שאלון הכרות

take out

New member
שאלון הכרות

לקוח מפורום ברי, נכתב על ידי חן:
שם:
תאריך לידה:
איסיקיו:
מסנג'ר:
בוקר או לילה?
מתוק או חריף?
חורף או קיץ?
ים או בריכה?
קיבוץ או כפר?
נרגילה או סיגרה?
וודקה או בירה?
יום או חושך?
מועדון או פאב?
הופעות במועדון או הופעות בחוץ?
לבן או שחור?
כחול או אדום?
ירוק או צהוב?
שמש או ירח?
את/ה מעשן?
את/ה אוהב אלכוהול?
איך התחלת לשמוע אהוד?
בכמה הופעות היית/ה של אהוד?
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?
מה המאכל הכי אהוב עלייך?
מה הממתק הכי אהוב עלייך?
מה החטיף הכי אהוב עלייך?
שיר שאתה הכי אוהב של אהוד?
שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד?
להקות אהובות?

הוד11

New member
עונה

שם: הוד תאריך לידה: 29 באוקטובר גיל: 16 איזור: קריית שמונה איסיקיו: 272077940 אבל אני לא פתחתי אותו שנים מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף?מתוק חורף או קיץ? חורף ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? לא זה ולא זה וודקה או בירה? לא זה ולא זה יום או חושך? חושך מועדון או פאב? לא זה ולא זה הופעות במועדון או הופעות בחוץ? במועדון לבן או שחור? שחור מרזה כחול או אדום? אדום ירוק או צהוב? צהוב וירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? חלילה את/ה אוהב אלכוהול? לא ממש איך התחלת לשמוע אהוד? אמרו לי שעבודה שחורה זה שיר טוב, מסתבר שהם צדקו בכמה הופעות היית/ה של אהוד? עדיין לא הייתי ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? ארבע מה המאכל הכי אהוב עלייך? גרונות הודו מה הממתק הכי אהוב עלייך? שוקולד מה החטיף הכי אהוב עלייך? צ'יטוס פיצה שיר שאתה הכי אוהב של אהוד- עכשיו רחוב האגס אחד שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד- ואתה של טיפקס להקות אהובות- טיפקס פרל ג'אם אליס אין צ'יינס

עונה

שם: מורי
תאריך לידה: 8/3/81
איזור: ירושלים
איסיקיו: אין לי
מסנג'ר: [email protected]
בוקר או לילה? בעיקרון לילה
מתוק או חריף? מתוק
חורף או קיץ? חורף
ים או בריכה? בריכה
קיבוץ או כפר? כפר
נרגילה או סיגרה? נרגילה
וודקה או בירה? בירה
יום או חושך? אממ יום
מועדון או פאב? פאב
הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ
לבן או שחור? לבן
כחול או אדום? כחול
ירוק או צהוב? צהוב
שמש או ירח? ירח
את/ה מעשן? לא
את/ה אוהב אלכוהול? כן
איך התחלת לשמוע אהוד? אחים שלי לא הפסיקו לשמוע אני נדבקתי
בכמה הופעות היית/ה של אהוד? לא יודעת אפעם לא ספרתי אותן
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? אללי שאלה קשה, אני הולכת למלא הופעות
מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל
מה הממתק הכי אהוב עלייך? שוקולד
מה החטיף הכי אהוב עלייך? במסלי (שזה שילוב של במבה אוסם עם בסלי גריל כל הזכויות שמורות לי ולדודי)
שיר שאתה הכי אוהב של אהוד? רק אחד?!?! אממ אביא לך ויוצא לאור
שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד? מלאך של אביב גפן
להקות אהובות? אלג'יר,שוטי הנבואה ועוד הודגש באמצעות מדגישומטיק

