שאלון השוקולד

שאלון השוקולד

מכור לשוקולד או סתם אוהב? מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? מהארץ או מחו"ל? אם מהארץ, מאיזה סוג: אם מחו"ל, מאיזו ארץ: השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... למה הסוג הזה? מה סוג השוקולד האהוב עליך? של איזו חברה הוא? אוהב שוקולד מחו"ל? של איזו ארץ הכי? מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה: פסק זמן רגיל או עם פצפוצים: לבן או חום [הכוונה רגיל]: מריר או רגיל: עם תוספות או בלי: שוקולד אורירי או רגיל: עם עדשים או עם סוכריות קופצות: האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני? שוויצרי? בלגי? אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? אכלת יותר מידי שוקולד? אוהב ממרח שוקולד? אם כן, איזה הכי? אוהב שוקולד השחר? וממרח השוקולד של עלית? נוטלה? אוהב ממרח לבן? וחום? וחום-לבן? לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? עם או בלי סוכריות? עם או בלי קוקוס? בלי תוספות בכלל? אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד? אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול? אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד? וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה? נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה? אז, נהנית מהשאלון?

רותם654

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מכור לשוקולד או סתם אוהב? אוהבת מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? אתמול מהארץ או מחו"ל? מהארץ אם מהארץ, מאיזה סוג: שוקולד פרה חח.. אם מחו"ל, מאיזו ארץ: השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... מריר למה הסוג הזה? כי הוא הכי טעים מה סוג השוקולד האהוב עליך? מריר של איזו חברה הוא? עלית אוהב שוקולד מחו"ל? כן של איזו ארץ הכי? ארגנטינה מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? ליפני שבוע דודים שלי שלחו לי
שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה: תות פסק זמן רגיל או עם פצפוצים: רגיל לבן או חום [הכוונה רגיל]: חום מריר או רגיל: מריר עם תוספות או בלי: עם שוקולד אורירי או רגיל: רגיל עם עדשים או עם סוכריות קופצות: סוכריות קופצות האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני? כן שוויצרי? כן בלגי? כן אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? כן אכלת יותר מידי שוקולד? אכן אוהב ממרח שוקולד? כן אם כן, איזה הכי? "השחר.." אוהב שוקולד השחר? כן וממרח השוקולד של עלית? לא נוטלה? כן ליפעמים אוהב ממרח לבן?לא וחום?כן וחום-לבן?כן לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ?כפית ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? כן עם או בלי סוכריות? עם עם או בלי קוקוס? עם בלי תוספות בכלל?לא אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד?קצת ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד?לא אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול? הוא לא עשה.. אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד?לא וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה?כן נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה?כן אז, נהנית מהשאלון?כן

אנבלווש

New member
עעוננה ../images/Emo9.gif

מכור לשוקולד או סתם אוהב? על גבול המכורה
מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? לפני שעה ככה
מהארץ או מחו"ל? מהארץ אם מהארץ, מאיזה סוג: שוקולד השחר חחח. אם מחו"ל, מאיזו ארץ:--- השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]...קינדר באונו.. [למרות שלא הייתי רוצה להיות ממש שקולד
..אבל שיהיה חח ] למה הסוג הזה? כי זה השוקולד-בין הטעימים
מה סוג השוקולד האהוב עליך? כל הסוגים
חח של איזו חברה הוא? לא ממש אכפת לי מה החברה
אוהב שוקולד מחו"ל? יאאפ
של איזו ארץ הכי? בלגיה - ארץ השוקולד
מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? לא זוכרת שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה: קרם שוקולטה
פסק זמן רגיל או עם פצפוצים: עם פצפוצים.. לבן או חום [הכוונה רגיל]: לבן
מריר או רגיל: רגיל.. עם תוספות או בלי: תלוי איזו שוקולד אורירי או רגיל: רגיל.. עם עדשים או עם סוכריות קופצות: סוכריות קופצות.. [למרות שאני לא הכי אוהבת אבל שיהיה] האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני? כן שוויצרי? כן בלגי? כן אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? כן..כשאכלתי המוון שוקולד.. חח אכלת יותר מידי שוקולד? כן.. אוהב ממרח שוקולד? כן
אם כן, איזה הכי? נוטלה אוהב שוקולד השחר? כן.. וממרח השוקולד של עלית? גם נוטלה? הכי
אוהב ממרח לבן? ככן וחום? גם יתקבל בברכה
וחום-לבן? גם.. לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? שניהם
ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? בררור חח, עם או בלי סוכריות? עם עם או בלי קוקוס? עם בלי תוספות בכלל? גם אפשר
אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? אממ כן ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד? קצת חחח
אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול? לא יודעת.. אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד? לא
וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה? כן
נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה? אפשר
אז, נהנית מהשאלון? כן..שאלון נחמד

