שאלון הכרות

L i l A L o

New member
טוף

שעת התחלה:02:06 שם:ענת כינוי:יש יותר מידי תאריך לידה/גיל:17 מקום מגורים:רעננה מאכל אהוב:יותר מידיP: צבע אהוב:כתום, ירוק וכחול כמה אחים ואחיות: שני אחים שיר אהוב:אמ זה בא בתקופות ומשתנה כל הזמן אלבום אהוב:נו :mad: להקות אהובות [וההכי אהובה]:אואזיס?
אממ אבל אני אוהבת מלא, אזבו , משינה, שוטי הנבואה ואממ לא ישראלים. יש את הביטלס, רד הוט ועוד מלא שאני שכוחת.. סגנון מוזיקה:1רוק, ישראלי, רגאיי והרבה שיר שמתנגן כרגע:כראגע אין האלבום האחרון שקנית:וואי, לא זכורת::X מוזיקה ישראלית/לועזית:גם וגם מסנג'ר שלך:[email protected] איסיקו שלך:152073846 מה אתה רוצה להיות בעתיד:ואי, אין לי מושג הדבר הכי טוב אצלך:ממ כלום. הדבר הכי רע אצלך:לא יודעת, אני טיפשש טלוויזיה/מחשב:מחשב פלאפון- כן או לא וכמה:כן קצת כלי נגינה:הלוואי
גיטרה כשרון שהיית רוצה שיהיה לך:להיות מגניבה ויודעת לנגן אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?:אנגליה
. סתם, ביותר מידי מקומות. אוף אני לא החלטית מקום אהוב בעולם: איפה טיילתם בעולם:הולנד, צרפת, אנגליה, טורקיה, רומניה, פולין וספרד מה הדף בית שלכם:MSN אנשים שאתה מעריץ:לא שוקו/קפה:שוקו האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?:כן מס' נעליים:מידה? 36-7 גובה:1.54?
משקל:מהזה פה:\ MTV/VH1:ממ אני בקושי רואה את שניהם צרוב/קנוי:קנוי יותר שווה מהP: כמה זמן אוהב את אואזיס:הרבה, מכיתה ח' בערך.. שזה הממ 4 שנים נעליים/סנדלים/כפכפים:כפכפים או נעליים מזגן/מאורר:מזגן ליאם/נואל:ליאםם אנדי/גם:אנדי הביטלס/הרולינג סטונס:ביטלס עונה בשנה:קיץ ואביב וחורףP: רק את הסתיו אני מקפחת מנוי לעיתון:מה? אין סיפור מוזר על הילדות:סניליות רולז גיטרה/פסנתר/אחר:גיטרה. פנדר/גיבסון:לא מבינהP: מסנג'ר/איסיקו?:מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו:14 לנצח גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית:קלאסית ספורט:ימיP: סתם. שפורט זה טוב. דיסקמן/MP3:MP קבוצה אהודה:מכבי תל אביב?:X בריטים/אמריקאים:בריטים פורומים/קומונות נוספים בתפוז:ממ יש כמהP: חיה אהובה:כלב?P: תורם לאגודות?:כן בד"F מוזיקה במחשב/בנגן:מחשב אקספלורר/מוזילה:אקספלורר יס/הוט:יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות:צניחה חופשית הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות:לאכול ג'וק מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום:ממ לא יודעתP: תלוי במידת השיעמום שלי כלב/חתול:כלב דברים שאנחנו לא יודעים עליכם:הרבהP: עצלן/פעיל:עצלנית. מאוד דעה על המלחמה בצפון:וואו, יש לי הרבה מה להגיד ומעט מאוד כוח. ביצה קשה/חביתה:קשה אלכוהול?:יש מצב סיגריות?:אין מצב MTV2 – יש או אין:יש ספרים, כן או לא ואיזה:כןכן קולנוע/סרט בבית:קלנוע מגניב יותר מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך:תלוי במצ רוח תוכניות טלוויזיה אהובות:חברים, מש"ה, במאלוויל, דה אוסי ויש עוד הרבה לישון:כןןןן בשר/חלב:מממ שניהם?P: ירק/פרי:פרי לחם/לחמניה:לחמניה בריא/ג'אנק פוד:באמצע תחביבים:לצייר, לישון, חברים, מוזדיקה וכ' הדבר הכי הזוי שעשית:לא יודעת נו
נהנת מהשאלון?:כן אבל אני עייפה מידי בשביל לענות עליו ברצינות שעת סיום:02:21

