שאלון התפקדות

שאלון התפקדות

שם פרטי: שם משפחה: כינוי: אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: מעו"ז: יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): תפקיד: הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: הפעולה האחרונה שהעברתי: פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... אני רוצה למסור ד"ש ל.. אני רוצה לא למסור ד"ש.... חבר הפורום האהוב עליי.... הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... בעוד חצי שנה אהיה ב... בעוד שנתיים אהיה ב... בעוד ארבע שנים אהיה ב... שיר המוראל האהוב עליי מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) משהו להוסיף? משהו לגרוע ?

התשובות שלי=]

שם פרטי: דיאנה הנסיכה...חחחח=] שם משפחה:אולייניק :] כינוי:דיאנוש,דיאנולי, פקאצה...חחח ועודד ועודדד... אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....:אלינור(?!)סתם נראלכםם...לא משנה... מעו"ז: פ"ת==>א*י*מ*פ*ר*י*ה יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): פ"ת==>א*י*מ*פ*ר*י*ה+ש*ל*י*ט*ה....חחח סתאםם... תפקיד:מדריכהה=] הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז:שיתוף הפעולהה והגיבוש בין הצוות, המדריכיםם הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים:לא יודעתת...אני בטוחה שאותו דבר...חחח בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: פ"ת==>נ*י*צ*ח*ו*ן הפעולה האחרונה שהעברתי:הפגתי...גיבוש פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי:אממ יש פעולה נחמדה לערב שיא..חחח "ערב כחול"...חחח כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ?אממ...כל הכבאים שבעולםם...בגלקסיהה ובאטמוספירה...חחח אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל...וואיי שאלה מכשילההה...אני אוהבתת את הגיל 12-15...חח עכשיו אני בת 15 וחצי כך שאין לי בינתיים לאן לחזורר...חחחח אני רוצה למסור ד"ש ל..כ=ו=ל=םם...כולכםם מקסימיםם...מואהההה3> אני רוצה לא למסור ד"ש....(?!)אמממ...לא יודעתת חבר הפורום האהוב עליי....חזיי!!!!וכולםםםםםםםםםםם...פיליפ, לינויה, אנהה, הדר וכולםםםםםםםםםם!!! הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי...אואהההה היו הרבההההה מאוד... בעוד חצי שנה אהיה ב...לא יודעתת ניתן לזמן לעשות את שלוו... בעוד שנתיים אהיה ב...י"ב...סופסוףףף... בעוד ארבע שנים אהיה ב...בע"ה בצבאא...בלהקה צבאיתת...חחחח שיר המוראל האהוב עליי לדודהה טובהה!!! מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי)נחמדדד מאודד... מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך)לא יודעתת לא שמעתי עדיין משהו להוסיף? אמממ אוהבתת אתתת כולכםםם!!!3> משהו לגרוע ?לאא...הכל מושלםםם

אני עונה כרגיל חח =]

