שאלון הכרות

sok777

New member
Cats in the Cradle And The Silver

Spoon. וגם זה איזה קאבר או משהו נראה לי

RoySupernova

New member
חח !?wtf

זה בטח מהאלבום קאברים (יותר נכון חידושים) שלהם.. אחד מהלא ידועים.. לפחות לי.. אני ממש לא מעריץ גדול אבל אני כן מכיר לא מעט שירים אבל חוץ מאחד אני לא מכיר אף שיר אחר מהאלבום ההוא.. מה עם welcom to the jungle sweet child o'mine paradise city november rain ? את אף אחד מהם לא אהבת?

MorningGlory

New member
יאי! שאלון!

שעת התחלה: 8:47 שם: עירית כינוי: קיווי[אל תשאלו-.-] תאריך לידה/גיל: 16 וחצי מקום מגורים: עמק יזרעאל מאכל אהוב: אמ אמ אמ....פיצה? צבע אהוב: כחול כמה אחים ואחיות: 3 אחיות קטנות>< שיר אהוב: המ....כרגע זה let there be love אבל הכי הכי זה ont look back in anger אלבום אהוב: MG :] להקות אהובות [וההכי אהובה]: רד הוט צ'ילי פפרס, ביטלס וגם אואזיס, קצת X: סגנון מוזיקה: רוק? אני מניחה... שיר שמתנגן כרגע: california dreaming/the mamas and the paps האלבום האחרון שקנית: וואו אמ, זה היה מזמן. אני חושבת שזה היה MG
מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית. דפינטלי. מסנג'ר שלך: כשהוא עובד [email protected] איסיקו שלך: יש לי אבל אני לא באמת נכנסת אז זה לא חשוב מה אתה רוצה להיות בעתיד: ><; הדבר הכי טוב אצלך: הדבר הכי רע אצלך: טלוויזיה/מחשב: מחשב פלאפון- כן או לא וכמה: כן. קצת. כלי נגינה: פסנתר כמה שנים ואני באמת צריכה להתחיל גיטרה. היא סתם יושבת כאן0.0 כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לדעת לצייר:] אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: אירלנד^^ מקום אהוב בעולם: לא יודעת... איפה טיילתם בעולם: בשומקום?>< מה הדף בית שלכם: חחחחח about: blank אנשים שאתה מעריץ: לא יודעת שוקו/קפה: שוקוP: האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: לא ממש מס' נעליים: 40 גובה: 168/9 משהו בסגנון משקל: זאת שאלה חצופה
סתם נו. לאיודעת MTV/VH1: אמטיוי צרוב/קנוי: תלוי מה כמה זמן אוהב את אואזיס: שנה וחצי אני חושבת... נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים מזגן/מאורר: חח אממ...מזגן? ליאם/נואל: את מי אתה אוהב יותר, את אמא או אבא? אנדי/גם: >< הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס עונה בשנה: חורף! הכי כיףD: מנוי לעיתון: מעריב לנוערP: סיפור מוזר על הילדות: לא יודעת... גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה:] פנדר/גיבסון: אין לי מושג מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 10XD גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: תלוי מתי ספורט: כדורגל^^; הכי כיף. אבל כדורסל יותר מעניין דיסקמן/MP3: אמפי3 יותר יעיל קבוצה אהודה: מכבי ת"א בריטים/אמריקאים: שאלה טיפשית. בריטים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: כרגע לא כל כך חיה אהובה: חתול וסוס תורם לאגודות?: הא? מוזיקה במחשב/בנגן: מחשב אקספלורר/מוזילה: אקספלורר פשוט כי אף פעם לא היה משהו אחר יס/הוט: הוט, כנ"ל הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לטוס לאנגליה\אירלנד הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ללמוד תנך שוב0.0 מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: 3 אולי כלב/חתול: חתול דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אממ... יש לי אתר, והייתי במפגש הראשון של הפורום! ואתם לא. עצלן/פעיל: פעילה בדר"כ. דעה על המלחמה בצפון: ביצה קשה/חביתה: חביתה
אלכוהול?: זה ממש לא טעים ליX: סיגריות?: MTV2 – יש או אין: אין. ספרים, כן או לא ואיזה: כן! הארי פוטרXD, המשחק של אנדר ועוד כל מיני שאני לא זוכרת כרגע. קולנוע/סרט בבית: קולנוע מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: פול ווליום. אבל רק כשאין פה אף אחד אחרת זה לא עובד. משום מה... תוכניות טלוויזיה אהובות: חברים^^, ורוניקה מרס וכל התוכניות בלשים\משטרה כאלו כמו CSI וחוק וסדר לישון: זה חשוב(?) בשר/חלב: חלב ירק/פרי: פרי לחם/לחמניה: לחמניה בריא/ג'אנק פוד: אוכל בריא בדר"כ לא טעים-.- אבל צריך:] תחביבים: מוזיקה, סוסים, כדורגל, מחשב. הדבר הכי הזוי שעשית: הממ....הלכתי למפגש פורום כשידעתי שאף אחד אחר לא יהיה? נהנת מהשאלון?: אממ...כה היה נחמד, אבל עשיתי עוד דברים באמצע אז יכול להיות שלא מיציתי אותו עד הסף. המף. שעת סיום: 9:16

