שאלון ה
הגדול

טוב...

למרות שאני רושמת פה פעם ב.... שם: מיכל. גיל: 20 וחצי. מגורים: חדרה תחביבים אחרים: עד עכשיו הייתי שנתיים בצבא ותחביבים לא היו הצד הכי חזק אצלי... אבל מ-ו-ז-י-ק-ה זה התחביב המרכזי. כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג? קניתי ת'דיסק הראשון, את האמת חוץ מכמה שירים לא התלהבתי עד עכשיו שהייתי בהופעה בזאפה עם חברות ושם ממש נדלקתי הם בהחלט יודעים לתת הופעה אפילו קניתי ישר אחרי את חומר מקומי. עכשיו אני חוסכת ללזוז. :)

RunNGun

New member
אוקיי

שם: אבישי גיל: 17.5 מגורים: באר יעקב תחביבים אחרים חוץ מהדג: מחשבים, כדורגל (מהכורסא), מוזיקה ופורנוגרפיה
כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג: התחלתי מ"לא מוותר", התאהבתי בשיר הזה בתקופה מסוימת.... שמעתי אותו, כשבאותה תקופה יצא גם "האור מציון" של סאבלימינל וככה נכנסתי להיפהופ.... בקיצור ולעניין נורא אהבתי את מה שהדגים עושים, יצא גם הקליפ ל"לא מוותר", אחר כך ל"מכונה של הגרוב" (כששידרו קליפים בערוץ 2, למי שזוכר) - אגב, נראה לי שנכנסתי לדגים בעיקר בגלל שבקליפ של "לא מוותר" יש לשאנן חולצה של בית"ר
(ד"א - 1:4 יאאאאאמאן!)... וככה קניתי את "לזוז" ונכנסתי לקטע שלהם....

אופיר34

New member
שלי

שם: אופיר גיל:11 מגורים: כפר סבא תחביבים אחרים חוץ מהדג: גדורגל טלויזיה מחשב ועוד כל מיני כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: 2004 שמעתי את שירת הסטיקר ונדלקתי עליו אחרי זה הורדתי עוד שירים ואז אמרתי שלדג מכ=גיעה שיקנו תדיסק שלהם ולא יצרבו ואז הלכתי לחנות וקניתי את חומר מקומי

shanyz1

New member
פם פם פם

שם: שני
מגורים: ישוב קטן ושמו גן יבנה
תחביבים אחרים חוץ מהדג: טלויזיה,אינטרנט,והכי חשוב-חברות
כמה זמן ואיך את שומעת את הדג?: התחלתי לשמוע לפני שנה בערך...כששמעתי את גבי ודבי בערוץ 24-שמעתי כמה פעמים והתאהבתי.קניתי את לזוז והתלהבתי.אחרי זה כשיצא חומר מקומי,אז קניתי. אמ...בינתיים הלכתי רק להופעה אחת,כי אסור לי ללכת לבד ועד שאני משכנעת את אבא שלי אז או שההופעה רחוקה מדי,או שנגמרים הכרטיסים.

oRockGirLr

New member
לא כל כך ../images/Emo105.gif

שם: אור גיל: 14 מגורים: קרית *** תחביבים אחרים חוץ מהדג: סקסופון, סקסופון, סקסופון אממ... סקסופון , גיטרה, גיטרה, גיטרה, גיטרה , גיטרה, אינטרנט ממממ... אינטרנט גם .. ואינטרנט.. כמה זמן ואיך את שומעת את הדג?: שנתיים.

shiroo

New member
אוקייי

שם:|שיר גיל: 17 וחצי כמעט מגורים: פ"ת...איייכס תחביבים אחרים חוץ מהדג:ממממ התחלתי ללמוד לנגן בגיטרה...ומממ מתברר שעדיין ללכת למסיבות....נו אני קלאברית חחח ומממ לשמוע מוזיקה....אני חייבת....אם אין מוזיקה אני שומעת בראש שלי...חחח כמה זמן ואיך אני שומעת הדג: מממ זה התחיל כמובן מלזוז מאוד אהבתי תשיר...אז קניתי תדיסק...חרשתי עליו שהוא יצא....ומממ לפני כמה חודשים לא זוכרת ממש לילו לקחה אותי להופעה שלהם של חומר מקומי וזהו מאז התאהבתי והייתי נראה לי בכמעט 10 הופעות נראה לי.....

FunkyGiraffe

New member
כי הם אוהבים ראפים...

מתים
ועד כמה שהן אומרות שהן כוסיות הן לא!! אתה רואה איזה קלאסה יש פה ;D

אוקיי

שם-יואב גיל-16 מגורים-JERUSLEM HERE I AM!!!!! (האמת אני גר במבשרת ציון, אבל היי העיקר הכוונה) תחביבים אחרים חוץ מהדג-מוזיקה ישראלית (בעיקר רוק ישראלי, בעיקר ברי סחרוף שאגב אתם מוזמנים לקפוץ לביקור ב729...) לנגן, לצאת לבלות, לעשות בלאגן וכו' וכו'... כמה זמן אני שומע את הדג-עוד מלפני האלבום "המכונה של הגרוב" אחות של חבר שלי יצאה עם שאנן וחבר שלי השמיע לי חומרים שלהם, כש"לא מוותר" יצא לרדיו אמרתי לכולם "אני שמעתי את זה קודם"! מאז אני מעריץ משוגע, שעדיין מאמין שהדג הם להקה ירושלמית אפילו שהם עברו לתל אביב, אין לכם ממה להתחמק חבר'ה!

shiepki

New member
well

שם: דין גיל: 16 וחצי מגורים: הרצליה תחביבים: מוזיקה בעיקר, לנגן בתופים וגם בכלים אחרים כשיוצא כמה זמן אני שומע את הדג: כשהייתי בכיתה ז' שמעתי את "לא מוותר" ברדיו כשזה יצא, ושאלתי את עצמי מי זאת הלהקה המגניבה הזאת? כשהגעתי הביתה חיפשתי באיימש ומצאתי הדג נחש (שלא תגידו שהורדות זה רק רע- יוצא דברים טובים מזה!) ואחרי כמה זמן קניתי את המכונה של הגרוב ואפילו הלכתי להופעה. בשנים הבאות אהבתי את הדג אבל לא שמעתי אותם הרבה, וביולי האחרון כשנסעתי לחו"ל קניתי את חומר מקומי בדיוטי פרי וחרשתי עליו, ועל הדיסקים הישנים שוב. מאז הייתי ב4 הופעות נוספות ואני מעריץ אדוק!

למעלה