עונה

מכור לשוקולד או סתם אוהב?מכורה מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד?בבוקר מהארץ או מחו"ל?ארץ אם מהארץ, מאיזה סוג:קליק אם מחו"ל, מאיזו ארץ: השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]...פרה למה הסוג הזה?כי הרבה קונים אותו מה סוג השוקולד האהוב עליך?חלב,חלבי של איזו חברה הוא?פרה,קליק אוהב שוקולד מחו"ל?M&Ms נחשב? של איזו ארץ הכי? מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה:שוקולטה פסק זמן רגיל או עם פצפוצים:פצפוצים לבן או חום [הכוונה רגיל]:חום מריר או רגיל:רגיל עם תוספות או בלי:עם שוקולד אורירי או רגיל:אוורירי עם עדשים או עם סוכריות קופצות:עדשים האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני?אולי שוויצרי?לא יודעת בלגי?אולי אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה?כן אכלת יותר מידי שוקולד?לא אוהב ממרח שוקולד?כן אם כן, איזה הכי?פרה אוהב שוקולד השחר?לא וממרח השוקולד של עלית?כן נוטלה?כן אוהב ממרח לבן?כן וחום?כן וחום-לבן?כן לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ?כפית ומה עם כדורי שוקולד, אוהב?כן עם או בלי סוכריות?עם עם או בלי קוקוס?כלי בלי תוספות בכלל?עם תוספות אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד?כן ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד?כן אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול?פרה אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד?לא וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה? נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה?כן אז, נהנית מהשאלון?כן מאוד

עונה P:

מכור לשוקולד או סתם אוהב?מכוורה לשוקולד P: מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד?אתמול חחח מהארץ או מחו"ל?גם וגם אם מהארץ, מאיזה סוג:הפרה , קליק , פסק זמן וועווד .... אם מחו"ל, מאיזו ארץ:קפריסין וטורקיה חחח השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]...שוקולד פרה P: למה הסוג הזה?סתם היא טעימה חחח מה סוג השוקולד האהוב עליך? אני הכי אוהבת את הפרה! של איזו חברה הוא?תלמה ננראה ללי.. אוהב שוקולד מחו"ל?ככה ככה .. של איזו ארץ הכי?לא טעמתי מכוללם חח מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? חח לפני שנה וחצי נראה לי חחחחחח שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה:במילוי קרם שקולטה! פסק זמן רגיל או עם פצפוצים:עם פצפוצים לבן או חום [הכוונה רגיל]:לבן מריר או רגיל:רגיל עם תוספות או בלי:עם תוספות (תלוי איזה) שוקולד אורירי או רגיל:רגיל עם עדשים או עם סוכריות קופצות: סוכריות קופצות האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני?לא שוויצרי?לא בלגי?לא אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? כן שוקולד בטעם תפוז בע אכלת יותר מידי שוקולד? כן אוהב ממרח שוקולד?כן אם כן, איזה הכי?ממרח לבן אוהב שוקולד השחר?לא וממרח השוקולד של עלית? כן נוטלה?פסדר.. אוהב ממרח לבן? יאמיייי מתה על זה!! וחום?גם וחום-לבן?גם לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ?למרוח בסנוויץ ומה עם כדורי שוקולד, אוהב?ברווור עם או בלי סוכריות? עם סוכריות עם או בלי קוקוס? בלי קוקוס פייכס.. בלי תוספות בכלל?פפסדר.. אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? כה P: ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד? כן חחח אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול? קינדר בוואנווו.. יייייייאאמי P: אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד?אין לי שוקולד בבית
וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה?אם מה? אם זה שנעלבת? חחח מה אכפת לי=} נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה?בטח אז, נהנית מהשאלון?כןן למרות שאתם מזה רעים הפה שלי כבר הוציא ריר חחחחחח

RTur

New member
עונה:

