כעבור 200 שנה..
חזרתי קצת.. (
שלומלום וכאלה
שעת התחלה: 13:45 שם: אולי כינוי: אלכס תאריך לידה/גיל: 27.12.90 מה שהופך אותי לבת 15 מקום מגורים: החור הכי צפוני שקיים מאכל אהוב: כל מה שלא קשור למאכלי ים צבע אהוב: כחול/שחור/ורוד כמה אחים ואחיות: אח 1 שיר אהוב: Muse - Feeling Good / Placebo - Nancy Boy אלבום אהוב: אממ.. Placebo - Black Market Music להקות אהובות [וההכי אהובה]: פלסיבו, מיוז, גארבג', third eye blind, kill hannah, 30 seconds to mars, supergrass, RHCP, idiot pilot וכו' וכו' וכו' אין לי כוח להמשיך סגנון מוזיקה: רוק-אלטרנטיבי-אינדי, אלקטרוניק הארדקור. שיר שמתנגן כרגע: קאבר של גארבג', נו דאוט והדיסטילרז ל call me של בלונדי האלבום האחרון שקנית: הממ.. אני לא באמת קונה אלבומים X: מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: אין לי.. מה אתה רוצה להיות בעתיד: משהו עם כסף בתוכו. הדבר הכי טוב אצלך: - הדבר הכי רע אצלך: - טלוויזיה/מחשב: - פלאפון- כן או לא וכמה: כן ומה הכוונה ב'כמה'? כלי נגינה: גיטרה. למרות שאני מעדיפה מתופפים כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לעוף אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ניו יורק. או לונדון. מקום אהוב בעולם: ניו יורק איפה טיילתם בעולם: - מה הדף בית שלכם: ריק אנשים שאתה מעריץ: סטיבי וונדר שוקו/קפה: קפה 3> האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: אכן מס' נעליים: 40-41 גובה: 171 משקל: O: לא מגלה. MTV/VH1: MTV2 צרוב/קנוי: קנוי כמובן אבל למי יש כסף.. כמה זמן אוהב את אואזיס: אהבתי את אואזיס והם עדיין מעולים למרות שאני כבר לא ממש מאזינה להם. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים מזגן/מאורר: מזגן ליאם/נואל: ליאם אנדי/גם: אנדי..? הביטלס/הרולינג סטונס: אני לא יכולה לבחור בין דברים כאלה O: עונה בשנה: חורף מנוי לעיתון: לא סיפור מוזר על הילדות: יש יותר מדי גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה.. זה לא היה כבר? פנדר/גיבסון: פנדר מסנג'ר/איסיקו?: מסנ' בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: כמו שאני עכשיו גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית ספורט: אני לא יכולה לענות על זה. זה יותר מדי.. לא קונבנציונלי. דיסקמן/MP3: MP3 קבוצה אהודה: - בריטים/אמריקאים: אמריקאים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: - חיה אהובה: כלב תורם לאגודות?: כשיש ממה מוזיקה במחשב/בנגן: המוזיקה שיש בנגן נגיעה לשם מהמחשב אז מה הפואנטה? אקספלורר/מוזילה: אקספלורר יס/הוט: יס יס יס! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לסיים את השאלון הזה כבר.. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ללכת לאכול. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: אני לא ממש נכנסת.. :/ כלב/חתול: כלבב דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: ישארו הדברים שאתם לא יודעים עליי, תודה. עצלן/פעיל: עצלנית מדי. דעה על המלחמה בצפון: נוראית, ואתם מדברים פה עם אחת מהחזית. ביצה קשה/חביתה: שונאת ביצים אלכוהול?: שונאת אבל זה כזה טוב לפני שמתחילים להקיא. סיגריות?: בתהליכי גמילה. MTV2 – יש או אין: אין אבל זה לא מה שעוצר בעדי P: ספרים, כן או לא ואיזה: כן. כרגע 'איש הקובייה' הקודם היה fight club בגירסתו האנגלית. מלומדת אני.. D: קולנוע/סרט בבית: קולנוע מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: תלוי איזו תוכניות טלוויזיה אהובות: לא יודעת.. לישון: זה הדבר הכי אפקטיבי שאתם יכולים לעשות עם עצמכם. בשר/חלב: בשר. אני אלרגית לחלב בצורתו הגולמית. ירק/פרי: פרי לחם/לחמניה: לחמניה בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק כמובן תחביבים: להקשיב למוזיקה ולזיין בשכל. אני בחורה כישרונית. הדבר הכי הזוי שעשית: אם אני אספר לכם אני אצטרך להרוג את כולכם ואנחנו לא באמת רוצים שזה ייקרה. נכון? נהנת מהשאלון?: sure.. שעת סיום: 14:03 יומקסום
חזרתי קצת.. (