שאלון השבוע

שאלון השבוע

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) באיזה יום אתם קוראים עיתון? באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג
? באיזה יום השבוע הכי עצובים? ולהפך..? באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? למה? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? תהנו
בלי לקלל ואני בת אל תפנו אלי בלשון זכר

../images/Emo13.gifראשונה!

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שבת בגלל האווירה הנעימה יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא...
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?רביעי... איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?ראשון ושבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?לא קבוע באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?ב1 לחודש כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?דקה וחצי..
איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?ימי הולדת.. לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)הארי פוטר והנסיך חצוי הדם...והיום שבו אני אחזור להיות חסכנית באיזה יום אתם קוראים עיתון?רביעי בדרך כלל באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?שישי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים?השבוע הייתי הכי עצובה ב..יום...רביעי נראה לי ולהפך..?היום
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?היום והכל חוץ מאתמול באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?שישי למה?כי מלא אוכל באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?חמישי

../images/Emo27.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי
כי אני לא לומדת
וכי זה יום כיף כזה.. לאדעת להסביר
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שישי חחח
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? כל הימים כמעט.. אבל.. נראלי שלישי
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שישי
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? בדר"כ
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? חמישי בערב
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אין יום מיוחד
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? הרבה יחסית..
איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? את היומולדת שלי
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) משו של סקעת
באיזה יום אתם קוראים עיתון? רביעי
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל הימים כמעט
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני, שלישי, חמישי
באיזה יום השבוע הייתם הכי עצובים? רביעי אני חושבת
ולהפך..? כל הימים בשבוע חוץ מיום רביעי היו טובים מאוד
איזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? כל הימים.. חוץ מאתמול עם אמא שלי
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שבת
למה? בגלל שאני אוכלת אצל סבתא שלי
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? כל יום אנחנו קונים בסופרמרקט
אבל יום שישי במיוחד

BloodyRose

New member
Me?

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?
חמישי, כבר מריחים את הסופ"ש יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?
שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?
אין יום ספציפי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?
כנ"ל האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?
בייטח באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?
מי הולך לקניון? באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?
שו דמי כיס? משכורת מקבלים בראשון לחודש כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?
הממ... משתדלת להוציא כמה שפחות איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?
לא'דת לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)
לא חושבת שיש כזה דבר... באיזה יום אתם קוראים עיתון?
כל יום, אם מביאים עיתונים לבסיס באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?
אין יום ספציפי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?
שו? באיזה יום השבוע הכי עצובים?
לא'דת ולהפך..?
בדרך ימי רביעי הם אחלה באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?
השבוע היה לי שבוע די עצבני, אז זו לא דוגמא טובה באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?
שני... יש קוסקוס בחדר אוכל, אז קונים בשקם או משהו.. באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?
למי יש זמן לזה?

ady18

Well-known member
תשובות

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?אין לי יום מועדף יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?כן ראשון איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?חמישי וראשון איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?שלישי ורביעי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אין לי יום קבוע לרוב זה בגלל דברים שאני צריכה לקנות ולבילוי זה משתנה באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?עברתי את הגיל כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?חג חנוכה לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)אין לי כרגע משהו כזה באיזה יום אתם קוראים עיתון?כול יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?כול יום לפחות שעתים באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? באיזה יום השבוע הכי עצובים? ולהפך..? באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?כול יום אני אוכלת את אותה כמות אוכל למה?כי זה ההרגל שלי באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?חמישי תהנובלי לקלל ואני בת אל תפנו אלי בלשון זכר

עונה../images/Emo152.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?שישי..סופשבוע.. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?כל הימים איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?לא יודעת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לפעמים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?מי הולך קבוע\: באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?מתי שאני מבקשת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?
איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?לא יודעת לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-לא יודעת באיזה יום אתם קוראים עיתון?מהזה באיזה יום?מזה קבוע? באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?
כל הזמן באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?לא זוכרת באיזה יום השבוע הכי עצובים?
נו מה הפיגור..יום שני היום?יווו אני עצובה!\: ולהפך..? באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?לא יודעת באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?כל יום למה?נו מה למה באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?ארררררררררר

../images/Emo121.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?|סלינק|
שבת.
יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?|סלינק|
לא.
איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?|סלינק|
זה תלוי.
איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?|סלינק|
שבת.
האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?|סלינק|
ברור
באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?|סלינק|
כל יום..
באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?|סלינק|
פעם בחודש =\
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?|סלינק|
חצי שעה.
איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?|סלינק|
16.03
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?|סלינק|
ליום ראשון
באיזה יום אתם קוראים עיתון?|סלינק|
לא קוראת עיתונים.
באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?|סלינק|
לא שמתי
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?|סלינק|
ימי ראשון ורביעי.
באיזה יום השבוע הכי עצובים?|סלינק|
תלוי.
ולהפך..?|סלינק|
נראה לי-ימי שישי שבת.
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?|סלינק|
יום שני,יום שלישי,יום חמישי
זהו יום ראשון רבתי עם מישהו יום רביעי רבתי, אתמול רבתי, והיום.. ווע ווע רבתי עם אמא שלי
באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?|סלינק|
שישי.
למה?|סלינק|
כי יש מלא אוכל בבית.
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?|סלינק|
כשאין לה לאכל.

