שאלון הכרות

שאלון הכרות../images/Emo9.gif

שם: גיל: מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: משפט לחיים: שיר\\ים אהוב\\ים: הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע? למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? מאמין בה'? חושב שיש דבר כזה שטן? אתה מדבר הרבה? אוהב ללמוד? משקר הרבה? אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה התאריך לידה שלך? איזה יום הכי חשוב לך בחיים?

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם:אלעד גיל:17 מה אתה הכי אוהב בעצמך?לא יודע מה אתה הכי שונא בעצמך?לא יודע צבע אהוב:כחול וחום משפט לחיים:"עולם קשוח, אני יכול עליו" שיר\\ים אהוב\\ים:אוי נו
הדבר הכי מרגיז:שאלות מפגרות בשאלונים (אהמ אהמ) מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מבחנים ובגרויות
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לצלם
מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו?כבש
למה אתה הכי מתגעגע?
למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?אוף די
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים?לא אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?לפעמים מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן?כן אתה מדבר הרבה?כן אוהב ללמוד?כן משקר הרבה?רגיל אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?זוועה מה התאריך לידה שלך?23.10 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?אין יום ספציפי

../images/Emo187.gif

שם:מורי גיל:24 מה אתה הכי אוהב בעצמך? שונאת את השאלה הזו מה אתה הכי שונא בעצמך? גם את זה אני שונאת צבע אהוב:כחול משפט לחיים:כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת שיר\\ים אהוב\\ים:אללי זה ארוך,אבל הכי אהובים עלי הם יוצא לאור ואל תפחד הדבר הכי מרגיז: כשמעירים אותך ב8 בבוקר ביום חופש/ לקום רבע שעה לפני שהשעון מצלצל הדבר הכי מוזר: חתולים מיוחמים מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללכת לעבודה בשבת מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? כלום מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? גלידה למה אתה הכי מתגעגע?ללפני שנה למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שלא יהיו יותר שבתות בפנימיה
מה אתה חושב על עצמך?כלום מה אתה חושב על בני המין שני? רק ההומאים שווים
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים?לא אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?לא מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן? כן אתה מדבר הרבה? לא יודעת אוהב ללמוד? כן משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן בטח בילדות.. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? לא זוכרת כבר את מי אתה הכי אוהב בעולם? את האחיינים שלי מה התאריך לידה שלך?8/3/81 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? האזכרה של חברה שלי

שלומלום.. ../images/Emo9.gif

התמכרות לעוד בנאי אחד ואני רשמית חולת נפש.. וברור לי שזה מה שיקרה עכזיו..
שם: עדי גיל: 21 ו-4 ימים..
מה אתה הכי אוהב בעצמך? אכפתיות ורגישות לזולת נראה לי..
מה אתה הכי שונא בעצמך? טוטאליות בכל דבר שאני עושה.. זה נהיה קשה בשלב מסויים
צבע אהוב: כחול משפט לחיים: "כמו לתפוס גלים ביד, תמיד כמעט, תמיד כמעט.."
[תמיד כמעט/ מאיר בנאי] שיר\\ים אהוב\\ים: אני לא אתחיל אפילו..
צריך למקד את השאלה הזו בשבילי..
הדבר הכי מרגיז: אנשים שלא מתחשבים בפרטיות של אחרים.. [ראו ערך ראש הממשלה שמשום מה החליטו להודיע לציבור את תפריט הדיאטה היומי שלו, משקלו, לחץ הדם שלו ואת העובדה שהוא הוזיז במילימטר את יד ימין
זו חדירה מטורפת וממש מיותרת לפרטיות לדעתי..] ויש עוד המון מקרים כאלה שממש ממש ממש מעצבנים אותי.. [ובמקרים מסויימים אצל אנשים מסויימים גם גורמת לי לבכות..
] הדבר הכי מוזר: שלא ידעתי מה ארצה אם אפגוש קוסם שיודע לעשות הכל
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לנקות את הבית
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לישון.. או להיות בהופעה..
מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? הממ.. בוקר לי מדי לחשוב על אוכל..
למה אתה הכי מתגעגע? להופעה של אביתר כי מלא זמן לא הייתי..
למי אתה הכי מתגעגע? לרותם..
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? הכי לא הגיוני
ששמחה ויצחק בנאי יאמצו אותי
מה אתה חושב על עצמך? המון דברים..
מה אתה חושב על בני המין שני? תלוי מי מהם..
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? לפעמים.. אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? תמיד..
מאמין בה'? זו שאלה מורכבת שאני לא יכולה לענות עליה ב"כן" או "לא".. חושב שיש דבר כזה שטן? לא. אתה מדבר הרבה? יותר מדי..
אוהב ללמוד? תלוי מתי.. בסוף כל סמסטר בתקופת מבחנים אני נהנת הרבה פחות..
אבל בעקרון זה מדהים..
משקר הרבה? לא. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? לא.. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? - את מי אתה הכי אוהב בעולם? אותי..
סתם לא, יש לי הרבה אנשים.. המשפחה שלי בעיקר אבל יש עוד כמה..
מה התאריך לידה שלך? 9.1.1985 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? הכי משמעותי מבחינתי
כרגע: 22.9.05
אבל זה משתנה.. בהתאם לחוויות..

