שאלון ה
הגדול

FunkyGiraffe

New member
שאלון ה../images/Emo19.gif הגדול

בגלל המאסה של החדשים החלטתי לפתוח שרשור הכרות נרחב...
שם: עידו
מגורים: כפר סבא
תחביבים אחרים חוץ מהדג: כדורגל,מחשבים, והרבה מאוד אבל ממש הרבה מוסיקה
כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: ב2001 השמיע לי חבר חומרים מהמכונה.. נדלקתי אבל כמו דפוק לא רציתי לשמוע עוד והייתי בהופעה בקניון ערים והיה נחמד לאללה אבל אני ממש ממש לא זוכר ממנה כלום... באמצע 2002 הם חזרו בבום עם מספרים וכשיצא לזוז ממש התלהבתי.. ב2003 בערך הלכתי ל15-16 הופעות וממאי האחרון בערך הלכתי למעל 15 הופעות... עכשיו כל אחד יכתוב את התשובות שלו

טיפקסית

New member
אני

שם: בשמת גיל: 18 וחודשיים [בדיוק] תחביבים אחרים חוץ מהדג: טיפקס [והרבה],מוסיקה כמעט מכל סוג שהיא,אסטרולוגיה,נומרולוגיה וכל מה שקשור בתורת הנסתר,טלויזיה,מחשב ובעיקר מה שקשור באינטרנט ואתרים,פיתוח קול [לומדת מקצועי],השומר הצעיר [כן יש לנו חום בהיר אז מה?], כל מה שקשור בממתקים ומתוק בכלל, ערוץ המוסיקה 24 [מכורה] עוד משהו? כמה זמן שומעת הדג: נראה לי שעוד מעט שלוש שנים, עידו השמיע לי חומרים שהוא שלח לי ונדלקתי ולאט לאט נפתחתי לחומרים שלהם אבל בגדול זה פרץ לפני שנה בענק עד אז זה היה בעיקר פאסיבי. הלכתי להופעה שלהם בפסטיבל בשקל בשנה שעברה במעלות והיה פשוט מעולה ומאז הלכתי לעוד שלוש הופעות [אם מחשיבים את ההופעה במפגש במגדל האופרה] בגלל הריחוק שלי מאיזור המרכז [מה לעשות שאני מהפריפריה של הצפון פרובינציה עלומה אך מקסימה] אין לי אפשרות להגיע להופעות במרכז לכן כל פעם שתהיה לי אפשרות להגיע להופעה אני אעשה זאת אהה כן שכחתי גם שאני לוקחת חלק בפורום הדג נחש בוואלה [יחד עם גיא מר האיש והשריטה] זהו פחות או יותר

parnar

New member
עוד פעם שאלון כזה... נו טוב....

שם: ערן גיל: 18 מגורים: פ"ת תחביבים אחרים חוץ מהדג: מחשבים,כדורגל, הפקת מוזיקה וכמובן לשמוע מוזיקה. כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: אמממ בואו נראה, חבר שלי הכיר לי את הדיסק לזוז, ואחרי כמה זמן אותו חבר לקח אותי להופעת בכורה של לזוז (שם נפל המטבע) כמה שנים כבר עברו תחשבו לבד
הופעות: כולל אניקוקו וצאקלקה (כהופעה אחת) + 6 = 7

אז ככה

שם: איל גיל: 17 וחצי מגורים: הרצליה תחביבים אחרים חוץ מהדג: סקסופון, ציור, תאטרון, מוזיקה, מסיבות והופעות טובות. כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג: אני שמעתי אותם עוד ברדיו שהם הוציאו את הסינגלים של אין לי אף אחד, ואני לא מוותר. אהבתי אבל לא יותר מזה. כשהם הוציאו סינגלים מהדיסק השני, "לזוז", כבר יותר אהבתי, שהדיסק יצא קניתי ואפשר להגיד שזה התחיל מאז...

nap3

New member
מממממ נו יאאלה..חח :)

שם: לי
תחביבים אחרים חוץ מהדג: 1. אני לא חושבת שהדג זה תחביב.. 2. מממ...לשגע את שירו..זה נחשב?!?! :)
כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: ממממ...שמעתי שיצא "אף אחד" ו"לא מוותר" ברדיו התחללתי ממש מ"לזוז"..משו כזה פחות או יותר.. הופעות..מממ לא יודעת..הייתי דיי הרבה נראה לי..מממ..מאז שהייתי בכתה י..נראה לי..<ועכשיו אני בי"ב> עידו כמההופעות הייתי?!!? לא יודעת..הייתי במספיק! :)