טוב נו...[למרות שאני בקושי כותבת פה

שעת התחלה: 16:09 שם: אורית כינוי: אוריתוש תאריך לידה/גיל: 11.8 [כמו אנדי!!] בת 17. מקום מגורים: קיבוץ בנגב. מאכל אהוב: קורנפלקס ושוקולד. צבע אהוב: כלמיני.. כמה אחים ואחיות: 3. שיר אהוב: זה כל הזמן משתנה...כרגע...האאממממ...מריגולד של נירוונה. אלבום אהוב: זה גם משתנה כל הזמן...כרגע סטנדינג און שולדרס אוף ג'יינטס, שאני לא מבינה למה כולם קוטלים אותו כל הזמן.. להקות אהובות [וההכי אהובה]: חח- יש ה-מון...אואזיס כמובן, פורטיסחרוף, יו טו, ביטלס, פינק פלויד, לני קרביץ, מאיר אריאל, בוטן מתוק בקרקס, וורב, טראביס, דייב לביא, סיני תור, ג'נגו, יהודה פוליקר, רוקפור, פיונה אפל, נטלי אימברוליה... וואו זה לא נגמר.......קיצקצ יש עוד מלא... סגנון מוזיקה: רוק ישראלי ורוק אלטרנטיבי. שיר שמתנגן כרגע: ביוטי און פייר של נטלי אימברוליה האלבום האחרון שקנית: מאטצ'בוקס טוונטי. 5 שקל בחנות יד שניה בקיבוץ ליידי...עדיין לא יצא להקשיב לו. מוזיקה ישראלית/לועזית: גם וגם :) מסנג'ר שלך: לא נותנת
איסיקו שלך: לא נותנת
מה אתה רוצה להיות בעתיד: לא יודעת!! הדבר הכי טוב אצלך: אמממ...לא מצליחה לחשוב. הדבר הכי רע אצלך: חסרת תאקט וביצ' כשממש מעצבנים אותי. טלוויזיה/מחשב: טלויזיה. פלאפון- כן או לא וכמה: כן- כי אי אפשר בלעדיו. לא- כי אי אפשר איתו. כמה- כמה שפחות... כלי נגינה: גיטרה. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: להיות יותר..אהמממ...הומנית..כן, הומנית. אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: כפר המים במכמורת. נראה לי ממש שווה לגור שם!! מקום אהוב בעולם: לאדעת, אף פעם לא טסתי לחול. איפה טיילתם בעולם: זהו, שלא. מה הדף בית שלכם: סטארט. אנשים שאתה מעריץ: הממ..ברי סחרוף. שוקו/קפה: שוקו. האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: כן. מס' נעליים: 40. גובה: 1.68 משקל: -חסוי- MTV/VH1: וי אייצ' וואן. צרוב/קנוי: קנוי. כמה זמן אוהב את אואזיס: וואו..שניה אני צריכה לספור..כמעט 4 שנים!!! מטורף... נעליים/סנדלים/כפכפים: כפכפים. מזגן/מאורר: מזגן. ליאם/נואל: שנים שסגדתי לליאם...ואני עדיין חושבת שהוא הכי הכי. אנדי/גם: אנדי כמובן. הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס. עונה בשנה: אביב. מנוי לעיתון: מעריב. סיפור מוזר על הילדות: אכלתי נמלים פעם. גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה. פנדר/גיבסון: גיבסון. מסנג'ר/איסיקו?: אייסי. בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 15. גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית. ספורט: כדוריד. דיסקמן/MP3: דיסקמן. קבוצה אהודה: אין. בריטים/אמריקאים: בריטים. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אני קוראת בפירסינג וקעקועים ואופנה אלטרנטיבית. חיה אהובה: כלב. תורם לאגודות?: לא. מוזיקה במחשב/בנגן: מחשב. אקספלורר/מוזילה: אקספלורר. יס/הוט: יס. הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: מלא פירסינג. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: למות. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פעם ביומיים. כלב/חתול: כלב. דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: יש לי טראגוס. עצלן/פעיל: עצלנית. דעה על המלחמה בצפון: אין. ביצה קשה/חביתה: חביתה. אלכוהול?: אסור לי ]: סיגריות?: לא אהבתי. MTV2 – יש או אין: אין לי. ספרים, כן או לא ואיזה: כן. קולנוע/סרט בבית: סרט בבית. מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: פול ווליום. תוכניות טלוויזיה אהובות: השיר שלנו. לישון: כן. בשר/חלב: בשר. ירק/פרי: ירקות. לחם/לחמניה: לחמניה. בריא/ג'אנק פוד: בריא. תחביבים: בלעע..לא מצליחה לחשוב. הדבר הכי הזוי שעשית: קפצתי מגשר לתוך נהר. נהנת מהשאלון?: לא. שעת סיום: 16:23