אני../images/Emo9.gif

שם:ניר גיל: 17 וחצי מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: שחוא, אדום משפט לחיים: שיר\\ים אהוב\\ים: יש המון, של אהוד טיפטיפה, ענה לי, ועוד ועוד אבל בכלל מלחמה שקטה של היהודים, לוט של יוני בלוך, שעתיים אחרי של אפרת גוש, סוף לסיפור של יהודית רביץ ועוד ועוד ועוד הדבר הכי מרגיז:שקרים הדבר הכי מוזר: מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לישון מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? סלט יווני למה אתה הכי מתגעגע?לשקט למי אתה הכי מתגעגע? לא לפה מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? ראו את הסעיף למעלה מה אתה חושב על עצמך? משתדלת לא מה אתה חושב על בני המין שני? זונות אחד אחד, סתם נו תלוי מי אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?כן מאמין בה'?סוגשל חושב שיש דבר כזה שטן? לא ממש אתה מדבר הרבה? תלוי אוהב ללמוד? כן משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? עזבו את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה, רות, שלומי מה התאריך לידה שלך? 5.6.88 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?5.7.2003

ארר שאלוני היכרות ../images/Emo46.gif

שם: דנה גיל: 22.5 מה אתה הכי אוהב בעצמך? מה אתה הכי שונא בעצמך? צבע אהוב: כחול משפט לחיים: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר שיר\\ים אהוב\\ים: יש יותר מדי ... הדבר הכי מרגיז: כשהאף קפוא הדבר הכי מוזר: כשהאף קפוא מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לקום ביום רביעי ב6 בבוקר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? אמבטיה מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? במבה למה אתה הכי מתגעגע?
למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?
מה אתה חושב על עצמך? טיפשה! קחי את עצמך וטוסי ללונדון !!! מה אתה חושב על בני המין שני? אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? בדר"כ לא אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? לא מאמין בה'? כן חושב שיש דבר כזה שטן? לא אתה מדבר הרבה? לא אוהב ללמוד? לפעמים משקר הרבה? לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? לא אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה, חברים וכמובן שאת ה
ה מה התאריך לידה שלך? איזה יום הכי חשוב לך בחיים? כנראה שהוא עוד לא הגיע ...

