שאלון הכרות

O L i T

New member
כעבור 200 שנה..

חזרתי קצת.. (:) שלומלום וכאלה
שעת התחלה: 13:45 שם: אולי כינוי: אלכס תאריך לידה/גיל: 27.12.90 מה שהופך אותי לבת 15 מקום מגורים: החור הכי צפוני שקיים מאכל אהוב: כל מה שלא קשור למאכלי ים צבע אהוב: כחול/שחור/ורוד כמה אחים ואחיות: אח 1 שיר אהוב: Muse - Feeling Good / Placebo - Nancy Boy אלבום אהוב: אממ.. Placebo - Black Market Music להקות אהובות [וההכי אהובה]: פלסיבו, מיוז, גארבג', third eye blind, kill hannah, 30 seconds to mars, supergrass, RHCP, idiot pilot וכו' וכו' וכו' אין לי כוח להמשיך סגנון מוזיקה: רוק-אלטרנטיבי-אינדי, אלקטרוניק הארדקור. שיר שמתנגן כרגע: קאבר של גארבג', נו דאוט והדיסטילרז ל call me של בלונדי האלבום האחרון שקנית: הממ.. אני לא באמת קונה אלבומים X: מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: אין לי.. מה אתה רוצה להיות בעתיד: משהו עם כסף בתוכו. הדבר הכי טוב אצלך: - הדבר הכי רע אצלך: - טלוויזיה/מחשב: - פלאפון- כן או לא וכמה: כן ומה הכוונה ב'כמה'? כלי נגינה: גיטרה. למרות שאני מעדיפה מתופפים כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לעוף אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ניו יורק. או לונדון. מקום אהוב בעולם: ניו יורק איפה טיילתם בעולם: - מה הדף בית שלכם: ריק אנשים שאתה מעריץ: סטיבי וונדר שוקו/קפה: קפה 3> האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: אכן מס' נעליים: 40-41 גובה: 171 משקל: O: לא מגלה. MTV/VH1: MTV2 צרוב/קנוי: קנוי כמובן אבל למי יש כסף.. כמה זמן אוהב את אואזיס: אהבתי את אואזיס והם עדיין מעולים למרות שאני כבר לא ממש מאזינה להם. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים מזגן/מאורר: מזגן ליאם/נואל: ליאם אנדי/גם: אנדי..? הביטלס/הרולינג סטונס: אני לא יכולה לבחור בין דברים כאלה O: עונה בשנה: חורף מנוי לעיתון: לא סיפור מוזר על הילדות: יש יותר מדי גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה.. זה לא היה כבר? פנדר/גיבסון: פנדר מסנג'ר/איסיקו?: מסנ' בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: כמו שאני עכשיו גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית ספורט: אני לא יכולה לענות על זה. זה יותר מדי.. לא קונבנציונלי. דיסקמן/MP3: MP3 קבוצה אהודה: - בריטים/אמריקאים: אמריקאים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: - חיה אהובה: כלב תורם לאגודות?: כשיש ממה מוזיקה במחשב/בנגן: המוזיקה שיש בנגן נגיעה לשם מהמחשב אז מה הפואנטה? אקספלורר/מוזילה: אקספלורר יס/הוט: יס יס יס! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לסיים את השאלון הזה כבר.. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ללכת לאכול. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: אני לא ממש נכנסת.. :/ כלב/חתול: כלבב דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: ישארו הדברים שאתם לא יודעים עליי, תודה. עצלן/פעיל: עצלנית מדי. דעה על המלחמה בצפון: נוראית, ואתם מדברים פה עם אחת מהחזית. ביצה קשה/חביתה: שונאת ביצים אלכוהול?: שונאת אבל זה כזה טוב לפני שמתחילים להקיא. סיגריות?: בתהליכי גמילה. MTV2 – יש או אין: אין אבל זה לא מה שעוצר בעדי P: ספרים, כן או לא ואיזה: כן. כרגע 'איש הקובייה' הקודם היה fight club בגירסתו האנגלית. מלומדת אני.. D: קולנוע/סרט בבית: קולנוע מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: תלוי איזו תוכניות טלוויזיה אהובות: לא יודעת.. לישון: זה הדבר הכי אפקטיבי שאתם יכולים לעשות עם עצמכם. בשר/חלב: בשר. אני אלרגית לחלב בצורתו הגולמית. ירק/פרי: פרי לחם/לחמניה: לחמניה בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק כמובן תחביבים: להקשיב למוזיקה ולזיין בשכל. אני בחורה כישרונית. הדבר הכי הזוי שעשית: אם אני אספר לכם אני אצטרך להרוג את כולכם ואנחנו לא באמת רוצים שזה ייקרה. נכון? נהנת מהשאלון?: sure.. שעת סיום: 14:03 יומקסום

sok777

New member
חבל שלא נהנת..:-\

" פלאפון- כן או לא וכמה: כן ומה הכוונה ב'כמה'?" הכוונה היא כמה את משתמשת/מדברת/מסמסת. אה וסטיבי וונדר... ממ.. יש לי ולרועי איזה וויכוחון עליו
תשמעי את Hang Up [ככה קוראים לזה? אני זוכר נכון?] .. [אם עוד לא שמעת]

O L i T

New member
מתקנת

פלאפון- כן או לא וכמה: כן. כמה? כשצריך. סטיבי וונדר רק מזכיר לי כמה מתלוננים אנחנו, כפויי טובה ומפונקים בצורה נוראית. הממ.. אני מציעה להכריע את הכף בסטריפ פוקר

RoySupernova

New member
את תשתתפי?