sok777

New member
הוא מעולה..

קטלו אותו בעיקר בגלל שהוא סגנון שונה ממה שהיו רגילים מאואזיס ולא ציפו לזה. זה אכן שונה אבל מדהים. רואים שנואל עבר שינוי בשלוש השנים בין BHN לזה.

הומ.

הוא ממש מצוין, ואני אגיד את האמת המרה והכואבת......... אני ממש אוהבת את PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MAUTH IS
יאללה, זרקו עליי אבנים

sok777

New member
גם אני די אוהב אותו

אין שיר שאני שונא אבל הוא לא מתקרב.. בגרסאת הדמו אני ממש אוהב אותו :X

mine

שעת התחלה: 21:27 שם: ניצן כינוי: ניצפ, ניצקי תאריך לידה/גיל: 16, 13.6.90 מקום מגורים: מושב נידח בצפון :p מאכל אהוב: חמאת בוטנים צבע אהוב: צהוב כמה אחים ואחיות: 3 אחים קטנים שיר אהוב: Oasis - Little James אלבום אהוב: My Chemical Romance - Three cheers for sweet revenge להקות אהובות [וההכי אהובה]: רד הוט, מיי כמיקל רומנס, גאנז אנד רוזס, משינה, דפש מוד, גרין דיי, פאניק אט דה דיסקו, ועוד.. וכמובן - אואזיס הגאונים! סגנון מוזיקה: כל סוגי הרוק, וגם פופ! שיר שמתנגן כרגע: אופס, תפסתם אותי בלי שיר :) אבל אם היה אז - Evanescence - Call me when you're sober האלבום האחרון שקנית: אממ.. וואי, זה היה מזמן, איזה משינה אחד נראה לי.. אבל האחרון שיבלתי הוא Depeche Mode - Playing the angel, מחברותיי האהובות ליום הולדתי. מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית. מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 177652276 מה אתה רוצה להיות בעתיד: פיזיקאית, לא לא.. פסנתרנית הדבר הכי טוב אצלך: בע לא יודעת הדבר הכי רע אצלך: בע לא יודעת, יש כמה וכמה וכמה טלוויזיה/מחשב: מחשב פלאפון- כן או לא וכמה: כן, דיי הרבה לצערי כלי נגינה: פסנתר
וגיטרה כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: שירה :\ אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: NYC מקום אהוב בעולם: שוויץ, מדהים שם איפה טיילתם בעולם: קפריסין, כרתים, גרמניה, שוויץ, אוסטריה ואיטליה.
מה הדף בית שלכם: Walla! אנשים שאתה מעריץ: ליאם גלאגר הגאון :p, וג'וזף היידן (לא לשאול בבקשה.. :) שוקו/קפה: שוקו האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: לא. מס' נעליים: 36 (איכ) גובה: 169 ס"מ משקל: 50 ק"ג MTV/VH1: אמטיווי