שם פרטי: הדר שם משפחה: ביטן , בלי ו' , ב י ט ן חחחחח !! =] כינוי: קנדי, הדרוש, הדרי, ביטנוש, ביטי, חבובה,פנדה...אבל רק לאחי מותר חחחח !!
אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: דון ... מעו"ז: בית שמש.. יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): -----------------. תפקיד: מדריכה , וצוות בידור חחח הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: חזי ........ דהההההההההההההה...
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: מממממ כול האלה שהיו איתי בקורס . . חלקם .. .. !! בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: לא יודעת אבל על של הדס יהיה רשום הרבה. חחחחחחחחחח
הפעולה האחרונה שהעברתי:על איכות הסביבה פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: ללמד אותם איך לרדת על אנשים בצורה בוטה
חחח כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? מספיק אחד =] אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... גיל 7 עם כול הבילוים שהיה לי עם סבתא, לא היה דאגות
והיה לי כלב חח ! אני רוצה למסור ד"ש ל..ליטל,דרור,אסתר,לינוי ממממממממממ אני פשוט אוהבת אתכם מלא
אני רוצה לא למסור ד"ש....למשה חחחח
חבר הפורום האהוב עליי.... אני =] הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי...היו לי מלא, אבל כבר נתתי אחת אז אחרת , שנפלתי בשיעור היום על איזה מדריך ולא שיחררתי לו את העניבה אז הוא נפל גם .. חחח [ היה עלייה סנאים בגלל זה נגעתי בה מההתחלה .. ] בעוד חצי שנה אהיה ב...חופש גדול ?חחחח בעוד שנתיים אהיה ב... חוף בודד עם אמיר הרקוביץ' .. חח כן כן בטח
בעוד ארבע שנים אהיה ב...שנת שרות בבית"ר ? למרות שזה שלוש וחצי שנים חח =] שיר המוראל האהוב עליי.. ממממממממממ טומרפלדור היה גיבור.. חזי אתה רוצה להגיד את ההמשך ?חחחח מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) כל עוד זה שלמה המלך זה יפהה :]]] מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) האמת שלא שמעתי משהו להוסיף? ממממממ כן, חזי תודה שאתה כזה מהמהמהמהמהמהמהמםםםם ואני אוהבת אותך מלא
[ תמיד אמרת שאתה שונא חנפנים, ואתה ממלא שונא אותי אני לא מפסידה כלום
] .. משהו לגרוע ? כן, אתם לא נראים טוב היום :)

משעממם לי אזז שלי..חח

שם פרטי: לינוי שם משפחה: יעקב כינוי: שחורה חח אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: לא צריך לשנות אותו זה נכון..חחח מעו"ז: פתח תקווה כאילו ברור.. יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): תפקיד: מדריכה ו' רספ"ית מסדרים..=] הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: הקבוצה שלי.. הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: האנשים חחחח חלקם לפחות.. בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: תראו לבד מה יהיה כתוב שם.. הפעולה האחרונה שהעברתי: פעולה הפגתית פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: אמממ...נשמור לעצמי חחח כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? אפחד לא יצליח לכבות אותי.. אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל...גיל 3 חחחחח ומאז הייתי משנה הרבה דברים..חחח אני רוצה למסור ד"ש ל..לכל המשועממם שקורא את זה עכשיו..חח אני רוצה לא למסור ד"ש....למי שלא קרה את זה..חח חבר הפורום האהוב עליי....נעבור הלאה..אבל אם אתם כל כך מתעקשים אז הדרו'ש חחח מתה עליך.. הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי...אמממ.. בעוד חצי שנה אהיה ב...אחריי הלימודים ברוך השם..ונמצא כבר מה לעשות..חחח בעוד שנתיים אהיה ב...ואואווו עוד שנתיים..ה' גדול על אז.. בעוד ארבע שנים אהיה ב...אין לי שמצ שיר המוראל האהוב עליי..לינוי הרספי"ת גם יפה וגם ערסית חחחח
מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) משהו להוסיף? אממממ אתם חבורה של אנשים משועממים ואני חלק ממכם...מחר מבחן בהיסטוריה שיהיה בהצלחה..=] משהו לגרוע ? אהה?!?

שלי..

שם פרטי: אור שם משפחה: אלקס כינוי: אורוש, אורושית, אורה וכו' וכו' איך שתרצו... אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: אני אוהבת את השם שלי
מעו"ז:שקד יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך):שקד תפקיד: מדריכה ו-ז הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: החניכים החמודים שליי
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: שיש יותר מחדר אחד
בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: הממ לא יהיה שלט.. יהיה גביע. הפעולה האחרונה שהעברתי: איכות הסביבה פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: לא יודעת.. כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? אני שונאת ת'שיר הזה חח אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... שנה שעברה אני רוצה למסור ד"ש ל.. חזי היקר אני רוצה לא למסור ד"ש.... איזה חופרר חבר הפורום האהוב עליי.... גברת שטרית והחבר שלי
הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... עוד פעם?! בעוד חצי שנה אהיה ב... איפה אני עכשיו?! בעוד שנתיים אהיה ב... כיתה י"ב בעוד ארבע שנים אהיה ב... אין לי מושג חחח שיר המוראל האהוב עליי יש כמה מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) שאני שלחתי לך אותו והוא מכוער ביותר.. מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך)שאני שלחתי לך גם אותו והוא מכוער ביותר משהו להוסיף? משעמם לי
משהו לגרוע ? שוו?!