מכור לשוקולד או סתם אוהב? אוהב מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד? אממ.. לפני יומיים-שלושה מהארץ או מחו"ל? לא משנה כל כך אם מהארץ, מאיזה סוג: אממ.. אני אוהב עם אגוזים. או סתם רגיל אם מחו"ל, מאיזו ארץ: אין העדפה השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]... טעים
למה הסוג הזה? כי הוא טעים מה סוג השוקולד האהוב עליך? רגיל.. או עם אגוזים של איזו חברה הוא? עלית? אנערף.. אוהב שוקולד מחו"ל? גם של איזו ארץ הכי? אין העדפה מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל? לא יודע שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה: תות פסק זמן רגיל או עם פצפוצים: רגיל לבן או חום [הכוונה רגיל]: חום מריר או רגיל: רגיל עם תוספות או בלי: אגוזים בבקשה שוקולד אורירי או רגיל: אממ.. שניהם סבבה עם עדשים או עם סוכריות קופצות: סוכריות קופצות זה מאגניב האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני? לא יודע שוויצרי? לא יודע בלגי? לא יודע אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה? לא שזכור לי אכלת יותר מידי שוקולד? לא אוהב ממרח שוקולד? כן אם כן, איזה הכי? אממ.. נוטלה אוהב שוקולד השחר? גם וממרח השוקולד של עלית? גם נוטלה? כן אוהב ממרח לבן? גם וחום? גם וחום-לבן? גם לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ? סנדוויץ' ומה עם כדורי שוקולד, אוהב? גם עם או בלי סוכריות? גם וגם עם או בלי קוקוס? איכס, בלי קוקוס בלי תוספות בכלל? גם אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד? האמת? לא ממש ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד? אממ.. בא לי אגוזי אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול? ^^ אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד? לא, כי אין לי איך להשיג אגוזי עכשיו. וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה? למה נעלבת? נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה? כן אז, נהנית מהשאלון? כן

ליטל XD

New member
עונה...באיחור קצת...

מכור לשוקולד או סתם אוהב?סתם אוהבת מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד?אתמול בערב.. מהארץ או מחו"ל?מח"ול אם מהארץ, מאיזה סוג: אם מחו"ל, מאיזו ארץ:בלגיה השלם את המשפט, אם הייתי שוקולד, הייתי [הכוונה לכתוב איזה סוג]...:לבן וחום.... למה הסוג הזה?כי זה טעים....XP מה סוג השוקולד האהוב עליך?לבן וחום של איזו חברה הוא?נוטלה אוהב שוקולד מחו"ל?תלוי איזה.. של איזו ארץ הכי?בלגיה מתי בפעם האחרונה אכלת שוקולד מחו"ל?אתמול בערב חח... שוקולד במילוי תות או במילוי קרם שוקולטה:תות.. פסק זמן רגיל או עם פצפוצים:רגיל.. לבן או חום [הכוונה רגיל]:לבן.. מריר או רגיל:רגיל עם תוספות או בלי:תלוי איזה.. שוקולד אורירי או רגיל:רגיל עם עדשים או עם סוכריות קופצות:סוכריות קופצות האם אי פעם.. אכלת שוקולד גרמני?כן שוויצרי?כן בלגי?יאפפ... אכלת שוקולד וזה עשה לך בחילה?אהה.. אכלת יותר מידי שוקולד?כן אוהב ממרח שוקולד?כן אם כן, איזה הכי?לבן וחום.. אוהב שוקולד השחר?כן וממרח השוקולד של עלית?לא נוטלה?לא ממש... אוהב ממרח לבן?כן וחום?כןןן וחום-לבן?יס יס יס לאכול עם כפית או למרוח בסנדוויץ?כפית ומה עם כדורי שוקולד, אוהב?ממ..כן עם או בלי סוכריות?עם עם או בלי קוקוס?עם בלי תוספות בכלל?אפשר לפעמים.. אז, היית מגדיר את עצמך כטיפוס של שוקולד?אפשר להגיד ועכשיו ת'אמת, השאלון הזה עשה לך חשק לאכול שוקולד?לא ממש אז איזה שוקולד השאלון הזה עשה לך חשק לאכול?הוא לא... אתה מתכוון להפסיק לענות על השאלון הזה כדי לאכול שוקולד?לא.. וואו. נעלבתי. האם תוכל לחיות עם זה?כן נו טוב, שיהיה בתאבון. אפשר רק שאלה אחרונה?כן אז, נהנית מהשאלון?כן

למעלה