צרוב/קנוי: קנוי כמה זמן אוהב את אואזיס: הזיכרון שלי ממש דפוק, אני חושבת ששנתיים. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים. מזגן/מאורר: מזגן. ליאם/נואל: ליאאאאםםם, כי הוא פשוט גאון! (פעם 2374897 שאמרתי את זה אבל שטויות), אבל גם נואל.. אנדי/גם: אנדי. הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס. עונה בשנה: קיץ
מנוי לעיתון: אווווו אני מתביישת, (ואני גם רדודה) - GO סיפור מוזר על הילדות: אני משעממת ויש לי זכרון גרוע, כך שאין תשובה.
גיטרה/פסנתר/אחר: פסנתר. פנדר/גיבסון: פנדר, כי אין לי גיבסון
מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 18, נשמע כמו גיל כייפי! גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: אקוסטית. ספורט: הליכות ריצות, אני אוהבת לראות כדורסל.. דיסקמן/MP3: אמפי קבוצה אהודה: מכבי חיפה בריטים/אמריקאים: בריטים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: רד הוט, פסנתר ופסנתרנים. אני לא כותבת שם כל כך. חיה אהובה: חתול זה מקסים תורם לאגודות?: שונאת שמתקשרים, אבל כן. מוזיקה במחשב/בנגן: מחשב אקספלורר/מוזילה: אקספלורר, בעיקר כי אין לי מושג מה זה השני. יס/הוט: הוט!!!!! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להיות מתעמלת, איימן הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ללמוד :( מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פעמיים - שלוש כלב/חתול: חתול, לא.. כלב! לא.. חתול! דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אין לי כח לחשוב, אעע אני אוהבת לצחצח שיניים. עצלן/פעיל: פעיל! דעה על המלחמה בצפון: מדינה מטומטמת ביצה קשה/חביתה: ביצת עין זה הכי טעים! אלכוהול?: לא סיגריות?: לא, נו אני ילדהט ובה MTV2 – יש או אין: אין :(:( ספרים, כן או לא ואיזה: כן, ספרי מתח. אהבתי מאוד את נערת התפזוים/יוסטיין גורדר - מומלץ! קולנוע/סרט בבית: בבית :) מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: פול ווליום תוכניות טלוויזיה אהובות: מה שיוצא, אממ.. שנות השבעים, מכושפות, אלי מקביל וכו' לישון: אוהבת ביותר בשר/חלב: חלב כמובן ירק/פרי: ירק, עגבנייה ליתר דיוק לחם/לחמניה: לחם קל
בריא/ג'אנק פוד: אמן שבריא תחביבים: מוזיקה, ספורט, לננגן, מחשב הדבר הכי הזוי שעשית: לא זכור לי נהנת מהשאלון?: אכן! היה חביב+ שעת סיום: 21:54

YOasis

New member
השיר האהוב עלייך הוא LJ ../images/Emo2.gif!

סתם... זה פשוט מוזר.

sok777

New member
../images/Emo3.gif

חחח נכון.. את הראשונה שאני שומע ששיר של ליאם הוא האהוב עלייה! זה טוב
! ורע
!

RoySupernova

New member
הנה זה מתחיל..

