שאלון הפלייליסט

שאלון הפלייליסט

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר. ממש גדול... שמכיל כמה שיותר שירים, עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר . על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. לא חובה לכתוב את שם המבצע, כי כל העניין הוא לראות איך השאלה מתחברת לתשובה שהיא בעצם השם של השיר. ולשאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? clean(של רובי וויליאמס
) האם יהיו לי חיים מאושרים? על דרך יפו (מה אני אמורה להבין מזה
) מה אנשים באמת חושבים עליי? הקליטה -בעז בנאי (אחלה שיר אבל מה ..) האם אנשים חושקים בי בסתר? נרדם על החולות-ג'קו אייזנברג (
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בלוז כנעני (!!!)
מה אני צריך לעשות עם חיי? יושב בצד הכביש (
) עצה טובה בשבילי: if evreyone card- nickelback מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? ילדותי השניה - מתי כספי (אני כל כך אוהבת את השיר הזה !!!!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ירח - שלמה ארצי (מה?!) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ספינותיה - נורית גלרון (
) ובהלוויה שלי? הבוקר יאיר :)-.D
) איזה סוג גבר אני אוהבת? ניצוצות - פורטיסחרוף איך יהיה לי מחר? לפול מיה רוטמן (ממההה לא רוצה
) למה אני כאן? מקום בלילה - מורן גמילאל בתור מה אנשים יזכרו אותי? נעליים פורטיסחרוף (
אני מקווה מאוד שלא
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בצד הכביש גלעד שגב (וואלה מה אתם אומרים..) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לזוז - הדגנחש איך תהיה השנה הזו? פנתר שחור -פורטיסחרוף (מההההה אמאאא)

אוה, זה יצא לך מצחיק

הממ... עכשיו כל פעם שתרצי לעשות את עצמך מאושרת תשמעי בלוז כנעני
ומה שאת צריכה לעשות עם חייך זה לשבת בצד הכביש
זה משעשע לחלוטין! אני לא יכולה לעשות את המשחק הזה כי רוב הפלייליסט שלי לא במחשב וכי תוכנת המדיה פלייר עושה לי צרות.

clevelandrocks

New member
אפשר עם itunes?

איך העולם רואה אותי? ניצוצות- פורטיסחרוף (זו מחמאה?!) האם יהיו לי חיים מאושרים? שלח לי מלאך- משינה (אפשר מלאכית?) מה אנשים באמת חושבים עליי? את באה לבקר- משינה (יש לי הרבה משינה בפלייליסט...) האם אנשים חושקים בי בסתר? וידוי- יודית רביץ (מי אני מכיר עם מעילון וציץ של ורד?!) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? in liverpul- סוזן וגה (ואללה, לביטלס זה עבד) מה אני צריך לעשות עם חיי? אין לי ארץ אחרת- גלי עטרי (ומה עם ליברפול??? מבולבלים? גם אנחנו) עצה טובה בשבילי: בלילות הקיץ החמים- צוות הווי תותחנים (נשמע מעניין, הבעיה היא ששום דבר אינו קורה) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? חלליות- ברי סחרוף (כבר בבזוקה אמרו לי שבגיל 21 אגיע לירח...) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אתם זוכרים את השירים- חנן יובל (אין לי מה להגיד על זה) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בלוז כנעני (מורי- יש פה איזה רמז?!) ובהלוויה שלי? בראשית- שרון עזריה (על זה אני חותם. שניה, אני מעדכן את הצוואה שלי) איזה סוג אשה אני אוהב? נועה- אריק לביא (מישהו מכיר איזה נועה בשבילי?) איך יהיה לי מחר? נפלת חזק- איפה הילד (
מה עוד חדש?) למה אני כאן? try not to breathe- REM (ניסיתי- לא הצלחתי) בתור מה אנשים יזכרו אותי? למון טרי- דורי בן-זאב (יכל להיות יותר גרוע) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? complicated- avril lavigne (באמת שיר שנדבק) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? man on the moon- REM (אמא'לה חייזרים
) איך תהיה השנה הזו? שבתות וחגים- יודית רביץ (כל השנה מרגיש כמו שבת) משחק חמוד- אהבתי.

clevelandrocks

New member
מה רע בחנן יובל?

את יודעת כמה מעריצות יש לו באחוזת ראשונים? חוצמזה 'פגישה, חצי פגישה' זה אחד השירים הכי יפים בעולם (ודווקא אותו אין לי בפלייליסט
).

למעלה