ניסיתי הכל,לא עזר.
הלכתי למשקית ת"ש, סיפרתי לה שאבא שלי חולה במחלת לב קשה, עבר מלא ניתוחים וכאלה,ואסור לו לעבוד ולהתאמץ וכל הדברים האלה ולכן הוא צריך את העזרה בבית, פשוט ענתה לי במילים האלה, מאמי אני רואה במחשב שאתה מיועד לקרבי,אז זה לא יעזור לך שאבא שלך חולה, כל עוד שהוא מתפקד, הולך לבד,מתקלח לבד, אוכל לבד, זה לא בסיס לתת לך הקלות ולהוציא אותך מקרבי. עכשיו הקטע שאני ואח שלי תאומים שתינו הלכנו ביחד וכל אחד ישב אצל משקית ת"ש אחרת, והם הלכו להתייעץ ובסוף נתנו לשתינו את אותה תשובה(התשובה שרשמתי למעלה). הלכתי להוריד פרופיל, הצהרתי על המיגרנה שיש לי, מיגרנה שבאה לפעמים כמה פעמים בשבוע, אני שותה כל יום כדור בלילה בשביל לנסות למנוע את המיגרנה למחרת וזה לא תמיד עוזר, ובהתקף מגרנה לוקח כדור, הזמינו אותי למומחה אצלהם שהסתכל בתיק, הדפיס לי דף, ואמר לי ללכת לסיכום פרופיל, ושמה הרופא בסיכום פרופיל פשוט נשפך מצחוק מולי, שאלתי למה, והוא ענה לי שהרופא המליץ להעלות לי את הפרופיל מ72, אז אחרי שהתחננתי אליו שינסה לעזור לי ושאני לא אוכל לשרת בתפקידים שהם מציעים לי כשאני סובל ממגרנות, הוא בסוף השאיר לי על 72. לא יודע כבר מה לעשות...לא חושב שיש משהו שלא ניסיתי.