כן מסכים איתך בקשר לסטיבי וונדר.. ולשירים שאנחנו מתווכחים עליהם קוראים step out של אואזיס ו- uptight של סטיבי'לה.. תשמעי ותביני על מה הוויכוח..

sok777

New member
בדיוק אפטייט..

חחחח
יודעת מה, אנחנו נשחק פוקר ואת תעשי את החלק השני
רועי, מקובל עלייך? [אלכס, עלייך הבנתי שמקובל
]

O L i T

New member
אוקיי

הבנתי על מה אתם מתווכחים אבל על מה בדיוק? השיר של סטיבי נולד הרבה לפני ליאם ונואל או אואזיס באופן כללי, אז על מה העניין תזכירו לי? הממ.. אני אשקול את השתתפותי
, דווקא חשבתי על לצפות ולהמר על כמה תפסידו ביני לבין עצמי

sok777

New member
הוויכוח

הוא על כך שרועי טוען שנואל העתיק את כל השיר [למרות שהוא לא הודה בזה מעולם, ואנחנו כולם יודעים שאין לו בעיה להודות. אני טוען שנואל לקח חלק מהשיר ושינה אותו פה ושם, רוב הפזמון הוא של סטיבי אבל הוא שינה אותו. רועי טוען שזה כמו קאבר. אני טוען שזה כמו שיפור. אגב, בחוברת אקורדים כתוב שנואל לקח אלמנטים אבל רועי עדיין מתעקש
ואם את לא משתתפת תמצאי מישהי אחרת..
כי אז במקרה ואני או רועי ננצח, השני לא יהנה.

O L i T

New member
אולרייט..

אני אומרת קאבר. קח לדוגמא את Limp Bizkit - Bitter Sweet Home , פרד לקח את Bittersweet Symphony של the Verve הוריד את הבתים, הוסיף כמה משלו והשאיר את הפזמון - זה עדיין נמצא תחת קטגוריית הקאברים. אפשר לתייג שיר כלשהו כ'שיפור'? עוד לא שמעתי על זה O: אני פשוט אתעלם מ-2 השורות האחרונות

sok777

New member
נו.. לא שיפור אלא.. לקיחת אלמנטים

זה לאו דווקא קאבר. אם זה היה גניבה הוא היה מודה בזה, ואם זו הייתה גניבה והוא לא היה מודה לא היה כתוב בחוברת "Some Emlements From Stevie Wonder.." בלהבלה.

sok777

New member
לא. אני מצפה שיכתבו:

"Music&Lyrics By Noel Gallagher". ואז הוא יודע שהוא גנב
. זה כמו שיכתבו בדונט לוק בק שהוא גנב את הפתיחה

RoySupernova

New member
אהאהאה !I win I win

זו גניבה! הוא היה אמור להיות שיר מס' 7 במורנינג גלורי בין סאם מייט סיי לקאסט נו שאדו והורידו אותו בשניה האחרונה (ואפילו יצאו כמה דיסקי פרומואים עוד לפני השינוי שהיום מאוד נדירים) בגלל שהאנשים של סטיבי רצו הרבה כסף מהרווחים.. אמנם באמת לא יצא שנואל דיבר על זה אבל על המון העתקות ברורות נואל לא דיבר.. ובמקרה הזה אפילו בלי שסטיבי ביקש השם שלו רשום בקרדיטס לשיר בסינגל של דונט לוק באק ובפמיליאר טו מיליונס.. אה! ועכשיו לדברים יותר חשובים, אלכס, מה לגבי העירום שהבטחת לנו? ולמנצח יש איזה פרס מיוחד במקרה?

RoySupernova

New member
רגע..

היא קראה לי גבר.
אני מרגיש משיכה מסוימת, או שזו רק הכלבה שלי שמגרדת לי שאני יציל אותה מהעלה המפחיד? זה נבוט בידייך או שאת פשוט שמחה לראות אותי? חח אני צריך לחשוב על משפטי מחץ חדשים...

sok777

New member
אפשר להפסיק לקרוע אותי מצחוק??../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח גדול..

O L i T

New member
האם העובדה שאני קוראת לכל

הזכרים ובעלי הבולבולים "גברים" אומרת שאני נמשכת אליהם? הו, poor you, הנבוט הוא ידיי

sok777

New member
לא ניצחת ולא בטיח [או.. לא נעליים]

שמע, מה אני אעשה, זה פשוט לא קאבר. זה כמו שהשיר של אביב גפן זה לא קאבר לשמפיין, רק שהוא גנב ממש הכל חוץ מהקטע שהוא שר: "זה רק הלבבב שכואבבבב לך.." בכל אופן אני חושב שאנחנו די מסכימים אבל מתבלבלים. אני אומר שוב, אני מסכים שהוא גנב את הפזמון ושינה טיפה ועשה את זה רוקיסטי
אבל חוץ מזה הבית וזה "What She Said.." הוא שונה.. והוא גם הוסיף את הגיטרה השניה המגניבה. יודע מה? נתפשר. חצי גניבה.

למעלה