בישי89

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo13.gif

שם פרטי: אבישג שם משפחה: זליגמן כינוי: בישי
אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: מטושלח בת גרגמל מעו"ז: רעננה! ריספקט! יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): אמממ.... רעננה? תפקיד: עדיין לא מוגדר! רעות, מה קורה עם החניכים!?!?!!?!!??! הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: קופסת מושמושים
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: אני לא מכירה עוד מעו"ז עם קופסת מושמושים אז אני אהיה חייבת להגיד ש..... שום דבר
בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: "ארץ ישראל, התינשאי לי?!?!!?" הפעולה האחרונה שהעברתי: פעולה על תל חי. המצאתי את משחק הקופסא "בית"רונופול - הגרסא ה'תל חי'ית" והיו לי שם שאלות טריוויה שאפילו ציפי לא ידעה לענות עליהם!
פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: אני מתה להעביר פעולה לעידוד חוסר שפיות.... אבל יש לי הרגשה שאנשים יראו את זה בעין לא יפה...
כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? זה לא בכמות, זה באיכות! תלוי...הכבאי חתיך?
אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... פברואר 2003 (גיל 14). הגיל שבו הגשמתי פנטזיית ילדות וכבשתי את הוואי! (המקום הכי מדהים בעולם אחרי ישראל) אני רוצה למסור ד"ש ל... לאחותי. אני מאחלת לך שתוציאי את הראש מהספרים (אוניברסיטה זה לא הכל בחיים!).
אני רוצה לא למסור ד"ש.... לערוץ 2! אותו ערוץ 2!!! כן כן, ערוץ 2!!! אתם!!!! אתם שהעדפתם את מוחמד דאחלן על פני הנשיא שלכם!!! את דאחלן!!!! דאחלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר הפורום האהוב עליי.... זורו
. (אתם לא יכולים לגרום לי להעדיף אחד על האחר... זה לא הוגן ) הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... החיים שלי זה פאדיחה אחת גדולה! אבל יש לי שני פאדיחות קטנות שקראו לי לא מזמן בעבודה הקודמת שלי (עד לא מזמן עבדתי בחנות הבגדים זארה): 1. ממש בהתחלה כשהתחלתי לעבוד בזארה, מישהי ניגשה אליי עם מעיל מפרווה מנומר (איכס
) ושאלה אותי כמה זה עולה. ההיגיון הבריא שלי אומר שבד"כ אנשים בודקים את התגית ואם לא מוצאים תגית אז פונים למוכרת, ואני הייתי חדשה ועוד לא ידעתי מה עושים כשאין תגית אז פניתי לאחת המוכרות האחרות ושאלתי אותה כמה המעיל עולה. המוכרת השנייה הסתכלה בי במבט תמוה, שלפה יד והוציאה את התגית מתוך שרוול המעיל....
2. בזמן שקיפלתי סוודרים מצאתי סוודר שבו התגית תקועה בריצ'רץ' ולכן לא הצלחתי לסגור את הסוודר. אחרי ששיחקתי קצת עם התגית בניסיון לשחרר אותה ללא הצלחה, החלטתי לפנות לאחת המוכרות האחרות שתייעץ לי מה לעשות. עד שמצאתי עוד מוכרת, מסתבר שבינתיים התגית השתחררה מעצמה. כשתפסתי מוכרת אחרת והסברתי לה על מצב התגית היא הסתכלה אליי במבט של "יא מטומטמת", הצביעה על התגית המשוחררת ושאלה "מה אמרת שלא בסדר עם התגית?"
בעוד חצי שנה אהיה ב... טקס סיום התיכון! ברוך שפטרנו!!
בעוד שנתיים אהיה ב... מה אני נראת לכם? אורי גלר? הבת של השוטרת מ-4400? פיבי ממכושפות? מאיפה אני אמורה לדעת מה יהיה בעוד שנתיים... אין לי מושג אפילו מה אני עושה מחרותיים.... בעוד ארבע שנים אהיה ב... מי אמר שאני אהיה בכלל?
שיר המוראל האהוב עליי we will we will rock you!!!!!!!! (we're gonna rock you baby) we will we will rock you מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) "ציירי לך שפם.... ציירי לך שפם..... ציירי לך... ציירי לך.... ציירי לך שפם"
מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) שום דבר לא משתווה לשיר המדהים שכתבתי לציפי אתמול.... משהו להוסיף? כל המוסיף גורע משהו לגרוע ? כל המרבה, הרי זה משובח!