sunshiner

New member
אז ככה

שם: מתן גיל: 15 מה אתה הכי אוהב בעצמך? זה אנשים כבר יעידו עליי
מה אתה הכי שונא בעצמך? עצבני לפעמים, ועצלן
צבע אהוב: כרגע- כחול על כל גווניו משפט לחיים: תבחרו כל משפט שקשור למוזיקה... שיר\\ים אהוב\\ים: אתם רציניים? יש יותר מדי! הדבר הכי מרגיז: שאתה רוצה להגיד משהו ושוכח. או שאתה משתדל לעשות משהו ולא הולך. הדבר הכי מוזר: העולם כולו מוזר... מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? לא עולה לי כרגע מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? אני בסדר איך שאני ככה
מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? דווקא לשתות איזה משהו...לא חשוב מה למה אתה הכי מתגעגע? לדברים שלא יצא לי לראות. אה ולהופעות של אלג'יר למי אתה הכי מתגעגע? סבים וסבתות שלי... מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? הרבה זמן חופש... מה אתה חושב על עצמך? נו אמרתי, שיעידו עליי
מה אתה חושב על בני המין שני? בנות זה טוב
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? אם הוא ממש מצחיק לרגש אותי, יש סיכוי שתהיה לי דמעה בקצה העין. אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? כנ"ל, אבל יש יותר סיכויים ששיר יחדור לי לנשמה מאשר שסרט יעשה את זה. מאמין בה'? כן. חושב שיש דבר כזה שטן? לא מדאיג אותי במיוחד... אתה מדבר הרבה? תלוי בבנאדם. יש אנשים שאני מסוגל לדבר איתם שעות. אוהב ללמוד? רק דברים ממש מעניינים. משקר הרבה? משתדל שלא
אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? הרבה פעמים. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? שמתישהו אני צריך להגיד לו את זה
את מי אתה הכי אוהב בעולם? כנראה שאת ההורים שלי
התאריך לידה שלך? 6/8/1990 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? לא נראה לי שהוא עדיין הגיע..

bmt29

New member
שיינר! איטס נחי פרום דה בלוק!

טוב לראות אותך אחי!

אז גם אני../images/Emo3.gif

שם: נעה גיל: 17 מה אתה הכי אוהב בעצמך? אכפתיות מה אתה הכי שונא בעצמך? חוסר בטחון צבע אהוב: כחול ושחור משפט לחיים: "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?" שיר\\ים אהוב\\ים: יש יותר מידי... אני חיה על מוזיקה. הדבר הכי מרגיז: שנאה, במיוחד שנאה כוללת כמו הומופוביה וגזענות. הדבר הכי מוזר: אה, יש הרבה. מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? בית ספר
מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות בהופעה/הצגה מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? עשו לי חשק לקניידעלך. למה אתה הכי מתגעגע? החופש הגדול האחרון למי אתה הכי מתגעגע? לכמה אנשים. לעצמי. מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? יש כמה. אני אוהבת לחלום
מה אתה חושב על עצמך? אני בסדר, בסופו של דבר. מה אתה חושב על בני המין השני? כ"כ מוזרים לפעמים. אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? לפעמים. אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? לפעמים. הם לא חייבים להיות עצובים/מרגשים, זה יכול להיות גם שיר שמח שמזכיר לי משהו עצוב, או מישהו שאבד לי. מאמין בה'? לא חושב שיש דבר כזה שטן? לא, אבל יש אנשים ששואפים להיות. אתה מדבר הרבה? תלוי עם מי אני נמצאת. אוהב ללמוד? אם זה משוה שאני אוהבת ומעניין אותי, אז כן. משקר הרבה? לא יותר מרוב האנשים, אני חושבת. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן. אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? אנירוצהאומץלספרלו. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אין רק אדם אחד כזה. מה התאריך לידה שלך? ו' בתמוז תשמ"ח
איזה יום הכי חשוב לך בחיים? אין הכי. יש כמה חשובים בהחלט.

../images/Emo178.gif שלי:

שם: גיל:25 מה אתה הכי אוהב בעצמך?אמיתית מה אתה הכי שונא בעצמך?אדישות יתר צבע אהוב:טורקיז משפט לחיים:החיים זה לא פיקניק שיר\\ים אהוב\\ים:כל התקליט קרוב,'אין לי מנוח',THE RIVER,ועוד.. הדבר הכי מרגיז:התעללות בבעלי חיים הדבר הכי מוזר: מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?כביסה!! מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?לראות עוד פרק מהסדרה 'אבודים' מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו?ג'חנון(יום שבת היום) למה אתה הכי מתגעגע?לשירות הצבאי שלי למי אתה הכי מתגעגע?
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?לגור בחו"ל כמה שנים ולחזור מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני? אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים?כן אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים?לא מאמין בה'?כן חושב שיש דבר כזה שטן?ממ..כן אתה מדבר הרבה?לא אוהב ללמוד?כן משקר הרבה?לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?לא אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?כל מי שאהבתי -ידע מזה את מי אתה הכי אוהב בעולם?את בעלי והאחיינית שלי מה התאריך לידה שלך?1980 איזה יום הכי חשוב לך בחיים?

noa08128

New member
מיין ../images/Emo29.gif

שם:נועה גיל:16 מה אתה הכי אוהב בעצמך?טני לא יכולה להצביע על משו ספציפי יש לי בעיה עם "שאלות הכי" האלה.. מה אתה הכי שונא בעצמך?כנ"ל צבע אהוב: ירוק בורדו ושלל צבעים מוזרים משפט לחיים:"לטבע אין חוקים יש לו דרכים" שירים אהובים: והגשם יבוא -גידי גוב ,ילדי הלילה -אהוד בנאי,צוללת -אפרת בן צור ,אמביציה -אביתר בנאי,TIPS-רונה קינן הדבר הכי מרגיז: שקרנים וצבועים הדבר הכי מוזר:- מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?ללכת להכנס לשיעורים בבצפר מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? להיות על מישו מתחת לשמיכה ולראות סרט
מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? מרק עדשים למה אתה הכי מתגעגע? לתמימות למי אתה הכי מתגעגע? לסבא מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? שלום עולמי (ולא אנלא מלכת יופי
) מה אתה חושב על עצמך? אני מעדיפה שאחרים יגידו מה הם חושבים עליי מה אתה חושב על בני המין שני? ילדותיים אתה בוכה מסרטים עצובים /מרגשים? כן, לרוב אתה בוכה משירים עצובים/ מרגשים? תלוי עד כמה הם נוגעים בי מאמין בה'? בה' האונברסלי חושב שיש דבר כזה שטן? לא אתה מדבר הרבה? הוו כן
אוהב ללמוד? בהחלט אבל לא בשיטה הפורמלית, אבלא בשיטה מעשית יותר או ע"י קריאת ספרים. משקר הרבה? לא,למעשה אני כמעט ולא משקרת אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? כן אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? שלצורך להגיד את זה.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? אין עדין אחד כזה, לצערי. מה התאריך לידה שלך? 8/12/89 איזה יום הכי חשוב לך בחיים? היום הולדת שלי. עד כאן להערב
לילה חמים וקסום
נועה

bmt29

New member
שלום אני חדש!

שם: ראול גיל: 15 מה אתה הכי אוהב בעצמך? את האהבה שלי למוזיקה מה אתה הכי שונא בעצמך? אממ אני נורא עצלן לפעמים... צבע אהוב: צהוב ירוק אדום!
משפט לחיים: אררר יש לי יותר מדי! אני מניח ש: "רק אהבה! ומוזיקה!" שיר\\ים אהוב\\ים: יש יותר מדי! הדבר הכי מרגיז: להתרגז הדבר הכי מוזר: החיים... מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? ללכת לבצפר... מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? לצנוח! מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? אממ גלידה... למה אתה הכי מתגעגע? לחיים שהיו לי פעם... מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? עבור מה אתה חושב על עצמך? פשוט אני... מה אתה חושב על בני המין שני? הדבר הכי יפה שאלוהים ברא! אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? לא יצא לי... אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? נדיר. אבל לפעמים מאמין בה'? עבור חושב שיש דבר כזה שטן? אממ כן. אתה מדבר הרבה? לפעמים ממש הרבה. ולפעמים לא מוציא מילה... אוהב ללמוד? אם אני אוהב את זה. אז מאוד! משקר הרבה? היום כבר לא. בעבר כן... אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? Story of my life אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? סתם חרא.... מה התאריך לידה שלך? 18.12 את מי אתה הכי אוהב בעולם? את זאת שלא סיפרתי לה... איזה יום הכי חשוב לך בחיים? כל יום שהוא טוב!

