מתפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo13.gif
שם פרטי: אבישג שם משפחה: זליגמן כינוי: בישי
אם הייתי יכול לשנות את השם, הייתי משנה אותו ל....: מטושלח בת גרגמל מעו"ז: רעננה! ריספקט! יישוב(אם אתה פועל במעו"ז לא בעירך): אמממ.... רעננה? תפקיד: עדיין לא מוגדר! רעות, מה קורה עם החניכים!?!?!!?!!??! הדבר הכי שווה אצלי במעו"ז: קופסת מושמושים
הדבר הכי שווה במעוזי"ם אחרים: אני לא מכירה עוד מעו"ז עם קופסת מושמושים אז אני אהיה חייבת להגיד ש..... שום דבר
בצעדת תל-חי הקרובה יהיה כתוב על השלט שלי: "ארץ ישראל, התינשאי לי?!?!!?" הפעולה האחרונה שהעברתי: פעולה על תל חי. המצאתי את משחק הקופסא "
בית"רונופול - הגרסא ה'תל חי'ית" והיו לי שם שאלות טריוויה שאפילו ציפי לא ידעה לענות עליהם!
פעולה לא חינוכית שאני רוצה להעביר, אבל לא יתנו לי: אני מתה להעביר פעולה לעידוד חוסר שפיות.... אבל יש לי הרגשה שאנשים יראו את זה בעין לא יפה...
כמה כבאים לא יצליחו לכבות אותי ? זה לא בכמות, זה באיכות! תלוי...הכבאי חתיך?
אם הייתי יכול לחזור לגיל מסוים, היתיי חוזר ל... פברואר 2003 (גיל 14). הגיל שבו הגשמתי פנטזיית ילדות וכבשתי את הוואי! (המקום הכי מדהים בעולם אחרי ישראל) אני רוצה למסור ד"ש ל... לאחותי. אני מאחלת לך שתוציאי את הראש מהספרים (אוניברסיטה זה לא הכל בחיים!).
אני רוצה לא למסור ד"ש.... לערוץ 2! אותו ערוץ 2!!! כן כן, ערוץ 2!!! אתם!!!! אתם שהעדפתם את מוחמד דאחלן על פני הנשיא שלכם!!! את דאחלן!!!! דאחלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר הפורום האהוב עליי.... זורו
. (אתם לא יכולים לגרום לי להעדיף אחד על האחר... זה לא הוגן ) הפאדיחה הכי גדולה של החיים שלי... החיים שלי זה פאדיחה אחת גדולה! אבל יש לי שני פאדיחות קטנות שקראו לי לא מזמן בעבודה הקודמת שלי (עד לא מזמן עבדתי בחנות הבגדים זארה): 1. ממש בהתחלה כשהתחלתי לעבוד בזארה, מישהי ניגשה אליי עם מעיל מפרווה מנומר (איכס
) ושאלה אותי כמה זה עולה. ההיגיון הבריא שלי אומר שבד"כ אנשים בודקים את התגית ואם לא מוצאים תגית אז פונים למוכרת, ואני הייתי חדשה ועוד לא ידעתי מה עושים כשאין תגית אז פניתי לאחת המוכרות האחרות ושאלתי אותה כמה המעיל עולה. המוכרת השנייה הסתכלה בי במבט תמוה, שלפה יד והוציאה את התגית מתוך שרוול המעיל....
2. בזמן שקיפלתי סוודרים מצאתי סוודר שבו התגית תקועה בריצ'רץ' ולכן לא הצלחתי לסגור את הסוודר. אחרי ששיחקתי קצת עם התגית בניסיון לשחרר אותה ללא הצלחה, החלטתי לפנות לאחת המוכרות האחרות שתייעץ לי מה לעשות. עד שמצאתי עוד מוכרת, מסתבר שבינתיים התגית השתחררה מעצמה. כשתפסתי מוכרת אחרת והסברתי לה על מצב התגית היא הסתכלה אליי במבט של "יא מטומטמת", הצביעה על התגית המשוחררת ושאלה "מה אמרת שלא בסדר עם התגית?"
בעוד חצי שנה אהיה ב... טקס סיום התיכון! ברוך שפטרנו!!
בעוד שנתיים אהיה ב... מה אני נראת לכם? אורי גלר? הבת של השוטרת מ-4400? פיבי ממכושפות? מאיפה אני אמורה לדעת מה יהיה בעוד שנתיים... אין לי מושג אפילו מה אני עושה מחרותיים.... בעוד ארבע שנים אהיה ב... מי אמר שאני אהיה בכלל?
שיר המוראל האהוב עליי we will we will rock you!!!!!!!! (we're gonna rock you baby) we will we will rock you מה דעתכם על השיר החדש של שלמה ארצי ? (האמיתי) "ציירי לך שפם.... ציירי לך שפם..... ציירי לך... ציירי לך.... ציירי לך שפם"
מה דעתכם על השיר החדש של משינה ? (אני צוחק איתך) שום דבר לא משתווה לשיר המדהים שכתבתי לציפי אתמול.... משהו להוסיף? כל המוסיף גורע משהו לגרוע ? כל המרבה, הרי זה משובח!