JaboGirl

New member
התפקדות ז'בו גירל../images/Emo144.gif../images/Emo147.gif

שם פרטי: ציפי שם משפחה: הרשקוביץ כינוי: ציפוש, ציפציפ. ויש עוד המון אבל אלה הכי תופסים אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: אליזבת' הראשונה מעו"ז: רעננה בועת השרון תפקיד: מדריכה הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: קופסת המושמושים
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: חזי בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: מעו"ז רעננה הפעולה האחרונה שהעברתי: על תרומפלדור. פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: פעולה על חמשת המ"מים בקניון(ואת הרעיון הזה תרם לי עומר) כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? אלף פלוס מינוס אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... שום גיל. עדיף ההווה
אני רוצה למסור ד"ש ל.. מורה לנהיגה שלי יואבי, הוא צריך את זה אני רוצה לא למסור ד"ש.... אני חמודה מדי חבר הפורום האהוב עליי.... שרירי86 הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... נראה לכם? בעוד חצי שנה אהיה ב...לא בבית ספר בעוד שנתיים אהיה ב... אלוהים יודע בעוד ארבע שנים אהיה ב... הוא עדיין יודע שיר המוראל האהוב עליי: תרומפלדור היה גיבור היה גיבור נחמד מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) שמעתי פעם אחת האמת ולא התעמקתי מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) לא משהו משהו להוסיף? קוואבנגה משהו לגרוע ? לא תודה

ASTAR3

New member
:)

שם פרטי:אסתר שם משפחה:שטרית כינוי:וואי ממש מלא...אממ אסתרוש,אסתרי,אסתור,אישתר,אלאיסתר,סתרי,אסתרושית,אסתרושקה אממ יש עוד כמה בטוח שכחתי.. אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....:אוהבת מאוד את השם שלי מעו"ז:בית-שמש. יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך):-- תפקיד:וואי שניה זה ארוך אז ככה....סגנית מפקד מעו"ז,רכזת שכבת ביניים ומדריכה ט'. הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז:האנשים המדהימים שיש במעו"ז... הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים:גם בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי:בית-שמש הפעולה האחרונה שהעברתי:אידיאולוגית פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי:-- כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ?-- אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל...-- אני רוצה למסור ד"ש ל..לכל הפורום המדהים ולמעו"ז בית-שמש אני רוצה לא למסור ד"ש....אני לא סנובית...באמת?! חבר הפורום האהוב עליי....כולם! הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי...וואי יש הרבה...בהזדמנות נספר
בעוד חצי שנה אהיה ב...בעזרת ה' בשירות לאומי. בעוד שנתיים אהיה ב...ה' יודע בעוד ארבע שנים אהיה ב...ה' יודע שיר המוראל האהוב עליי אממ קצב טרומפלדור מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי)כל שיר שלו הוא יפה מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך):) משהו להוסיף?אחלה ערב!
משהו לגרוע ?

אסתר, תירגעי...