sok777

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"מה הדף בית שלכם: חחחחח about: blank" ענק...
מעריב לנוער? בושי לך! וכדורגל..
אני סוגד לך! חחחחחחח למה הלכת ל"מפגש"? אמרתי לך שאין XD

MorningGlory

New member
אבל../images/Emo2.gif

בכל מקרה הייתי שם, פשוט עליתי כמה קומות והגעתי למפגש

YOasis

New member
כמובן שאי אפשר לסמוך עליי :/

טוב נו אתה סער ו... (איימן!
) שעת התחלה: 00:21 שם:יונת כינוי: חח יוני, יון, ג'ו.. תשאלו את החברות ההזויות שלי :X תאריך לידה/גיל: 05/04/90 מקום מגורים: עומר מאכל אהוב: פסטה בכל צורותיה (לפני חודש אכלתי חבילה שלמה של רביולי פטריות שקונים בספור עם רוטב שמנת - היה חלומי!!!, יום אחרי עשיתי הליכה של שעתיים
). צבע אהוב: בורדו, שחור, לבן, אפור, ירוק כהה, חום. (אני לא אימו!) כמה אחים ואחיות: שלוש אחיות קטנות ומזהההה חמודות (yeah right...):/ שיר אהוב: אממ בוא נלך על שיר אהוב כרגע - Cast No Shadow. בכללי אלו ליב פוראבר ופייד אווי. אלבום אהוב: Oasis - DM ו The Smiths - The Queen Is Dead להקות אהובות [וההכי אהובה]: אואזיס, הסטרוקס, הוורב, הסמית'ס, קסאביאן, סופרגראס, ליברטינז, הסטון רוזס, איאן בראון, קינגס אוף ליאון, בייבישמבלס, ארקטיק מאנקיז, בלר, מקסימו פארק... סגנון מוזיקה: רוק , יותר אלטרנטיבי כזה. שיר שמתנגן כרגע: The Charlatans - The only one I know (וואי הם כאלה סטון רוזס!) האלבום האחרון שקנית: Sex Pistols - Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols מוזיקה ישראלית/לועזית: ברור שלועזית! מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: מה את רוצה להיות בעתיד: אממ משהו שעובדים בו קצת ומקבלים הרבה כסף?! :) חח הייתי רוצה להקה אבל כנראה שזה משהו שכולם רוצים ולאף אחד לא ממש יוצא משהו מזה :X הדבר הכי טוב אצלך: כנה עם עצמי ועם אחרים, עומדת על שלי. הדבר הכי רע אצלך: עצלנית, שכחנית, חסרת אחראיות ועוד המוווון דברים. טלוויזיה/מחשב: מחשב. פלאפון- כן או לא וכמה: לא, זה מחמם ל את השכל. מעדיפה טלפון רגיל. אבל כשאין ברירה אז טוב שיש פלאפון. כלי נגינה: גיטרה. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לנגן בה טוב ולהשקיע יותר בניגון... לחזור להתאמן כבר! מספיק להיות פאקינג עצלנית!!! אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ישראל. (חח איך אבא שלי נוהג לומר - "בכל מקום טוב - אבל בבית הכי טוב" {פדיחות שאני מצטטת אותו P:}) מקום אהוב בעולם: בינתיים צרפת - פריז איפה טיילתם בעולם: גרמניה, אוסטריה, הולנד, צרפת, בלגיה, שוויץ, איטליה, רודוס. מה הדף בית שלכם: גוגל כפרות! אנשים שאתה מעריץ: חח נואל?! P: שוקו/קפה: קפה האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: אהא. מס' נעליים: 39-40 גובה: 1.68 משקל: 53 MTV/VH1: וי אייג' וואן. צרוב/קנוי: קנוי. כמה זמן אוהב את אואזיס: ארבע שנים. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים. בקיץ - כפכפים. מזגן/מאורר: מזגן. ליאם/נואל: נואל. אנדי/גם: גאם. הביטלס/הרולינג סטונס: ברור שהביטלס! עונה בשנה: עונות מעבר. מנוי לעיתון: ידיעות אחרונות. סיפור מוזר על הילדות: חח הסיפור המוכר שבסופר באתי למישהי זרה וחשבתי שהיא אמא שלי. זה קרה לי פעמיים! גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה. פנדר/גיבסון: גיבסון (הלוואי עליי). מסנג'ר/איסיקו?: מסנ'. בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 20 גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: אקוסטית. ספורט: הליכה :) דיסקמן/MP3: אמפי. קבוצה אהודה: לא אכפת לי :) אבל שיהיה מכבי P: בריטים/אמריקאים: ברור שבריטים, הכי כוסונים! פורומים/קומונות נוספים בתפוז: רק אואזיס. חיה אהובה: קוף. תורם לאגודות?: כן, שדופקים בדלת. למשל לסרטן מאוד חשוב לי לתרום. מוזיקה במחשב/בנגן: רדיודיסק :) הכי כיף לשמוע בחדר (אבל כשההורים לא בבית). אקספלורר/מוזילה: וואטדה?! אקספלורר. יס/הוט: או יס! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להיות בהופעה של אואזיס. באנגליה!!! ואם אפשר אז גם לפגוש את הלהקה... הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לחזור לבצפר :/ מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: 3, לא שזה מס' קבוע. תלוי ברמת השיעמום. כלב/חתול: כלב. וגם חתול (למרות שאחותי שונאת, אוף איתה!). דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: מאיפה לי?! יש לי כתם לידה באצבע שעל הרגל. עכשיו אתם יכולים לישון בשקט! עצלן/פעיל: חח מה נראה לכם?! (עצלנית
). דעה על המלחמה בצפון: סתמית, מוגזמת, חרא של ממשלה וכל מה שבסביבה... ביצה קשה/חביתה: חביתה! אלכוהול?: בטח. אבל לא יותר מדי. עושים שטויות. סיגריות?: רצוי שלא. MTV2 – יש או אין: יש :) ספרים, כן או לא ואיזה: לצערי מזמן לא קראתי ספר. קולנוע/סרט בבית: סרט בבית. לפני איזה חודש הלכתי לשודדי הקאריבים והמניאק עולה 35 שקלים!!! מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: בפול ווליום. חבל שההורים לא מאפשרים. תוכניות טלוויזיה אהובות: סטרדי נייט לייב וקונאן אובראיין. אבל כל התוכניות הטובות כבר נגמרו אבל ממה שהיה: חדר מורים, ארץ נהדרת, האוסי, מגרש ביתי. לישון: כמה שיותר. חבל שצריך לקום בסופו של דבר. בשר/חלב: חלב. ירק/פרי: פרי. לחם/לחמניה: לחם. דגנים 3> בריא/ג'אנק פוד: בריא. למרות שעל אוכל סיני אני לא יכולה לוותר. מקדונלדס לא אכלתי כבר יותר משנה! תחביבים: מוזיקה. וגם לצייר כשיש לי כוח. הדבר הכי הזוי שעשית: אממ להתקשר עם חברות לטובה זבידה (המחברת של המיקוד בלשון חח) ולהגיד לה שהמיקוד לא מובן. חח היא אשכרה ענתה לנו על שאלות בטלפון והסבירה לנו... אייאייאיי, הפיגור. נהנת מהשאלון?: כן! שעת סיום: 00:47

sok777

New member
חהההההההההה

ענקקקקקק.. עם הזאת ללשון.. חחח נקרעתי
יש לך אבא חמוד
[אחלה משפט..!]