Joy83

New member
רצ"ב תשובות (חלקי, אומנם....(-: )|פ

ג'וי, 23 (מאתמול!), ירושלים, לילה, מתוק (והרבה), חורף, ים, כפר, לא נרגילה ולא סיגריה, לא וודקה ולא בירה, חושך, בית קפה, ירח, לא מעשנת, לא שותה (אני ילדה טובה.....
), הכי אוהבת לאכול תפו"א של אמא שלי, הממתק שאני הכי אוהבת זה שוקולד (פסק זמן, כיף כף, מה שיש), חטיף- במבה ודוריטוס בטעם חמוץ מתוק, השיר הכי יפה של אהוד בנאי- והכי יפה בכלל- זה "כולם יודעים", ושיר יפה לא של אהוד- זה משתנה....עכשיו חזרתי ל-STREET SPIRIT של רדיוהד. בכללי, אני אוהבת את SYSTEM OF A DOWN, רד הוט צ'ילי פפרז, DISTURBED, פלסיבו.....וזהו, בערך. יש עוד מלא להקות שאני אוהבת רק שיר אחד או שניים שלהם, כמו נירוונה, פרל ג'אם, בית הבובות, יזהר אשדות, דפש מוד וכו'

../images/Emo9.gif

שם: קרן אור תאריך לידה: 13/2/81 גיל: 25 איזור: ירושלים איסיקיו: אין לי מסנג'ר: בכרטיסאישי אם אני לא טועה יש אותו
ואם לא אז נכון לא נורא?! בוקר או לילה? בוקר וכמה שיותר מוקדם על הבוקר יותר טוב מתוק או חריף? מתוק, אני חצי אשכנזיה לא יכולה חריף חורף או קיץ? קיץ!! ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? גועל נפש שניהם וודקה או בירה? וודקה
יום או חושך? יום מועדון או פאב? מועדון הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ הכי כיף! לבן או שחור? שחור כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? לא את/ה אוהב אלכוהול? כן אבל בקטנה איך התחלת לשמוע אהוד? מילדות בכמה הופעות היית/ה של אהוד?מיליון? סתם לא יודעת 20-30 נראה לי ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?
אני אמורה לזכור?! מה המאכל הכי אהוב עלייך? בשר! מה הממתק הכי אהוב עלייך? טוויקס מה החטיף הכי אהוב עלייך? תפוציפס שיר שאתה הכי אוהב של אהוד?יוצא לאור וילדי הלילה והופעת מילואים שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד? כרגע זה כל הציפורים של הראל סקעת להקות אהובות? ביטלס,רדהוטציליפפרז,משינה ועוד רבים אחרים (נו יש למטה הודעה עם המוזיקה שאני אוהבת תקראו
)

נעים מאוד ../images/Emo3.gif

שם: עדי תאריך לידה: 9.1.85 גיל: בינואר 22 (סופסוף אני מרגישה קטנה..
) איזור: חדרה איסיקיו: יש לי אבל הוא לא בשימוש
מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? חורף, עד לרגע שקר לי ורטוב לי מדי..
ים או בריכה? בריכה קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? נרגילה
וודקה או בירה? וודקה עם תפוזים
יום או חושך? חושך מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? העיקר שיהיו הופעות.. לבן או שחור? לבן כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? ירוק שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? כן את/ה אוהב אלכוהול? כן איך התחלת לשמוע אהוד? במילה אחת- אחותי.. בכמה הופעות היית/ה של אהוד? לא הרבה בכלל.. וגם באלו שהייתי הייתי עדיין ממש קטנה..
, הדבר יתוקן בקרוב לפי התחושת בטן שלי..
ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? וואו.. הממ.. אני בערך אחת לשבועיים בהופעה כבר כמה שנים טובות (באמת
) אז עזבו מספרים
מה המאכל הכי אהוב עלייך? חלבי.. בעיקר מהסוג האיטלקי
מה הממתק הכי אהוב עלייך? שוקולד לבן... מה החטיף הכי אהוב עלייך? צ'יטוס.. אבל הישן הרגיל של הגבינה.. ואני כבר שנה לא מוצאת, יש רק את החדשים
(אלו היו 20 שניות על חוסר שפיותה של עדי
) שיר שאתה הכי אוהב של אהוד? אביא לך
לגמרי.. אבל גם כולם יודעים והאגס אחד והכוכב של מחוז גוש דן ו.. ו.. וואי זו שאלה אכזרית
שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד? כל דבר שיש אחריו את זה: /מאיר בנאי
זה משתנה אבל בזמן האחרון זה "בעולם הזה", "תמיד כמעט", "את אחת יחידה" וזה הזמן לשתוק
להקות אהובות? יש המון.. תיסלם, איפה הילד, כנסיית השכל, בנזין, רדיוהד, פינק פלויד, REM וואי יש עוד כ"כ הרבה גם לועזי וגם עברי שאני אפסיק כאן
שבוע טוב לכולנו

