שאלון הסוף שבוע

AeroFan

New member
שאלון הסוף שבוע

הרבה זמן לא היה !! שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Crazy משום מה חח אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה שמעתי בעיקר באקראי שיר השבוע כללי: Incubus- Redefine אלבום השבוע כללי: דיסק הבונוס של "Look Alive" [ה-DVD החדש של אינקובוס] סרט השבוע: "קומה מינוס 2" [P2], חייב לציין שזה פשוט אחד הסרטים המותחים שראיתי, לא קיטשי בכלל ומפחיד !! עד עכשיו זודיאק היה הסרט האהוב עליי ל-2007, והסרט הזה מצטרף אליו. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: מראים אותי ב-DVD של אינקובוס !!! יש שם קטע של 5 דקות מישראל שמראים אותם נוסעים באופניים בדיזינגוף ויורדים קצת לחוף הים בתל אביב, ומראים גם קטע מה-VIP !! חח יש שם איזה אחת שקרעה אותי [אני זוכר אותה ומראים גם אותה] היא עמדה במשך כמה דקות מול הלהקה והם באו ללחוץ לה יד ובמשך כמה דקות היא לא זזה מרוב השוק.. גם אני לא עיכלתי את זה אבל אני עוד איכשהו זרמתי !! חח בכלל הדי וי די הזה פשוט אחד הדברים המדהימים שקניתי.. לא ייאמן כמה שהוא טוב. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא יודע כרגע אין משו מיוחד תמונת השבוע:

omrihoresh

New member
עונה, בפעם הראשונה!

שיר אירו: the movie .כמעט ושכחתי ממנו ושמעתי אותו לפני כמה ימים. הזכיר נשכחות, כששמעתי אותובתיכון ואף אחד לא הבין למה אני מתלהב... אלבום אירו: permanent. עוד אחד מהאלבומים שלהם שנורא אהבתי מההתחלה. יש בו צליל "מתכתי" נורא מיוחד כזה.אני אוהב במיוחד את קולות הג'ונגל בשיר הנושא. תמיד תהיתי אם סטיבן וג'ו עושים אותם... שיר כללי: 1973 ג'יימס בלאנט. נכון, לא רוקי, אבל מקסים. אני מתאהב באלבום שלו עם כל שמיעה. אלבום כללי: tumbleweed connection, אלטון ג'ון. לפני שכולם פה מתנפלים עלי- תורידו או תקנו את האלבום הזה ותיווחכו שגם אלטון היה בתחילת הדרך רוק מזוקק ומשובח! ציטוט:אין הדבר הטוב: הגשם חזר! ציפייה לשבוע הבא:שיהיה שונה מהשבוע הנוכחי סופ"ש מצויין לכולם! עמרי

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Walkin' The Dog. נתקלתי בו אחרי זמן מאחד הבוטלגים ששמתי באייפוד. נהדר. אלבום השבוע של אירוסמית': אין. שיר השבוע כללי: Neil Young - Old Man אלבום השבוע כללי: Albert King & Stevie Ray Vaughan - In Session The Black Crowes - The Southern Harmony & Musical Companion Neil Young - Live At Massey Hall (אלבום השנה שלי) Tom Petty - Playback Box Set סרט השבוע: "מצפן הזהב". תוכנית השבוע: ER עונה 12! תודה להולמארק! ספר השבוע: This Wheel's On Fire ציטוט השבוע:
"Old man look at my life, Twenty four and there's so much more Live alone in a paradise That makes me think of two..."​
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה I guess. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיגיעו הזמנות מחו"ל. תמונת השבוע:
הציפיה...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסופ"ש!! סופסוף!!

שיר השבוע של אירוסמית': לא שמעתי מוזיקה השבוע (כן כן זה עצוב..) אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: למי היה זמן גם לזה? תוכנית השבוע: איש משפחה ספר השבוע: הארי פוטר ואבן החכמים. אחרי שסיימתי את השביעי החלטתי לקרוא את הכל מחדש. זה ממש נחמד רואים כל מיני רמזים ודמויות שמופיעות בהמשך הסדרה שבספרי הראשונים לא אומרים לנו כלום. ציטוט השבוע: "וביום השישי ברא אלוהים את הבהמות ואת הבמה הגדולה ביותר - האדם!" שיער תנ"ך.. הדבר הטוב של השבוע: לא היו שיעורי ספורט משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: המבחן בתנ"ך.. אני משקיעה בו כל כך הרבה (כל החומר של כיתה י' בשבוע?) אז שרק יעבור כבר תמונת השבוע:נשים את זה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה