שלי!
שעת התחלה: 13:17 שם: סער כינוי: אין, אתם מוזמנים להמציא
[האמת, ההורים שלי מדי פעם קוראים לי בכינויים והחברים פעם קראו לי 'ערסה', כי אם תגידו את זה הרבה תקבלו..] תאריך לידה/גיל: 11.6.91, אני בן 15 [וחודשיים וחצי
] מקום מגורים: אזור הצפון ובמדוייק אפשר להגיד אזור כרמיאל
מאכל אהוב: ואו קשה.. מי כתב את זה
אמ.. אוכל של אמא זה טוב וגם פיצה
צבע אהוב: שחור-אדום. כמה אחים ואחיות: אח קטן [12 עוד חודשיים] ואחות גדולה [17 עוד 4 חודשים]. שיר אהוב: יש המון.. כל האלו של אואזיס כמעט.. אמ.. אני אגיד למה אני דבוק כרגע.. ביטלס כל מיני, אואזיס- Force Of Nature וגם Kaiser Chiefs. אלבום אהוב: יש המון. של אואזיס כולם
חוץ מזה יש את 'פארקלייף' של בלייר שהוא מעולה, אלבומי קולדפליי למיניהם [במיוחד השניים האחרונים] ואמ.. מה עוד? זהו בערך. נגיד. להקות אהובות [וההכי אהובה]: הכי אהובה כמובן-
אואזיס
. חוץ מזה- קולדפליי, בלר, דה קילרס, קייזר צ'יפס [מישהו אמר צ'יפס? איפה ההמבורגר שלי
?], רייזור לייט קצת, יוני בלוך, מוניקה סקס, ארקטיק ועוד כל מיני
סגנון מוזיקה: בריט פופ, רוק אלטרנטיבי. שיר שמתנגן כרגע: כרגע נגמרה גירסת הדמו של- Little James ואני אשים את... Acquiesce מפאמיליר טו מיליונס. האלבום האחרון שקנית: זה 2 בעיקרון- Think Tank של בלר וA Rush Of Blood To The Head [כתבתי הכל! זה היה מעייף..] של קולדפליי. מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית בעיקר. מסנג'ר שלך:
[email protected] איסיקו שלך: 157976119, אני לא נכנס כמעט. מה אתה רוצה להיות בעתיד: מוזיקאי.. וגם לעסוק קצת במשחק/כדורגל משהו.. הדבר הכי טוב אצלך: קשה למצוא! אמ.. אולי המוזיקה..? הדבר הכי רע אצלך: שאני מכוער
טלוויזיה/מחשב: מחשב
פלאפון- כן או לא וכמה: כן, אממ.. לא יותר מדי. כלי נגינה: גיטרה ופסנתר. [גיטרה 3 וחצי שנים, פסנתר 8 חודשים, הפסקתי בגלל המלחמה אחרת זה היה 9:\] כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: מוזיקה [אני מקווה שיש], משחק [אני מקווה שיש], שירה [אני מקווה שיש] חחח וחוץ מאלו.. כשרון ל..בישול! אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: לונדון
מקום אהוב בעולם: לונדון.
איפה טיילתם בעולם: הרבה מקומות.. בלי ישראל
היקרה- אנגליה, דנמרק, איטליה, שוויץ, אוסטריה, גרמניה, קפריסין, ארגנטינה, ברזיל [ממש קצת אבל הייתי], ספרד, טנזניה, אתיופיה [רק בשדה תעופה חחח
, אבל בא לי להיות שם אז אמרתי]. אני מקווה שלא שכחתי כלום:\ [הייתי בחלק מהמקומות (ספרד ואנגליה) כמה פעמים]. מה הדף בית שלכם: אתר הספורט 'וואן'. אנשים שאתה מעריץ: נואל גלאגר, אואזיס בכלל. אממ.. רונאלדיניו ושחקנים אחרים.. עוד כל מיני. שוקו/קפה: גם וגם
האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: יש מצב אבל לא פנים אל פנים. מס' נעליים: 42 וחצי נדמה לי \: גובה: 1.69 או 1.68.. משהו כזה... פשוט אני בגובה של אמא שלי וזה הגובה שלה
משקל: 46 בערך.. מצטער, אני רזה
כל מה שאני אוכל הולך לגובה. MTV/VH1: נראה לי VH1. צרוב/קנוי: גם וגם. כמה זמן אוהב את אואזיס: אוהב אוהב? קצת יותר משנה
נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים. מזגן/מאורר: מזגן. ליאם/נואל: נואל
[אבל גם ליאם. מה:..-P] אנדי/גם: די זה קשה. מי המניאק שכתב ת'שאלות? שניהם!
