שאלון - זה או זה?

shiratel

New member
שאלון - זה או זה?

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? סקעת או מויאל? בריטני או כריסטינה? אוכל קפה או תה? פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? בשר או טופו? חפצים עט או עפרון? אמפי3 או אמפי4? דיסקמן או ווקמן? דיוידי או וידאו? מחשב רגיל או נייד? אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? צ'ט או פורום? גוגל או סטארט? טוב נו... שאלון קצר... לא הייתה לי השראה... בהצלחה

shiratel

New member
תשובות

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? יותר בכיוון של עופרה חזה סקעת או מויאל? סקעת בריטני או כריסטינה? כריסטינה... יש לה קול יותר טוב אוכל קפה או תה? אפחד מהם... פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? פלאפל בשר או טופו? טופו חפצים עט או עפרון? עפרון אמפי3 או אמפי4? 4 אם היה לי דיסקמן או ווקמן? דיסקמן ברור דיוידי או וידאו? דיוידי מחשב רגיל או נייד? רגיל אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן צ'ט או פורום? פורום גוגל או סטארט? גוגל זה היה מהר!!!

cosefi15

New member
תשובתיי

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? ירדנה סקעת או מויאל? סקעת בריטני או כריסטינה? כרסטינה אוכל קפה או תה? תה פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? פסטה ושווארמה בשר או טופו? בשר חפצים עט או עפרון? וואו, תמיד הייתה לי בעיה עם השניים האלה... אני מניח שעט אמפי3 או אמפי4? 3 דיסקמן או ווקמן? דיסקמן דיוידי או וידאו? דיוידי אל נא נשכח את הוידאו, כי לי אין די וי די בטלוויזה מחשב רגיל או נייד? נייד אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר שולט! צ'ט או פורום? פורום גוגל או סטארט? גוגל נו ברור..

veish

New member
נהנהנה

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? עופרה חזה סקעת או מויאל? סקעת בריטני או כריסטינה? בריטני, סתם כי יותר כיף אוכל קפה או תה? קפה פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? רק שווארמה, בלי הפלאפל בשר או טופו? בשר חפצים עט או עפרון? עט אמפי3 או אמפי4? לא היה לי אף אחד מהם דיסקמן או ווקמן? דיסקמן דיוידי או וידאו? דיוידי מחשב רגיל או נייד? נייד נראה לי יותר נוח אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו צ'ט או פורום? פורום גוגל או סטארט? גוגל, מה זה סטארט?

Eilleen

New member
מי זאת השולטת הזאת???

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? אם רק יהיה לי איכפת מספיק פעם כדי שתהיה לי על זה דעה תהרגו אותי סקעת או מויאל? השירים של סקעת בביצוע של מויאל :) בריטני או כריסטינה? בריטני בתקופה שהיה לה שכל אוכל קפה או תה? קפה=LIFE פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? רביולי ... מי אוכל פלאפל?!!? בשר או טופו? בשרררר חפצים עט או עפרון? עט חוץ מבציורים ושרטוטים
אמפי3 או אמפי4? MP3 די אני לא בת 4 דיסקמן או ווקמן? חיחי אפ'חד אולי דיסקמן כשממש עצוב לי חחח עדיף MP דיוידי או וידאו? DVD שמקליט
מחשב רגיל או נייד? נייד בצבא
אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ כי מסנג'ר מסורבל לי למרות שאני מתחילה להתרגל צ'ט או פורום? פורום גוגל או סטארט? גוגללללללללללללללללל תעשה לי ילדים

MiriOrit

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif../images/Emo128.gif

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? עפרה חזה סקעת או מויאל?מויאל בריטני או כריסטינה? כריסטינה אוכל קפה או תה? תה פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה?פסרטה ורביולי בשר או טופו? שניהם! אבל בשר יותר חפצים עט או עפרון? עט אמפי3 או אמפי4?4 דיסקמן או ווקמן?דיסקמן דיוידי או וידאו?וידאו מחשב רגיל או נייד?רגיל אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר צ'ט או פורום?פ ו ר ו ם גוגל או סטארט? גוגל

זה:

מפורסמים ירדנה ארזי או עופרה חזה? עופרה חזה סקעת או מויאל? לא מכיר אף אחד מהם ברמה כזו שאוכל להחליט בריטני או כריסטינה? כריסטינה אוכל קפה או תה? אייס טי פסטה ורביולי או פלאפל ושווארמה? פלאפל ושווארמה בשר או טופו? בשררררר! חפצים עט או עפרון? עיפרון אמפי3 או אמפי4? WAV דיסקמן או ווקמן? דיסקמן דיוידי או וידאו? DVD מחשב רגיל או נייד? כאחד שיש לו את שניהם, הרגיל לוקח בהליכה (כן גל, יש לי נייד של הצבא...) אינטרנט מסנג'ר או אייסיקיו? סקייפ צ'ט או פורום? פורום! גוגל או סטארט? גוגל

למעלה