: 16. האם יש לי חבר/ה: לא. האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן. מה היה הקשר הכי ארוך שלך? חודש ומשהו ? P: האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? יאפ. מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אמ. באיזשהו מקום היא סיימה, ובאיזשהו מקום אני. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חודש ומשהו ? מהו השיר הכי רומנטי שיש? לאדעת. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? The Cure - Love Song. אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) אמ. חברים טובים.. בערך 8 חודשים. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14. והאחרונה הייתה לפני: חודשיים ? ..

מ i ר

New member
בא לי..../images/Emo9.gif

האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך? 8 חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? פחות או יותר.. לא היה יותר מדי..
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? שנינו הרגשנו שזה כבר לא אותו דבר, אז זה נגמר בטוב..
מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך עם החבר? אחרי שהוא חזר לארץ אחרי חודש בחו"ל.. מהו השיר הכי רומנטי שיש? מה שעולה לי עכשיו - I will always love you מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? Jet Plane אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) לא הלכנו..
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 14 והאחרונה הייתה לפני: ארבעה ימים

ל א ק י

New member
יויויו]:

האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:
מה היה הקשר הכי ארוך שלך?
כמעט שלושה חודשים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? הוא מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בחורף:X למרות שאמ אין זמן O: מהו השיר הכי רומנטי שיש? מאיפה לי מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? רובם נמחקו מהמחשב :X אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) מה מיוחד בללכת למיטה :$ [אני תמימה. מה.] הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 15 :X והאחרונה הייתה לפני: 3 שבועות בערך :X

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo26.gif

האם יש לי חבר/ה:כן..חבר
האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:כן ...תמיד...חוץ מהנוכחי
מה היה הקשר הכי ארוך שלך?אין משהו כזה ארוך...הנוכחי הכי ארוך- חודש וחצי בערך..
האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כן
מי סיים את הקשר האחרון שלכם? שתינו
מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? ממ..לא יודעת כשיש אז יש...
מהו השיר הכי רומנטי שיש?I Don't Want To Miss A Thing
מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?no doubt-don`t speak
אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? כמה ימים...
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:14 ניראה לי
והאחרונה הייתה לפני:יומיים

B a r r B e e

New member
חח בובע מה זאת התמונה המפחידה הזאת?

ועכשיו הבנתי למה את משגעת אותי עם השיר don't speak... ולמה את אוהבת אותו... חח עליתי עלייך
לוב יו הכי שיש בעולםםםםםםםםםםם

figure

New member
../images/Emo19.gif

14 האם יש לי חבר/ה:
לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:
לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך?
חודשיים האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?
לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם?
הוא מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה?
כשאני הרבההה אחרי מחזור... מהו השיר הכי רומנטי שיש?
יש הרבה... לדעתי yellow ועוד כמה כאלה. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?
אני בקושי זוכרת אותו... אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל)
זה היה בכיתה ה'. תעזבו אותי. 00' הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:
לא הייתה לי :p והאחרונה הייתה לפני:
כנ"ל

AndreaCorr ©

New member
~~~>

מין: נקבה גיל: 16 וקצת האם יש לי חבר/ה: מאתמול לא. האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: בערך. לא יודעת. מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שנה וחצי. האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא. מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני. מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? חורף.
מהו השיר הכי רומנטי שיש?עזבו אותי משירים רומנטיים. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?שיר חייל של שלמה ארצי אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:13 והאחרונה הייתה לפני:כמה ימים

Eden McFadden

New member
התשובות שלי...

מין: נקבה גיל: 19 האם יש לי חבר/ה: לא, אבל יש משהו שעומד על הפרק האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? חצי שנה האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? לפני שנה בדיוק מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש כמה... אבל הכי הרבה זה של Guns n' Roses, שיר שנקרא November Rain. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? Jennifer Lopez&Marc Anthony - No Me Ames אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) לא שכבנו יחד, אבל ישנו באותה מיטה, זה קרה אחרי שלושה ימים ביחד הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 18 והאחרונה הייתה לפני: 19

Eden McFadden

New member
תיקון טעות...

מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בימים אלה חשבתי שהשאלה הייתה מתי היה הזמן הכי טוב שהיה לי חבר...

S i r i u s

New member
../images/Emo107.gif

גיל:20 האם יש לי חבר/ה:כן האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? בקשר הנוכחי, כמעט 3 שנים. האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? - מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה?עכשיו? מהו השיר הכי רומנטי שיש? לא בא לי שום דבר לראש כרגע. מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? אין כאלה אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) חודש הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:17 והאחרונה הייתה לפני:דקה

adamsplit

New member
אוקי דוקי

מין: גיל:18 האם יש לי חבר/ה:כן האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב:כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך?שנה האם היה לכם קשר שהיה רק מיני?לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם?אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה?אין זמן טוב, בעזרתה הופכים אותו לטוב מהו השיר הכי רומנטי שיש?לא יודע =+\ מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?עכשיו אני אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל)יום,יומיים הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:5 והאחרונה הייתה לפני:שבוע

jaqui

New member
הנהה

מין: נקבה גיל: 18 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? לא היה האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אף אחד מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? בחורף... כשקר מהו השיר הכי רומנטי שיש? וויטני יוסטון... מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר?אין אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל)בכלל לא הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל:- והאחרונה הייתה לפני:-

דנטל

New member
יששששששששש שאלון זוגיות!

מין: נקבה גיל: 31.5 האם יש לי חבר/ה: חס וחלילה האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: כן מה היה הקשר הכי ארוך שלך? 4 שנים וחצי האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? כן מי סיים את הקשר האחרון שלכם? הוא מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? לעולם לא מהו השיר הכי רומנטי שיש? AMAZED מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? שירים ברזלאים בעיקר אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? קודם הלכנו למיטה ואחרי חודש וחצי הפכנו לחברים הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל: הצרפתית הראשונה בגיל 13, נשיקה בלי לשון ביסודי והאחרונה היתה לפני: יום שישי לפני שבוע

NiKi†a

New member
../images/Emo26.gifאנייי

מין: נקבה גיל: 16 האם יש לי חבר/ה: לא האם הייתי בקשר שהוא לא מחייב: לא מה היה הקשר הכי ארוך שלך? שלושה וחצי חודשים. האם היה לכם קשר שהיה רק מיני? לא מי סיים את הקשר האחרון שלכם? אני מתי הזמן הכי טוב שיהיה לך חבר/ה? סילבסטר. מהו השיר הכי רומנטי שיש? יש הרבה מה השיר שהכי מזכיר לכם את החבר/ה לשעבר? שירים של דרים. אחרי כמה זמן אחרי שהייתם חברים הלכתם למיטה? (אם בכלל) כל כך לא
הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל: 15 והאחרונה הייתה לפני: 9 חודשים

למעלה