הא! הביטלס/הרולינג סטונס: ~הביטלס~ עונה בשנה: סתיו נראה לי.. תחילת חורף ככה. מנוי לעיתון: 'שם המשחק' סיפור מוזר על הילדות: אני לא ממש זוכר.. לשאול את אמא שלי? רגע.. שאלתי אותה וידעתי שזה מה שהיא תגיד אבל שכחתי את זה. באמת. אז זה ככה- הייתי בן שנה וקצת והלכנו לקריון ואז עזבתי את היד של אמא שלי ואז נאבדתי ואז איש אחד לקח אותי ואמרו בקריזה "ילדה נאבדה"
מניאק! גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה!
אבל גם פסנתר
פנדר/גיבסון: פנדר. [בעתיד גיבסון גם, כשתהיה לי אחת..] מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר!! בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 21-22 ככה.. גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית. וקלאסית. ואקוסטית. לא יודע! תלוי בשיר וברגע. ספורט: כדורגל!! דיסקמן/MP3: אמ.פי.3 כמובן! קבוצה אהודה: הפועל חיפה, בארסה. בריטים/אמריקאים: בריטים
ואם אפשר שיקראו להם נואל ושינגנו על גיטרה
[רואים שמדי פעם זה קלאסית??] פורומים/קומונות נוספים בתפוז: מנג'ר, קולדפליי, מוזיקאים צעירים ומדי פעם- בריט רוק ומוזיקה אלטרנטיבית. חיה אהובה: כלב? זברה? אני בכלל אוהב חיות..
תורם לאגודות?: כן, למה לא? מוזיקה במחשב/בנגן: גם וגם. אקספלורר/מוזילה: מוזילה רולז. יס/הוט: יס, איב גאט יס. הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להוציא דיסק, להיות בטור של אואזיס.
הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לונה פארק זה די קקי.. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: הרבה.. איזה 10 ככה.. כלב/חתול: כלב. אבל גם חתול.. [יש לי גםוגם מה אני אעשה..] דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: *שבוע אחרי שעברתי לגור כאן [והיו כאן 80 משפחות או יותר] והייתי בן שנה וחצי, ידעתי את השמות של כולם :0 *לאבא שלי יש רשיון למטוס קל. [זה לא בדיוק עלי אבל בכל זאת] *אני ידעתי לבנות אתרים מגיל 12 בערך [אולי 11] *יש לי 3 גיטרות [אולי חלקכם יודעים] - אקוסטית, קלאסית וחשמלית. זהו, לא זוכר עוד. עצלן/פעיל: עצלן כלא בא לי, פעיל כשבא לי! דעה על המלחמה בצפון: חשובה, היה אפשר לנקוט ביד חזקה יותר. להחזיר את השבויים. [יש לי הרבה יותר להגיד אבל זה לא המקום
] ביצה קשה/חביתה: מתקיל. אממ. ביצה קשה [כי יש בזה צהוב]! אלכוהול?: מדי פעם.. סיגריות?: נה. לא. MTV2 – יש או אין: לא
ספרים, כן או לא ואיזה: מדי פעם אבל מה שמושך אותי כנראה טוב כי לא הרבה עושים את זה.. קולנוע/סרט בבית: קולנוע! מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: שקט לעצמי, ואם בלייב אז רועש
תוכניות טלוויזיה אהובות: אני לא עוקב על משהו ממש אבל חברים זה מעולה, עוד כל הרבה סדרות בערוץ 3 ויס סטארס, מי רוצה להיות מיליונר נחמד.. לישון: זה כיף.. משתדל הרבה. בשר/חלב: בשר! ועל האש אם אפשר. לא, תשים עוד קצת.. תעשה לי מדיום דאן. נוו... ירק/פרי: ירק. ואח"כ פרי. לחם/לחמניה: לחמניה
בריא/ג'אנק פוד: בריא בעיקר, מדי פעם ג'אנק. תחביבים: לשחק כדורגל, מחשב, לשמוע מוזיקה, לנגן, ליצור.. זה בעיקר. הדבר הכי הזוי שעשית: לא נראה לי שיש... אמ, שאלתי את אמא שלי והיא אמרה משהו [זה לא הזוי אבל בכל זאת מצחיק]- אני אעתיק בדיוק איך שהיא כתבה את זה "אוקי, היית בן חצי שנה בערך ולקחנו אותך לחתונה של חברים. הייתה מוזיקה נורא חזקה שהכאיבה לך באוזניים וכל הזמן לא הפסקת לצרוח. אז סתמנו לך את האוזניים עם טישו ונרדמת." נהנת מהשאלון?: כן היה אחלה..
מלך מי שכתב אותו. פשוט מלך. שעת סיום: 13:49
מגניב, לקח לי חצי שעה [ו2 דק', 32 דק']
[עשיתי את זה ממש ממש באיזי..] סער