שאלון העדפות קד"צ

blabla2a

New member
שאלון העדפות קד"צ

שאלון העדפות לקד"צ השאלון נשלח ובדרכה אלייך. אנא מלא/י אותו בהקדם .... מופיע לי בקיוסק מידע עכשיו אני רואה.... אני מיועד ל 6.12.2006 \ פרופיל 82... מישהו יכול לסביר לי מה זה?

כן גם לי זה מופיע החל מהערב.

אני מקווה שזה באמת יגיע וזה לא איזה שהוא בולשיט צבאי. למישהו יש מושג מה פשר השאלון הזה? כי בעיקרון התאריך שלי הוא 6.12 כמו שידוע לכולם זה משטרה צבאית. והפרופיל שלי 72.

גם לי ככה אחים שלי !

אני פרופיל 82 אמרו לי גם משהו משטרה צבאית.. אבל מעניין איזה שאלון זה?!?!

BrEt HaRt 4eVeR

New member
גם לי!!

שאלון העדפות לקד"צ השאלון נשלח ובדרכה אלייך. אנא מלא/י אותו בהקדם ... אני גם ב 6/12 למשטרה צבאית פרופיל 72 ... מה זה השאלון הזה?!

blabla2a

New member
אתה בטוח?

כי התקשרתי למדור קד"צ, הם לא יודעים על מה אני מדבר...

אחים שלי!! ניפגש באותו יום גיוס!!

מגניב ללאלה!! אולי גם אותו טירונות(למרות שאני מאמין שכן!!)

ram9121

New member
עזרה !!!!!!!!!!!!!!! בבקשה

גם אני מתגייס ב6.12.2006 עם פרופיל 82 והקד"צ כבר אצלי... הייתי שמח שקיבלתי אותו אבל איך שפתחתי וראיתי את התפקידים שהציעו לי חשכו עיני. מערך נהיגה שכבר שללתי עוד בקצין מיון שהייתי אז קרבי לפני שיצאתי מקרבי. שיטור צבאי שאני ממש לא רוצה כי זה תפקיד חרא לדעתי! שב"ס שירות בתי סוהר שאין מצב שאני אעשה. המערך הטכני בחיל החימוש שזה נשמע כמו מוסכניק. שיטור אזרחי שזה בעצם להיות שוטר מן המניין. ושירות בחיל האויר והחלל, שזה עוד איכשהו נשמע מעניין אין לי מושג מה עושים שם... זה דבר הזוי ונשמע הזוי בטירוף! אחרי שראיתי את המנילה אמרתי לעצמי שזה מהשאני שווה?! אז ישר התקשרתי ללשכת גיוס לצעוק עליהם אם זה מה שאני שווה. אז היא אמרה לי שהתפקידים שהציעו לי הם תפקידים בלי מיונים ואם הייתי יוצא מקרבי לפני, היו קוראים לי למיונים אך בגלל שיצאתי מקרבי במועד כל כך קרוב לגיוס ואחרי שנגמרו כבר כל המיונים לשכבת הגיוס שלי אז אפשר להגיד שנדפקתי. עכשיו בנוסף לזה היא אימרה לי שלא בטוח שמה שהופיע לי במנילה יציע לי הקצין מיון, הוא יכול להציע לי דברים נוספים, כלומר, שום דבר עוד לא קבוע. איך שראיתי את המנילה נלחצתי בטירוף כי כל התפקידים נראים לי מסריחים בטירוף וזה יהיה בזבוז של 3 שנים מבחינתי. אני לא רוצה להיות איזה סוג של שוטר או נהג מטומטם. מעניין אם יש סיכוי שאקבל משהו נורמלי. בנוסף יצאתי מקרבי וקיבלתי ת"ש 3 שזה אומר 3 לילות בשבוע בבית לפחות ובד"כ מציבים אותך בבסיסים שיוצאים יומיות. לי אין בעיה להיות איזה פקיד מטומטם, אבל הייתי רוצה לעסוק במשהו נורמלי כלומר פקיד שאיכשהו עושה משהו מעניין. אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש לי סיכוי לקבל תפקידים נוספים חוץ מהמנילה כי באמת שום דבר לא נראה לי במנילה!!! אשמח לתשובה מהירה כי אני לחוץ בטירוף!!!!

orliron

New member
גם לי רשום בקיוסק ככה..