כמה מידע בשאלון אחד ?? על חצי מהשאלון לא ענית, ועל חצי כתבת "כולם"

שלי..

שם פרטי: חזי שם משפחה: ברסי כינוי: האח של מיכאל ? אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....:יוני מעו"ז: גבעת שרת, בית שמש יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): לוד תפקיד: מפקד מעו"ז גבעת שרת, בית שמש הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: המדריכות שלי שמסתננות לבתי ספר דתיים לעשות גיוסים כאילו הם הולכות להביא אוכל לאחיות הקטנות שלהם הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: רוח האמונה בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: "חזי היה פה" הפעולה האחרונה שהעברתי: גיבוש וקשרים בקבוצה פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: פירוש שיר בית"ר במובנים אחרים כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? 1000 לא, אבל המבחן במיקרו כן אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר לגיל 16 - אז הייתי ילד חמוד ותמים, ונלחמתי נגד כל העולם ואף פעם לא הייתי עייף(עכשיו אני סתם סבא..) אני רוצה למסור ד"ש למדריכות במעו"ז שלי, לאסתר שנכשלה בלהעיר אותי פעמיים, ולאור אלקס בחיי אני רוצה לא למסור ד"ש לנוע"ל שהמדריכה היפה שלהם כבר לא מגיעה לעשות גיוסים במתנ"ס שלנו חבר הפורום האהוב עליי: איתי החסר חיים הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי: נישקתי נשיקת ידידות בחורה שאחרי זה התברר לי שהיא שומרת נגיעה בעוד חצי שנה אהיה במבחן מבוא לכלכלה-מקרו בעוד שנתיים אהיה במבחן מבוא לכלכלה-מקרו (אפשר לגשת כל פעם) בעוד ארבע שנים אהיה בצבא... שיר המוראל האהוב עליי: לקורס ב' יש את ____, לקורס ב' יש את_____, לקורס ב' יש את ______....ולנו יש מזל... מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) לא רע, אבל לא ברור מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) מעצבן, אבל חופר משהו להוסיף? אם לא תתעורר, איך תקום ? משהו לגרוע ? אם מסרתי ד"ש להדר, אז שכחו מזה....

Philipil

New member
מתפקד

שם פרטי: פיליפ שם משפחה: אוקליין כינוי: פליפ, פיל (עם פ' לא דגושה), ספצנאז, איל דוצ'ה, פישה (שמור לאנשים חשובים במיוחד), פילפיל (הכי חדש ברשימה, מבית היוצרת הרשקוביץ ציפציפ) אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: בחיים לא הייתי משנה!!!!! מעו"ז: פ"ת יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): קרית אונו תפקיד: צוות ארגון+עוד כל מיני הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: עלמות החן והסיפריה במשרד הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: בקרית 4 הנוף והמועדונית שמתחת, בקרית אונו הסמל היפה מבחוץ וכתובת התל-חי על הדלת (מבפנים עוד לא הצלחתי לראות כי הוא נעול) ושהוא 3 דקות הליכה מהבית שלי, 2 דקות הליכה מהקניון ודקה הליכה מעוג'לה. חוצמזה לא הייתי בעוד מעו"זים. בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: כמו של הבית"רים בתמונה מי"א באדר, תש"א (1941) "אני הולך למות ושם ז'בוטינסקי על שפתי" :p הפעולה האחרונה שהעברתי: על אילת ?! פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: יצירת דור המשך למפעל הבית"רי ופעולה פרקטית על הקשר בין תגר, נשק ועבר הירדן המזרחי. כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? שום דבר לא בוער לי... אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... אני הייתי מעדיף לקפוץ 8 חודשים קדימה, לתקופה שבה לא יהיה כבר בי"ס ויהיה ש"ש. אני רוצה למסור ד"ש ל... לכל החברה במעו"ז קרית אונו, שעדיין לא יודעים שהם ישתייכו אליו אבל בזכות חזי ובזכותי הם יהיו בקרוב בית"רים במעו"ז הכי שווה בארץ :p ובנוסף לציפציפ, בהצלחה עם המבחנים היום והקניות שלאחר מכן. לטל בטכניון שלא מתחבר כבר שנים למסנג'ר. ליוס'קה בקריה שכל יום מטפל בחיילים שקובלים על כל דבר. ולכל הבית"רים שעכשיו קוראים את ההודעה המשעממת הזאת!!! אני רוצה לא למסור ד"ש.... אחמד, רד למטה, רק מדבר, לא מרביץ... חבר הפורום האהוב עליי.... כולכם הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי...אני זוכר? בעוד חצי שנה אהיה ב... ש"ש? בעוד שנתיים אהיה ב... טירונות? בעוד ארבע שנים אהיה ב... צה"ל, או בקורס טייס או עם נשק באיזה שיח בשטחים או בדרום לבנון. שיר המוראל האהוב עליי הם לא ישברו אותנו! אנו גם לא נכוף הגב... וגם "תרומפלדור היה גיבור, היה גיבור נחמד..." מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) איזה? מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) שיר מעצבן משהו להוסיף? בלאט משהו לגרוע ? תורידו נחויי את הבלאט מהרקורד

