שאלון העדפות

Lili Liat

New member
שאלון העדפות

קיבלתי שאלון העדפות,ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי/מעניין/מאתגר/שווה/מבצעי? 1.אחזקה: חיילת במערך הטכני בחיל האוויר והחלל/ביבשה. 2.התראה ובקרה: מפעילת תקשוב מבצעי, מפקחת בקרת רשת.

mAAyAn 1

New member
התראה ובקרה.

אני הבנתי שמהטכני כדאי לברוח, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב...

Lili Liat

New member
בורחים בגלל העבודה הקשה או

בגלל שזה משעמם? ומה אם "חיילת משטרה"?

לכי על חיילת משטרה!

תפקיד מאתגר ומעניין במסגרת התפקיד את משרתת במשטרת ישראל כשוטרת לכל דבר וכמובן יש בזה גם כמה תחומים למשל להיות שוטרת סיור, את יכולה להוציא רישיון משטרתי ולנהוג בנידות ולהיות כשוטרת רגילה (לא חובה להוציא רישיון על ניידת) או להיות מוקדנית שזה לקבל אירועים דרך 100 ולהעביר אותם, או להיות במשרד חקירות או סיור או להיות משגרת תפקיד מאוד מומלץ אם את צריכה עוד פרטים שלחי לי מסר

Lili Liat

New member
אני מוסיפה:

האם "חיילת משטרה" זה תפקיד טוב? ואלחוטנית חוף? סייעת רופא שיניים? צפרית?

אמממ

סייעת רופא שיניים זה פקידה המערך הטכני לי אמרו שזה שווה... אבל כל1ומה שמתאים לו... המערך הטכני עבודה קשה, יציאות כנ"ל (בעיקר של ח"א)

Lili Liat

New member
את יכולה להגיד לי מה עושים שם בערך?

וזה יותר שווה מהבקרה?

onix 88

New member
למה את חושבת שסייעת זה פקידה?

ידידה שלי עכשיו בקורס וזה ממש לא פקידה. כשאת הולכת לרופא שיניים, יש את זאת שעוזרת לו, וזאת הסייעת. הקורס שלהן נמשך שלושה חודשים, הן לומדות דברים חשובים מאוד שקשורים לתחום רפואת השיניים, ואח"כ הן אחראיות על המרפאה בבסיס שלהן. הן אחראיות על הציוד ועל האספקה שלו.

JustADream

New member
לגבי חיילת משטרה-

יש לי חברה שהיא חיילת משטרה,ונהנית מכל רגע. את בכלל לא מרגישה שאת בצבא,כי את בעצם עם אנשים מבוגרים,ועם אולי 1-2 בגילך. זה בעצם החיסרון בתפקיד,אבל יכול להיות שלאחרים זה לא יראה חסרון. בעיקרון התפקיד הוא במשמרות,לפעמים משמרת לילה,לפעמים משמרת בוקר.. ויש לך יומיים בשבוע חופשיים,את מחליטה מתי לקחת אותם..(ז"א באיזה ימים). לפעמים יש גם טיולים של המשטרה,לאילת וכו'..אז את גם נוסעת יחד איתם,וזה נחמד לאללה. ויש לך נשק אישי.. ואת משובצת בעיר שלך,ושם בעצם את עובדת.. מסיירים בעיר ומבצעים מעצרים וכו'.. זה המעט שאני יודעת

למעלה