שאלון השבוע

advasoly

New member
שאלון השבוע ../images/Emo168.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

והשבוע שאלון פרוע במיוחד.. חחחח *מה הדבר הכי מביך שקרה לך? *מה הדבר הכי פרוע שעשית? *מי האישיות שלא היית מתנגד/ת להוריד לה סטירה? *מה הדבר הכי פסיכי שחשבת לעשות? *האם את/ה מגדיר/ה עצמך כאדם מעניין? *כמה בני/בנות זוג היו לך? *האם אי פעם בגדת בבן/בת הזוג שלך? *מה השיר של דפש מוד שהכי מגדיר אותך? שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ורגוע... נא לאגור המון המון כוחות לקראת ההופעה עוד חודשיים פחות 5 ימים!!

super girl 15

New member
חחחח התחלת לפוצץ עם דיונים...

קיצר מזל שיש אותי בשביל לענות.. חחח..
אמממ... *מה הדבר הכי מביך שקרה לך? - חחחחח.. היתי במספרה הספר דיבר עם מישהי בטלפון וחשבתי שהוא מדבר אליי.. קיצר הוא שואל שאלות על צבע ותיספורות... ואני חושבת שאני עונה לו.. אבל בעצם.. הוא היה בטלפון ואני עניתי באוויר..
קיצר לא נעים ממי שראה אותי מזיזה את הראש בחיוב ושלילה... חחחח *מה הדבר הכי פרוע שעשית? - אמממ.. בדרך כלל אני לא פרוע.. אבל אם קעקוע נחשב פרוע בעיניכם אז זהז זה... *מי האישיות שלא היית מתנגד/ת להוריד לה סטירה? - שרית חדד!
*מה הדבר הכי פסיכי שחשבת לעשות? - להיתחפש לחדרנית ולהיתגנב לחדר של דייב במלון שהם יהיו ולעשות לו "מסאג"... עזבו ירד לי מזה..
*האם את/ה מגדיר/ה עצמך כאדם מעניין? - תגדירו אתם מעניין ואני אגיד אם כן או לא..
*כמה בני/בנות זוג היו לך? - אמ..... 3.... *האם אי פעם בגדת בבן/בת הזוג שלך? - ת'אמת... כה..
פחחח... *מה השיר של דפש מוד שהכי מגדיר אותך? - ממש קשה לי לענות על שאלות מסוג כזה... חח זה תלוי באיזה מצב אני נמצאת...

למעלה