שאלון העדפות

Apnea Boy

New member
שאלון העדפות

קיבלתי היום בדואר שאלון העדפות שהייתי צריך למלא היום (לא הספקתי) השאלה היא האם זו המניל"ה המדוברת או לא ? כי זה לא הגיוני יש לי פרופיל 97 וקב"א מעל 54 (היו לי מיונים לצוות אוויר-ועברתי). וגם התפקידים הם מוזרים ולא מתאימים לי התפקידים שדורשים מיונים: -מסלול יעודי לקצונה -תפקידים בחייל החינוך -רפואה -מקצועות המחשב -תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט והתפקידים ללא מיונים: -מערך נהיגה -שיטור צבאי -שירות בתי הסוהר -מערך טכני בחיל החימוש -שירות בחיל האוויר והחלל -מערך תיקשוב -מפקד כיתת טירונים גם זה דף ירוק וססגוני כזה...וחשבתי שהוא אמור להיות לבן ומשעמם. וגם אין לי שאלה ששואלת האם אני רוצה לשרת בבסיס רחוק מהבית. אז קיצר זו המנילה או לא? וכמה זה חמור שלא מלאתי אותה? אילן.

mAAyAn 1

New member
זו המנילה

[זה לא ר"ת]. וחמור? זה לא חמור ממש. פשוט אם לא תמלא, לא תקבל זימונים ותתגייס בגיוס כלל צה"לי [למרות שתמיד יש מצב לגיוס כלל צה"לי, במקרה ולא עוברים את המיונים למשל...]...

Apnea Boy

New member
אבל אני לא רוצה שום דבר משם

יש לי רשימת דברים שאני הולך לעשות בצה"ל 1)טייס 2)שייטת13 3)669 אם זה לא אחד מאלה אני לא הולך לצבא. השאלה היא אם אני לא ימלא את זה או ימלא זה ישפיע לי עד השלוש הדברים הנ"ל?

אם מראיין מטעם אחת היחידות הללו

היה שומע אותך אומר את זה, אתה בטוח לא היית מתקבל. וכדאי שתדע, שבשביל להגיע לכל אחת מן היחידות האלו, צריך לעבור ראיון.

Boris25

New member
אתה בן יחיד?

כי אם כן אז המנילה הגיונית מאוד.

Apnea Boy

New member
כן אני בן יחיד

אבל עדיין אני רוצה לעשות שירות קרבי. ואמא מוכנה לחתום אני עוד רוצה ללכת ליום סירות... מה נסגר איתי אני לא רוצה את התפקידים המופעים לי במנילה. אני רוצה קרבי.... מה לעשות?

Apnea Boy

New member
ניראה לי זה יעזור

אני לא בדיוק מבין את הניסוח : 5)"מאחר והנך בן יחדי או......תוכל לשרת בידית שדה על תנאי חתימת שני הוריך......."כן"-ישלח אליך השאלון לקראת גיוסך" יחידה שדה זה קרבי?

כן, זה קרבי, כמו שג'ובניק זה

תומך לחימה. מה שכן, אני זוכר שהשתמשתי במושג יחידת שדה, בבגרות באנגלית בע"פ, כששאלה אותי על הצבא, אז לא ידעתי איך להגיד קרבי אז אמרתי לה unit field.

Boris25

New member
מה שתעשה זה ככה

אתה אמור ללכת לקצין העיר עם אמא ולחתום ובמנילה שלך יש שאלה:"האם אתה מעוניין לקבל שאלות יח"ש?" ותסמן שכן בהצלחה

למעלה