YOasis

New member
חח תאמין לי שגם אני.. צחקתי כל אותו

יום. ואבא שלי מוסר תודה. סתם הוא לא. הוא בכלל לא חמוד אבל!!!1 למה כולם חושבים שהוא חמוד?!?!?! יהיה טוב.

sok777

New member
בא לי גם להתפקע מצחוק ממשהו

ואז להרגע ושוב להתפקע אחרי 5 דק'. איי.. אני אוהב שזה קורה..
אני ממש אוהב לצחוק!! הוא חמדמד, נסכם על כך?

YOasis

New member
כן, זה כיף!

סבבה מסתכם:) חח הוא אבא שלי, אז אי אפשר להאשים אותו P:

ואו... כמה שאלות!

שעת התחלה: 04:08 שם: אסף ינקו כינוי: "העין" תאריך לידה/גיל: 18.8.1989 .... בן 17. מקום מגורים: פ"ת מאכל אהוב: שניצל צבע אהוב: צהוב כמה אחים ואחיות: 3 אחיות שיר אהוב: ואו... שאלה קשה... אין ממש. אלבום אהוב: גרין דיי - אמריקן אדיוט להקות אהובות [וההכי אהובה]: אואזיס (הכי אהובה), שוגרקולט, פול אאוט בוי, מיוז, ארקטיק מאנקיז, קאסאביאן, אדיטור, POD, דיסטרבד, סליפנוט, מטאליקה, איירון מיידן (רק כמה שירים מעטים...) , היי פי, דפש מוד (!!!!!!!!!!) , מיי כמיקל רומנס ועוד ועוד... סגנון מוזיקה: אינדי, בריט - רוק, מטאל, פאנק. שיר שמתנגן כרגע: כלום האלבום האחרון שקנית: ממש ממש לא זוכר... O_0 מוזיקה ישראלית/לועזית: שייגעצ, אינפקציה... מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 200123410 נדמה לי... או 20123410.... מה שזה נותן לכם.. אם לא מצליח אז פשוט פגשו אותי במסנג'ר.. אני גם ככה שונא איי סי קיו מה אתה רוצה להיות בעתיד: שחקן בייסבול בארה"ב... הדבר הכי טוב אצלך: כנה תמיד.. בכל מצב. הדבר הכי רע אצלך: ביישן לפעמים. טלוויזיה/מחשב: הא? פלאפון- כן או לא וכמה: כן.. לא הרבה. כלי נגינה: זמר. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: מזל. (ובלי להתפלסף - לנגן על גיטרה) אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: פיטסבורג - ארה"ב מקום אהוב בעולם: ארה"ב איפה טיילתם בעולם: ארה"ב (לוס אנג'לס, לאס וגאס, סן פראנסיסקו, סן דייגו, ניו יורק ), מקסיקו (טיחואנה), הולנד, פולין. מה הדף בית שלכם: לא משהו מיוחד אנשים שאתה מעריץ: פרדי סנצ'ז, פאול מהולם (שחקני בייסבול בקבוצתי האהובה...) שוקו/קפה: קפה האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: לא מס' נעליים: 46 גובה: 1.85 משקל: 70 ומשהו... נראה לי 73 בערך... MTV/VH1: MTV2 צרוב/קנוי: צרוב כמה זמן אוהב את אואזיס: שנתיים בערך נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים מזגן/מאורר: מזגן ליאם/נואל: נואל אנדי/גם: הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס עונה בשנה: ? מנוי לעיתון: לא סיפור מוזר על הילדות: גיטרה/פסנתר/אחר: פנדר/גיבסון: מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 18 גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית ספורט: בייסבול דיסקמן/MP3: אם פי 3 קבוצה אהודה: מכבי ת"א / פיטסבורג פייראטס בריטים/אמריקאים: אמריקאים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: בייסבול, מכבי ת"א , פ"ת , מטאליקה חיה אהובה: כלב תורם לאגודות?: לא מוזיקה במחשב/בנגן: אותו דבר כמו שרשמתי... אקספלורר/מוזילה: פיירפוקס יס/הוט: הוט הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לשחק בייסבול הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לחרוש מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פחות מפעם ביום כלב/חתול: כלב דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: בחיים לא עישנתי עצלן/פעיל: עצלן.. נראה לי דעה על המלחמה בצפון: ביצה קשה/חביתה: ביצה קשה אלכוהול?: בכיף :] סיגריות?: לא MTV2 – יש או אין: ייייייייייייייששששששששש הערוץ הכי טוב בטלויזיה ספרים, כן או לא ואיזה: כן, מה שיש קולנוע/סרט בבית: קולנוע מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: תלוי במצב רוח תוכניות טלוויזיה אהובות: חברים, סיינפלד, JUST SHOOT ME, GROUNDED FOR LIFE, מופע שנות ה70... לישון: כלכך. בשר/חלב: חלב ירק/פרי: ירק לחם/לחמניה: לחם בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק תחביבים: בייסבול בייסבול בייסבול... כבר אמרתי בייסבול? ולבזבז זמן על המחשב (בעודי בודק תוצאות בייסבול ומאמרים על בייסבול) הדבר הכי הזוי שעשית: לענות על השאלות הזה ב4 וחצי לפנות בוקר כשמחר אני צריך לקום לעבודה :| נהנת מהשאלון?: היה נחמד שעת סיום: 04:26.... !!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