חח עד עכשיו אני בפורום איזה שעתיים ועכשיו זה? שעת התחלה: 20:19 (שיט צריך לרדת עם כלבתי.. טוב לא נורא, היא תחכה) שם: רועי משה (אין הוכחות אין הוכחות) ולא רוצה שם משפחה אלא בפעם אחרת כי זה עוד יקפוץ בגוגל כינוי: ממ רקסי, פנחס, כאלה.. לא משו מיוחד תאריך לידה/גיל: 12.4.90 מקום מגורים: הרצליה מאכל אהוב: אתם לא רוצים שאני יתחיל.. צבע אהוב: ירוק כחול לאדע גם אדום אני לא חזק בצבעים כמה אחים ואחיות: אתם לא רוצים שאני יתחיל.. חח סתם 2.. שיר אהוב: "..cause you and i, we live and die, the world's still spining round we don't know why" אלבום אהוב: דפנטלי גלורי להקות אהובות [וההכי אהובה]: אואזיס הכי, הראשונה זו בלינק (למי שיש בעיה הוא מת, מת אמרתי!), והשנה קניתי דיסקים (אני לא קונה דיסקים דגול) של ארקטיק מאנקיז ורד הוט צ'ילי פפרז.. אז הם מלהקות השנה שלי.. ויש עוד הרבה אהובות.. אייפוד וכדומה רולז סגנון מוזיקה: מזרחית דיכאון חח שיר שמתנגן כרגע: נו הרגע ציטטתי את שמפיין למה אתם מצפים.. האלבום האחרון שקנית: הייתי בגרמניה עכשיו וקניתי כמה.. אבל האחרון שהחלטתי סופית לקנות היה צעד נדיר שבו החלטתי לקנות אלבום בפעם הראשונה שאני לא מכיר שום שיר בו חוץ מאחד כי יש לי הרגשה טובה בקשר אליו.. וזה ג'ף באקלי- גרייס.. ..better be good מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית אבל אני מחזיק אצבעות לישראלית שתתעורר כבר.. חוץ מזה שמעתי נציגה ישראלית אחת קרן אן בזמן האחרון והיא בהחלט שגרירה אמיתית של כבוד.. (בצרפת לא?) מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: טחח ביום שאני אזכר.. מה אתה רוצה להיות בעתיד: מגדת עתידות. סתאם ליאם-נואל גלאגר הבא. עתיד טוב לא? הדבר הכי טוב אצלך: לאדע הדבר הכי רע אצלך: לאדע חח איך התחמקתי מאלה.. טלוויזיה/מחשב: קולנוע? הכול?? פלאפון- כן או לא וכמה: דפנטלי מייבי.. יש לי אחד מכיתה ו' שאני משתמש בו פעם בשנה.. אני חושב שאני אכנע ואעבור לצד האפל ואקנה לי אחד עם מצלמה ואשכרה אשתמש בו.. או שלא. כלי נגינה: גיטרה. יש לי עוד פול כלי נגינה עכשיו רק צריך ללמוד לנגן עליהם. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: שוב התחמקות אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ניו יורק לונדון לוס אנג'לס הרצליה מקום אהוב בעולם: כנ"ל איפה טיילתם בעולם: סיני פעמיים טורקיה פעמיים ארצות הברית (החלק המזרחי) פעמיים אנגליה קפריסין הולנד גרמניה (פעם ואסימון) אוסטריה שעתיים בסלובניה ושעתיים איטליה נראה לי זהו.. לא מספיק. מה הדף בית שלכם: שיניתי עקב אילוצים מגוגל לוואלה, חושב לעבור שוב.. אנשים שאתה מעריץ: יש בהחלט יש לא רוצה לפרט שוקו/קפה: אייס קפה בזמן האחרון.. נראה לי שאני לא ארצה להיות מהמכורים לקפה.. אז שוקו. האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: טו מיי ביץ' מס' נעליים: 42-43? גובה: באמת שאני לא יודע.. תחילת ה70 אבל יותר מ- 71.. משקל: 60? איזה שאלות חודרניות.. הבהבהבהבבוו MTV/VH1: הייתי רוצה MTV2.. צרוב/קנוי: צרוב לא.. סמים כן.. קנוי לשם הערכה כן.. כמה זמן אוהב את אואזיס: לא מספיק. נעליים/סנדלים/כפכפים: חחח סנדלים.. מזגן/מאורר: שעון מעורר.. למה לא שניהם? ליאם/נואל: כנ"ל אנדי/גם: אנדי צריך לדבר יותר.. כרגע גם הביטלס/הרולינג סטונס: ביט ביט עונה בשנה: אביב בטח אביב מנוי לעיתון: ליותר מדי עיתונים רגילים.. ושום מגזין סיפור מוזר על הילדות: כרגע נזכרתי בעכברוש שעלה על אחותי בזמן שהיא ישנה כשאני ישנתי לידה ואז הערתי אותה בהיסטריה קראנו לאבא שלנו הוא הלך מכות עם העכברוש שהחליט לסיים עם זה וקפץ מהחלון.. בנוסף אירוע ביזארי שחיפשתי את שמי בגוגל וגיליתי שכמה טראנסים שעשיתי בכיתה ו' באיזה תוכנה שחבר הראה לי הגיעו לראשי המצעדים באיטליה.. מקום 7 רבותיי.. גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה, רוצה שניהם, רוצה הכול. פנדר/גיבסון: גיבסון! יפה יותר! חח מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: כל גיל גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: כל גיטרה ספורט: פוסססבוללל! דיסקמן/MP3: אמפי.. לדעתי זו המצאה גדולה, ואני משתדל לא לבגוד באלבומים.. חוץ מזה הדיסקמן מקולקל.. מה עם ווקמן? קבוצה אהודה: נראה בסוף השנה.. אל תחשבו על זה בצורה רעה יש לזה אמת יותר יפה בריטים/אמריקאים: שניהם פורומים/קומונות נוספים בתפוז: לא ממש חיה אהובה: בני אדם וכל השאר תורם לאגודות?: הלוואי מוזיקה במחשב/בנגן: למי יש זמן.. נגן אקספלורר/מוזילה: עברית.. אקספולרר איי פינק יס/הוט: יס עד המוות הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: אין אחד הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לאכול חרא של בני אדם לאחר קלקול קיבה עצבני? לא יודע בטח יש מספיק מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: היו תקופות טובות, הן נגמרו כנראה כלב/חתול: לי יש כלבה, אבל שניהם דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: הייתי צריך לשים פה את העובדה שאני בראש המצעדים האיטלקיים.. חשבתי על זה וצריך לכתוב את שמי נראה לי nahmillas.. כמו קסיאס.. היי עכשיו גם חשפתי את שם משפחתי.. עצלן/פעיל: פעם הייתי פעיל דעה על המלחמה בצפון: ביצה קשה/חביתה: אני איש של חביתה אלכוהול?: יעבוד על זה סיגריות?: לא נראה לי MTV2 – יש או אין: חח אין.. ספרים, כן או לא ואיזה: לאדע אין לי המון זמן וזה לא קרוב לרשימה הגדולה של הדברים שחשוב לי לעשות אבל יוצא בשנה לקרוא כמה אני לא אחחיש.. קולנוע/סרט בבית: both מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: בפול ווליום לעצמי? תוכניות טלוויזיה אהובות: יש המון אגדיות.. אני רוצה לראות אבודים, התחלתי לראות הסופרנוס וזה אחלה.. ויש לי מקום שמור ולא סודי בלב לאו.סי לישון: כןן בשר/חלב: חח שניהם וחזיר! ירק/פרי: אני חזק בירקות דווקא לחם/לחמניה: אני מאכזב בריא/ג'אנק פוד: הכול מהכול תחביבים: איזה שאלה מציקה הדבר הכי הזוי שעשית: לא אוהב את המילה הזאתי.. נהנת מהשאלון?: כן.. עוד קצת בזבוז של הזמן שבו אני אמור לעשות שיעורים זה תמיד דבר טוב.. שעת סיום: 21:00 בדיוק לאאא 21:01.. ]=

RoySupernova

New member
וואי אני איטי..

42 דקות.. חח טוב נו לקחתי ת'זמן.. נהנתי.. וכן אני גם לא מעריץ של ריאל (האמת שגם לא ממש של ברצלונה) אבל יש שם אפילו כמה שהם בסדר מבחינתי..

למעלה