שאלון התיכון של glee!

Zroobavela

New member
שאלון התיכון של glee!

שלום! לכבוד ספיישל ליידי גאגא, ובכלל סיום העונה של glee, חיברתי שאלון שכולם מוזמנים לענות עליו וגם להעביר הלאה. 1. איזה מין תלמיד תיכון לדעתך הוא (או היה בעברו) האדם ממנו קיבלת את השאלון? לאיזה קבוצה או מעמד הוא השתייך? - 2. לאיזה מעמד חברתי או קבוצה אתה משתייך/השתייכת בבית הספר? האם זה השתנה לאורך השנים? - 3. מה דעתך על פילוג לקבוצות ומעמדות חברתיים? - 4. אם היית לומד בתיכון מק'ינלי, לאיזה קבוצה לדעתך היית משתייך? מקהלה, מעודדות, או אחר? - 5. עם מי מתלמידי תיכון מק'ינלי היית מתיידד לדעתך? - 6. עם מי היית מעדיף ללמוד, מדונה או ליידי גאגא? למה? - 7. איך לדעתך נראית בעיני אחרים בתור תלמיד? - 8. העבר את השאלון לחמישה אנשים וגלה איזה סוג של תלמיד הם חושבים שאתה. • - • - • - • - • - --------------- השאלון המלא והתשובות כולם נמצאים בזרוב.קום. אתם מוזמנים לענות על זה פה או בבלוג שלכם :) מקווה שיהיה מעניין

yitzko

New member
עונההה!!! (נראה לי מגניב)

1.אמממ...פופולארי, לקבוצה של "המקובלים.(ניחוש פרוע) 2.טוב אני הייתי בקבוצה של "הספורטאים" והמעמד שלי היה די גבוה אבל אני הייתי חבר של כולם גם של "החנונים" וגם של "העופות המוזרים" פשוט לא היה אכפת לי מה אומרים וזה לא השתנה בכלל!! 3.בבית ספר שלי לא היה את זה בצורה בולטת אבל היה ולפי דעתי זה דבר דפוק!! 4.חח ביסודי הייתי במקהלה אבל לא התחברתי לזה אז עזבתי אז נראה לי שהייתי בקבוצה של "הספורטאים" 5.חוץ מפאק הייתי מתחבר לכולם ונראה לי שהחבר הכי טוב שלי היה ארטי 6.את מדונה רוב הזמן כי היא נראית יותר רצינית ובפורים לידיי גאגא תהיה מורה מחליפה כי היא יודעת להתחפש

yitzko

New member
שכחתי את 7!!

חלק אומרים שאני מצחיק חלק אומרים שאני ביישן חלק אומרים שאני "גבר" אז ממש אין לי דעה לגבי זה

למעלה