mine
שעת התחלה: 21:27 שם: ניצן כינוי: ניצפ, ניצקי תאריך לידה/גיל: 16, 13.6.90 מקום מגורים: מושב נידח בצפון

מאכל אהוב: חמאת בוטנים צבע אהוב: צהוב כמה אחים ואחיות: 3 אחים קטנים שיר אהוב: Oasis - Little James אלבום אהוב: My Chemical Romance - Three cheers for sweet revenge להקות אהובות [וההכי אהובה]: רד הוט, מיי כמיקל רומנס, גאנז אנד רוזס, משינה, דפש מוד, גרין דיי, פאניק אט דה דיסקו, ועוד.. וכמובן - אואזיס הגאונים! סגנון מוזיקה: כל סוגי הרוק, וגם פופ! שיר שמתנגן כרגע: אופס, תפסתם אותי בלי שיר

אבל אם היה אז - Evanescence - Call me when you're sober האלבום האחרון שקנית: אממ.. וואי, זה היה מזמן, איזה משינה אחד נראה לי.. אבל האחרון שיבלתי הוא Depeche Mode - Playing the angel, מחברותיי האהובות ליום הולדתי. מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית. מסנג'ר שלך:
[email protected] איסיקו שלך: 177652276 מה אתה רוצה להיות בעתיד: פיזיקאית, לא לא.. פסנתרנית הדבר הכי טוב אצלך: בע לא יודעת הדבר הכי רע אצלך: בע לא יודעת, יש כמה וכמה וכמה טלוויזיה/מחשב: מחשב פלאפון- כן או לא וכמה: כן, דיי הרבה לצערי כלי נגינה: פסנתר
וגיטרה כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: שירה :\ אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: NYC מקום אהוב בעולם: שוויץ, מדהים שם איפה טיילתם בעולם: קפריסין, כרתים, גרמניה, שוויץ, אוסטריה ואיטליה.
מה הדף בית שלכם: Walla! אנשים שאתה מעריץ: ליאם גלאגר הגאון

, וג'וזף היידן (לא לשאול בבקשה..

שוקו/קפה: שוקו האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: לא. מס' נעליים: 36 (איכ) גובה: 169 ס"מ משקל: 50 ק"ג MTV/VH1: אמטיווי
צרוב/קנוי: קנוי כמה זמן אוהב את אואזיס: הזיכרון שלי ממש דפוק, אני חושבת ששנתיים. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים. מזגן/מאורר: מזגן. ליאם/נואל: ליאאאאםםם, כי הוא פשוט גאון! (פעם 2374897 שאמרתי את זה אבל שטויות), אבל גם נואל.. אנדי/גם: אנדי. הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס. עונה בשנה: קיץ
מנוי לעיתון: אווווו אני מתביישת, (ואני גם רדודה) - GO סיפור מוזר על הילדות: אני משעממת ויש לי זכרון גרוע, כך שאין תשובה.
גיטרה/פסנתר/אחר: פסנתר. פנדר/גיבסון: פנדר, כי אין לי גיבסון
מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 18, נשמע כמו גיל כייפי! גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: אקוסטית. ספורט: הליכות ריצות, אני אוהבת לראות כדורסל.. דיסקמן/MP3: אמפי קבוצה אהודה: מכבי חיפה בריטים/אמריקאים: בריטים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: רד הוט, פסנתר ופסנתרנים. אני לא כותבת שם כל כך. חיה אהובה: חתול זה מקסים תורם לאגודות?: שונאת שמתקשרים, אבל כן. מוזיקה במחשב/בנגן: מחשב אקספלורר/מוזילה: אקספלורר, בעיקר כי אין לי מושג מה זה השני. יס/הוט: הוט!!!!! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להיות מתעמלת, איימן הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ללמוד

מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פעמיים - שלוש כלב/חתול: חתול, לא.. כלב! לא.. חתול! דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אין לי כח לחשוב, אעע אני אוהבת לצחצח שיניים. עצלן/פעיל: פעיל! דעה על המלחמה בצפון: מדינה מטומטמת ביצה קשה/חביתה: ביצת עין זה הכי טעים! אלכוהול?: לא סיגריות?: לא, נו אני ילדהט ובה MTV2 – יש או אין: אין

ספרים, כן או לא ואיזה: כן, ספרי מתח. אהבתי מאוד את נערת התפזוים/יוסטיין גורדר - מומלץ! קולנוע/סרט בבית: בבית

מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: פול ווליום תוכניות טלוויזיה אהובות: מה שיוצא, אממ.. שנות השבעים, מכושפות, אלי מקביל וכו' לישון: אוהבת ביותר בשר/חלב: חלב כמובן ירק/פרי: ירק, עגבנייה ליתר דיוק לחם/לחמניה: לחם קל
בריא/ג'אנק פוד: אמן שבריא תחביבים: מוזיקה, ספורט, לננגן, מחשב הדבר הכי הזוי שעשית: לא זכור לי נהנת מהשאלון?: אכן! היה חביב+ שעת סיום: 21:54