אני אני אני ../images/Emo13.gif

שם: הילה גיל: 14 ורבע
(באמת)
מגורים: תל אביב תחביבים אחרים חוץ מהדג: אממ תופיםפיםפים, תיאטרון, מוזיקה, לאכול צ'יפס ואבוקדו (למרות שזה לא תחביב-זאת אומנות
) ושאר דברים רגילים (חברים, חברות ומה שביניהם..אממ..כן.)
כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: את אף אחד לא יצא לי לשמוע כל כך הרבה ברדיו האמת, פשוט ידיד שלי היה שר את זה בלי הפסקה. גם את לא מוותר הכרתי אבל אני לא בטוחה שעשיתי את הקישור ששניהם של אותה להקה (כיתה ה', מה אני אעשה). שירים מלזוז שמעתי המון המון ברדיו (מספרים, גבי ודבי,לזוז, לא פראיירים, קמתי). רק בשנה האחרונה, כשחומר מקומי יצא , התחלתי לקנות את הדיסקים ולשמוע אותם באופן קבוע הופעות:הייתי בינתיים רק בשתיים וחצי: ההופעה בזאפה, בהופעת בכורה של חומר מקומי באמפי וואהל, ובמיני הופעה בהאנגר באמצע שנה שעברה (עם ברי סחרוף, בוטן וסאבלימינל והצל) אה אפשר להחשיב גם את זה שגיא היה הדי ג'יי בבר מצווה של ידיד שלי ?
חח

ענבר מיואחדת../images/Emo3.gif

שם: ענבר גיל: כמעט 16 מגורים: לא באמת חשוב תחביבים [ד"נ זה לא תחביב.. אני לא עושה ד"נ בזמני הפנוי..]: נגינה, שירה, כתיבה, ציור, קריאה כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג: כמה חודשים, אולי שלושה. עכשיו איך, טוב, זאת שאלה מעניינת. מכירים את חתיכות הפלסטיק העגולות והכסופות שעליהן כותבים נתונים כגון מוסיקה וקבצי דטה? טוב, אז יש לי כמה כאלה, ומדי פעם אני לוקחת אחד מהם [אסור לגעת בחלק הכסוף, ברור?!] מכניסה אותו לתוך מעיין מכשיר כזה שקורא אותם, ולוחצת על הכפתור עם המשולש החמודי עליו. וואו!

הופעות.. שכחתי..

הופעה במעלות בפסטיבל בשקל, יוני 2003. הופעה בכפר ורדים, יולי 2004. הופעה בנהריה בעיר הנוער, אוגוסט 2004 ייאי!

Shani276

New member
../images/Emo67.gif

שם:שני גיל:בקרוב 13 מגורים:אשדוד תחביבים אחרים חוץ מהדג:כדורסל,טניס,כדורגל,בקרוב גיטרה[אני מתחילה ללמוד להלהלה],מחשבים,מוסיקה. כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?:אוקיי..האמת שלא מזמן זה התחיל.אני זוכרת שעוד מהחופש הגדול אהבתי מאוד את שירת הסטיקר[לא מפתיע,בכלל לא
],ואז שמעתי ברדיו את חליפות,וזהו.ידעתי שאת המוסיקה שלהם אני אוהבת.אז קניתי את חומר מקומי,ובקרוב אני אקנה בהדרגה את לזוז והמכונה של הגרוב,כנראה.אה כן,ותמיד הכרתי את לא מוותר,והכרתי את מספרים,וגבי ודבי[ובגלל השורות המזהות:"הדג נחש,עושים היפהופ ציוני" ידעתי שמדובר בלהקה ושמה הדג נחש
],אבל לא ידעתי שכל השירים האלה הם שלהם
. הופעות:עדיין לא יצא לי.בסביבה שקרובה אלי-היה לבנתיים רק בת"א אבל אז הייתי בבית מלון בחופשה בסוכות.אחרי ארה"ב כשיהיה בסביבה אני אלך.או שיגיעו כבר לאשדוד ולא צריך להתאמץ יותר מידי.

אביבaviv

New member
חדשה פה....

שם: אביב גיל: 17 וחצי (אבל מי סופר?) מגורים: ליד חיפה תחביבים: מוסיקה - מלא מלא מוסיקה (לומדת מוסיקה מורחב), מחשבים, מסיבות והשטויות האלו . כמה זמן: בערך חודשיים . די הרבה זמן שמעתי פה ושם מוסיקה של הדג נחש, אבל לא משהו רציני ואז בראש השנה הייתי הרבה בנסיעות וכל הזמן השמיעו אותם ברדיו וגיליתי שהם די אחלה :)

הנה לכם...