nzgavir

New member
שלום

שם:אליהו גיל:18 מה אתה הכי אוהב בעצמך?אני לא אוהב לדבר על עצמי מה אתה הכי שונא בעצמך?עצלן צבע אהוב:כחול משפט לחיים:תן חיוך הכל לטובה שיר\\ים אהוב\\ים:עיר מיקלט.עגל הזהב.ילדי הלילה.ממשיך לנסוע. הדבר הכי מרגיז:שחצנות.מיוחצן.אגו הדבר הכי מוזר:איך שהזמן נוסע מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב?לימודים מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו?טיול עצבני בכל הארץ מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו?בשר למה אתה הכי מתגעגע?לטיול סיני למי אתה הכי מתגעגע? מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה?שלום מה אתה חושב על עצמך? מה אתה חושב על בני המין שני?אוהב אותם אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? מאמין בה'?בטח חושב שיש דבר כזה שטן? אתה מדבר הרבה?לא אוהב ללמוד? משקר הרבה?חוק ,לא אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד?הרבה פעמים אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך?אם זה אמיתי כן או לא את מי אתה הכי אוהב בעולם?ברור אהוד בנאי מה התאריך לידה שלך?17.11.1987 כו חשוון איזה יום הכי חשוב לך בחיים?

foofam

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

שלום, אני ממש אוהב את אהוד בנאי (יש לי את כל הדיקים, אם זה מעיד על משהו. טוב חוץ מתחת שיח היסמין שלא הצלחתי להשיג), ואני אענה על השאלון כדי שתכירו אותי. אני מקווה להשתלב פה
שם: תומר גיל: 15 מה אתה הכי אוהב בעצמך? אין הנחתום מעיד על עיסתו... מה אתה הכי שונא בעצמך? את זה שלפעמים אני מתערב בדברים שלא קשורים אלי צבע אהוב: כחול
משפט לחיים: עדיין לא אימצתי לעצמי... שיר\\ים אהוב\\ים: אני אוהב את "אנחת האדמה", בגלל המילים (תהלים פרקים צ"ו וצ"ח, למי שאי פעם תהה), את "היברומאן", בגלל שזה כל כך נכון, ובכלל את כל השירים של אהוד בנאי. וחוץ ממנו, אני אוהב גם פינק פלויד, קווין, ושאר החברים בפרוגרסיב רוק האיכותי. הדבר הכי מרגיז: הדבר הכי מוזר: אני
מה אתה הכי שונא לעשות אבל חייב? שיעורי בית... מה אתה הכי היית רוצה לעשות עכשיו? חברה מה הכי היית רוצה לאכול עכשיו? עכשיו אכלתי, לא רעב. למה אתה הכי מתגעגע? לא נראה לי שאני חי מספיק זמן בשביל ממש להתגעגע למשהו. אבל חו"ל זה כיף. ואת פריז אני אוהב במיוחד. למי אתה הכי מתגעגע? למישהי...
מה הדבר הכי לא הגיוני שהיית רוצה שיקרה? מה אתה חושב על עצמך? לא יודע... מה אתה חושב על בני המין שני? הבהרה - אני דווקא חושב על בנות המין השני. והן ממש אחלה...
אתה בוכה מסרטים עצובים\\ מרגשים? כן, לפעמים. אתה בוכה משירים עצובים\\ מרגשים? משתדל... לבכות זה כיף
מאמין בה'? שצריך. חושב שיש דבר כזה שטן? כנ"ל. אתה מדבר הרבה? ועוד איך... אוהב ללמוד? מי אוהב? משקר הרבה? שצריך. אהבת פעם מישהו אבל לא סיפרת לו ושמרת על זה בסוד? הייתי מתחכם ואומר "לא", כי אני אוהב עכשיו מישהי ולא מספר לה ושומר על זה בסוד
אם כן, מה הייתה ההרגשה שלך? שאני חייב להוציא את זה את מי אתה הכי אוהב בעולם? שוב אתם חוזרים לעניין הזה?
מה התאריך לידה שלך? 18 במאי. איזה יום הכי חשוב לך בחיים? לא נראה לי שהוא עדיין הגיע...

למעלה