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifעונה:

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שלישי,היום הכי קצר בלימודים יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?שישי איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?ראשון ורביעי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?שלישי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אין לי קניון בעיר באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?לא מקבלת כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?כנ"ל איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?4.2-יום הולדת לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-אין כזה..אבל אני מחכה לחופש הגדול
באיזה יום אתם קוראים עיתון?רביעי,ראש1 באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?אין יום ספציפי באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?שני וחמישי באיזה יום השבוע הכי עצובים?אתמול בערב הייתי.. ולהפך..?לא יודעת באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?כמעט כל הימים באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?שלישי למה?יום פנוי מדי ואין מה לעשות אז אוכלים מול הטלויזיה
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?שלישי,חמישי לפעמים

אוווו.

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע? ולמה? חמישי, כי הוא נעים כזה. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שני. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שישי. איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שני. האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לא. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כל שישי אני שם, בלימודים. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? שישי - נסיעות לקניון ואוכל. כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? שבועיים - שלושה. איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? עאא. ליל הסדר? לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) המפ, לטרילוגיה של שר הטבעות ביס אוסקר ולה"פ. באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי - שבת. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? בכולם. אני עם דיסקמן כל היום. באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? רביעי. באיזה יום השבוע הכי עצובים? שבת. בדרך כלל. ולהפך..? שישי, חמישי. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? המ. ראשון, נדמה לי. באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שבת. למה? כי יש אוכל טעים. באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת. תהנובלי לקלל ואני בת אל תפנו אלי בלשון זכר - o_O.

adaida

New member
נייייייייייייייי

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי-ככה. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שני או שלישי. איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? בדר"כ כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? אם אני כבר הולכת אז זה באמצע השבוע-כי אני צריכה משהו. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? שישי נראה לי... כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? אני לא מבזבזת... איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? יומולדת שילי... לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) אממ...הארי פוטר באיזה יום אתם קוראים עיתון? שישי\שבת לפעמים.. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? אמצע שבוע... באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? נראה לי רביעי וחמישי. באיזה יום השבוע הייתם הכי עצובים? לא זוכרת...אולי היום.... ולהפך..? שמחים? אממ אתמול היה שווה. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? נראה לי כל השבוע... באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי למה? סבתא.... באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? שישי-לפעמים.

../images/Emo3.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי, כי יש אחלה שירים בגלגל"צ יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? חח לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? ראשון-רביעי-חמישי איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שני האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כה באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? כל יום שעה 12:15..למה? כי יש הפסקה של חצי שעה, והבצפר מול הקניון.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כל יום כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? תלוי מה אני צריכה איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 13.8
לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)-חיכיתי עד אתמול לדיסק של עברי, ויש לי אותו עכשיו אז אין סיבה לחכות יותר
באיזה יום אתם קוראים עיתון? כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי ורביעי באיזה יום השבוע הכי עצובים? ראשון
ולהפך..? שישי
באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? חחח כל השבוע לא רבתי... באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי! (אלעד דיי לפיתום דיי!) למה? כי אלעד בא אליי ומזמין פיצה! או סינית! או משו משמין! ארר באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? חמישי-וזה ההורים עושים.

NiKi†a

New member
..........

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי, כי יש חופש למחרת. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? כן, שישי. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? ראשון איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שני\רביעי האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? לא קבוע..אבל אם כבר אז בשישי. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? זה תאריך, לא יום :) כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? תלוי איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? היומולדת שלי.. [כמה קיטשי,צפוי ודבילי
]. לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא): לצילצול 2. באיזה יום אתם קוראים עיתון? מתי שיוצא באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום
באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? לא יודעת. ולהפך..? גם באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? כל השבוע באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? כל יום? :) למה? כי זה בריא P: באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? לא הולכת, אבא הולך.

ל א ק י

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שבת, חופש.. למרות שגם רביעי אחלה כי יש רק 6 שיעורים X: יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? שני.. לומדים עד 4 X: איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? רביעי.. רק 6 שיעורים X: האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לא X: באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? מה יש לעשות בקניון.. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? מי צריך דמי כיס, יותר פשוט לפתוח ת'כספת ולהציא ת'כסף
כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? אני לוקחת כשצריך, מה שאומר שאמ כמה דקות \ שעות איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? 19.6 למרות שנראה לי שהשנה אני לא אוהב אותו כל כך X: [21.6 יש בגרות בפיזיקה
] לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) הארי פוטר X: [הספר] באיזה יום אתם קוראים עיתון? לא קוראת, אבל לפעמים ביום חמישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום חוץ משבת [כי בשבת יש דברים בטלוויזיה
] באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? ראשון וחמישי באיזה יום השבוע הכי עצובים? שלישי. שעתיים ספרות. בע. ולהפך..? רביעי :> באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? כל יום :X באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שבת אני מניחה למה? כי אני בבית כל היום
באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? כשצריך[?] בד"כ אמא הולכת [כי לי אין אוטו?]