שם: עומר קאופמן גיל: 13 מגורים: ארה"ב תחביבים אחרים חוץ מהדג: כדורגל (הפועל חיפה אימפריה!!!), מחשבים, נגינה והמון המון המון מוזיקה (בעיקר הדג, טיפקס וכוורת) כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?:השיר הראשון ששמעתי היה "לא מוותר" ממש התלהבתי ממנו וניסיתי לברר מי זאת הלהקה ששרה את השיר אבל לא מצאתי. אחר כך יצא "מספרים" וישר נדלקתי וקניתי את "לזוז" שהדליק אותי עוד יותר. מצאתי מידע על הדג וגיליתי להפתעתי שיש לדג עוד אלבום הלכתי וחיטטתי ומצאתי את "המכונה של הגרוב" שהדליק אותי יותר. ב-2004 חזרו הדגים עם "חליפות" אבל אז טסתי לארה"ב ולכן לא הספקתי לשמוע את "שירת הסטיקר" אבל הזמנתי את "חומר מקומי" מהאינטרנט וגם הוא הלהיב אותי לאאלה. עוד לא הייתי באף הופעה של הדג אבל מחר זה משתנה כי אני הולך להופעה של הדג נחש בוושינגטון די סי.

Gil shaDy

New member
:) :)) :)))

שם:גיל
מגורים:אלפי-מנשה
תחביבים אחרים חוץ מהדג:רגאיי, בעיקר רוטס, ולעשות מוזיקה בעצמי
כמה זמן אתה שומע את הדג:בטיול שנתי בכיתה ח' שמעתי את לא מוותר ברדיו ובתור מעריץ שב"ק ילדותי משהו לשעבר(שנתפרקו לנגד עיני) אמרתי לעצמי 'ההיפ-הופ בארץ בחיים כבר לא יהיה כמו שהוא היה בשב"ק...' לא יודע אם טעיתי במיוחד, אבל ב2002 הלכתי להיפ-הופ בפארק 2 והיו שם הופעות מדהימות, אבל הטופ היה בסוף הערב, כשהדג ביצעו לראשונה את לזוז עם שירי. שם באמת קיבלתי את הקראש על הדג... נ.ב גיא מר!

° w a v e °

New member
שב"ק ../images/Emo7.gif

אני מצטטת אותך.. "ההיפ-הופ בארץ בחיים לא יהיה כמו שהוא היה בשבק..."
אה, וצדקת
..
.. שבק אימפריהההה

אכן, צעד ראוי ../images/Emo45.gif

שם: רלה גיל: 38 ו-3/4. בעצם עזוב: 39 (קשישת הפורום) מגורים: פרבר של וושינגטון הבירה, ארה"ב תחביבים אחרים חוץ מהדג: ילדים, קריאה, לשיר בנהיגה, chillin' כמה זמן ואיך שומעת את הדג: מהביקור הלפני אחרון בארץ, ובקיץ האחרון ייצאתי את "חומר מקומי". מאז כבר התלהבו ממנו כמה וכמה גויים

IkMfNiY

New member
תשובות

שם: יעל גיל: קצת יותר מ16.5 מגורים:חיפה תחביבים אחרים חוץ מהדג: בעיקר מוזיקה P: כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג?: אממ, לא כ"כ הרבה, למען האמת P: מ2003. לפני שיצא לזוז. הפעם הראשונה שראיתי אותם הייתה ב2.6.03 ביום הסטודנט בחיפה P: אבל ההופעה האמיתית הראשונה [והאחת משתיים] הייתה ב25.10.03. יעל

Maya 13

New member
../images/Emo26.gifאז ככה ...

שם: מאיה.
מגורים: גבעת זאב.
תחביבים חוץ מה
: מחשבים, הרבה מוזיקה טובה, אולי עוד מעט גיטרה, בע"ח וכל מיני........
כמה זמן ואיך שומעת את ה
: לפני כמה שנים(אני לא זוכרת כמה), שמעתי את "קמתי",ל"זוז" וכל מיני שירים מה"מכונה של הגרוב" אהבתי, בן משפחתי קנה את ל"זוז" ממש כמה ימים אחר יציאת הדיסק, ואז כל פעם הייתי לוקחת את הדיסק ושומעת. ראיתי קליפים בערוץ "מוזיקה 24" אהבתי.... ואז התחלתי לדבר עם בשמת על "חומר מקומי" שצריך לצאת... ואחרי חודש מיציאתו קניתי כי כל פעם היה חסר, ומאז אני מכורה ל"חומר מקומי" וזהו .... ולצערי.. הייתי רק בהופעה שהייתה בחסות סלקום בת"א ובפגישת מעריצים בת"א...

afon

New member
יאלה

שם:נעם גיל: 17 מגורים: מודיעין תחביבים: מחשב, שינה, ספרים, אבל בעיקר מוזיקה משנות ה70 60, רוק קלאסי. כמה זמן ואיך אתה שומע את הדג נחש: אמממ משהו כמו שנה, הכרתי את השירים מלזוז (דוקא את לזוז לא הכרתי!) נשמע לי נחמד הורדתי (כן כן... פושע שכמותי) המשכתי להתעניין ואז קניתי את הדיסקים. הופעות: 2...רוק עצמאות וניצנים

למעלה