שאלון הפוך

A GIFT OF LOVE

New member
שאלון הפוך

1.חתול
2.מוסיקה
3.רם אורן
4.בחלומות שלכם
5.עוגת גזר
6.שוקולד פרה
7.יופי ואסטטיקה
8.הלילה האחרון
9.הפורום הכי אהוב
10.אוח זה רומנטי
אני פשוט משועממת רצח.... אז זה מה שיצא...

eshkolit32

New member
עונה גם עונה

1. איזה חיה לא אהבת במיוחד בילדות והיום את אוהבת מאד? - חתול. 2. מה הדבר בלעדיו את לא יכולה לתפקד בעבודה וגם בבית? - מוסיקה. 3. איזה סופר ישראלי לא קראת (וסביר להניח שגם לא תקראי) אף ספר שלו? -רם אורן. 4. האם יש מצב שתעזבי את הארץ ולעולם לא תחזרי? - בחלומות שלכם! 5.איזה עוגה את הכי אוהבת להזמין מ"המטבחון"? - עוגת גזר ! 6.איזה אוכל מתוק לא אכלת כבר המוןןןןן זמן? - שוקולד פרה . 7. במה קוסמטיקאית עוסקת בהגדרה שלה? -יופי ואסתטיקה. 8.מתי לאחרונה היה לך חם בלילה? - הלילה האחרון. 9. מה הפורום הזה בשבילך? - הפורום הכי אהוב.
10. מה דעתך על ארוחת ערב ביתית עם מוסיקת ג'ז משנות ה-50 ברקע לאור נרות? - אוח זה רומנטי !
תודה רבה לגיפטוש על השאלון ההפוך

LiorShap

New member
עונה

1. איזה בעל חיים אני הכי שונא? חתול. 2. מה תמיד מרגיע ומעביר זמן כשרוצים? מוסיקה 3. איך קוראים להוא שהשם שלו מוכר לי ואני שומע הרבה לאחרונה? רם אורן 4. תספור מאחד עד מיליון בקול בחלומות שלכם 5. איזה עוגה אף פעם לא טעמת? עוגת גזר 6. קחי עוד שוקולד, פרה ^^ 7. מה הדבר שבטח לא יכול להזיק? יופי ואסטטיקה 8. מתי נשארת ער עד הבוקר? הלילה האחרון 9. על איזה שאלה קשה לענות כי יש יותר מאחד? הפורום הכי אהוב 10. איזה משפט גורם לך לבחילה? אוח זה רומנטי

shirli6

New member
עונה

אני במצב רוח ממש רע... התחלנו בי"ס היום, וזה מבאס להחריד. אני מנסה להשכיח את צרותי דרך השאלון הזה... 1. איזו חיה יעולה נגד ג'וקים ושאר חרקים? חתול. 2. כשהכל נראה רע, מה הדבר היחיד שיציל אותך? מוסיקה. 3. איזה סופר ממש לא מעניין אותך בימים אלו? רם אורן. 4. לימודים זה דבר טוב? בחלומות שלכם. 5. מה לא נשמע טעים, אבל אחרי שטועמים מגלים שזה לא נורא בכלל? עוגת גזר. 6. איזה תחום בחיים צריך להיות מריר? שוקולד פרה. 7. מה מקבל הרבה יותר מדי חשיבות בעידן שלנו? יופי ואסטטיקה. 8. מתי לאחרונה קיווית שהזמן לא יעבור? הלילה האחרון. 9. מהו פורום יתומים עבורך? הפורום הכי אהוב. 10. מה התגובה שלך לשאלה הקודמת? אוח, זה רומנטי. גיפטוש, היה נחמד מאוד
עכשיו אחזור לאומללותי...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo13.gifוגם אני עונה

1.חית מחמד שאתם סולדים ממנה:חתול 2.הדבר שהכי מרגיע אתכם:מוסיקה 3.סופר שאתם חושבים להתחיל לקרוא חלק מהספרים שלו:רם אורן 4.איפה לא יראו אתכם?בחלומות שלכם 5.משהו שלא טעמתם ומסקרן אתכם לטעום:עוגת גזר 6.מאכל אהוב:שוקולד פרה 7.מה לא כל כך בקטע שלכם כרגע?יופי ואסטטיקה 8.מתי הפעם האחרונה בה התקשתם להרדם?הלילה האחרון 9.מה דעתכם על פורום יתומים?הפורום הכי אהוב 10.מה דעתכם על תקופת המה השש עשרה?אוח זה רומנטי ערב טוב

למעלה