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שבת.. לא לומדים, הכי כיף :) יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא :\ איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? רביעי.. הכי ארוך איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? ראשון\שני האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לפעמים באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? שבת באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כל ראש חודש P: כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? ממ תלוי אם יש לי מה לקנות.. איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?היום הולדת שלי :> 3.3 לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) ממ אין כרגע דבר כזה.. באיזה יום אתם קוראים עיתון? כמעט אף פעם :\ אולי רק יום שישי באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי וחמישי :| באיזה יום השבוע הכי עצובים? חמישי ולהפך..? חמישי גם .. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? לא זוכרת.. אני תמיד רבה :\ באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שישי\שבת למה? כי זה שישי-שבת :) באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? פעם ב-30 שנה..

victoria777

New member
תשובות

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?שבת כי אפשר לישון בבוקר יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?אין איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?שני.אני מסיימת ללמוד מאוחר איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?שבת האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?לא נפגשת איתם בסופ"ש באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?אני לא הולכת לקניות קבוע באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?לא מקבלת דמי כיס כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?כשיש לי כסף ויש משהו שאני נורא רוצה אני קונה.אם אין משהו שאני רוצה-הכסף יהיה אצלי הרבה זמן. איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?אין דבר כזה לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא)אין באיזה יום אתם קוראים עיתון?כל יום באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?שבת באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג?ראשון ושני באיזה יום השבוע הכי עצובים?מה הקטע עם השאלות המוזרות? ולהפך..? באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?לא רבתי עם אף אחד השבוע באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?אין יום קבוע לזה למה? באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?כשצריך

moshit1

New member
תשובות-

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? שישי, כי חיכיתי לו כ''כ הרבה זמן יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? לא איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? בלימודים שלישי... איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שני האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? כן באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? או שישי או ראשון באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? אנחנו לא כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? כשיש הופעה או כשמגיעים לדיסק סנטר איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? היומולדת שלי? לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף? אמ הדיסק של פיטר רוט והופעה טובה באיזה יום אתם קוראים עיתון? חמישי בדר'כ באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שלישי ושני באיזה יום השבוע הכי עצובים? שלישי ורביעי ולהפך..? שני באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? ממ ראשון באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? שלישי למה? יום ארוך באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? מממ לא זוכרת

Billy4

New member
../images/Emo178.gif

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה?ראשון..כי תחילת שבוע. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת?לא. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך?רביעי. איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך?שני. האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש?כן. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון?שישי. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס?שלישי. כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם?אני חוסכת לדיסקים אז אני לא מבזבזת. איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים?7.8 יומולדת. לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) באיזה יום אתם קוראים עיתון?שישי. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה?שישי. באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג ?שני ורביעי. באיזה יום השבוע הכי עצובים?שישי. ולהפך..?ראשון. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו?ראשון. באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה?שבת. למה?כי בשבת אין מה לעשות. באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל?כל יום...בשביל הדברים הקטנים.

*עונה*

איזה יום אתם הכי אוהבים בשבוע?ולמה? כל יום שהוא לא שבת. כי אני שונאת שבת. אני שונאת את זה שאני לא יכולה לחיות. יש לכם יום חופש נוסף מלבד שבת? שבת זה לא יום חופשי. זה יום שאני קבורה בו. איזה יום הוא בדרך כלל היום הכי עמוס שלך? אין כזה. איזה יום הוא בדרך כלל הכי פנוי שלך? שבת. האם אתם נפגשים עם חברים בסופ"ש? לא. באיזה יום,אם בדרך כלל קבוע,אתם הולכים לקניון? ביום שצריך לקנות כרטיסייה. באיזה יום אתם מקבלים דמי כיס? כל יום. 10 שקלים על הבוקר. כמה זמן לוקח לכם לבזבז אותם? משתנה. 60 שקלים בשבוע לכל מיני שטויות... איזה יום --בשנה--אתם הכי אוהבים? את היומולדת שלי. הלוואי ויבוא כבר ואני אעוף מפה! לאיזה דבר אתם מחכים בלי סוף?(הכוונה לאיזה ספר/סרט/דיסק אתם מחכים שיגיע/יצא) אני כבר מחכה הרבה זמן לספר האחרון בטרילוגייה השלישית של רובין הוב. אמרו שהגיע אני עוד לא ראיתי. באיזה יום אתם קוראים עיתון? שום יום. באיזה יום יוצא לכם לשמוע הכי הרבה מוזיקה? כל יום. באיזה ימים יש לכם שיעור ספורט/חנ"ג? שני ושלישי. באיזה יום השבוע הכי עצובים? שבת. ולהפך..? כל יום אחר שאני לא בבית ערה יותר מ 5 שעות. באיזה יום השבוע לא רבתם עם מישהו? מממ... לא זוכרת. באיזה יום אתם אוכלים הכי הרבה? לא יודעת. לא אוכלת הרבה לאחרונה. למה? כי ככה. באיזה יום אתם הולכים למכולת/סופרמרקט אם בכלל? ביום שבא לי מנצ' לשוקולד. והרבה מממנו!

למעלה