sok777

New member
חח../images/Emo13.gif

עוד פיירפוקס אחד. אקספלורר זה בעעע :\ בכל אופן, רציתי להגיד לך שאני מכיר מישהו שחזר מפיטסבורג לפני מעט מאוד זמן והיה במשחק בייסבול שם. ככה שאני מניח שהקבוצה הייתה פיטסבורג שלך..
זה היה לפני שבוע, שבוע וקצת. היה משחק? [בוא כבר למסנג'ר
ונדבר על זה]

וואטאשיD:

שעת התחלה: 15:09 שם: רותם
כינוי: תורמוס, בעיקר
תאריך לידה/גיל: 30.8 מקום מגורים: רמלהXP מאכל אהוב: פיצה?
צבע אהוב: כחול ים
כמה אחים ואחיות: 2 שיר אהוב: כרגע זה creepin' up the backstairs של the fratellis. אלבום אהוב: אין כזה להקות אהובות [וההכי אהובה]: אואזיס [הכי אהובה
], ביטלס [
], דה ראטלס, אושן קולור סין, דה וורב, רהצ"פ, סופר פארי אנימלז, AKFG, לוסטפרופטס, סופרגראס, לד זפלין, קינקס, דה דורז. סגנון מוזיקה: בריט רוק
וג'יי-רוק/פופ, ושאר מוזיקה אלטרנטיבית וירקות. שיר שמתנגן כרגע: don't bother me של הביטלס
האלבום האחרון שקנית: נראה לי שזה היה DBTT. מי יודע
מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית
מסנג'ר שלך: [email protected] הוסיפו בהמוניכם, רק תציינו שאתם מכאן
איסיקו שלך: אין:X מה אתה רוצה להיות בעתיד: מוזיקאית, איי גס הדבר הכי טוב אצלך: LOL, לא שאני יודעת. אם תמצאו בי משהו כזה, תיידעו אותי. הדבר הכי רע אצלך: ביישנית, חסרת ביטחון עצמי, מתעצבנת בקלות. כולם גרועים באותה מידה
טלוויזיה/מחשב: מחשב!!2 פלאפון- כן או לא וכמה: יאפ, קצת כלי נגינה: גיטרה, פסנתר, מעט חליליתXD כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: כשרון למקצועות ריאליים
אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: אנגליה או יפן
מקום אהוב בעולם: שוויץ הייתה יפה. איפה טיילתם בעולם: איטליה, גרמניה, אוסטריה, קצת צרפת ובשוויץ. מה הדף בית שלכם: גוגל, LOL אנשים שאתה מעריץ: אני מעריכה אנשים, לא מעריצה אותם. שוקו/קפה: שוקו3>> האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: לא מולו
מס' נעליים: 38, משהו כזה
גובה: אין לי שמץXD משקל: כנ"ל:X MTV/VH1: שניהם לא
צרוב/קנוי: קנוי, איי גס כמה זמן אוהב את אואזיס: ממ. קצת יותר משנה
נעליים/סנדלים/כפכפים: סנדליםXP מזגן/מאורר: מזגן
ליאם/נואל: מה אכפת ליXP שניהם בסדר, אם כי נואל פחות ילדותי. אנדי/גם: זה קשה
הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס, DOI!
עונה בשנה: חורף.
מנוי לעיתון: מעריב לנוער
סיפור מוזר על הילדות: אמ. לא זוכרת
גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה, כמובן
אבל גם פסנתר זה טוב.
פנדר/גיבסון: גיבסון