Philipil

New member
צריך לשחזר!

הפעם יהיה כתוב י"א באדר, תשס"ז (2007) והמדים מדים כחולים אך עם אותו המסר

JaboGirl

New member
חח תודה פיליפ. היה כל כך כיף.

בקניון כן? אבל גם במבחנים.. זה היה כזה מגניב:- )

פיליפ..

עלמות החן..?! ברבים כאילו..?! יכולת להגיד רק לינוי וזהו..חחחח =] סתאםם צוחקת יש לנו אחלה עלמות חן במעו"ז..

yoni ben ezra

New member
שלום ../images/Emo13.gif

זאת ליטל חח פתחתי ליוני חשבון חח ואני ממלא לו :) שם פרטי: יוני שם משפחה: בן עזרא כינוי: יון יון חחחחחחחחחחחח אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: ....... מעו"ז: בית שמש תפקיד: רכז אירגון הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: הזולה שלי :) הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: כלום בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: יוני המלך חח הפעולה האחרונה שהעברתי: לא העברתי בחיים פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: סקס סמים ורוקנרול כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? 989 אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל...לגיל שהייתי קטן [לא היה גיל כזה] אני רוצה למסור ד"ש ל.. לליטללל :) אני רוצה לא למסור ד"ש.... למשה ההומו חבר הפורום האהוב עליי.... ליטל :) הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... שנולדתי?? בעוד חצי שנה אהיה ב... ארץ בעוד שנתיים אהיה ב... בצבא בחיל האויר בקרבי חחחחחחחחחחחחחחח בעוד ארבע שנים אהיה ב... נשוי שיר המוראל האהוב עליי : יש לי מעוז ככה ככה מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) לא שמעתי מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) לא שמעתי משהו להוסיף? מלח משהו לגרוע ?פלפל

Ron Golani

New member
ההתפקדות שלי.....