וגם אני מתגייס ב6.12 פרופיל 72. אני רק לא מבין למה שולחים לי מנילה, כבר שלחו לי ובסוף כי הם הציקו לי כל הזמן בחרתי בחיל החימוש. אני בכלל לא רוצה להיות בכל התפקידים האלה, אני רוצה משהו עם טירונות 02 משהו לא קשה,אפילו משהו פקידותי מצידי,לא אכפת לי. יכול להיות שהמנילה שתגיע אלי תתן לי תפקידים יותר קלים מאשר חיל החימוש,מערך נ"מ, שיריון, תותחנים וכו'? ולזה שמעלי, איך יצאת מקרבי(או תומך לחימה,תקראו לזה איך שאתם רוצים)?

orliron

New member
עוד שאלה

מזה לוחם איסוף? כי זה בעקרון מה שבחרתי.. אם אפשר פרטים על זה..תודה

ram9121

New member
כל מיני.... עדיין נואש לעזרה

המצאתי כל מיני סיבות של קשיים כלכליים ובעיות במשפחה, בנוסף אני רוצה להוציא אישור עבודה. זה די פשוט לקבל ת"ש למען האמת.. עכשיו אם יש לי ת"ש זה הכי קל לקבל אישור עבודה ובעצם האישור הזה עוזר לך להשתחרר מוקדם נגיד כולם משתחררים ב5 אתה יכול להשתחרר לפני בעצם אישור עבודה עוזר לך בכך שהצבא מתחשב בשעות ומתקפל בהתאם לצרכים או לעבודה שאתה בה עובד. אני גם רוצה להוריד פרופיל. ויש לי דרך לעשות את זה למרות שהרופא שלי דפוק ולא משתף פעולה. עדיין גם אני באותה צרה שלך אני מפחד ללכת להיות שוטר או נהג או מכונאי הבחירה שלך היא לא נכונה אני מקווה שזה לא מאוחר לתקן את הטעות שעשית כי להיות מכונאי ולהתעסק עם כלי נשק ולשמן אותם זה לא הכי נעים. מערך טכני של חיל החימוש מריח כמו מכונאי, לצבא יש נטייה לייפות תפקידים וג'ובים מסריחים כדי לנסות למשוך את העין. בכל אופן המנילה שלי מסריחה אשמח אם מישהו מניסיון או ששמע על מקרה אחד שאפשר לקבל תפקידים אחרים או אפילו טובים יותר אצל קצין מיון, לפי מיטב הבנתי מהצבא אמרו שכרגע רק הקצין ציון יכול כרגע לעזור לי... רציתי לדעת אם יש מצב לקבל ג'וב אחר.. אשמח לתשובות נוספות.

orliron

New member
ניסיתי הכל,לא עזר.

הלכתי למשקית ת"ש, סיפרתי לה שאבא שלי חולה במחלת לב קשה, עבר מלא ניתוחים וכאלה,ואסור לו לעבוד ולהתאמץ וכל הדברים האלה ולכן הוא צריך את העזרה בבית, פשוט ענתה לי במילים האלה, מאמי אני רואה במחשב שאתה מיועד לקרבי,אז זה לא יעזור לך שאבא שלך חולה, כל עוד שהוא מתפקד, הולך לבד,מתקלח לבד, אוכל לבד, זה לא בסיס לתת לך הקלות ולהוציא אותך מקרבי. עכשיו הקטע שאני ואח שלי תאומים שתינו הלכנו ביחד וכל אחד ישב אצל משקית ת"ש אחרת, והם הלכו להתייעץ ובסוף נתנו לשתינו את אותה תשובה(התשובה שרשמתי למעלה). הלכתי להוריד פרופיל, הצהרתי על המיגרנה שיש לי, מיגרנה שבאה לפעמים כמה פעמים בשבוע, אני שותה כל יום כדור בלילה בשביל לנסות למנוע את המיגרנה למחרת וזה לא תמיד עוזר, ובהתקף מגרנה לוקח כדור, הזמינו אותי למומחה אצלהם שהסתכל בתיק, הדפיס לי דף, ואמר לי ללכת לסיכום פרופיל, ושמה הרופא בסיכום פרופיל פשוט נשפך מצחוק מולי, שאלתי למה, והוא ענה לי שהרופא המליץ להעלות לי את הפרופיל מ72, אז אחרי שהתחננתי אליו שינסה לעזור לי ושאני לא אוכל לשרת בתפקידים שהם מציעים לי כשאני סובל ממגרנות, הוא בסוף השאיר לי על 72. לא יודע כבר מה לעשות...לא חושב שיש משהו שלא ניסיתי.

גיא246890

New member
אחי גם אני סובל ממגרנות

ואני על פרופיל 97 לא הצהרתי על זה.. זה מוריד עד כדי כך פרופיל ל72?? אין מצב להצהיר על מגרנות ולהישאר על פרופיל 97?

blabla2a

New member
מה יהיה איתם?

כבר יום שישי 3 ימים אחרי ואין שום זכר לשאלון שכזה... למרות שבקיוסק רשום שהוא נשלח...

לי נכתב בקיוסק המידע שזה נשלח

כבר באמצע ספטמבר, אבל זה לא הגיע, ביום ראשון התקשרתי לשאול ואמרו לי ששולחים לי את זה שוב. יש לי פרופיל 45 ואם אני מקבל תפקידים כמו שכתב החבוב מעלי אני מתאבד.

blabla2a

New member
אממממ

אבל אתה לא קרבי זה הבעיה.... כולנו כן.... כלומר הפרופיל ולא בנים יחידים...

למעלה