שאלון השיר שלנו

שאלון השיר שלנו

1. מי אתם חושבים שימות? 2. מי 3 הזוגות האחרים שיתחתנו [כולנו יודעים על נינט ואריאל]? 3. האם נינט וזוהר יחזרו שוב אחד לשני? 4. האם נינט תפיל ת'תינוק או תלד אותו או תשלח אותו לאימוץ? נראה לי שהיא תשלח אותו לאימוץ ובסוף יגלו שנועה ונפתלי יאמצו אותו בלי לדעת... 5. האם מישהו יתגרש? מי? ספויילרים אסורים בהחלט
התשובות על סמך ניחוש בלבד
דרורי, אני מבקשת שתמחוק ספוילרים.

QAF Fan Block

New member
אני!!

1. אני מהמרת על נינט או אריאל 2. נינט וזוהר, גידי ורועי, דנה ויריב 3. כןןןןןן חייבים Happy Ending!! 4. אני הולכת על הפלה.... מי יודע בסוף העונה השלישית תהיה על החיים שלו בבית יתומים
5. נפתלי מבת שבע וכן, הכל ניחושים מה לא שמעתם על ניחושים מוצלחים?????

Drorrrrrr

New member
נמנמ

1. מי אתם חושבים שימות
אריאל. 2. מי 3 הזוגות האחרים שיתחתנו [כולנו יודעים על נינט ואריאל]
מיקי ונחי יחדשו את החתונה, ירדנה ורובי יחדשו גם הם את נישואיהם, והמממ שרון ורוני
. 3. האם נינט וזוהר יחזרו שוב אחד לשני
כן. 4. האם נינט תפיל ת'תינוק או תלד אותו או תשלח אותו לאימוץ
לא יהיה תינוק. 5. האם מישהו יתגרש
לא נראה לי.

אם בדיקת הריון יוצאת חיובית

אין דרך חזרה, זאת אומרת יש תינוק (הפוך לא מחייב, נגיד יכול להיות שנועה בהריון אפילו שיצא לה שלילי) נו ואל תשאלו מאיפה אני יודע את זה.

JMSixfeetsmall

New member
לא נכון!

בדיקת הריון מבוססת על המצאות של הורמון מסויים בגוף (שכחתי איך קוראים לו.. DPG או משהו, לא יודעת.. לא משנה) בקיצור, יכול להיות שיהיה בגוף את ההורמון הזה למרות שהיא לא בהריון (הריון מדומה). ולכן, אם בדיקת הריון יוצאת חיובית, זה לא בהכרח אומר שיש תינוק.

yaeli87

New member
הממ...

1. מי אתם חושבים שימות? יריב 2. מי 3 הזוגות האחרים שיתחתנו [כולנו יודעים על נינט ואריאל]?נינט ורן נועה ונחי ורועי וגידי[?] 3. האם נינט וזוהר יחזרו שוב אחד לשני?באאאאאאאארור 4. האם נינט תפיל ת'תינוק או תלד אותו או תשלח אותו לאימוץ? נראה לי שהיא תשלח אותו לאימוץ ובסוף יגלו שנועה ונפתלי יאמצו אותו בלי לדעת... ענית בשבילי..חחח סבבה 5. האם מישהו יתגרש? מי?נחי ומיקי ונפתלי ונועה

light angel

New member
למה? כי אנחנו כאן בשבילך ../images/Emo153.gif

1. מי אתם חושבים שימות? אריאל. 2. מי 3 הזוגות שיתחתנו? נינט וזוהר, מיקי ונחי יחזרו (
), דנה ויריב. 3. האם נינט וזוהר יחזרו? כן, וחבל. אריאל חמוד בהרבה וזוהר פודל מעצבן. 4. תהיה הפלה טבעית, או יתברר שאין תינוק, או כל המצאה אחרת. שנינט החסודה תעמוד בפני התלבטות כזאת? הפלה זה רצח!! 5. האם מישהו יתגרש? מי? בת שבע ונפתלי.

lihi r

New member
אני חושבת...

1. מי אתם חושבים שימות
יריב 2. מי 3 הזוגות האחרים שיתחתנו [כולנו יודעים על נינט ואריאל]
נחי ומיקי יחדשו נישואים, יריב ודנה, גידי ורועי 3. האם נינט וזוהר יחזרו שוב אחד לשני
כן 4. האם נינט תפיל ת'תינוק או תלד אותו או תשלח אותו לאימוץ
היא תפיל אותו 5. האם מישהו יתגרש
מי
נועה (בת שבע) ונפתלי

111שיר

New member
../images/Emo9.gif

גם אני נמנית עם הגאים שיש להם דיגיטלי
מי צריך YES

למעלה