שם פרטי: רון שם משפחה: גולני (אחד ויחיד P:)
כינוי: רון הדבורון, רונצ'ו, רוני, רונקי, גולני......מה שבא לכם הכל מקובל..
אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: בחיים לא משנה.. מעו"ז: (מחוז) ברקן אימפריה..... מי שלא קופץ********* מיש לא קופץ הוא **********.....
יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): פועל בברקן- אין על המקום הזה.....חור חור אבל בסוף יוצאים דברים טובים
תפקיד: יו''ר צוות פל'א (פרוייקטים לוגיסטיקה ואירגון).....ובתקווה לקבל אישור להיכנס לצוות אירגון תנועתי. הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: המערכת שלי בחדר אלה מה?!
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: הרוח של התנועה הבית''רית וליראות את המדריכים עובדים ובפעולות שכולם מקשיבים.....ושבוע לפני כל תתל-חי (לפחות אצלנו) כל החניכים וכלום באים כדי להכין שלטים ולהראות שהמעו''ז שלהם הכי טוב..... בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: ברקן אימפריה בדרך והינה הגענו רק למלחמה!!! (אל תשאלו מאיפה בא המשפט הזה למה זה לא ידוע...) הפעולה האחרונה שהעברתי: אני בד''כ לא מעביר פעולות אבל בפעם האחרונה שהייתי בגלל שהיה אש בפעולה הכנו תה בחורף והיה טעים
פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: לא ידוע........ כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? כל הכבאים בעולם- כי אהבה אמיתית אי אפשר לכבות....
אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... לגיל של הגן למה הכי צחוקים ולא איכפת לך מהעולם ועושים הכל בשבילך..... אני רוצה למסור ד"ש ל.. כל מי שאני מכיר ושלא דיברתי איתו הרבה זמן (|הישתעלות|---הדר מיועד לך..) אני רוצה לא למסור ד"ש....כל מי שאני שונא.....והם יודעים מי הם. חבר הפורום האהוב עליי.... אין מישהו מסויים פשוט מגיבים ולמה שנראה נורמלי ודבר חשוב להגיב עליו... הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... שבטיול הלכתי להשתין עם חבר מאיזה הר (כי לא יכלנו לרדת) ומהרוח זה עף עליו.. P: ממש אני התבאסתי בשבילו, ויש עוד הרבה רק אין מקום וכוח להגיד את כולם..
) בעוד חצי שנה אהיה ב... בכיתה י''ב.... בעוד שנתיים אהיה ב... בכיתה י''ג לומד מקצוע במכללה.... בעוד ארבע שנים אהיה ב... בטירונות בצבא ואז ישר הולך לקורס קצינים...... שיר המוראל האהוב עליי....... הכל אהוב עלי....... מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) לא מוכר לי...לא שומע... מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) לא מוצלח..... משהו להוסיף? נאדה..... משהו לגרוע ? נאדה.....

רונרוןןןןןןןןןן ..

לא נראה לי שיש סמיילי כזה של השתעלות
חחחחחחחחחחח אוהבת אותך הכי הרבה

שלי:)

שם פרטי: צופיה שם משפחה: ליפשיץ כינוי: אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: בחיים לא! מעו"ז: מבוא דותן יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): א"י (לא ברור עדיין איפה) תפקיד: מדריכה הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: האנשים! הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: לא יודעת לא בדקתי. בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: לא חשבתי על זה עדיין. הפעולה האחרונה שהעברתי: לח'- פעולת גיבוש, לו'- ז'- מילה טובה פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: לא יודעת. כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? תלוי מתי ובאיזה מצב. אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... סוף כיתה ז' אני רוצה למסור ד"ש ל.. כמעט כל עמ"י. אני רוצה לא למסור ד"ש.... מיש לא עמ"י ועוד קצת. חבר הפורום האהוב עליי.... אה? הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... לא יודעת. בעוד חצי שנה אהיה ב... קורסים (בערך) בעוד שנתיים אהיה ב... הכנות קודחות להכתרה.... כל הבנות מוזמנות ומי שלא בת.... הפסיד. בעוד ארבע שנים אהיה ב... בעזרתו יתברך על אחת הגבעות בא"י עם המיועד. שיר המוראל האהוב עליי: גו' גו' גו' יושב על התנור שותה כוס וויסקי ועכשיו הכל ברור היא נרצחה בלילה בליל שדות הבור בביקתה קטנה הרחק מין הציבור סכין אז נשלפה שם ולא היה שם כי המוות המוות אה................... אגדה דה דה דה מבוא דותן זה אגדה מי שלא ידע יש לו חור בהשכלה מי שכן ידע יש לו השכלה בחור ואת כל השאר אני לא יכול לזכור! מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) לא מכירה מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) כנ"ל משהו להוסיף? דפקו חיוך.... בצפיה לגאולה שלימה ומהירה! משהו לגרוע ? (סייג לחוכמה שתיקה)

למעלה