שאלון השבוע

ady18

Well-known member
שאלון השבוע

*שיר השבוע של איריס
*שיר השבוע בכללי|
*משהו טוב שקרה לך השבוע *
משהו רע שקרה לך השבוע *
משהו שמתכנן לשבוע הקרוב *
מאכל השבוע? *
תוכנית השבוע?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס החדש ,רק לגעת *שיר השבוע בכללי| ליאת זורם לי בדם קליפה אם אלה החיים *משהו טוב שקרה לך השבוע : מה שלומך *משהו רע שקרה לך השבוע:מחשבות *משהו שמתכנן לשבוע הקרוב הצגה *מאכל השבוע?שקוקשה ומוקפץ *תוכנית השבוע?כדורגל

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

* שיר השבוע של איריס- "רק לגעת" * שיר השבוע בכללי- השיר של רוסיה באירויזיון
* משהו טוב שקרה לך השבוע- הייתי מצטיינת שבועית
* משהו רע שקרה לך השבוע- עקצו אותי בכף רגל
* משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- ללכת לראות סרט. למישהו יש המלצה בשבילי? * מאכל השבוע? סלט-סלט-סלט * תוכנית השבוע? שוב?.. הממ יש הרבה, נקווה שהכל ייצא לפועל ובאמת יהיה כיף..

../images/Emo6.gif

השיר של רוסיה באירוויזיון! זה השיר של דימה בילאן נכון?? יואו אין לך מושג! חברה שלי חולה עליו וכל הזמן רק טוחנת לי את המוח איתו..
היא הכירה אותו גם לפני האירוויזיון וממש התלהבה כשהיא ידעה שהוא הולך להופיע שם.. היא מתה עליו ואני לא מבינה על מה ההתלהבות

גמאני אענה :)

*שיר השבוע של איריס - מה שלומך *שיר השבוע בכללי| pink- who knew *משהו טוב שקרה לך השבוע- היום זה יהיה מבחן אחרון לשנה *משהו רע שקרה לך השבוע - המבחן בערבית *משהו שמתכנן לשבוע הקרוב - מחר יומולדת *מאכל השבוע? ארטיק גומיגם! *תוכנית השבוע? כוכב נולד

../images/Emo13.gif

שיר של איריס- מה שלומך שיר כללי- יש המון... אי אפשר להחליט
משהו טוב שקרה-כלום משהו רע שקרה- כלום אני מתכננת ללכת עם חברה לבלות
סוף סוף מאכל השבוע-עוגת שוקולד
תכנית השבוע- לא ראיתי כל כך טלויזיה
שבוע טוב

../images/Emo214.gifגמאני עונה../images/Emo214.gif

*שיר השבוע של איריס-
רק לגעת
*שיר השבוע בכללי|-השיר החדש של אגם רודברג
, "הנסיכה"
*משהו טוב שקרה לך השבוע-חמישישבת היו מדהימים. שישבת הייתי בחופשה במצפה רמון עם בתדודה שלי ודודה שלי..
*משהו רע שקרה לך השבוע-בכיתי. *משהו שמתכנן לשבוע הקרוב-מחררררררררררר נוסעת לישוןןןןןןןןןן אצל חברה באשדודדדדדדדדדד.. *מאכל השבוע?
הארוחת ערב של אמא של ליאור
^בדרום היינו 12 אנשים... אני, בתדודה שלי, דודה שלי ו3 זוגות חברים שלה עם הילדים... והארוחת ערב הייתה אצל אמא של חבר טוב של דודה שלי, איזה אוכל...
*תוכנית השבוע?מה לי ולטלויזיה?
אולי ראיתי קצת כוכב נולד.. **אני כלכך אוהבת'תמונה הזאת, הנוף פשוט..בלתי נשכח
.. ורק מרכזניקית כמוני יכולה להבין את זה
**

RTur

New member
אממ..

שיר השבוע של איריס - לא היית רשום *שיר השבוע בכללי| - הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר, לולה - ימים של שקט, איגי וקסמן - צופה בך, איגי וקסמן - בעדינות *משהו טוב שקרה לך השבוע - הבגרות הקלה באזרחות, מסיבת סיום
*משהו רע שקרה לך השבוע - כלום *משהו שמתכנן לשבוע הקרוב - לסיים עם פיזיקה לעולמים! *מאכל השבוע? - פיצה *תוכנית השבוע? - האלופה

למעלה