מסנג'ר/איסיקו?: מסנ בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: שאלה קשה. כל גיל שאני ארצה להיות בו כרגע, אז או שהייתי בו או שאהיה. אז אני מניחה שאני רוצה להיות בגיל שלי כרגע. או בת כמה שהייתי כשיצאתי לסאמרסקול
יהיה נהדר לחוות את זה שוב. גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: אני לא יודעת לנגן על השתיים הראשונות, אז קלאסית, איי גסXD ספורט: רכיבה על סוסים
דיסקמן/MP3: גם וגם, LOL קבוצה אהודה: אין חיה כזו בריטים/אמריקאים: בריטים
פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אני כותבת [חה. לכתוב פעם בשבוע נחשב?] רק פה ובאורלנדו בלום, וקוראת סמויה באינויאשה, מאנגה ואנימה, פאנפיקים ומוזיקה יפנית. חיה אהובה: / תורם לאגודות?: כשהן צריכות מוזיקה במחשב/בנגן: שניהם
אקספלורר/מוזילה: אקספלורר
יס/הוט: יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לראות את משב שוב
הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לחזור ללימודים מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פעמייםXP כלב/חתול: dunno דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: יש לי מיץ מנגו על השולחן. עצלן/פעיל: בד"כ זה הראשון דעה על המלחמה בצפון: ממ. אל"ב ביצה קשה/חביתה: חביתה, אלכוהול?: חוץ מקצת יין בפסח, לא יותר מזהXD סיגריות?: לא
MTV2 – יש או אין: יש, למרבה המזל ספרים, כן או לא ואיזה: כן, ופנטזיה בעיקר. או מנגה קולנוע/סרט בבית: לוידעת, תלוי בנסיבות מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: אם זה אואזיס או ביטלס, אז שניהם ביחד. תוכניות טלוויזיה אהובות: מחלקה אלטרנטיבית
SNL לפעמים
לישון: כמה שאפשר בשר/חלב: אני צמחונית
ירק/פרי: פרי, אני מניחה
לחם/לחמניה: לחמניה
בריא/ג'אנק פוד: אני חושבת שבד"כ זה בריא.
תחביבים: מוזיקה, נגינה, ציור הדבר הכי הזוי שעשית: השנזתי נהנת מהשאלון?: כן
שעת סיום: 15:30 בולXD ואם זה לא מה שכתוב בשעה שנשלחה ההודעה, זה כי היה לי משהו חשוב לעשות באמצע.:X

sok777

New member
נחמד../images/Emo13.gif

החזרתי 2 אנשים בפחות מ24 שעות! |גאה|
ברוכה השווה
ואין כ"כ שוני [ברור שיש אבל לא משמעותי ברמה ענקית כמו בין פסנתר לגיטרה] בין גיטרה קלאסית לאקוסטית [שיש מעט מאוד] או בין קלאסית לחשמלית [יש אבל זה בכל זאת גיטרה ככה שהבסיס זה אותו בסיס]. בקשר לזה- " אנשים שאתה מעריץ: אני מעריכה אנשים, לא מעריצה אותם. " גם אני ככה
ומה שאני קורא מעריץ זה כי אני מעריך את העבודה ואוהב את העבודה.. הגעתי למסקנה שהערצה זה לא רק להיות גרופי או חצי כזה, זה גם להעריך.. ואני בדיוק כמוך בזה

למעלה