take out

New member
../images/Emo198.gif

שם: ניר ב תאריך לידה: 7.9.89 גיל:16, אוטוטו 17 איזור: חיפה, זכרון ליתר דיוק איסיקיו: 166530631 מסנג'ר: [email protected] בוקר או לילה? לילה מתוק או חריף? חריף חורף או קיץ? קיץ ים או בריכה? ים קיבוץ או כפר? כפר נרגילה או סיגרה? בעך P= וודקה או בירה? תלוי במצב רוח יום או חושך? יום מועדון או פאב? פאב הופעות במועדון או הופעות בחוץ? בחוץ, אבל שוב, תלוי במצב רוח לבן או שחור? לבן כחול או אדום? כחול ירוק או צהוב? לא כל כך אוהב P=, אבל ירוק =] שמש או ירח? ירח את/ה מעשן? נואפ את/ה אוהב אלכוהול? לא אוהב, מסמפט =] איך התחלת לשמוע אהוד? הופעה של ברי ואהוד בכמה הופעות היית/ה של אהוד? , זה ישתנה, אל דאגה1 ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)? המון, בעיקר מוחלט של ברי\פורטיס מה המאכל הכי אהוב עלייך? ילדים קטנים מה הממתק הכי אהוב עלייך? ילדים קטנים בחליפת ליצן? מה החטיף הכי אהוב עלייך? די כבר! שיר שאתה הכי אוהב של אהוד? קשה, אבל בנתיים פלורנטין שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד? מפנה מקום של ברי?... לא יודע,, זה קשה להקות אהובות? doors,who, porthishead, police,scorpions,gus gus,DIRE STRAITS!!!, פורטיסחרוף, ועוד ועוד ועוד

../images/Emo115.gif

שם: שחר תאריך לידה: 17.8.90 גיל: 16 כניראה, (עשיתי היום ת.ז.. מוזר, יש לי זהות, לא רוצה!!) איזור:נגב, מושב מסלול ..ב"ש.. איסיקיו:303771316=] מסנג'ר:--- בוקר או לילה? יממה שלמה. מתוק או חריף? מתוק חורף או קיץ? שנה שלמה. ים או בריכה? אני חושבת שים.חוץ מברכה מסוימת.לא משנה.ים. קיבוץ או כפר? מושב נרגילה או סיגרה? נרגילה וודקה או בירה? בירה+כרס. יום או חושך? חושך יום מועדון או פאב? תלוי בסיטואציה. הופעות במועדון או הופעות בחוץ? עדיף בחוץ-אוויר,אבל הכל מתקבל
לבן או שחור? שחור, נו... כחול או אדום?כחול... ירוק או צהוב?ירוק... שמש או ירח? כוכבים. את/ה מעשן?לפעמים. את/ה אוהב אלכוהול?לא משהו. איך התחלת לשמוע אהוד?מתמיד היתגנן לנו בבית..
בכמה הופעות היית/ה של אהוד?אני חושבת ש3.עוד יהיו. ובכמה הופעות בכלל היית(בכללי)?5657267986870.חחח. מה המאכל הכי אהוב עלייך?כל דבר שהוא טיבעוני וטעים הוא אהוב. מה הממתק הכי אהוב עלייך?שוקולד מריר של איזה חברה וויצרית הזויה. מה החטיף הכי אהוב עלייך?אפרופו, של חברות קטנות אבל. שיר שאתה הכי אוהב של אהוד?קשה קשה קשה קשה ממש... שיר שאתה הכי אוהב אבל לא של אהוד?ממש ממש ממש ממש קשה. להקות אהובות (וגם זמרים-זמרות): יהודית רביץ,אביתר, מיותר לציין שאהוד, 21
, מאיר אריאל,.... בשר-רצח.טיבוענות מצילה חיים.תודה.

למעלה